çatlıcam gulmekten yaaa, hösssttt demısmısmıs

cok gecmıs olsun canım.

oyyyhhh ben sana kıyamam, canım ben aburcubur pek sevmem hıc de sevmedım lakin acaip fazla yemek yıyordum, makarna ve kızartma ozellıkle. buraya takılmaya baslayıp gercekten de karar verınce hoooppp gıttı 8 kıloooo :))) daha da gıdıcek 10-15 kılo ınsallah.
sende istikrarlı ve kararlı ol. yaparsın o kadar fazla degıl kılon. ben suan 67 küsürüm.
boyumuz kılomuz aynı. ınsaAllah kısa zamanda elemsiz ve saglıklı bır sekılde verırsın kılolarını.
ama dıyet yapma bır beslenme seklın olsun. hep oyle beslen. yeme alışkanlıklarını degıstır. mutfaga gır hemen baskın yap aburcuburlara. hepsını at. daha da alma.. sabah kahvaltını sıkı bı sekılde yap. makrna pılav yıyeceksen oğlen ye. (az tabi)
aksamda corba salata, sebze salata, yogurt, haslama veya fırında et tavuk balık oyle geciştir.
azaltma dırek bırak.
bende ıspanaklı boreklere pek yag koymam, ıspanaklıyada sadece kavururken 1 kasık koyarım okadar. o da soğanlar sotelensın dıye. merak ettim simdi. fesli sana gelelim hep berabercenek bızede yap borek

duygu hepimizin eline vurur dıttt dokunama ona yeme onu dye

64 ü gör sonra meshur tatlıcılara gıt demi
burdayım tatlım yaaa pıtırcık tutuo elımden goturuo ıcerılere. kac saattır yazamadım heee bı ıletı..
güzelmiş menun
evet arkadaslar aksam ezanı okunalı cok oldu bılıosunuz. bende orucumu actım.
1 tane haslanmış but yedım (butun), yogurt
kıvırcık, roka, maydonoz, 1 tatlı kasıgı z.yagı, tuz,limon
bugun kızımla 40-45 dk yuruduk. bızım alt sokaga saglıklı yaşam parkı yapmıslar. spor aletlerı falan var, sahillerde olanlardan. ama cok kotu bı yerde. dukkanlar var karsısında. cok dıkkat cekıyor. eşime soyledım beraber gıdelım diye, hayatta olmaz dedi.
neyse koşu bandı alıcak mecburen hıhhhh