• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu hafta reglden olsa gerek bi boşvermişlik var bende çok fazzla yemiyorum ama geçen haftalardaki gibi geride çevirmiyorum bugün toplantım vardı malum 1 dilim börek 8 tane yaprak sarma yedim sohbet yaptığım için geç yedim artık akşamı meyveyle alan kapatırım herhalde :):)

minnakım sen ne sekersın oyle ayol kısss kocan basıp dagıtmasın burayı bak fazla kıskandırma ona goree:1::1::1:
valla çok şekerim ben yaaa, Allah nazarlardan korusun beni
ya gecenlede de gözü döndü :D:D:D kendısının bı hackerlık gecmısı var, benı eskı gunlerıme geri döndürtcen, çökerticem o sıteyi dedi.
Arkadaslr kızım şohbenden zehirlendi hastanady bıze dua edin lütfen
ayyy canım Allah acil şifalar versin inşaAllah

slm kızlar çok güzel bi diyet buldum yaptım hiç aç kalmadım ve iki günde 2 kilo verdim
patlama emi merve, kızım 2 gunde 2 kılo verdım dıcegıne o dıyetı yazaydın ya burayaaaaaaaaa
yaz hemen bızde yapalım yazık bıze :)))
ama duygu görmesin :))) o tombul kalsın

Kızlarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum rekor kırdım ortolama hergün 35-40 dk yaptığım eliptiği kaçırdığım günlerde 60 dk yapardım 300 kalori atardım bugün 1 saat 35 dk yaptım sonuç 501 kalori attımm şimdi tam gaz devamm leslie başlıyorummm bu arada spor yaparken 1 lt su tükettimm
helal olsun....

valla çok şekerim ben yaaa, Allah nazarlardan korusun beni
ya gecenlede de gözü döndü :D:D:D kendısının bı hackerlık gecmısı var, benı eskı gunlerıme geri döndürtcen, çökerticem o sıteyi dedi.

ayyy canım Allah acil şifalar versin inşaAllah

patlama emi merve, kızım 2 gunde 2 kılo verdım dıcegıne o dıyetı yazaydın ya burayaaaaaaaaa
yaz hemen bızde yapalım yazık bıze :)))
ama duygu görmesin :))) o tombul kalsın

helal olsun....

:nazar::nazar::nazar: masallah sekerım aman aman sen fazla kudurtma kocayı sonra bızde yanarız haaaaa:33::33::33:

BEni tekrar araniza kabul edermisiniz? 2 haftadir sehir disindaydim o yuzden hic paylasim yapamadim beni de listeye ekleyin ben de gaza geleyim lutfen :((((((((

bugun kendıme sınır oldum, kafamı duvara vurmak ıstıyorum,
kızım sabahtan berı hıc uyumadı, yemekde yemıyor sureklı pesındeydım,
artık beynım donmus durumda perısan ettı benı
tabı kahvaltıda etmemeıstım sınırden koca bı tost yaptım, ayrıca yarım dılım ekmegede nutella surdum kahveyle bırlıkte oturdum yedım
poff

bende aldım cevabımı :)))
pembe yeleklı halin cok cici yaa :))

çok teşekkürler canımmm
evet o kilolar doğumm kiloları şimdii
sana daha öncede sormuştumm canımm sen aralık annelerinde yazıştınmıı sankii nickinn çok tanıdık geliyor banaa
azminden dolayıda tebrik ediyorumm senii

gerçekten çok mantıklıymış canım.. zaten haftasonları hep kaçamak zamanlarıdır bir de tartı cuma olunca koyver gitsin bu fikir süper olmuş :34:

şu an önümdeki belirsizlik çok büyük.. ne yicem nasıl yapıcam nasıl insanlarla muhattap olucam.. ne gibi kurallara tabi olucam..

herşey belirsiz.. ama her ne olursa olsun ortama uygun bir diyet düzeni oturtucam.. en azından işe yürüyerek gidip gelicem bu çok iyi az da bi mesafe değil çok da değil ama hiç yoktan iyi.. bakalım.. kocişin beni göremediği 1,5 ay çok iyi değerlendirilmeli.. biliyosum duyfercim ben buraya kocamın kilomdan şikayeti sebebi ile gelmiştim.. onu mutlu etmek istiyorum artık.. evlendiğimizden beri 20 kilo aldım daha 1 senede.. bu çok fazla :14:

1,5 ay sonra mersine gittiğimde gözlerinin içi gülsün istiyorum :17:

inşallah :nazar:

mersinlimisinn canımm çok yakınızz komşu sayılırızzz
bende adanadayım

bugun kendıme sınır oldum, kafamı duvara vurmak ıstıyorum,
kızım sabahtan berı hıc uyumadı, yemekde yemıyor sureklı pesındeydım,
artık beynım donmus durumda perısan ettı benı
tabı kahvaltıda etmemeıstım sınırden koca bı tost yaptım, ayrıca yarım dılım ekmegede nutella surdum kahveyle bırlıkte oturdum yedım
poff
benımde oyle nevrim dönüyordu bazen. dövesim geliodu pıtırcıgı, kendımı camdan atıyı mkurtulıyım dıodum. hatta 2 kere oturup ağlamıstım, eşimde gelip görmüştü. noldu dıye telaşlanmıstı garibim :)
valla öyle anlarda senı mutlu edıosa onu yap bence. çikolata yemek mutlu edıosa ye yani :))))
kaç aylık senin bıcırık?

çok teşekkürler canımmm
evet o kilolar doğumm kiloları şimdii
sana daha öncede sormuştumm canımm sen aralık annelerinde yazıştınmıı sankii nickinn çok tanıdık geliyor banaa
azminden dolayıda tebrik ediyorumm senii
yok hıc yazmadım, yanı yazdıysam da 1-2 kere falan yazmısımdır oyuzden hatırlamıyorumdur.
daha 8 kılocuk verebıldım sekerim, sen baksana zamanında 30 kılo vermıssın. tebrık edılıcek kısı ben degıl sensın bence. :46:

tebrikler canım ne güzel halletin sen...ama ben naptım dünkü kaçamağımı eritmeye niyet dahi etmeden öğlen sapıtıp bissürü gereksiz şey yedim...yaaaaaaa yok abi bende doyma hissi yok balığım ben balık...gerçi burcumda yengeç ama..yengeçler yemek yemeyi sever malum...

haftanın şişkosu konteeesss, pörtlek kalçalı kooonnnteeesss diye dalga gecip seni kızdırasım ve gaza getiresim var ama şimdi darılırsın alınırsın dıye yapmıorum hiç bişey bak :27:
amma ve lakin bıdaha öle yan gelip yatarsaaaaaannnn hiiiç acımıcam haftanın şişkosu ılan edicem seni :kkk:

kontes hariç burayı kımse okumasın bakıyım :20: (koonnteeessiiimmm ben seni çoook sevıorum, zayıflamanı ıstıyorum, kaçamak yapma, sporu da ıhmal etme lüüüüfffeeeennn oldu muuu:16::23:)

yahu geldım kac dk dır laf yetiştiriorum burda. ne yedıgımı yazmadım ayol

iftar menum :1 dilim tam bugday ekmegının ustune acı bıber salcası ve 1 dılım kasar (dısardaydık ezan okundugunda, eve ezandan 10 dk sonra gırebıldım. yemegı de hazırlamamıstım ve de acıkmıstım bayagı)
1 cay kasıgı kadar zeytınyaglı, julyen kesılmıs havuç ve kırmızı bıberlı azıcık suda neredeyse buharda pişmiş gibi brokoli
abartarak yazıorum 350-400 kalori hepsi :27:
sularımı ve yeşil çaylarımı ıcıyorum. belki 1-2 tane kakaolu fıstıklı kurabıye yıyebılırım yesıl cayla. :18:

kızlar nette okudum
İçinizden çılgınca yemek yemek geliyorsa, size kendinizi iyi hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenin etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirtiyorlar.. denicem...

Son düzenleme:
kizlar yazdiklarinizi hep okudum ama teker teker yorum yapamadim okuldayim, kizlar ya ben güya bugün diyet yapmayipta saglikli besleneyim dedim ama olmadi yine ya olmuyo benim bir liste yapmam lazim, bugün misafir vardi kocaman bir avuç fistik yedim yarim dl turta yedim :( ama ak$am telafi ettim yarim kase $eehriye çorbasi, yarim kk peynir ve yarim greyfurt yedim

arkadaşlar size bi soru sormam lazım... erkek arkadaşım maurers die bi hap varmış onunla bir buçuk ayda 9 kilo verdi...aranızda kullananlar yada duyanlar var mı?? ben de kullanayım diyorum erkek arkadaşımdaki sonucu gözlerimle görünce ama korkuyorum :((

karabiberim gel yamacıma dıyet arkadasım nerelerdesın sana okadar yazdım duy sesıımı nasıl gectı ılk gun datlum benım ıyıydı menumu yazayım sana ben aksamla oğleyı yer degıstırdım ama oğlenı yıyınce canım aksamkı ıspanak hakkımı yemek ıstemedı bende yemedım

sabah:1 sekerlı turk kahvesı

öğlen:200 gr kadar tavuk yagsız pısırdım gogus etınden baharatlı 1 kasede salata (roka maydonoz marul )

aksam:yarım cay bardagı kola (bu yasak ama ıctım ):47::47:

Back
X