- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.421
diyeti bozan arkadaşlar insan en çok ne zaman vazgeçer diyetten biliyormusunuz vucut pes edip kilo vereceği zaman ben 3 gün önce hastalandım ama biliyordum bu hastalık değildi vücudum kilo vermeye yaklaşıyordu çoğu kişi dikkat et yemene falan dedi bu dikkat et kelimesi bana öncede "hastasın işte herşeyi ye vücudun direnç toplasın " ı çağrıştırıyordu bu sefer öyle olmadı ama "hasta değilsin vücudun kilo vermeye yaklaştı ve seni kandırıyor" u çağrıştırdı ki oda annemin tecrübelerine dayanarak annem geçenlerde bana dediki tam kilo vereceğin zaman hastalanırsın yada diyetten vazgeçersin sakın bu dönemde kendini bırakma dedi eveett bende hastalandım ve bırakmadım kendimi sağlıklı beslenmeye devam ettim neredeyse 2 haftadır hiç kıpırdamayan tartı bu sabah güldü bana öğlene doğru kendimi iyi hissetmeye başladım ve halsizliğim kalmamıştı artık ki regl olmamada bi kaç gün var gerisini siz düşünün artık:):) diyetten vazgeçeceğiniz an bu dediklerimi hatırlayın eminim bi kaç gün sonra tartı gülecek size
dün bu dediklerimi şöyle kanıtlayım :)

günaydın hanımlarrrr bugün gerçekten mutluyum 75i görmek bile çok mutlu etti beni dün 75.5 dim ama yine wc çıkamama sorunum başladım 2 gündür onun için sanırım 200 gr fark etti
geçen hafta 76.7
buhafta 75.7