• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benimde var çok memnunummm güzel seçim yapmışsınnn

disarida en fazla bir saat yürüyüs yapabiliyorum kizim uyanacak diye,ama evde bir alet olursa daha cok yaparim diye dùsùndüm,kizim uyuyunca baya bi vaktim oluyo cünkü,gün icersinde yapsam,bide aksam yatmadan yarim saat yapsam süper olur benim icin

biz tüm alışverişimizi oradan yapıyoruz.. güvenlik açısından bi sıkıntı yok.. ama ürünün kargolanma süreci biraz değişiyo.. en geç bir haftada elinde oluyor da genelde alışverişin ertesi günü kargoya veriyorlar ama bazen tedarik süreci 3-5 gün uzayabiliyor..

ama güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı yok

:31:
tesekkur ederim canımmm:16:

elma cayı elma cayı dedınız canımıcektırdınız hemen atıverdım dudukluye pişiriyorum dolaba koyarım soguk soguk iyi oluyr:17:

disarida en fazla bir saat yürüyüs yapabiliyorum kizim uyanacak diye,ama evde bir alet olursa daha cok yaparim diye dùsùndüm,kizim uyuyunca baya bi vaktim oluyo cünkü,gün icersinde yapsam,bide aksam yatmadan yarim saat yapsam süper olur benim icin

cnm çok doğruu düşünmüşsün bendee geçen yıl aldımm bebe kufak kışın havasoğuk yazın çok sıcak olmuyor hep çıkamıyordum ama böyleoluncaa kışın sıcak odada yazın serin odada devamlı yapıyorummm çok faydalı gerçektenn

tesekkur ederim canımmm:16:

Elma cayı elma cayı dedınız canımıcektırdınız hemen atıverdım dudukluye pişiriyorum dolaba koyarım soguk soguk iyi oluyr:17:

aman dikkat et gamzemmm boğazların ağrımasın oda sıcaklığında içç

merhaba kızlar,
22.01 menum:
sabah
2 adet cavdar ekmegı arasına 2 ınce dılım kasar bı tane salam(2 tane yedım)
ara öğün
2 adet kayısı +ılıksu
akşam
1 kaşe kırmızı biberli mercimek corbası
4 kasık patetslı et yemegı
1 çatal haşlanmıs tavuk
yogurt 2 kasık slatalık dmtes (az)
1 adet mandalına
ara öğün
1 tane etı form mısır gbı bısy:D
Toplam:1027
aksam sırkelı su +2 lıtreden fazla

sabahda 2x10 mkık cektım bıde 10-15 dk hafıf ıse gıdne kadar yurudum bunlar da spor sayılmaz ama spora gıdne kadar ıdare etcm salı gunune kadar artık :26:
menumle ılgılı yorumlarınızı beklıorum(::52:

selam, sanırım slimlipo yaptırdınız, kilo çizelgeniz yaptırdıktan sonrasına mı ait? bir de toplam kaç kg yağ alındı?

Hafta sonu kaçamak yapmadım yuppi üstüne üstlük koştrurmacadan ve yogunluktan yemek yiyemediğim ara ögün yapamadığım zamanlar oldu...O yüzden hafta sonu bildirimimi es geçiyorum..Su ve yeşilçayları mutlaka içtim ama..Önümüzdeki hafta sonu benim misafirlerim var hazırlık yapacağız bakalım ben ne yapacağım :)))))Bu sabah işe gelmekte zorlandım yataktan kalkamadım şimdi klavyeyi kullanırken bile kollarım agrıyor hastamı olucam ne anlamadım..Sabahta eşimle çıkmadım evden o yüzden arabasız geldim işe.Vasıtayla veeeee vasıtaya kadar epey yol yürüdüm yokuş çıktım 2 vasıta yapmam gerekirken ben yürümek istedim tek vasıta yaptım.....aslında iyi oldu her sabah bunu yapabilsem süper olur...Bende eve bisiklet almak istiyorum akşamları işten ev egidince kız uyuyunca yaparım ama çok ses çıkarmıyorlarmı??? Benim kzı tıkırtıya kalkarda..Bu arada kızlar göbeğimin gittiğinin ben dahil herkes farkında...Her gören maşallah diyor sanki vücüdumda şişlik vardı odamı gitti...Maşallah bana inşallah devamı gelir..
Kimseler yok ya neden?? Bende yemek arasındayın birazdan yok olurum bende...Bugün böyle napim hafta başı..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Cuma günü özel diyetisyene gittim ve güzel geçti görüşmem.Bazı bilgiler öğrendim doktordan onları burda paylaşmak istiyorum ana öğünün yanında mutlaka ara öğün olmalı bunu zaten hepiniz yapıyorsunuzdur.Yeşil çay ve siyah çayın arasında çok bir farkın olmadığını söyledi.yerine ıhlamur adaçayı bitki çayları tavsiye etti.Haftada 2 gün kırmızı et oda sınırlı iki köfte büyüklüğünde ve yanında bol salata.diger günler tavuk ve balık bol salata.yani sebze yemeğini hergün önerdi.Çorbalarda kesinlikle et suyu yada hazır bulyon kullanmamamı istedi.Kurubaklagilide şart koştu yani herşeyden var ama sınırlı tabiki.Kepek ve çavdarı tavsiye etmedi kabızlık yaptığı için bunun yerine tam buğday ekmeğini tavsiye etti.Meyva bir porsiyonu geçmiyecek ara öğünlerden birinde kayısı 3 4 tane ve 2 ceviz.Öğlen sonrasındaki öğünde 1 porsiyon meyva yada bir çay bardağı sıkılmış meyva suyu yanında 5 6 badem.akşam sonu ara öğündede 1 porsiyon meyva yada süt bir bardak yanındada 3adet eti form bana bu şekilde ara öğünleri verdi.Kahvaltıda ise kesinlikle yeşillik olucak hergün yumurta var listede.Bir dilim peynir 2 adet zeytin maydanoz yada marul.1 dilim tam buğday ekmek domates 2 3 küçük parça kekik ve naneli üzerine az limon sıkıyorum çok azda zeytinyağı.Öğlen 6 kaşık sebze yemeği yada kurubaklagil bir bardak yoğurt ve bir dilim ekmek.ekmek yenmek istenmese yerine 2 kepçe çorba.Akşam yemğindede 6 kaşık sebze yanında et olursa ekmek yok bol salata yada yoğurt.Bu şekilde yapıyorum ve tabiki suda çok önemli suyuda büyük bardakla 8 9 bardak içiyorum.Çaylar şekersiz.2 hafta sonra kontrolüm var inşllh güzel gelişmeler olur.Allah hepimize kolaylık versin.Birde şunu unuttum doktor spor yaparken koşu bandı varsa kesinlikle koşma orta derecede yürü dedi.Ben koşmaya bşaldığım için kas yapmış oyüzden verememişim spora yeni başlıyan biri için hemen koşmak kalbi için çok tehlikeli dedi.Bana belki inanmıcaksın ben 3 4 de yürüyorum dedi:1:Bende 3 bana çok az ozman 5 şuan için en fazla 5 dedi.Hergün 50 60 dk arası 5 de yürüyorum.Yani kesinlikle koşmayın kas yapıyormuş tempolu yürüyüş zayıflatırmış.:34:

Sarıcivivim hoşgeldinnnn

eşşek sıpası oğlum 25 dk yaptırdı sporrr ayy bu seviye 2 nefes nefese bıraktı beniiii oğluma gidip ıspanak yapayım yeşil çayımı alıp geliyorum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Cuma günü özel diyetisyene gittim ve güzel geçti görüşmem.Bazı bilgiler öğrendim doktordan onları burda paylaşmak istiyorum ana öğünün yanında mutlaka ara öğün olmalı bunu zaten hepiniz yapıyorsunuzdur.Yeşil çay ve siyah çayın arasında çok bir farkın olmadığını söyledi.yerine ıhlamur adaçayı bitki çayları tavsiye etti.Haftada 2 gün kırmızı et oda sınırlı iki köfte büyüklüğünde ve yanında bol salata.diger günler tavuk ve balık bol salata.yani sebze yemeğini hergün önerdi.Çorbalarda kesinlikle et suyu yada hazır bulyon kullanmamamı istedi.Kurubaklagilide şart koştu yani herşeyden var ama sınırlı tabiki.Kepek ve çavdarı tavsiye etmedi kabızlık yaptığı için bunun yerine tam buğday ekmeğini tavsiye etti.Meyva bir porsiyonu geçmiyecek ara öğünlerden birinde kayısı 3 4 tane ve 2 ceviz.Öğlen sonrasındaki öğünde 1 porsiyon meyva yada bir çay bardağı sıkılmış meyva suyu yanında 5 6 badem.akşam sonu ara öğündede 1 porsiyon meyva yada süt bir bardak yanındada 3adet eti form bana bu şekilde ara öğünleri verdi.Kahvaltıda ise kesinlikle yeşillik olucak hergün yumurta var listede.Bir dilim peynir 2 adet zeytin maydanoz yada marul.1 dilim tam buğday ekmek domates 2 3 küçük parça kekik ve naneli üzerine az limon sıkıyorum çok azda zeytinyağı.Öğlen 6 kaşık sebze yemeği yada kurubaklagil bir bardak yoğurt ve bir dilim ekmek.ekmek yenmek istenmese yerine 2 kepçe çorba.Akşam yemğindede 6 kaşık sebze yanında et olursa ekmek yok bol salata yada yoğurt.Bu şekilde yapıyorum ve tabiki suda çok önemli suyuda büyük bardakla 8 9 bardak içiyorum.Çaylar şekersiz.2 hafta sonra kontrolüm var inşllh güzel gelişmeler olur.Allah hepimize kolaylık versin.Birde şunu unuttum doktor spor yaparken koşu bandı varsa kesinlikle koşma orta derecede yürü dedi.Ben koşmaya bşaldığım için kas yapmış oyüzden verememişim spora yeni başlıyan biri için hemen koşmak kalbi için çok tehlikeli dedi.Bana belki inanmıcaksın ben 3 4 de yürüyorum dedi:1:Bende 3 bana çok az ozman 5 şuan için en fazla 5 dedi.Hergün 50 60 dk arası 5 de yürüyorum.Yani kesinlikle koşmayın kas yapıyormuş tempolu yürüyüş zayıflatırmış.:34:

Baharcım hadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı olsun...İnşallah hedefine ulaşırsın..Benim dr aynı bu bilgileri vermişti....3 ana ögünün önemli oldugunu saatinde yememi söyledi..Ara ögünleri sakına atlama dedi..:9:

bende senin gibi migrenden muzdaribim fakat bu illetten korktugum icin migdemi bir türlü bos birakamiyorum o yüzdende aldikca aliyorum kiloyu yanliz bisey dikkatimi cekti cikolata yeyince geciyor demissin ama benim bildigim kadaiyla bu zamana kadar tanidigimmigren hastalari bende dahil olmak üzere cikolata yani tatli vs.süt ürünleri en cokta peynir bunlar migren ataklari yapan gidalar ama anladigim kadariyla sen bu durumu asmissin darisi bize bende insallah yarin bi aksilik olmazsa basliyorum diyete yanliz ben su kontrol cubugundan pek anlamadim yapmayi ugrasiyorum olmuyor birtürlü bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

ben artik kendi kendimin doktoru oldum :) herkesin migreni farkli oluyor galiba, bana salam ve peyaz peynir hiç yaramiyor yer yemez migren ba$liyor, geçirmek içi ise en iyi ilacim çikolata ve aci kahve :)

günaydınn hanımlarr hayırlı ve beraketli bir hafta geçermemizi dilerimm.
hani elma diyetimde hafta sonune kadar geri alcam diye merak ediyordumya sadece 900 gr geri aldımm gersi bana kar olduu yediklerimdee kalorili şeyler di neysee bu hafta elma diyetine devammm planlarım tutarsaa bu hafta sonn ama belki 5 gün daha uzatırımm neysee böyle işteee bu arada müsafir geldi çok mutluyummm rahatladımm resmennn dün tartı aldım bir taneee resmenn eksiklikmişş tartısızlıkk...
bu arada hanımlar boğazlarım ağrıyorr böylee göğsüme kadarr yanıyorr böyle benden magazinlerr ....

bu aradaaaa hanımlarrrr hafta sonuu çoğunlukk kaçamak yapmışş tektek yorum yapmıyorum bende dahill ben buhaftaa kendi adımakonuşuyorum kaçamak olayın hayatımdan bir süreliğine kaldırıyorumm sadece buhafta denemek istedimmm ne kadar geri alcam diyeee ama benim için bitti geçici bir süreeeliğiinee....

ay canim $anslisin vallahi, ben 500gr verdim cumaya kadar ama bugün tartildimki 900gr almi$im gitti diyet yani

HANIMLARR AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ ÇOĞUNLUKK KAÇAMAK YAPMIŞ BUNA BENDE DAHİL HERKEZ CUMA ENDESK KG VERMEYE ÇALIŞIYORR HAFTA SONU OLUNCA KOY VERİYORR ŞİMDİ GELİN TARTILALIM DESEM EMİNİM CUMADAN FARKLI ÇIKARIZZZ :9::9: HAKSIZMIYIM????
KİMİMİZ 5 GÜNDE 5 KG DİYETİ YAPIYOR KİMİSİ ELMAA( BEN) AMAHEMEN HEMEN HERKEZZZ CUMAYA KADAR YAPIP HAFTASONU BOZUYORR , TABİKİDE ÇOK NORMAL AİLECE BİR ARAYA GELİNİYOR MÜSAFİRLİKLER PARTİLER BRANÇLAR NORMALL AMA BİZİM ŞUAN ÇOK FAZLAAKOY VERMEE LÜKSÜMÜZ YOK ÖYLE DEĞİLMİ??? BEN BUNUN ÖNÜNEE ŞÖYLE GEÇMEYİ DÜŞNÜYORUM BİLMEM NE DERSİNİZZ,BUNDAN SONRA TARTİ GÜNÜMZÜ P.TESİYE ALALIM YANİİ BUGÜN DEĞİLDE BUNDAN SONRA P.TESİLERİ TARTI GÜNÜMÜZ OLSUNN ELBET HAFTASONU ETGİNLİKLERMİZE BİZDE DAHİL OLCAZ AMA BENİM İSTEDİĞİMM BUNU MİNİMUMAA İNDİRMEK ZATEN FARKINDAMISINIZ ARTIKK BU SİTEYE GİRENLER KEMİKLEŞMİŞŞ KİŞİLERR AYNI SÜREKLİ AYNI KİŞİLER BİZBİZEYİZZ GÜN GEÇTİKÇEE İYİCE KARDEŞ GİBİ OLCAZZZ TEKRAR TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUMM YAZA AZ KALDI VE DAHA ÇOK GENÇİZ EMİNM KİMSE HALİNDEN MEMNUN DEĞİLL. ŞİMDİ HANIMLAR BİRAN ÖNCE SİLKELENELİMMM, YENİ BİR HAFTAA ARTIK KAÇAMAKLARI MİNİMUMA İNDİRELİMMM VE YOLA DEVAM EDELİMM.KENDİ ADIMAAA BİR SÜRELİĞİNE KAÇAMAĞI RAFA KALDIRIYORUMM M

ŞİMDİ SORUYORUM HERKEZEE TEK BAŞIMA TABİKİ KARAR VERMİCEMMM OYLAMAYa açıyorummmm;

1- CUMA TARTI GÜNÜ DEVAM ETŞİN ÇÜNKÜ?
2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

CEVABINIZIN YANINDA AÇIKLAMA DA BEKLİYORUM YANİ ÇÜNKÜYÜÜ

GÜN İÇİNDE BUYAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIRCAM GEÇMİŞİ OKUYAMAYAN ARKADAŞLARIMINDAN GÖZÜNDEN KAÇMASINN DİYEEE LİSTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMDAN OYLAMA İSTİYORUMM HANIMLARR

bencede p.tesi olsun bende diyetin 5 gün oldugunu kabullendim kendi kendime ve bu yüzdende cuma ak$amai bozuyorum hemen

evet pazzartesi daha iyi olacak galiba cuma olunca sanki 5 gün diyetteymişiz gibi oluyor

cumartesi hiç kaçamağım yok pazar günüde kahvaltıya gittim ama ekmek dahil hamur işi yemedim akşamda sadece yulaf kepeğiyle yoğurt yedim yulaf kepeğini herkese tavsiye ediyorum inanın akşam yedim ye sabah hala tok hissediyordum kendimi çünkü yulaf kepeği Hacminin 25 katından fazla suyu emer ve midede şişerek doygunluk hissi verir

dukan diyeti çok uzun bir süre ve zor olacak maddi manevi :) kendi kafamda bi diyet hazırladım dukandan bazı alıntılar yaptım mesela dukanda yulaf kepeğiyle yapılan tatlılar var yada krepler lavaşlar kalori değerleri çok düşük bunları tatlı krizlerim oldugu zaman uygulamayı düşünüyorum bundan öncede 1 detoks hazırladım exelde hepsini gün gün kayıt ettim galiba olacak bu sefer çook kararlıyımmmm yarın başlıyorum tempoya hadi bakalım

BU ARADA BU DİYET DÖNEMİMDE YULAF KEPEĞİ BAŞTACIM OLACAK çünkü inanılmaz bişey yaa sürekli devam eden bi kabızlığım vardı ama akşam yulaflı yoğurdumu yedikten sonra bu saate kadr 2 sefer tuvalete çıktım

şimdi kargoyu aradım twisterim bugün elimde olacak başarcammmm başarcammm başarcammmmm

ÖNERİLERİNİZİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

canim bende dukani yapmak istiyorum istersen beraber ba$layalim ama lahanada iyidir yani benim için, nede olsa hergün ayni $eyi yemiyoruz, ben bir kere denedim 2 kilo verdim sonra migrenim azmaya ba$ladi ve son gün 3 kere migrenim tuttu (ayni gün içinde) ve birakmak zorunda kaldim kilolarida geri aldim zaten... bendede yulaf kepegi var ama öyle duruyor yemiyorum, zaten atak günü yulaf yenmemeli :)
ama bende yuicem artik tuvalet sorunum devam ediyor çünkü

Sarıcivivim hoşgeldinnnn

eşşek sıpası oğlum 25 dk yaptırdı sporrr ayy bu seviye 2 nefes nefese bıraktı beniiii oğluma gidip ıspanak yapayım yeşil çayımı alıp geliyorum

Hoşbuldum duygucum...Maşallah sana spora devam seviye 2.ye geçmişssin oh oh...Afiyet olsun...Ay bu sıpalar çok fena benim kız dün koskoca gün hiç uyumadı....Mızmızlık yaptı yerlerde ilgi ilgi oyun oyun başka derdimiz yok....saglıklı olsunda geriisi boş...

Baharcım hadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı olsun...İnşallah hedefine ulaşırsın..Benim dr aynı bu bilgileri vermişti....3 ana ögünün önemli oldugunu saatinde yememi söyledi..Ara ögünleri sakına atlama dedi..:9:

Amin canım inşallh emeklerimiz boşa çıkmaz ama sabredip tavsiye edileni uygularsak formumuza kavuşuruz tabiki:8:Evet canım doktor yemek saatleri çok önemli dedi banada.Sen halen gidiyormusun diyetisyene ve olumlu sonuç aldınmı?

evet ben hafta sonumu yorumlayim bari, cuma ak$am misafir geldi ve ben kurabiye ve çekirdek yedim bozdum, c.tesi bozmadim, pazar ögle yemegine kadar iyidim ama sonra migrenim tuttu ve bozdum diyeti
bugün ise oruç tutuyorum ak$ama lahana çorbasi ve salata tarzi yemeyi dü$ünüyorum ama bakalim benim i$im belli olmaz :)

Back
X