Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydıınn kızlar

duygucum 5i bi yerde çay

FUNDA YAPRAĞI
MATE YAPRAĞI
BİBERİYE
KEKİK
YEŞİL ÇAY

var içinde yağ yakmada birebir ender saraçın tarifiydi sanırım bu normalde demlemek gerekiyor ama ben doğadanın poşet çayını aldım

tutmaç çorbasını ilk defa denedim erişteli mercimeklli bi çorba güzeldi yani :):) hazır çorba

günaydıınn kızlar

duygucum 5i bi yerde çay

FUNDA YAPRAĞI
MATE YAPRAĞI
BİBERİYE
KEKİK
YEŞİL ÇAY

var içinde yağ yakmada birebir ender saraçın tarifiydi sanırım bu normalde demlemek gerekiyor ama ben doğadanın poşet çayını aldım

tutmaç çorbasını ilk defa denedim erişteli mercimeklli bi çorba güzeldi yani :):) hazır çorba

günaydınn yani hazırı var bu çayın bende alayımm barii,tutmaç çorbası tam bana göre desenee ...

Son düzenleme:
amin canımm bak ne güzel tatlıyı frenledinnn helal sanaaa

ayy ne güzel maşallahh senin yol kısa ama şöyle birşey varmış kg azaldıkça vermeside zor oluyor öylemi???
ayyyyyyyyy ağzından bal damlıyor inşallahhhhhhhhhhhhhh olurum yaaa benim en geç nisanın ortasında 38 beden olmam lazım elbisemi diktircem ancaa ..
evetcanim bencede oyle ilk hafta tam 2 kilo vermistim ama sadece 4 gunu 20 dk spor vardi;2.hafta 1800 gittikce azaldi artik haftada 1kg versem cok sevinirim:52: ama iste benim hic hareketim yok oyuzden sen sakin sporu birakma ben evisi bile yapmiyorum sadece cocuklarla ilgilenip yemek yapiyorum disari haftada 1 yada 2 kez cikiyorum.biraz yapsam bedenim guzel cevap veriyor ama istikrar yok iste:25:sen boyle spor yaparsan cidden super olursun

günaydıınn kızlar

duygucum 5i bi yerde çay

FUNDA YAPRAĞI
MATE YAPRAĞI
BİBERİYE
KEKİK
YEŞİL ÇAY

bende evlenince ogrendim esimcok sevr bu corbayi birde sade olacak terbiyesiz-hasla uzerine nane yak okadarcik:52:ne zahmetsiz benim kocam yaa:52:

bende evlenince ogrendim esimcok sevr bu corbayi birde sade olacak terbiyesiz-hasla uzerine nane yak okadarcik:52:ne zahmetsiz benim kocam yaa:52:

benim eşim biraz zahmetli :):) sebze sevmez bakliyat sevmez hamur işi sever et türü sever ama diyetteyim diye mantı falan hiç yapmıyorum artık çoğunlukla yemekden sonra hanım 2 yumurta kırda yiyim diyor :1::1::1:

canim normalde
(esim cok seviyor) mutlaka corba bir cesit yemek+salata cesidi yada yogurtgiller+pilav kesin .bugun 1 cesit fazla ve kizartma ama oda yogurtlu.yaa aslinda bugun bizimevlilik yildonumumuz daha guzel bir sofra olmaliydi ama bu sene unutmusum bile.dun aksam esim beni kutladi hediye verdi :31: dunya tersine donuyor galiba:52:
birde bugun yediklerime dikkat etmeye baslayali tam 1 ay oldu.1 ocak aksami tartimi almistik 2 ocak sabahi 66.9 dum.bu sabah 61.0 cok sukur.insaallah hepimiz bu topige nasil saglikla istedigimiz kiloya indigimizi yazaroiz hep

benimde eşim yemek yemeyi çok seviyor off....rejim düşmanı arkadaş akraba etrafta çok...

benim eşim biraz zahmetli :):) sebze sevmez bakliyat sevmez hamur işi sever et türü sever ama diyetteyim diye mantı falan hiç yapmıyorum artık çoğunlukla yemekden sonra hanım 2 yumurta kırda yiyim diyor :1::1::1:

eşin iç anadolu ve ya doğu anadoluludur kesin sebze sevmediğine göre...Anadoluda karasal iklim sebze vardıda yemedilermi en çok bulunan et ve un etten yemek undan baklava börek mantı gözleme,bazlama erişte vs... yap yap yee...ahhh bende hamur işlerine zaaflıyım mantıya,makarnaya üstü tereyağ ve çökelekle süslenmiş erişteye ahhh.ama benim eşimde yemeyi sever hiç yemek ayırt etmez taştan yumuşak herşeyi yer...bana bugüne kadar bunuda neden böyle yaptın demedi yaptığım iyi veya kötü herşeyi büyük bir iştah ve aşkla yedi...

- 10 derece almanyadan hepinize günaydinnnnnn:16:
oglumu okula biraktim soguktan araba bile zor calisti,vitesleri bile zor attim ,o derece,almanyanin soguguda cok pis oluyo:37:neyse,dün biraz yürùdüm ama yeterli gelmedi bana,gece 11 de deli gibi spor yaptim,cok terledim söyle bi soluklanayim diye ,koltuga uzanmistim,uyuya kalmisim:1:iyiki almisim spor aletimi,soguk havalarda pek yürüyemiyorum,yürüsem bile terlemiyorum,bu sabah kahvalti yapmiyorum,cünkü dünü telafi etmem lazim,dün kahvaltimi biraz genis yaptim,kahvemi iciyorum,yine ögle ve aksam yemegini bir arada yapicam,kitabim gelsede dukan dietime baslasam

eşin iç anadolu ve ya doğu anadoluludur kesin sebze sevmediğine göre...Anadoluda karasal iklim sebze vardıda yemedilermi en çok bulunan et ve un etten yemek undan baklava börek mantı gözleme,bazlama erişte vs... yap yap yee...ahhh bende hamur işlerine zaaflıyım mantıya,makarnaya üstü tereyağ ve çökelekle süslenmiş erişteye ahhh.ama benim eşimde yemeyi sever hiç yemek ayırt etmez taştan yumuşak herşeyi yer...bana bugüne kadar bunuda neden böyle yaptın demedi yaptığım iyi veya kötü herşeyi büyük bir iştah ve aşkla yedi...

aynen canımm kayseriliyiz eşimde bende ya ben bekarken evimizde pişen tek sebze ıspanaktı oda bol kıymayla :):) yaprak sarması biber dolması bile yemek sayılmazdı bizim evde ailem eşim sebzeyi pek sevmesede ben çok severim ama hamurun yerini asla tutmaz :) benim eşimde yer hatta dibi tutsa onuda yer sebzede yapsam yer ama doymaz arkasına yumurta kır der :):)

Son düzenleme:
aynen canımm kayseriliyiz eşimde bende ya ben bekarken evimizde pişen tek sebze ıspanaktı oda bol kıymayla :):) yaprak sarması biber dolması bile yemek sayılmazdı bizim evde ailem eşim sebzeyi pek sevmesede ben çok severim ama hamurun yerini asla tutmaz :) benim eşimde yer hatta dibi tutsa onuda yer sebzede yapsam yer ama doymaz arkasına yumurta kır der :):)
biz ikimizde akdenizliyiz ama esim benim kadar sebze sevmez erkekler hep boyle sanirim.herseyide yemez ama soylenmezde.ben hic bilmem annemmanti yapmis eriste kesmis bizde yok oyle tarhana icli kofte bile yok am insan sevdikce ogreniyor.benimde cok fena ispanakli gozleme yapasim var ama tutuyorum kendimi:25:

merhabalar arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
beyaz lahana turşu kavurması
peynir zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
tek şekerli büyük fincan çay

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav

büyük bir kase az yağlı patlamış mısır
şekersiz ıhlamur
yarım elma yarım portakal

günboyu
4 fincan ıhlamur
2 tek şekerli neskafe
1 litre su

2 saat evişi
yaklaşık 300 merdiven inip çıkmak
evde 20 dakika bacak çalıştırma hareketleri

esler diet yapmayinca zor oluyo dimi kizlar,benim esim aksamdan diete giriyo ,ertesi gün ögleye dogru basliyo,bugün menüde ne var,sunu canim cekti,bunu canim cekti demeler:1:bende diyorum seninle yola cikilmaz:1:

biri kayseri mi dedi
gözümün önünden mantılar sucuklar geçiyo şu an :20::20:
mayısta nevşehr kayseri yi kapsayan bi tura çıkıcaz allah izin verirse bende bol bol alışveriş yapıcam sucukları pastırmaları alıcam :56::56:

- 10 derece almanyadan hepinize günaydinnnnnn:16:
oglumu okula biraktim soguktan araba bile zor calisti,vitesleri bile zor attim ,o derece,almanyanin soguguda cok pis oluyo:37:neyse,dün biraz yürùdüm ama yeterli gelmedi bana,gece 11 de deli gibi spor yaptim,cok terledim söyle bi soluklanayim diye ,koltuga uzanmistim,uyuya kalmisim:1:iyiki almisim spor aletimi,soguk havalarda pek yürüyemiyorum,yürüsem bile terlemiyorum,bu sabah kahvalti yapmiyorum,cünkü dünü telafi etmem lazim,dün kahvaltimi biraz genis yaptim,kahvemi iciyorum,yine ögle ve aksam yemegini bir arada yapicam,kitabim gelsede dukan dietime baslasam

biri kayseri mi dedi
gözümün önünden mantılar sucuklar geçiyo şu an :20::20:
mayısta nevşehr kayseri yi kapsayan bi tura çıkıcaz allah izin verirse bende bol bol alışveriş yapıcam sucukları pastırmaları alıcam :56::56:

:) kayseride yaşayınca zayıf olmak biraz zor :)

bende beklerim buyur banada gel :)
ben sucuğumu pastırmamı kendim yapıyorum yağsız tuzsuz sen bana gel alışveriş yapmana gerek yok :1::1:

esler diet yapmayinca zor oluyo dimi kizlar,benim esim aksamdan diete giriyo ,ertesi gün ögleye dogru basliyo,bugün menüde ne var,sunu canim cekti,bunu canim cekti demeler:1:bende diyorum seninle yola cikilmaz:1:

benimki de her akşam yemeğin arkasına tatlı soruyo evde malzeme yok diyorum yapmıyorum dışarısıda malum kar kıyamet alışverişede gitmiyorum bu haftayı atlattık sayılır
eşim eve geldiğinden beri 4 kilo almış o şişmanlıyo ben zayıflıyorum :1::1:

:) kayseride yaşayınca zayıf olmak biraz zor :)

bende beklerim buyur banada gel :)
ben sucuğumu pastırmamı kendim yapıyorum yağsız tuzsuz sen bana gel alışveriş yapmana gerek yok :1::1:

offf offf o sucuklara doyum olmaz ben çocukken dedem yapardı evin soğuk bölmesine tavana asardı ben hayatımda o kadar güzel sucuk yemedim eminim senin yaptıkların muhteşemdir
bide sucuğu ben bol yağda pişirip yağına ekmek banmayı çok severim ayyy benim diyet yalan olcak bu gidişle :20::20:

merhabalar arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
beyaz lahana turşu kavurması
peynir zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
tek şekerli büyük fincan çay

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav

büyük bir kase az yağlı patlamış mısır
şekersiz ıhlamur
yarım elma yarım portakal

günboyu
4 fincan ıhlamur
2 tek şekerli neskafe
1 litre su

2 saat evişi
yaklaşık 300 merdiven inip çıkmak
evde 20 dakika bacak çalıştırma hareketleri

herşey çok güzel menüde ama mısır kandırdı sanırım seni...geri çok güzel ideal bide 300 merdiven nasıl oldu benim de işyerim 5.kat bide asma katvar 6 kat çıktım sabah.. akşam inerken asansör kullanıyorum ama evim 1. kat....

benimki de her akşam yemeğin arkasına tatlı soruyo evde malzeme yok diyorum yapmıyorum dışarısıda malum kar kıyamet alışverişede gitmiyorum bu haftayı atlattık sayılır
eşim eve geldiğinden beri 4 kilo almış o şişmanlıyo ben zayıflıyorum :1::1:

benim eşimde ramazandan sonra 10 kilo aldı dün akşam arkadaşlarla dışardaydım ben hiç bişey yiyip içmedim dönüşte eşime rüşvet olarak bir büyük boy ekler aldım 1 kilo alsaydın demezmii... bende tabi göbeğini gözterip cıss dedim...

Back
X