- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.161
anlarım arkadAŞLarımm bakıyorum genel olarak kendni bırakmaa varr artık havaların soğuk olması mi hepimiz bi depresif haldeyizz yapmayalım bak ocak bitti şubat 1 deyiz 27 gün sonra o da bitcek martın ortasında baharr zatenn güzellerimm sıkı sıkı tutunalımm şu kg illetindn kurtulalaımm sizi bilmem ama ben mayısda en fazla 64 kg geçen haftaa istem dışı hasta odluğum için güç toparlama için normal beslendim spor yapmadım 200 gr aldım 72 dum söylemek istemiyorum ama bugün 71.200 düşünün ama 2 gündür deli gib spor yapıyorumm hafif şeyler yiyorumm lütfen hanımlarrrr biraz daha dikkat bak 2 dk zevk allah aşkına bi kuribiye yaa çikolataa kaç dk alır yemesi ama vermek siteyince kaç gününüzü alıyor haklı değilmiyim bilmiyorum belki kızıyorsunuzbana banane derimm geçerim istersem kendime bakarım ama 1 ay oldu hep aynı kişilerizz benimsedimm sizlerii valla ne yapatsanız kendize yaparsınızzz hayat sizin hayatınızzz ben sizi bir dost olarak uyarıyorumm
evet canım okdar haklısın kı 3 gundur bnm berbat bı haldeyım resmen cnm ne cekerse yıyorum yarından sonra sılkelenıp tekrar baslıcam sabah dıkkt etmezsınız aksamda edemıosunuz bırının bna dur demesı dıyodu soledıklerını cok uzrıme aldım sevgılım de cok laf yaprı saolasın tskler duyfer__2006 yarın super menumu sızlerle paylasıcam