ara$tir canim
aa taylandi herkes çok övüyor :)
ya canim ben en iyisi beslenme hikayemi anlatayim sana,
bebekligimden beri dönem dönem zayif dönem dönem hafif tontonmu$um
14 ya$ima kadar diyet yapmadim ama az çok dikkat adiyordum
15 ya$imda kilo aldim onlari vermek için en çok yedigim $eyleri hayatimdan çikardim meyveli yogurt, kola ve tüm meyve sulari, dondurma bunlari yok ettim hayatimdan ama özlemedim zaten o kadar çok sevmiyormu$um demekki
16 ya$larimda ekmegi çok azattim, makarnayi sade yemeye ba$ladim
18 ya$imda sabit kalan kilomu bayagi geçtim 58 den 64 e yükseldim, bir türlü veremedim çünkü tatliya bagimliydim
19-20 ya$ arasi dönüm noktam oldu kalorili her$eyi çikardim hayatim sadece tatlilar hariç ($ebertlilerle aram yok ama çikolata bisküvi ve kek onlari birakamadim) bu sayede 58 kiloma döndüm 1 yilda dikkat ederek sadece 6 kilo verdigimi görünce sinirlendim
20 ya$imda hayatimin hatasini yaptim malesef kendimi mahfettim, çok kati bir diyet yaptim, günde 2 kk diyet peynir, bir lokma ekmek, bir domates, 1 kase yagsiz çorba, bir kare çikolata yedim sade ve sadece vede aikmamak için bol su bol çay ve bol kahve, bu yediklerime ragmen sporda yapiyordum! ve sonuç 1.5 ayda 8 kilo, 50 kilo oldum
21 ya$ima kadar 1100 kalori alarak kilomu korudum, ama hayatimdan çikardigim eti ve ekmegi geri kattim 53 kiloydum çokta mutluydum, günlük 1200 kloriyi asla geçmiyordum genelede 900-1200 kalori arasinda besleniyordum, en sonunda 55-56 da sabitlendim
22 ya$imda, 2 ay boyu spor yapamadigim için 2 ayda 4 kilo aldim, 62 kilo oldum sonrada i$tahim açildi ama sadece tatliya ve bu hale geldim, haziranda 65 kiloydum haziran sonu i$e ba$ladim i$ arkada$lariyla kahvenin yaninda bisküvi yedim (yorucu bir i$ti) ve 68-69 kilo oldum herkes $ai$irdi çünkü genelde o i$e girenler manken olup çikiyor bir saniye oturmuyosun
ve 23 ya$imdayim, et yiyorum, tatli yiyorum ama içecek, tatli yogurt, hamur i$i, makarna pilav, dondurma nadir yediklerim eeee geriye ne kaliyor yine $eker yine $eker...
yani ben metabolizmami mahfettim 50 kiloya dÛ$tügümde hiç meyve sebze bile yemedim o kadar kati kuraldan böyle az çok saglikli beslenmeye dönünce kilo aldim, zatende çok zor veriyordum