- Konu Sahibi Betul_20162010
- #2.121
şu tickerdeki kilomu nasıl değiştircem kızlar :26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilates topu ve bant siperiş etcem fiyetıda uygun ve kargo ucretsizmiş bir kac gun oyuzden sordum canım ya karasız kaldım valla mesaj atıyorum kapıda odeme secenegı var yazıyor ama işlem sırasında cıkmıyor neden diye 2 sefer sordum hiç cevap yazan
bende aldım ordan bant minder birde cd valalben kartla aldıığmi çin kapıdaa ödemee hakkında bilimyorum onlar öylee geç yazarlaaar hep
6 liraa haaa ben geçen internette yazıyordu kızlarr internttee varmışş bir sütede satılıyormuş dur olmazsa bakayımm abin fırıncı sanaa uygun bulurr vallaaa
afiyet olsun canım bende şimdi bir bardak aldım içiyorum bitmek üzere yenisini koydum düdüklüye pisiyor :):)
pilates topu ve bant siperiş etcem fiyetıda uygun ve kargo ucretsizmiş bir kac gun oyuzden sordum canım ya karasız kaldım valla mesaj atıyorum kapıda odeme secenegı var yazıyor ama işlem sırasında cıkmıyor neden diye 2 sefer sordum hiç cevap yazan
bende aldım ordan bant minder birde cd valalben kartla aldıığmi çin kapıdaa ödemee hakkında bilimyorum onlar öylee geç yazarlaaar hep
bende sipariş vereyım ozman guvenilir madem alayımda yapayım barı
düdüklüde olumuyo mu ben çaydanlıkta yapmıştım yarın düdüklüde yaparım kaç dakika pişirdin canım
sanada afiyet olsun
canım düdüklüde kaynadıkdan sonra yani fışladıktan :):) sonra 7 dakika sonra kapat altını azcık demlensin
kızlar buraya yazayım baska yorumu olan yazsın hepsiburada comdan alısveriş yapan varmı neden diye sorarsanız kımlık ve kart bilgilerini istiyorda guvenemedim alıpta sorun yasamayan memnun olan varmı
nasıl yaptınnnnn tatlımm ben zaten elmaa çok yiyorum birde çayınıda içeyimmmkızlar dün elma çayı yaptım ev nasıl koktu missss gibi içindeki tarçının kokusu evi sardım içmeside çok keyifli bu hafta elma çayı içicem bakalım etkisi olacakmı
ayrıca vucuda antioksidan ve temizleme etkisi varmış ciğerlere çok iyi geliyormuş bende sigara içiyorum hem kiloma hem vucuduma çok faydası varmış
canım internettekilerin hepsine baktım ben kargoyla falan çok daha pahalıya geliyor en uygunu migros yada kipa ikisinde oluyormuş
kutlarım hepinizi neredeyse herkes kilo vermiş
kocamda benim az da olsa kilo verdiğimi söylüyor daha tartılmadım muhtemelen bu hafta sonu tartılırım o markette yine..
inşallah vermişimdir biraz
bu arada açım çok![]()
bende sipariş vereyım ozman guvenilir madem alayımda yapayım barı
yap tatlım bende platese başlıcam haftayaa
ayy gelartıkkkkkkkkk sevalımmm yaaaaa seninde kg çok merak ediyorummm
saol canım yarın denicem tarifini
ben çıkıyorum arkadaşlar evi temizlicem çamaşırlar asılcak sonrada arabamı temizlicem hem hareket olsun hemde param cebimde kalsın artık herşeyi kilo vermeye göre programlıyorum![]()
duyferrr canımm elma çayı aynı seninde yaptığından elma limon tarçın karabiber falan olandan
ben de çok merak ediyorum kilomu
sizin kilonuza bakmak için açtım bugün.. valla süper gördüm sizi
![]()
![]()
hıııııııııı okiş soğukmuiçiyorsunuz sizdee
ilk yapınca sıcak içiyorumda sonra soğuk içiyorum canım
yerinde bir kararr bendee bu hafta geçsinn önümzdeki haftaaa bir gün sebze bir gün ızgaraa tarzı beslencem inş sporu 2 katına çukarcam platesede başlıcam bu haftada geçsinn inş
harikasınn ercem hafta sonu olmasına rahmennn spor su yeme düzenin süperr
valal kızlar spor diyorsunuzz yaaa çok mutlu oluyorummm ne aleti sip ettinn ???