- Konu Sahibi Betul_20162010
- #2.941
amannn çok zayıfmış kadın dediğin azıcık etli butlu olur dimi ama
hemen de fesatlandım bende 1 68 boy 72 kiloyum ya kıskandım![]()
gerçekten o kiloda olmak istemem kemik ya öperken falan yüzüm acıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıymıs valla cok bısey degıl ustune soyle sarmısaklı yogurt oh ne gıder ama oglene sendeyım feslegen...
gerçekten o kiloda olmak istemem kemik ya öperken falan yüzüm acıyoeşimde zayıf 180 e 72 kilo oda öyle kemik dizine falan yastık koymadan hiç yatamam ben
![]()
ayy buyur gel tatlım :):) aynen sarımsaklı yoğurla yicem blendırdan geçirip alinazik sosu yapcan yani ama yağsız ekmeğin üstüne sür ye valla![]()
hep online im ama katilamiyorum fazla cocuklar malum.bende oyleyim aynen ikisininde bitmeyenleri hooop benim mideye:26: senin cocuklar ne kadarlik canim?kuru dıgdık desene yok be okadar da olmak ıstemem bende sız sahsen ıstermısınız
kızlar benım adalm 35 yasında mınyon bı tıp 1.76 boy
ben 1.60 boy 69.5 kılo adamda haklı ama bende 2 cocugu arka arkaya dogrudum onun kılosunu atmadan oburu geldı ben ne yapıyım
benı en cok kılo aldıran cocukların artıkları yemezler annelerı ogutucu yanı ben hemen tuketırım valla gozunun yasına bakmam...
kızlar elişi örgü falan yaparmısınız evde benim en büyük zevkimdir elişleri yapmak
hatta haftada bir gün kursada gidiyorum![]()
kuru dıgdık desene yok be okadar da olmak ıstemem bende sız sahsen ıstermısınız
kızlar benım adalm 35 yasında mınyon bı tıp 1.76 boy
ben 1.60 boy 69.5 kılo adamda haklı ama bende 2 cocugu arka arkaya dogrudum onun kılosunu atmadan oburu geldı ben ne yapıyım
benı en cok kılo aldıran cocukların artıkları yemezler annelerı ogutucu yanı ben hemen tuketırım valla gozunun yasına bakmam...
kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba
ıyıymıs valla cok bısey degıl ustune soyle sarmısaklı yogurt oh ne gıder ama oglene sendeyım feslegen...
bende yarin oglene aynen boyle yapmayi planliyordum 1 tanecik patlicanim kalmis dakızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba
oh valla bende aksama yapıyım barı kız cok cektı canım
nıyetlıyım bugun kızlar ..
hep online im ama katilamiyorum fazla cocuklar malum.bende oyleyim aynen ikisininde bitmeyenleri hooop benim mideye:26: senin cocuklar ne kadarlik canim?
mutfak temızlıgıne giriştim kızlar bulasık makınamı falan cektım yagcoz sıktım dolaplara fayanslara falan makınaların arkalarını temızledım dolaplarımı sildim kuruladım bi fayanslar kaldı dınleneyım bırazdan onlara gecıcem yarın ortulerını yıkar kurutur utulerım mutfak biter
duygu kızlar yarın ben giremeyebilirim oğlusu dr goturucem randevu aldım anam bu ozel hastanelerın hiç insafı kalmamaıs ya cocuk cerrahısıne randevu aldım dr profesormus de ondan 100 tl dedi daha bunun tahlılı bilmem neyı olursa dusunun yaaaaa soyuyolar bızı resmen![]()
kızlar ben kaçıyorum işlerimi bitiriyim gelirim yine
benımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
ve benı cıleden cıkarıyolar
sarı cıvcıv canım saol valla borclarımı hazır ezan erken okunuyoken tutayım dedım...
Allah bağışlasın canım evlatlarını....Maşallah büyümüşler...3.yaşında olan daha çok zorluyordur seni...Gerçi kız çocuk ile erkek çocuk farklı oluyor...İyi yapmışsın vallahi bende çok istiyorum önümüzdeki haftalarda bende başlarım....Yoksa hep aklımda içime dert oluyor..1 gün tuttum geçenlerdede dengem bozuldu kilo zor vermiştim....Dr dan liste alıp tutucam
masaallah buyumusler aah bende gorsem o yaslarini.valla ben sadece cocuk bakiyorum yemek yapiyorum dahasina yeteni alkisliyorumbenımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
sarı cıvcıv canım saol valla borclarımı hazır ezan erken okunuyoken tutayım dedım...
kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba
ayyy aynenn benide al geçerkennnıyıymıs valla cok bısey degıl ustune soyle sarmısaklı yogurt oh ne gıder ama oglene sendeyım feslegen...
ayy hepimizaynış eyi düşünükk patlıcan diyincee alinazikk geklir aklımaayy buyur gel tatlım :):) aynen sarımsaklı yoğurla yicem blendırdan geçirip alinazik sosu yapcan yani ama yağsız ekmeğin üstüne sür ye valla![]()
ALLAH kabul etsin tatlım hayatımdai lkkez tam oruç tuttum bu yıl regl geçikti ilkezi şe yarada regl olmamam inş allah kabul etmiştirbenımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
ay bana da soyle doktora gıdeceksen hıce degılse bılınclı yapalım ....
benım ıkısıde erkek ve azman yavruları... evımde dagılmadık yer kalmaz...