• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gamzecim çoook tebrik ederim güzel vermişsin tatlım :16:
ayrıca geçmiş olsun:29:
tesekkur ederim sekerım kestanem sekerımmmm:16::16:
kg bildirmi yapmayanlarrr

kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower

şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm
şittt kızzzz nereye sopayla kovalarım valla:22::22: sen 60 olcandan biz 60 olana kadar burda bızı zayıflatcan dukkanda kapmak neymıssss aaaa sen zayıf kall ama dukkan acık kalsın sekerım bız sadece dıyet ıcın burda değiliz ask olsun sohbet muhabbet ıcınde burdayım datlummm:47::47::47::47:
amin cnmmm

hoşgeldinn gazmemm kız nebilemmm midem dedinnn yuppi dedin tozadumana karışık kayboldun sen benim yerimde olsan aynı şeyi düşünmezmisinn neyse açık zayıfla öyle hamile kal bu kg üstüne kg eklemee dimi kardeşimmmm

gazmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 li rakamların hayırlı olsunnn kuşummm emini bundan sonra daha rahatkg vercen ,bu arada çok geçmiş olsun senin idrar yollarını ben bebek olarak adlandırdımm :9::9::9: aneyne slm söyle bizdenn
oyyy kusum olsun sekerım zayıflarızda bebekte yaparızzzz kısssss bencede azcım zafıylayım bebeiş oyle hedefım bu yaz zayıflamak kısa bebek yapmak allah kısmet ederse bıtanede sen yaparsın kısss karsılıklı gobuslerı degdıgırırız
hu huuuuuuuuuu nirdesinizzz

ben geldımm olmam:52::52:ıııııı

tesekkur ederim sekerım kestanem sekerımmmm:16::16:

şittt kızzzz nereye sopayla kovalarım valla:22::22: sen 60 olcandan biz 60 olana kadar burda bızı zayıflatcan dukkanda kapmak neymıssss aaaa sen zayıf kall ama dukkan acık kalsın sekerım bız sadece dıyet ıcın burda değiliz ask olsun sohbet muhabbet ıcınde burdayım datlummm:47::47::47::47:

oyyy kusum olsun sekerım zayıflarızda bebekte yaparızzzz kısssss bencede azcım zafıylayım bebeiş oyle hedefım bu yaz zayıflamak kısa bebek yapmak allah kısmet ederse bıtanede sen yaparsın kısss karsılıklı gobuslerı degdıgırırız

ben geldımm olmam:52::52:ıııııı

YETERKİ SİZ İSTEYİN HEPİNİZİ TEK TEK ZAYIFLATIRIM SONRADA BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİRZ Zayıf kalmak isteyenler diyee devam ederizz bende bebek istiyorum ama kuzi wc eğitimini bitirmeli konuşmalı 4 yaş odaa sen ya az bekle yada 3 bebekte birlikte takılalalım :9:

kimsecikler yokkkkk:25::25::25::25::25:

eskiden karabiber hep girerdi şimdi girmiyorr:( sonracığama sen potim daha fazla girerdin girmiyonn :5:

20.subat menum:
sabah:1 adet yesıl elma
öglen :2 kasık kabak ymgı
1 kase mercımek corbası
3-4 kasık patates salatası
2 -3 kasık yogurt
ara ögun:3-4 adet etı cın bıskuvı
aksam:1 tane aktıwıa yogurt

Toplam:1000 kalorı
2-3 lıtre sıcak+soguk su
:32:

20.subat menum:
Sabah:1 adet yesıl elma
1 kase mercımek corbası
2 -3 kasık yogurt

toplam:1000 kalorı
2-3 lıtre sıcak+soguk su

birazda hareket etsen süper olcak eticinlerd e aslında cıss ama olsun o kadar

birazda hareket etsen süper olcak eticinlerd e aslında cıss ama olsun o kadar

evet haklısın ama o kadar yogun calısıorum kı spora vaktım yok aksam gelınce gece 1 den sonra denıcem umarım yapabılırm

Evde olunca bn ögrencıyken 2 saat pılates yapıodum nıvea body fln yapıodum ıp atılıodum 48 e kadar dusmustum hareketı cok sevıodum ama sımdı hıc yapamaıorum
örnegın evden bugun 12.30 da fln cıkıcam 2 de ıs bası yapıcam ve gece 12 de bıtıcek bole yogun calısıorum evde oldgunuzun kıymetını bılın ve spor yapın:34
ödemelrım olmasa bırakıcam ısı de olmuyor işte:47:

evet haklısın ama o kadar yogun calısıorum kı spora vaktım yok aksam gelınce gece 1 den sonra denıcem umarım yapabılırm

Evde olunca bn ögrencıyken 2 saat pılates yapıodum nıvea body fln yapıodum ıp atılıodum 48 e kadar dusmustum hareketı cok sevıodum ama sımdı hıc yapamaıorum
örnegın evden bugun 12.30 da fln cıkıcam 2 de ıs bası yapıcam ve gece 12 de bıtıcek bole yogun calısıorum evde oldgunuzun kıymetını bılın ve spor yapın:34
ödemelrım olmasa bırakıcam ısı de olmuyor işte:47:

MESELA BUGÜN 12.30 ÇIKCAKMIIŞN BU LESLİE3 MİL 35 DK ALIR YAPSAN BİLE FAYDADIR TABİ DÜZENİNİ BİLMİYORUMMM AMA TEK BAŞINA DİYET OLMUYOR İLLA HAREKET ŞaART

MESELA BUGÜN 12.30 ÇIKCAKMIIŞN BU LESLİE3 MİL 35 DK ALIR YAPSAN BİLE FAYDADIR TABİ DÜZENİNİ BİLMİYORUMMM AMA TEK BAŞINA DİYET OLMUYOR İLLA HAREKET ŞaART

evet cnm ama gece 3 de evdeydım anca uyndım kahvltı hazırladım gıyınıp cıkcam bıde bn sabah spor yapınca bi öküzü yerım :50::56::9::9::52: sıze de ole oluyormu bn bı saat spor yapıorum ornegın aksam a kadar cnm bıseyler cekıo yemıorum bu sefer basıma agrılar gırıo bnde gece spor yapıp hemen uyuyorum :D sabaha unutmus oluorum ztn:D:52:

evet cnm ama gece 3 de evdeydım anca uyndım kahvltı hazırladım gıyınıp cıkcam bıde bn sabah spor yapınca bi öküzü yerım :50::56::9::9::52: Sıze de ole oluyormu bn bı saat spor yapıorum ornegın aksam a kadar cnm bıseyler cekıo yemıorum bu sefer basıma agrılar gırıo bnde gece spor yapıp hemen uyuyorum :d sabaha unutmus oluorum ztn:d:52:

enteresann banada tam tersi spor yapınca o kadar yaptığım spora kıyamayıp yemiyorumm

merhaba arkadaşlar keyifler nasıl
tekrar aranızdayım kızım okula başladı ama bugün menümü yazamıyorum gün içinde düzenli yemek yiyemiyorum eskisi gibi
bu sabah baskülde 69 lu rakamları gördüm çok şaşırdım
hafta sonu pantolon almaya gidicem evdeki kıayfetler olmuyo artık bana

tekrar aranızdayım kızım okula başladı ama bugün menümü yazamıyorum gün içinde düzenli yemek yiyemiyorum eskisi gibi

kız gittin solladın beniii maşallahhh bence fazla alma derim devamı gelce kkg vermenin çünkü benmide tek parça kıyafetim kalmadı taytlarımbile bol geliyor düşünn amaalmıcamm inat ettim

selam kızlar
detoksuma basladm. sabah uyannca 3 bardak su ıctım sonra bı kase sebze corbamı ıctım. 2 bardak daha su ıctım.
kızımla dısarda yuruduk. artık kendı basına yuruo cadı. tutmak ıstemıo elimi. çatlak kiremit.
eve geldim. 50 küsür mekik cektim. sabah da ip atladım 1-2 dk, bacak hareketleri yaptım.
yemeyince daha bı rahat oluo ınsan yaa :D
normal kahvaltı etsem hayatta yapamazdım. ağırlık çökerdi üstüme.

duygucum, mayıs sonu hazıran bası benım 55-56 olmam lazım.10 kılo vermem lazım en az. ayda 3-4 kılo kesin vermem lazım. napcam yaa. sonrada powerplate e gıtmem lazım 10-15 seans. yaza cıtır olmama lazım. dun 3 senedır gıyemedıgım badılerımı gıydım. sagdan soldan pörtlemedi hiç bişey. :))) göbeğimi içime cekip dolasıorum hep artık.
o da kasları cok calıştırıomus. pıtırcıgı uyuturken de karnımı ıcerı cekıp cekıp bırakıorum. mekik cekmıs gıbı acıo :D
belden asağısını o kadar dert etmiorumda (eritirim onu kolay) göbek ve kollar fena problem.
mekik ve yan eritme hareketleri hariç baska napabılırım yaaa?

kız gittin solladın beniii maşallahhh bence fazla alma derim devamı gelce kkg vermenin çünkü benmide tek parça kıyafetim kalmadı taytlarımbile bol geliyor düşünn amaalmıcamm inat ettim

bir hafta hastanede bişey yiyemediğim için bide üzüntüden ani kilo verdim belkide haftaya kilolar geri gelir
sen azimli hatunsun beni yine geçersin canım üzülme :34::34:
fazla kıyafet almıcam 2 tane kot yeter bana evdekilerin de belini daraltırım biraz daha idare eder beni

Selam Kızlar,

Zamanla mide küçülür diye birşeyyokmuş yahu.....Akşam kaçırdıklarım 1 vauçtan fazla badem ve 1 kaşık pilav ve 1 kaşık tavuk...Önceleri böyle değildim yemem derdim yemezdim şimdi ne oluyor zamanla midem mi büyüdü frenlemesem yinede önüme ne gelse yiyeceğim...6.lı rakamları görmek bana yaramadı....Aaa hafta sonuda lahana turşusu yedim dayanamadım..Duycum sen hep söylüyorsun spor spor diye kendime fırsat ortam yarattım ve dediğin gibi ufak başladım leslie 500 adım yapıyorum ve aksamları yaklasık 15-20 dkk eve yürüyorum..Daha fazla yolu uzatamıyorum evde minik kuzum beni bekliyor koşa koşa eve gidiyorum elimden gelse uçacagımda neyse...

hoşgeldin canım benim....Bencede fazl alma bende geçen ay 2 tane kot aldım mecburen dogumdan öncekiler olmuyor daha o halime gelemedim malum...Eee hamişkenkilerde olmuyor...Ortası yok malesef alıyorsun.....Maşallah bu hafta dikkat et 69 u koru canım...

kimsecikler yokkkkk:25::25::25::25::25:

Potim burdayız sen nirdesin dukan diyeti nasıl gidiyor??? Bebiş nasıl??

20.subat menum:
sabah:1 adet yesıl elma
1 kase mercımek corbası
2 -3 kasık yogurt

Toplam:1000 kalorı
2-3 lıtre sıcak+soguk su

Canım ekmek yok menunde ne güzel akşamı yogurtla geçirmişsin maşallah...Keşke o eti cinleri hüpletmeseydin olsun bugün telafi edersin...Aralarda yeşil çayda içmeye gayret et..

Back
X