canım konteyner da yaşıyorum bugün kayınpederim geliyo bizde kalacak.. konteyner da adım atacak yer yok.. bi de valizler eşyalarda ortalıkda artık iyice alan kalmadı bize hiç..
porsiyon küçültüyorum mesela dünkü organizasyonda gözleme, patates salatası, tatlı vardı.. ben salatamın patateslerini eşime verdim yarım yufkadan kendime gözleme yaptım.. 1 dilim baklava yedim.. yapabileceğimin en fazlası bu.. tatlı yememek için de çok ısrar ettim ama iki gün şunun şurasında diyip duruyorlar..
mesela dün iş yerinden arkadaşlarla yemeğe gittik hepsi pizza istediler ben tost isticektim. bi daha kaç kere gelicez seval, ben gidince yap diyetini falan dedi arkadaşlar yine gitti pizza.. e bugün mangalda sucuk yapacaklar karda.. ben gelmicem dedim iş yerime getireceklermiş.. ben daha napayım.. sonraki gün alabalıkta veda yemeği yapılacak.. o sabah da (pazartesi sabahı) eşim gidiyor ben de patates günü ile başlıyorum hatta yurt arkadaşım da benimle aynı diyeti yapabilir, çok istiyordu yapmayı.. leslie de yapacağız..
durum bu yani.. van'ın kahvaltısı meşhur biliyosunuz.. ben gidecem hadi kahvaltı, ben gidiyorum hadi pizza, hadi kebap, hadi balık..
ekmek yemiyorum akşamları o.. ama balıkla yiyorum balığı ekmeksiz yiyemiyorum ben..
ben şimdi yapacağım kadarını yapıyorum ama menümü yazmak istemiyordum.. menüm hep bunlardan oluşuyo çünkü
merak etme zayıflicam