Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amannn çok zayıfmış kadın dediğin azıcık etli butlu olur dimi ama :1::1::1::1:
hemen de fesatlandım bende 1 68 boy 72 kiloyum ya kıskandım :1::1::1::1:

gerçekten o kiloda olmak istemem kemik ya öperken falan yüzüm acıyo:1::1: eşimde zayıf 180 e 72 kilo oda öyle kemik dizine falan yastık koymadan hiç yatamam ben :9::9::9:

Günaydınlar,

Karlı karlı istanbul sabahından ay uyumak istiyorum işe gelmek istemiyorum ama ne çare geldik işte of of..
Neyse menümü yazayım kaçayım işleri toparlayıp erken çıkarım okey kızlar.
Dünde erken çıktım yazamadım..Wc çıkamadım 2-3 gündür...

Sabah peynir-zeytin domates-2 dilim etimek

Ara 4 adet hurma

Öglen : Et ve salata -2 dilim etimek

Ara unutmuşum yine..

Ara 17:15 de eti form yarısı

Akşam sebze yogurt 2 dilim etimek

1 su bardagı sütlü nescafe

4 fincan yeşilçay ve 2 lt su

gerçekten o kiloda olmak istemem kemik ya öperken falan yüzüm acıyo:1::1: eşimde zayıf 180 e 72 kilo oda öyle kemik dizine falan yastık koymadan hiç yatamam ben :9::9::9:

Bende katılıyorum çok zayıflık hem hoş değil hemde yakışmıyor..Kemik torbası ıggggg istemem ben..Benim eşimdede kilo var ama yakışıyor ben bu şekilde kalmasını istiyorum mesela...eşime zayıflık yakışmıyor.

kuru dıgdık desene yok be okadar da olmak ıstemem bende sız sahsen ıstermısınız
kızlar benım adalm 35 yasında mınyon bı tıp 1.76 boy
ben 1.60 boy 69.5 kılo adamda haklı ama bende 2 cocugu arka arkaya dogrudum onun kılosunu atmadan oburu geldı ben ne yapıyım
benı en cok kılo aldıran cocukların artıkları yemezler annelerı ogutucu yanı ben hemen tuketırım valla gozunun yasına bakmam...
hep online im ama katilamiyorum fazla cocuklar malum.bende oyleyim aynen ikisininde bitmeyenleri hooop benim mideye:26: senin cocuklar ne kadarlik canim?

amannn çok zayıfmış kadın dediğin azıcık etli butlu olur dimi ama :1::1::1::1:
hemen de fesatlandım bende 1 68 boy 72 kiloyum ya kıskandım :1::1::1::1:

Kıskanmakta haklısın bacım...Ama seninde boy iyiymiş....Sen birkaç kilo versen yeter...

kızlar elişi örgü falan yaparmısınız evde benim en büyük zevkimdir elişleri yapmak
hatta haftada bir gün kursada gidiyorum :6::6::6:

Süper ya bende bayılırım ama hemencikte sıkılırım o yüzden ugraşamam pek.

kuru dıgdık desene yok be okadar da olmak ıstemem bende sız sahsen ıstermısınız
kızlar benım adalm 35 yasında mınyon bı tıp 1.76 boy
ben 1.60 boy 69.5 kılo adamda haklı ama bende 2 cocugu arka arkaya dogrudum onun kılosunu atmadan oburu geldı ben ne yapıyım
benı en cok kılo aldıran cocukların artıkları yemezler annelerı ogutucu yanı ben hemen tuketırım valla gozunun yasına bakmam...

Ay vallahi dogru kızıma yemek yedirirken dur sogudumu dur tadına bakayım derken tuzlu tatlı agzıma gidiyor 1 damla 1 damla derken ipin ucu kaçıyor...Bazen eşime baktırıyorum sogudumu tadı nasıl diye irademe sahip çıkmaya çalışıyorum sonuna kadar canım helede güzel övgüler alınca yola devam diyorum..1-2 ay dah asıksam yeter :)))

kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba

Ay çok severim patlıcanııııııı canım çekti:ssz:

ıyıymıs valla cok bısey degıl ustune soyle sarmısaklı yogurt oh ne gıder ama oglene sendeyım feslegen...

ne güzel olurdu:52: evde hemen olsam yapardım...

kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba
bende yarin oglene aynen boyle yapmayi planliyordum 1 tanecik patlicanim kalmis da:56:bu oglen 1 kabagi hasladim sarimsakli dereotlu yogurtla yedim:56:

oh valla bende aksama yapıyım barı kız cok cektı canım
nıyetlıyım bugun kızlar ..

Allah kabul etsin canım...Bende başlamak istiyorum borçlarıma canım..Yap yap akşama kendine güzel bir sofra hazırla hakkın..

hep online im ama katilamiyorum fazla cocuklar malum.bende oyleyim aynen ikisininde bitmeyenleri hooop benim mideye:26: senin cocuklar ne kadarlik canim?

Bende öyle canım hep katılmak istiyorum ama işleirm yarım kalıyor o zamanda...Bazen yazıp çıkıyorum ha şuna cevap buna cevap derken saatlerce burdayım :)))) işler kalıyor.

benımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
ve benı cıleden cıkarıyolar
sarı cıvcıv canım saol valla borclarımı hazır ezan erken okunuyoken tutayım dedım...

mutfak temızlıgıne giriştim kızlar bulasık makınamı falan cektım yagcoz sıktım dolaplara fayanslara falan makınaların arkalarını temızledım dolaplarımı sildim kuruladım bi fayanslar kaldı dınleneyım bırazdan onlara gecıcem yarın ortulerını yıkar kurutur utulerım mutfak biter

duygu kızlar yarın ben giremeyebilirim oğlusu dr goturucem randevu aldım anam bu ozel hastanelerın hiç insafı kalmamaıs ya cocuk cerrahısıne randevu aldım dr profesormus de ondan 100 tl dedi daha bunun tahlılı bilmem neyı olursa dusunun yaaaaa soyuyolar bızı resmen :47::47:

Geçmiş olsun gamzecim kış geldi böyle oldu allah cümlemize saglık versin..amin..Benim kızında aylık kontrolu var ocakta hava şartlarından getiremedim...Önümüzdeki günlerde getiririm boyu kilosu gelişimi ne alemde bakalım..
Oh sen mutfak işini bitirmişsin daha ne olsun en zor olşanı gözümde büyüten işdir..

kızlar ben kaçıyorum işlerimi bitiriyim gelirim yine

Güle güle canım:54:

Son düzenleme:
benımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
sarı cıvcıv canım saol valla borclarımı hazır ezan erken okunuyoken tutayım dedım...

Allah bağışlasın canım evlatlarını....Maşallah büyümüşler...3.yaşında olan daha çok zorluyordur seni...Gerçi kız çocuk ile erkek çocuk farklı oluyor...İyi yapmışsın vallahi bende çok istiyorum önümüzdeki haftalarda bende başlarım....Yoksa hep aklımda içime dert oluyor..1 gün tuttum geçenlerdede dengem bozuldu kilo zor vermiştim....Dr dan liste alıp tutucam

Allah bağışlasın canım evlatlarını....Maşallah büyümüşler...3.yaşında olan daha çok zorluyordur seni...Gerçi kız çocuk ile erkek çocuk farklı oluyor...İyi yapmışsın vallahi bende çok istiyorum önümüzdeki haftalarda bende başlarım....Yoksa hep aklımda içime dert oluyor..1 gün tuttum geçenlerdede dengem bozuldu kilo zor vermiştim....Dr dan liste alıp tutucam

ay bana da soyle doktora gıdeceksen hıce degılse bılınclı yapalım ....
benım ıkısıde erkek ve azman yavruları... evımde dagılmadık yer kalmaz...

Hepinizi kolay gelsin kızlar ben kaçıyorum uğramaya çalışırım...

Karabiberden ses çıkmadımı yaww okullar tatil o yüzden olabilirmi?

benımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
masaallah buyumusler aah bende gorsem o yaslarini.valla ben sadece cocuk bakiyorum yemek yapiyorum dahasina yeteni alkisliyorum:46::46::46::nazar:

dun gece yıyıp yattım saat 2 de aslında namza yakın olsaydı kılıp yatardım ama dayanamadım valla
hayır benım veletlerde evde yok sabahın korunde kalktım bıdaha uyku tutmadı onlar olsaydı delı gıbı uyumak ısterdım
ınsanoglu ne kadar tersız valla...

ayyyy naptın be feslimmm patlıcanabayıılrım hele alinazikk yaparım hamurdan mikin ekmek küp küp keserim tereyağındaçeviririmm biraz kıyma bol soğanla kavururum bol baharak patlıcan közlee sarımsaklı yoğort dök üstüne kavurduuğun kıymayı ekle üstünee terayağında kırmızı tız biberr dök ayyyyyyyyyyyyyyyyy ruhumu teslim ediyorumm yetişinnn

ıyıymıs valla cok bısey degıl ustune soyle sarmısaklı yogurt oh ne gıder ama oglene sendeyım feslegen...
ayyy aynenn benide al geçerkennn

ayy buyur gel tatlım :):) aynen sarımsaklı yoğurla yicem blendırdan geçirip alinazik sosu yapcan yani ama yağsız ekmeğin üstüne sür ye valla :1::1:
ayy hepimizaynış eyi düşünükk patlıcan diyincee alinazikk geklir aklıma
benımkıler bırı 5
dıgerı 3 yasında
ALLAH kabul etsin tatlım hayatımdai lkkez tam oruç tuttum bu yıl regl geçikti ilkezi şe yarada regl olmamam inş allah kabul etmiştir

Son düzenleme:
Back
X