- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.761
hu huuuuuuuuuu nirdesinizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim sekerım kestanem sekerımmmmgamzecim çoook tebrik ederim güzel vermişsin tatlım
ayrıca geçmiş olsun![]()
şittt kızzzz nereye sopayla kovalarım vallakg bildirmi yapmayanlarrr
kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower
şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm
oyyy kusum olsun sekerım zayıflarızda bebekte yaparızzzz kısssss bencede azcım zafıylayım bebeiş oyle hedefım bu yaz zayıflamak kısa bebek yapmak allah kısmet ederse bıtanede sen yaparsın kısss karsılıklı gobuslerı degdıgırırızamin cnmmm
hoşgeldinn gazmemm kız nebilemmm midem dedinnn yuppi dedin tozadumana karışık kayboldun sen benim yerimde olsan aynı şeyi düşünmezmisinn neyse açık zayıfla öyle hamile kal bu kg üstüne kg eklemee dimi kardeşimmmm
gazmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 li rakamların hayırlı olsunnn kuşummm emini bundan sonra daha rahatkg vercen ,bu arada çok geçmiş olsun senin idrar yollarını ben bebek olarak adlandırdımmaneyne slm söyle bizdenn
hu huuuuuuuuuu nirdesinizzz
tesekkur ederim sekerım kestanem sekerımmmm
şittt kızzzz nereye sopayla kovalarım vallasen 60 olcandan biz 60 olana kadar burda bızı zayıflatcan dukkanda kapmak neymıssss aaaa sen zayıf kall ama dukkan acık kalsın sekerım bız sadece dıyet ıcın burda değiliz ask olsun sohbet muhabbet ıcınde burdayım datlummm
oyyy kusum olsun sekerım zayıflarızda bebekte yaparızzzz kısssss bencede azcım zafıylayım bebeiş oyle hedefım bu yaz zayıflamak kısa bebek yapmak allah kısmet ederse bıtanede sen yaparsın kısss karsılıklı gobuslerı degdıgırırız
ben geldımm olmamıııııı
kimsecikler yokkkkk![]()
20.subat menum:
Sabah:1 adet yesıl elma
öglen :2 kasık kabak ymgı
1 kase mercımek corbası
3-4 kasık patates salatası
2 -3 kasık yogurt
ara ögun:3-4 adet etı cın bıskuvı
aksam:1 tane aktıwıa yogurt
toplam:1000 kalorı
2-3 lıtre sıcak+soguk su
![]()
birazda hareket etsen süper olcak eticinlerd e aslında cıss ama olsun o kadar
evet haklısın ama o kadar yogun calısıorum kı spora vaktım yok aksam gelınce gece 1 den sonra denıcem umarım yapabılırm
Evde olunca bn ögrencıyken 2 saat pılates yapıodum nıvea body fln yapıodum ıp atılıodum 48 e kadar dusmustum hareketı cok sevıodum ama sımdı hıc yapamaıorum
örnegın evden bugun 12.30 da fln cıkıcam 2 de ıs bası yapıcam ve gece 12 de bıtıcek bole yogun calısıorum evde oldgunuzun kıymetını bılın ve spor yapın:34
ödemelrım olmasa bırakıcam ısı de olmuyor işte![]()
MESELA BUGÜN 12.30 ÇIKCAKMIIŞN BU LESLİE3 MİL 35 DK ALIR YAPSAN BİLE FAYDADIR TABİ DÜZENİNİ BİLMİYORUMMM AMA TEK BAŞINA DİYET OLMUYOR İLLA HAREKET ŞaART
evet cnm ama gece 3 de evdeydım anca uyndım kahvltı hazırladım gıyınıp cıkcam bıde bn sabah spor yapınca bi öküzü yerımSıze de ole oluyormu bn bı saat spor yapıorum ornegın aksam a kadar cnm bıseyler cekıo yemıorum bu sefer basıma agrılar gırıo bnde gece spor yapıp hemen uyuyorum :d sabaha unutmus oluorum ztn:d
![]()
enteresann banada tam tersi spor yapınca o kadar yaptığım spora kıyamayıp yemiyorumm
merhaba arkadaşlar keyifler nasıl
tekrar aranızdayım kızım okula başladı ama bugün menümü yazamıyorum gün içinde düzenli yemek yiyemiyorum eskisi gibi
bu sabah baskülde 69 lu rakamları gördüm çok şaşırdım
hafta sonu pantolon almaya gidicem evdeki kıayfetler olmuyo artık bana
kız gittin solladın beniii maşallahhh bence fazla alma derim devamı gelce kkg vermenin çünkü benmide tek parça kıyafetim kalmadı taytlarımbile bol geliyor düşünn amaalmıcamm inat ettim
oluyo canim oluyo bende surekli oyleyim hatta burda kalabilmek icin cirpiniyorumkızlar siteden düşüyorum kilo çizelgesi yapamıyorum sizede oluyomu acaba benim üyeliğimde mi gariplik var
merhaba arkadaşlar keyifler nasıl
tekrar aranızdayım kızım okula başladı ama bugün menümü yazamıyorum gün içinde düzenli yemek yiyemiyorum eskisi gibi
bu sabah baskülde 69 lu rakamları gördüm çok şaşırdım
hafta sonu pantolon almaya gidicem evdeki kıayfetler olmuyo artık bana
kimsecikler yokkkkk![]()
20.subat menum:
sabah:1 adet yesıl elma
öglen :2 kasık kabak ymgı
1 kase mercımek corbası
3-4 kasık patates salatası
2 -3 kasık yogurt
ara ögun:3-4 adet etı cın bıskuvı
aksam:1 tane aktıwıa yogurt
Toplam:1000 kalorı