Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sen yine iyisin ya 2 kilo ne demek :43::43::43::43::43: tüm emeklerim gitti demek :43:

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dünde ben sen gibiydim canım sıkkın moralim bozuk hatta bu işten caymayı bile düşündümm
sonra silkindim ve kendime geldim dün bi arkadaşın dediği gibi mucize beklemeyecez moralini yüksek tut lütfen

çok güzel canim tebrikler!
ya bizim kom$u aradi çaya gelin diye bizde gittik orda yedim çig köftyeyi :43: bugün çok dikkat edecegim zaten :43:

süper cnm dediğim gibi bir gün böylee işin ucu kaçınca ertesi gün dengelemek lazım alsında bizim böyle bir lüksümüz yok bunuzayıflayınca yapsak daha iyi amaa iştee
kizlar iki gün kaçamagin sonucu böyle olabilirmi sizce?

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

morelim o kadar boizukki bir ayda verdigimi 2 günde aldim :43::43::43::43::43::43::43:
valla olur cnmm akşam üstü özellikle yiyrosan bal gibi olurr yazı k değilmi emeğine o kadar dikkat etmenee valal ben böyle görünce üzülüyorum asla bana düşmez ama siz benim burda kardşeim gibi oldunuzz daha hepimizin yaşı kaççç
günaydın arkadaşlarım bol güneşli ve kalorisiz günler temennisiyle dünki menümü yazayım

sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kuşburnu

ara

1 elma
öğleye kadar 1 litre su

öğle

2 kepçe tarhana çorbası (çok üşümüştüm)
1 dilim ekmek

ara

nescafe
2 tane biskrem

akşam

1 kepçeden az tarhana çorba
2 dilim az yağlı karnıbahar fırında (bu yemeği uydurdum çok güzel oldu)
puding

ara

komşumu kıran-madığım için 3 kurabiye içinden yarım kurabiye (kendime bayıldım yemediğim için)

toplamda 1247 kalori
günaydınn genel olarak iyi peki birşeyler yaptınmıı spor adına

anlarım arkadAŞLarımm bakıyorum genel olarak kendni bırakmaa varr artık havaların soğuk olması mi hepimiz bi depresif haldeyizz yapmayalım bak ocak bitti şubat 1 deyiz 27 gün sonra o da bitcek martın ortasında baharr zatenn güzellerimm sıkı sıkı tutunalımm şu kg illetindn kurtulalaımm sizi bilmem ama ben mayısda en fazla 64 kg geçen haftaa istem dışı hasta odluğum için güç toparlama için normal beslendim spor yapmadım 200 gr aldım 72 dum söylemek istemiyorum ama bugün 71.200 düşünün ama 2 gündür deli gib spor yapıyorumm hafif şeyler yiyorumm lütfen hanımlarrrr biraz daha dikkat bak 2 dk zevk allah aşkına bi kuribiye yaa çikolataa kaç dk alır yemesi ama vermek siteyince kaç gününüzü alıyor haklı değilmiyim bilmiyorum belki kızıyorsunuzbana banane derimm geçerim istersem kendime bakarım ama 1 ay oldu hep aynı kişilerizz benimsedimm sizlerii valla ne yapatsanız kendize yaparsınızzz hayat sizin hayatınızzz ben sizi bir dost olarak uyarıyorumm

merhaba arkadaşım ben bugün üye oldum ve sizin konuyu görür görmez heh tam benlik dedim söylediklerinin tamamına katılıyorum şuan kendimi öyle salmş durumdayımki 10 kilo aldım lütfen banada yardım edinde zayıflıyım

anlarım arkadAŞLarımm bakıyorum genel olarak kendni bırakmaa varr artık havaların soğuk olması mi hepimiz bi depresif haldeyizz yapmayalım bak ocak bitti şubat 1 deyiz 27 gün sonra o da bitcek martın ortasında baharr zatenn güzellerimm sıkı sıkı tutunalımm şu kg illetindn kurtulalaımm sizi bilmem ama ben mayısda en fazla 64 kg geçen haftaa istem dışı hasta odluğum için güç toparlama için normal beslendim spor yapmadım 200 gr aldım 72 dum söylemek istemiyorum ama bugün 71.200 düşünün ama 2 gündür deli gib spor yapıyorumm hafif şeyler yiyorumm lütfen hanımlarrrr biraz daha dikkat bak 2 dk zevk allah aşkına bi kuribiye yaa çikolataa kaç dk alır yemesi ama vermek siteyince kaç gününüzü alıyor haklı değilmiyim bilmiyorum belki kızıyorsunuzbana banane derimm geçerim istersem kendime bakarım ama 1 ay oldu hep aynı kişilerizz benimsedimm sizlerii valla ne yapatsanız kendize yaparsınızzz hayat sizin hayatınızzz ben sizi bir dost olarak uyarıyorumm
:4::4::4: duygu zayifladigimizda bizi alisverise goturcen mi

?valla kendi adima cok tesekkur ederim su gunluk yaptigim 10 dk hopla zipla mekik falan hep sana yazabileyim diye.bana kalsa pek kipirdayasim yok

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

morelim o kadar boizukki bir ayda verdigimi 2 günde aldim :43::43::43::43::43::43::43:
normalde olabilir fakat senin kacamaklarini gordugumuz icin bana pek mumkun gelmedi:34: sen cok az yiyorsun hatta bazen okuyunca icimden gelip sana yem63
.+9kler yapmak beslemek geliyor:1: bence cok kafana takiyorsun beyinde bedenini birakmiyor soyle rahat rahat versin.yanlis anlama nolur kilon pek yok sakin sakin ver demek istiyorum:31:birde cok tatli istediginde 1 tatli kasigi pekmez icsen keser belki

selam kızlar..

sınavlara hazırlığım son hızla devam ediyor.. geçtiğimiz haftasonu tartıldığımda 2,7 kilo verdiğimi görmüştüm fakat şimdi haftasonu sınav da var diye saldım iyice.. umarım almamışımdır diyorum.. akşamları haşlanmış yumurta salatalık kivi falan yiyorum ama bu aralar akşam yemeğine hep dışarı çıktık o hiç iyi olmadı malesef.. ekmek falan yemedim yemeklerde ama çorbasıydı tereyağlı balığıydı falan çok geldi.. sınavlarım bitince (13 şubat) diyetime devam edicem.. ben seviyorum o diyeti benim halime ruhuma mideme falan iyi geliyor (meyve günü hariç) bahsettiğim diyet 5günde 5 kilo diyeti.. kaç kilo verdiğim önemli değil.. o diyeti yapabiliyorum ben bozmuyorum bu da bana iyi geliyor. meyve günün 5. güne atıcam yalnız.. meyve seven biri değilim problem ondan kaynaklanıyor aslında..

neyse son haberlerimde bunlar 3 gün sonra ve 8 gün sonra sınavlarım var biri vize biri final.. inşallah hayırlısıyla geçerim çok çalışıyorummm :53:

pek güzel geçme3miş haftamız galiba listeye baktım.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :46:

:65:

kızlar gunaydıııınnn :)))) 71.4 olayını hallettım. dun sabah kahvaltımı yaptım. full salata yedım. dun gece 10 bucuk gıbı artık mıdem kazındı mafoldum 1 galeta yedim. her ogunden sonra kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım. 1 galetanın ustune 1 form cayı ıctım. aldıgım gıtmıstı :) hatta 200 gr daha gıtmıstı :) cok mutluyum. bugunde kahvaltımı yaptım. fıx kahvaltımın yanında azıcıkda kocacıgımın benım rejımımı baltalamak ıcın marketten aldıgı kavurmadan yedım.
kızlar kushan dıyetınıde bırakmak zorunda kaldım. ama yapıcam onu ılerleyen gunlerde. eve aldıgım sebzeler kaldı cunku :) onları bıtırıyım. pırasam var, karnabaharım var. kabagım var. bu hafta full sebze ve salata yerım. arada bır de corba ıcerım.
kaçamak yapmayın :))) yada yapın verdıgınız kıloları alın gerı. daha yersenız bende noliiim. bakın makarnaya tövbe ettım :D
öptuum hepinizi. :54:kızkardesım bana geldı kalmaya. pc mi işgal edıo butun gun. nadır bakabılıorum.

kızlar bakın bu 3 kilo vermiş halim Eki Görüntüle 337229
harıkasın tatlım
benımde gobegım olmasada basenım olsa keske gobek yok kız sende

cevaplarınız için çok teşekkürderim ama zayıflamayı okadar çok istiyorumki artık. Dolabımı açıyorum üstüme hiçbirşey olmuyor giyecek hiçbişeyim kalmadı bende soz verdim kendime zayıflamadan hiç kıyafet almayacam Okada zorki böyle yaşamak 2yıl içinde 40kg aldım dile kolay tam 40kilo depresyondayım zayıflamak istiyorum çok istiyorum :(
ısteyınce hersey olur arkadasım. bende 36-38 beden kıyafetlerımı ramazan ve kurban bayramında hep ıhtıyacı olanlara verdim. bıdaha gıyemem dıodum. :)) sımdı kendıme 36 beden kıyafet hayallerı kuruyorum.
sabır azim. çok kolay degıl ama zorda degıl yahu. ha gayret adım at gerısı gelsın..

kizlar ya ben çok bunaldim ya adet öncesi resmen psikolojim bozuluyor her$eyi kafaya takiyorum herkesi kiskaniyorum aglamak istiyorum her ay oluyordu ama bu sefer dahe beterim, hatta 3-4 dk önce bitter çikolata yedim üstelik 180 kalorilik, menümü yazmak istemiyodum ama yazacagim yarin belki daha dikkatli oluruum :50::43:
sabah : $ekersiz kahve, 1 tatli ka$igi kuru üzüm
ögle : 3 yemek ka$igi ha$lanmi$ ispanak
1 yumurta
1 avuç kuru meyve
ara : 1 lokma kek ve biraz kuru meyve
ak$am : 1 tabak yagsiz salata
2 ka$ik pilav, 2 ka$ik kiyma, 2 çatal közlenmi$ patlican

ara : 3 tane küçük çig köfte
180 kalorilik bitter

1400 kalori :19::19: ucuz atlattim gibi gözüksede $u an aglamak istiyorum
1400 kalorı fazla degıl boyle goz döndüren bı donemde.

gunaydinlaar:3: yine dukkani ben actim:21:bugun hava muhtesem burda bahar gibi butun pencereler acik:gunes kus sesi denizdeki motorlarin sesi...aaahhh ne guzel baslADI GUN:21:heleki kizimin 5bucukta uyanip yeniden uyumamasiyla:27: canim turkiyem cok sogukmus Allahim herkese yardim etsin heleki durumu olmayanlara evsizlere kimsesizlere sokaktaki hayvanciklara:106: dunun menusu

Kahvalti:
3fincan sekersiz cay
1kraker
Yarim kk beyaz peynir
1kk kasar peynir
1haslanmis yumurta
Domates
Ara;yesil cay+1 hurma+yarim muz
ogle:1 dilim ekmek
sarimsakli yogurtlu kabak(haslama)
yarim kepce mercimek corba

Ara: 2 kasik pekmezli muz
Patlamis misir(cook miktarda-oglusumla ikimiz cok severiz)
Yesil cay
Aksam:firinda balik+patates
Brokoli havuc
Su 2 lt
Spor :10dk hopla zipla

bu sabah tartildim sevindim gidiyor biraz biraz-kacamaklari cok takmama ama bilincli ilerleme kararindayim.benim aslinda evimin alti fittness salonu tum siteye ait her alet var ama ben cocuklardan gidemiyorum ki:25:sanirim jillian la 30day shrede tekrar baslicam 4 gunde mucizeler gosterdi kendisi:52::32::8:
ayyy ne fena yaaa altta fıtness salonu var, sen gıdeme :(
üzüldüm yaaa. ben olsam kudururdum.
günaydınn hanımlarr günümüz bereketli hayırlı olsunn az yediğimiz çok spor yaptığımız bir gün olsun regl olanlarınnn hiçççççççççç tatlı yemediği bir gün olsunnn

dünkü menüm ve sporum:

sabah aç karnına form çayı
tam buğday nesfit 2 ceviz ufaladım içine
ara öğün :yarım ceviz
öğle:1 sebze mücver küçük çorba kasesinde haşlanmış karnı bahar üstüne yarım yağlı yoğurt sarımsaklı üstünee maydanoz doğradımm
ikindi:yeşil çay
akşam:1 mücver 1 y.elma
akşam eşim patlamış mısır istedi yağsızolsaydı yerdimm çok ça ama eşim yağ tuz olsun istedi o yüzden minik çorba kasesinde yarım kase olarak yedimm..belki 10-15 tane kadar
1.5 den biraz fazla su
spor:
leslie seviye-1 :21 dk
4 parçalık mezdeke :14 dk
180 yarım mekik
10 dk oklava
40 dk eliptik:204 kalori attım
helal olsun duygu..

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

tatlım dun aglaya zırlaya yazıcaktım nerddeyse 71.4 cıktım tartıda 1 gun once 69.6 idim. bı tabak makarna, bruksel lahanası, balık salata yedım aksam. 1.800 aldım. olur yani. senınkı 2 gunde 2 kılo, benımkı bır gunde 1800 gr dı..
ama sırf salata yedım dun. bugun 69.4 üm. 2 gunde hallettım.
normalde olabilir fakat senin kacamaklarini gordugumuz icin bana pek mumkun gelmedi:34: sen cok az yiyorsun hatta bazen okuyunca icimden gelip sana yem63
.+9kler yapmak beslemek geliyor:1: bence cok kafana takiyorsun beyinde bedenini birakmiyor soyle rahat rahat versin.yanlis anlama nolur kilon pek yok sakin sakin ver demek istiyorum:31:birde cok tatli istediginde 1 tatli kasigi pekmez icsen keser belki
ayyy guldurdun benı yaaa :D besleyesım gelıo dıo :27::27::27::1::1:

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dünde ben sen gibiydim canım sıkkın moralim bozuk hatta bu işten caymayı bile düşündümm
sonra silkindim ve kendime geldim dün bi arkadaşın dediği gibi mucize beklemeyecez moralini yüksek tut lütfen
canim bende cok pes etmeyi dusundum ama aynada kendime bakinca tekrar motive oldum

süper cnm dediğim gibi bir gün böylee işin ucu kaçınca ertesi gün dengelemek lazım alsında bizim böyle bir lüksümüz yok bunuzayıflayınca yapsak daha iyi amaa iştee

valla olur cnmm akşam üstü özellikle yiyrosan bal gibi olurr yazı k değilmi emeğine o kadar dikkat etmenee valal ben böyle görünce üzülüyorum asla bana düşmez ama siz benim burda kardşeim gibi oldunuzz daha hepimizin yaşı kaççç

günaydınn genel olarak iyi peki birşeyler yaptınmıı spor adına

pismanim hemde cok insallah bu hafta aldigimi vericem

Canim cok haklisin s'en olmasan ne yapardik

ay canim morel verdin tesekkur ederim annemde bazen bana aciyor :D

benim dünkü menüm

sabah yarım haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
2 çatal peynir
1 çatal helva

ara 1 çatal biber olması

öğlen 2 közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurta
2 dilim ekmek

ara 1 salatalık

akşam 1 büyük kase arabaşı çorbası
1.5 dilim ekmek

doğum günü partisine gittik yaş pasta yemedim yaprak sarması yemedim küçük puaçalar yemedim :):)

1 tane elmalı kurabiye yedim
1 tanede tırtıl kurabiye

bol su içtim
1 bardak maydonoz suyu içtim
1 sütlü şekersiz neskafe
4.5 bardak şekersiz çay
1 şekerli türk kahvesi

lahana yağımı sürdüm streçlendim

3.4 dk twister
keslie 2.5 mil yaptım
200 oklava
200 yan adım yaptım kollarıda çalıştırdım

2 sefer 8.kattan indim çıktım :1::1:

Son düzenleme:
Evet kizlar sirkelenin bakalim biraz guzel gunler bizi bekliyr birazzrlanacaz ama sonuc oook guzel olacak yazi dusunun tiril tiril elbiselrin icinde salina salima gezecez evet hava soguk ama bu da avantaj kilo vermek icin soguk daga cok kilo verdirir malum ...kacamak yapacagimiz zaman acalim pencereyi derin bir nefes alalim buz gibi hava kendimize getirsin bizi vaz gecmek yok bu yoldan sonu cok guzel olacak nen inaniyorum
Dun makarna yeigim halde bugun almamisim sizde masum kacamaklr yapin tatlilardan ozellikle uzak durun cunku tam bir tuzak bu sirin seyler dun masanin uxerinde yok yoktu ama elimi bile surmedim valla amacim var benim yoldan cikamam dedim herkese de ilan ettim diyette oldugumu ki ustelemesin kimse ye diye
Evet kizlar beraber ciktik buyola beraber bitirecez yilmak yok bazen verdiklerimizi alacaz geri olacak bunlar ama yine deneyecez sonuna kadar bizim neyimiz eksik ince hatunlardan degil mi

selam kızlar..

sınavlara hazırlığım son hızla devam ediyor.. geçtiğimiz haftasonu tartıldığımda 2,7 kilo verdiğimi görmüştüm fakat şimdi haftasonu sınav da var diye saldım iyice.. umarım almamışımdır diyorum.. akşamları haşlanmış yumurta salatalık kivi falan yiyorum ama bu aralar akşam yemeğine hep dışarı çıktık o hiç iyi olmadı malesef.. ekmek falan yemedim yemeklerde ama çorbasıydı tereyağlı balığıydı falan çok geldi.. sınavlarım bitince (13 şubat) diyetime devam edicem.. ben seviyorum o diyeti benim halime ruhuma mideme falan iyi geliyor (meyve günü hariç) bahsettiğim diyet 5günde 5 kilo diyeti.. kaç kilo verdiğim önemli değil.. o diyeti yapabiliyorum ben bozmuyorum bu da bana iyi geliyor. meyve günün 5. güne atıcam yalnız.. meyve seven biri değilim problem ondan kaynaklanıyor aslında..

neyse son haberlerimde bunlar 3 gün sonra ve 8 gün sonra sınavlarım var biri vize biri final.. inşallah hayırlısıyla geçerim çok çalışıyorummm :53:

pek güzel geçme3miş haftamız galiba listeye baktım.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :46:

:65:
basarilar dilerim insaallah hem sinavlar guzel gecer hemde kilolar kolaylikla gider

kızlar gunaydıııınnn :)))) 71.4 olayını hallettım. dun sabah kahvaltımı yaptım. full salata yedım. dun gece 10 bucuk gıbı artık mıdem kazındı mafoldum 1 galeta yedim. her ogunden sonra kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım. 1 galetanın ustune 1 form cayı ıctım. aldıgım gıtmıstı :) hatta 200 gr daha gıtmıstı :) cok mutluyum. bugunde kahvaltımı yaptım. fıx kahvaltımın yanında azıcıkda kocacıgımın benım rejımımı baltalamak ıcın marketten aldıgı kavurmadan yedım.
kızlar kushan dıyetınıde bırakmak zorunda kaldım. ama yapıcam onu ılerleyen gunlerde. eve aldıgım sebzeler kaldı cunku :) onları bıtırıyım. pırasam var, karnabaharım var. kabagım var. bu hafta full sebze ve salata yerım. arada bır de corba ıcerım.
kaçamak yapmayın :))) yada yapın verdıgınız kıloları alın gerı. daha yersenız bende noliiim. bakın makarnaya tövbe ettım :D
öptuum hepinizi. :54:kızkardesım bana geldı kalmaya. pc mi işgal edıo butun gun. nadır bakabılıorum.

harıkasın tatlım
benımde gobegım olmasada basenım olsa keske gobek yok kız sende

ısteyınce hersey olur arkadasım. bende 36-38 beden kıyafetlerımı ramazan ve kurban bayramında hep ıhtıyacı olanlara verdim. bıdaha gıyemem dıodum. :)) sımdı kendıme 36 beden kıyafet hayallerı kuruyorum.
sabır azim. çok kolay degıl ama zorda degıl yahu. ha gayret adım at gerısı gelsın..

1400 kalorı fazla degıl boyle goz döndüren bı donemde.

ayyy ne fena yaaa altta fıtness salonu var, sen gıdeme :(
üzüldüm yaaa. ben olsam kudururdum.

helal olsun duygu..

tatlım dun aglaya zırlaya yazıcaktım nerddeyse 71.4 cıktım tartıda 1 gun once 69.6 idim. bı tabak makarna, bruksel lahanası, balık salata yedım aksam. 1.800 aldım. olur yani. senınkı 2 gunde 2 kılo, benımkı bır gunde 1800 gr dı..
ama sırf salata yedım dun. bugun 69.4 üm. 2 gunde hallettım.

ayyy guldurdun benı yaaa :D besleyesım gelıo dıo :27::27::27::1::1:
iste bu kilo olamaz bir gunde 1.800 degisim.muhtemelen odem ve tuvalete gitmediysen ondan bu kadar fazla cikmis olmali canim. yok ya ben baslarda hayiflaniyordum ama cocuklarim buyuyene kadar dunya nimetlerinden biraz mahrum kalicam bu normal.daha neler var neler havuzlar muzik odalari tennis salonu vs..sitemizin yani orman tepe:haftasonu cok kalabalik oluyor millet ozel yuruyuse geliyor ben daha bir kere bile gitmedim:25: ben evde ziplamaya devam edeyim en iyisi:8:

iste bu kilo olamaz bir gunde 1.800 degisim.muhtemelen odem ve tuvalete gitmediysen ondan bu kadar fazla cikmis olmali canim. yok ya ben baslarda hayiflaniyordum ama cocuklarim buyuyene kadar dunya nimetlerinden biraz mahrum kalicam bu normal.daha neler var neler havuzlar muzik odalari tennis salonu vs..sitemizin yani orman tepe:haftasonu cok kalabalik oluyor millet ozel yuruyuse geliyor ben daha bir kere bile gitmedim:25: ben evde ziplamaya devam edeyim en iyisi:8:

bılemıcem artık tartı öle soylemıstı :) bende odemdır dıye dusunduydüm :)
kac yasında cocukların? sen yazdıkca ben uzuldum ya :( yazık bolluk ıcınde yokluk cekıosun.

merhaba arkadaşlar ben dünkü menümü yazamıcam malesef o kadar çok şey yedim ki :56:
bugün tekrardan diyet bilincime kavuştum yarın menümü yazarım

çok iyiii gayet formdasınn
biz 1-2 yada3 kg diyoruzama bukadar kıyma olsa yada patates asıl nasıl zoru başardığımızz ozaman belli oluyorrr
birazda kemikliyim galiba kilo verince hemen belli oluyo işte ama şu basenlerden de bi kurtulsam
insallah canim,irademe bende hayret eymiyo degilim:1:ama dikkat etmek zorundayim,aslinda diyoruz ya kacamak yaptim diye,aslinda biz o kacamagi bile bile yapiyoruz yada apmak istiyoruz,ama nihayetinde insaniz,nefsimize yenik düsüyoruz,bu arada hic göbegin yok masallah senin,dümdüz gözüküyo karnin,ben bir bardak su icsem benim göbis ben burdayim diyo:9:
evet karnım dümdüz belimde ince ben hamileyken 6 ay karnım bile çıkmamuştı görenler hamile olduğuma inanamıyodu
dün benim irade tamamen kayboldu cips çukulata ne varsa yedim bugün kaldığım yerden devam
erce süpersinn canım

teşekkür ederim canım hep birlikte daha fit ve güzel bir vucuda kavuşacağız inş :34:

benim sular hala donuk dünden beri dışarıdaki musluktan su taşıyorum eve hem dondum hemde 25 tane merdiveni 50 kere inip çıktım :50::50:
birazdan yine su taşıma görevine başlıcam aslında iyide oldu valla dünkü yediklerimin acısını da çıkarmış oldum :30::30:

Back
X