Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

oh oh sarmalar hoşbeşler ah ah canım yaaa sarmaya bende dayanamam yogurtlu of offff ama benim 6 adet yeme hakkım var dr söylemişti..Bende dün akşam 2 adet biber dolması yedim ...

Bu sabah bir daha tartıldım dün 69 du ya tam net değildi baskül (dijital olmayınca böle oluyor) Ama 68 üzerindeydi ibre çok mutlu oldum....

Artık acıkmıyorum canım bişeyleri çekmiyor ..Mesela zorla az önce 2 kk peynir ve ekmek attım agzıma sadece yemek olsun diye...Ama 7.den sonra bişey asla yemiyorum....Pasta pogaça kurabiye çikolata vss 2 aydır yemedim..Amacıma az kaldı..

tam diyete başlıyorumm aklıma poğaça,muhallebi gelirr dayanamam çıldırırımm resmenn ve yapar yerdimmm
şimdii aklıma gelmesinnn bende uzak olsunn inşallahh
ama aklımda elmalıı turta dönüyorrr
ama yok yapmıyacağımmm

ayyy canım maşaAllah, Allah muhabbetinizi daim etsin inşaAllah:nazar:
aminn canımmm
çoook güzel canım maşallah aranızdaki sevgiye:nazar:
sağ olun canlarımm
ah ah canım evet kocalar isteyince yapılıyor ve dayanılmıyor(abartmamak şartıyla yiyorum)
dimi yaaa neyse artıkk iradeyi sıkı tutcan
guzel canım cok hos duygulanmakta haklı
onun o boncuk gözleri sevinçten ağlasın

yürüyüşten geldimmmm bugünde sporu hallettim

ohhh sefan olsun bende eliptik yaptım 35 dk

ee herkez nasıll ???? yaza az kaldıııııııııııııı inceikkıyafetler rengarek giysilerrrrrr ve bol yağlı vucutlarr

Minnakk yeme yeme yeme düşün bugün yemezsen yarına 1 kilon gidecek,akşam kendine kesinlikle bir aktivite bul ne bileyim biyeri boşalt kitaplık,vestiyer felan oraları sil düzenle temizle... ama tv karşısından ve mutfaktan uzak dur... güzel kıyafetler hayal et sonra kendini o elbiselerin içinde fıstıkk gibi hayal et özen ...yada o elbise içinde kalça popo bir yandan fırtlamış olarak hayal et allah korusun deyip az ye karar senin biyerin de şişmez açları düşün fakirleri düşün yine yeme günah valla peygamberimiz bir yemeğin yanında 2.sini yemezmiş günde 1 veya 2 öğün sade bir yemek yermiş,bide hayatı boyunca ızgaramı kuzu çevirmemi emin değilim hiç yememiş tok gözlülükten yani rabbim onun nefsinden bize nasip etsin...

kontessssssss kontesssssss nasıl güzel anlatmışsınn

bende yürüyüşe çıktımmm yürürkende bazı mağazalara uğradımm,kıyafetlerii gördükçe içim eridii resmenn ,
ya dedimm zayıf olsamm denesemm falan diye hayellere daldımm kendime çok kızdımm sonra şişko eda diyeeee
bu gazlaa bozmıyacağımm inşallahh

Hoşbulduk kızlar...

Teşekkür ederim.

O dönemde iyi hırs yapmıştım ve 57 kiloya tekrar düştüm. Tabi spor, diyet birlikte...

Şimdiki hedefim 55...

Kafaya koyarsam sizlerinde desteği ile yaparım buna inanıyorum.
daha önce tamm olarak neler yaparak verdinn nasıl beslendinn
bu arada hoşgeldinn
yaparsın canım yaparsın. bak ben bıle yapabılıorum. gözüm dönünce giriorum topiğe ooohhh rahatlıorum. yemıyorum.
motıve oluorum. Arkadaslarımın hepsını sevıorum.
bende 53-54 ıstıorum :) eşim aaa olurmu hayatım 5-10 kılo daha ver kundaga koyalım seni dio :9:

knorr u denemedim hıc gamzecim. benım kızımda patatesi ya kızartma yıyo yada boyle soslu. tavuguda yıyıor boyle olunca.
1 parca yıcem, yanıanda kabagı koyup garnitur gıbı yıcem. bol salata yogurt. ohh tamam.:34:

eeeeeeeeeeeeee tarifide versenizz merak ettimm
nasıl yapıyorsunn canım

evett bagetleri baharatladım derisini aldım fırın poşetine koyup fırına attım

1 adet baget kaç kaloridir ??? nette bulamadım

daha önce tamm olarak neler yaparak verdinn nasıl beslendinn
bu arada hoşgeldinn

eeeeeeeeeeeeee tarifide versenizz merak ettimm
nasıl yapıyorsunn canım
tatlım cok kolay özel bı tarıfımız yok :D maggi ve knorr un tarıfı var :D
maggi veya knorrun tavuk soslarından bırını alıosun. taukları bu sosa bulayıp fırın posetıne atıosun. 200 derecede 1 saat pişiriosun.

bılemiorumki :S ama yedim ben :)))) 1 baget, kabak kalye, tarhana, salataaa :56:

tatlım cok kolay özel bı tarıfımız yok :D maggi ve knorr un tarıfı var :D
maggi veya knorrun tavuk soslarından bırını alıosun. taukları bu sosa bulayıp fırın posetıne atıosun. 200 derecede 1 saat pişiriosun.

bılemiorumki :S ama yedim ben :)))) 1 baget, kabak kalye, tarhana, salataaa :56:

ben bugünü atlattımda yarından umutsuzum kayınvalidemde oturma var :(:( menü makarna salatası elmalı pasta kek kete sultan lokumu (bunu ben yapıcam :1:)

off ya nası atlatıcam ben yarını

ben bugünü atlattımda yarından umutsuzum kayınvalidemde oturma var :(:( menü makarna salatası elmalı pasta kek kete sultan lokumu (bunu ben yapıcam :1:)

evini çok beğendim canım huzurla sağlıkla oturun
ayrıcana bi kez daha tebrik ederim seni o evi her hafta dip bucak temizlemek hiç kolay değil :nazar::nazar:

bende kendi tarifimi veriyim
bagetleri bir kaç saat süt baharat aklıma ne gelirse koyuyorum bekletiyorum
sonra borcama sütüyle baharatıyla koyuyorum yanına patates dilimleyip koyuyorum yumaşacık oluyo ama kızartma gibi olmuyo

ben boyle gün yemeklerini yıyınce kötü olurum. hiç sevmem pasta börek çörek kek bilmem ne
mide agrısından kıvranırım.
sevıosan hepsınden azar azar ye tatlım. bı kasık makarna salatası ye, yarım veya 1 tane elmalı pasta ye kek yeme falan fılan yani...

bu arada maggı nın bı torba karısımı 30 gr. ustunde 100 gr toz karısımda 268 kalori oldugu yazıo. bunma gore bı poset 30 gr oldugundan dolayı 90 kaloridir. bir but 195 kalori (fırında) yanı en fazla 220 kaloridir maggı soslu 1 but.

bende kendi tarifimi veriyim
bagetleri bir kaç saat süt baharat aklıma ne gelirse koyuyorum bekletiyorum
sonra borcama sütüyle baharatıyla koyuyorum yanına patates dilimleyip koyuyorum yumaşacık oluyo ama kızartma gibi olmuyo

canım bnde kendım yapınca; 1 orta boy soganı ve 3-4 sarımsagı rendeliorum. 1 corba kasığı yag ile tencerede onları kavuruorum, 1 corba kasıgı un ve 1 corba kasıgı salca koyuyorum. su koyup salcayı ınceltıorum. hepsı bır fokurduyor. 1-2 dal dereotunu, maydonozu, havuçları ve kerevız yapraklarını ınce ınce dogruorum atıorum içine. patateslerı de elma dilim kesiorum atıorum. tavuklarıda az yagda teflon tavada karamelize ediorum yani rengını degıstırıyorum. (etleride aynı sekılde) onlarıda tencereye atıorum. kekik, pul bıber, azıcık seker ve tuzunu atıorumoyle pişiyor. aynı maggı soslu gıbı oluo. hatta bence cok daha guzel oluo. :56:

Son düzenleme:
ben boyle gün yemeklerini yıyınce kötü olurum. hiç sevmem pasta börek çörek kek bilmem ne
mide agrısından kıvranırım.
sevıosan hepsınden azar azar ye tatlım. bı kasık makarna salatası ye, yarım veya 1 tane elmalı pasta ye kek yeme falan fılan yani...

bu arada maggı nın bı torba karısımı 30 gr. ustunde 100 gr toz karısımda 268 kalori oldugu yazıo. bunma gore bı poset 30 gr oldugundan dolayı 90 kaloridir. bir but 195 kalori (fırında) yanı en fazla 220 kaloridir maggı soslu 1 but.

ben maggiyle falan yapmadım kendi usulüm baharat sarımsak azıcık portakal sıkıyorum içine (tavuğun kokusunu alıyor)azıcık salça (salçam tuzlu kendim yaptığım için ) 1 tanede patates doğradım attım fırın torbasına :):) 2 baget yedim ama tanesinin 200 kal olduğunu düşünmüyorum

Kentucky Fried Chicken (KFC) Izgara Tavuk Baget ADET 1 kalori 33 diyor demekki 1 baget o kadarda çok kalorili değil :):) ki zaten bagette 60 gram falan et var :)

kete yemem sultan lokumu yemem azıcık makarna azıcık kek yerim artık :):)

evini çok beğendim canım huzurla sağlıkla oturun
ayrıcana bi kez daha tebrik ederim seni o evi her hafta dip bucak temizlemek hiç kolay değil :nazar::nazar:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
bilmem ben zevk alıyorum temizlerken :):) bazende sinir oluyorum gerçi :1::1::1::1:

Son düzenleme:
kizlar hiç giremedim bugün ya, hatta hiç oturmadim! heryer berbat tamir boya mobilyalari degi$tirme derken mahfoldum ve bugün 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim güya sabah kahvaltida bir küçük patates yedim okula gittim ve geri geldimki boyaya ba$lami$lar yemek yapmaya yer yok! kuzenlerde yardima gelmi$, hemen yer sofrasi kurduk kahvaltilik falan koyduk ben patates yemeye utandim veee 8-9 aydir hiç yapmadigim bir$ey yaptim! herkesin yediginden bende yedim!
anlatamam ne kadar özlemi$im ya sucuklu yumurtayi ekmegi bol peyniri :1::1: yarim dilimden az ekmekle sucuk yedim bo$ peynir ve bo$ sucuklu yumurta yedim, yarim dilimden daha az pizza yedim ohhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanirim en son yazin böyle yemi$tim herkesle ayni $eylerden
sonra ak$ama kadar sil süpür e$yalari indir çikar derken ak$am oldu aciktik kizlarla kek ve bisküvi yedik, ak$am yemeginde biraz tavuk çok az pilav ve patates yedik

hiçte pi$man olmadim, olamadim çünkü o kadar özlemi$imki farkinda olmadan, ama ak$am oldu onlar gidince pi$manlik ba$ladi malesef yarina en az +1.500 çikacagim biliyorum :43::43: i$imizd hala bitmedi heryer boya off yarinda diyet yapmaya çali$acagim ama zor ya milletin içinde herkes oturup yemegini yerken ben kalkipta bir$eyler hazirlamaya çekiniyorum

gunaydin arkadaslar
insaallah bugun silkelenip kaldigim yerden olmasa da(tartida yukselen yerden) devam edecegim.kac gundur hastalikti,cocuktu disti derken ne yedigime dikkat edebildim ne su icmisim ne hareket etmisim.Allahim yedikce de midem bi hos oldu kendimi copluk gibi hissettim:25: artmis tabii ki kilom ama ben bunu cok yemeden ziyade ara ogunsuz ve susuz gecen gunlere bagliyorum cunki aksamlari oyle dunyalari yemedim en azindan dun aksam acliktan olecektimdisim yuzunden yiyemedim ama tarti azalmamis demekki gunduz yedigimi disarda olmama ragmen yakamamisim:25:ooo fff karisik isler bunlar zayiflamanin bile bir mantigi var haa:28:yeme zayifla olmuyor kanimca:44:oluyorda geri geliyor hemen.neyse uzatmayayim dunki menumde yok cunki sabah ve ogle hesapsiz yedim sonrasinda hicbisey.ama bugunden itibaren yediklerimi yazmaya yeniden basladim simdi bu mesaji yollayip 50 mekik cekeyim 50 de ziplayayim ucundan ucundan baslamis olayim:8:2 gundur oyle hantalim ki Allahim diyorum ben nasil tasimisim 0 5 kiloyu hic hissetmeden:50:okudugum kadariyla herkesin motivasyonu yuksek cok hosuma gitti insaallah hep beraber ulasicaz hedeflerimize:32:guzel iradeli SAGLIKLI bir gun olsun hepimize...

kizlar hiç giremedim bugün ya, hatta hiç oturmadim! heryer berbat tamir boya mobilyalari degi$tirme derken mahfoldum ve bugün 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim güya sabah kahvaltida bir küçük patates yedim okula gittim ve geri geldimki boyaya ba$lami$lar yemek yapmaya yer yok! kuzenlerde yardima gelmi$, hemen yer sofrasi kurduk kahvaltilik falan koyduk ben patates yemeye utandim veee 8-9 aydir hiç yapmadigim bir$ey yaptim! herkesin yediginden bende yedim!
anlatamam ne kadar özlemi$im ya sucuklu yumurtayi ekmegi bol peyniri :1::1: yarim dilimden az ekmekle sucuk yedim bo$ peynir ve bo$ sucuklu yumurta yedim, yarim dilimden daha az pizza yedim ohhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanirim en son yazin böyle yemi$tim herkesle ayni $eylerden
sonra ak$ama kadar sil süpür e$yalari indir çikar derken ak$am oldu aciktik kizlarla kek ve bisküvi yedik, ak$am yemeginde biraz tavuk çok az pilav ve patates yedik

hiçte pi$man olmadim, olamadim çünkü o kadar özlemi$imki farkinda olmadan, ama ak$am oldu onlar gidince pi$manlik ba$ladi malesef yarina en az +1.500 çikacagim biliyorum :43::43: i$imizd hala bitmedi heryer boya off yarinda diyet yapmaya çali$acagim ama zor ya milletin içinde herkes oturup yemegini yerken ben kalkipta bir$eyler hazirlamaya çekiniyorum
ya guzelim hani demistin ya diyetisyen az yedigin icin veremiyorsun dedi diye-yanlis mi hatirliyorum?-bencede oyle:56:azcik daha yesen amakarbonhidrat protein yag dengeli.olmaz mi:26: uzuldum valla boyle okuyunca canina yazik degil mi?tabii ki kilo da bedenimize zarar vercez insaallah ama boyle 8-9 aydirdeyince:25:bu arada kolay gelsin telasiniz cokmus

günaydınlar arkadşlarr
bugünn 3 ncü gündeyimm
akşama kladar ıspanak yedim habiree
amaa akşamm patates yemeği yapmıştımmm bir kaçç kaşıkk aldımm
ve baskülde sabit kalmışım sabah tartıldımm
olsunn bozmak yok az bişi yedik diyeee
bugün sadece meyve yiyeceğm

Günaydın kızlar;

Bugün güne daha bir motive başladım.

Şuandan itibaren ciddi anlamda tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlıyoum.

İnşallah hepimiz hedef kilomuza kavuşuruz. Kışlıklar üzerimizden çıkmadan, kıyafetler incelmeden fazlalıklardan kurtulmak lazım.

günaydın arkadaşlarım

leyyacım telaşınız çokmuş allahım yardımcınız olsun

karabiberim sanada diyetinde başarılar dilerim.

duygucum allah annenle sevinizi arttırsın canım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir günn yaa oğluşum günler sonra uyumamı izin verdi uyuduk yanak yanağa 10 dk uyanık öyle sohbet ettik tabi ben onu anlamıyorum daha kahvaltı yapmadım bilee form çayımı aldım oğluşuma omlet yaptımmm

dünkü menüm
aç karnına form çayı
klasik kahvaltı çavdarlı tost ekmeği
ara 1-2 ceviz
öğlen ızgara 3 minik köfte ızgara çeri domat ızgara küçük soğan birdilim çavdar ızgarada kızarttım yanında 1.5 kaşık yoğurt,3 tane marul
ara öğün:yeşil çay
ara öğün elma
akşam 2 ısırıklık çavdar arası beyaz peynir

1.5 su
leslie-1
35 dk eliptik
50 kere oklava
100 kere twistır
100 mekik

Back
X