- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.821
sen iradelisinn eminm yemezsinnn şu koşturmaa geçsinn dr sor hsyret ilkkez bir doktor egzersiz vermiyor onu tıp dünyasındaaadını altın harflerle yazdırcammmduygucum spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...bakalım ne olucak....
Bu arada yarın poçalar,börekler ,pideler z.yaglı dolmalar baklavalar var mevlütte ne yapcam nasıl yemeden durucam of of offf herkes yerken ben dolma ve ayran içebilirmiyim sizce![]()
hadi bye bye kontes çarşamba yazar öyle demiştikontes annesini dr getirecekti ne oldu haberi olan varmı geldimi ??? Ben göremedim..yarın yokum bende görüşrüüz..
temem az sonra eklicem seni şekerrrduyfer'cim,
başlangıç kilom: 62
şuandaki kilom:61
hedef kilom:55
ahh senin yaşındaa ben ya 50 ya 53 dümmmte$ekkür ederimmm dahada pi$manim bugün çok dikkat ediyorum dün gecede spor yaptim yatmadan iyiki varsiniz kizlar
Menünü görünce dahada çok utandimm
Beni geçtin ya canim dikkat et
Yemin et canim ama en sevdigin besin için et, valla ben bazen 3-4 $ey için yemin ediyorum sonrada ne yicemi builemiyorum
Canim bende aynen senin gibi yapiyorum kilo verince daraltiyorum çünkü kiyafetlerimi çok begenerek aliyorum atmaya kiyamiyorum :)

valla o ızı getir bana anlından öpcem biz belki başaramıcaz ama o kız seni gaza getirceğe benziyorrkizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... Kiskandim $imdi biraz hirslandim
maşallah feslimeeee benimde öylee yediğim günler çokkk oldu ama o zamanla hiç kilo almıyordummm sabah kahvaltıda büyük boy pizza patates cola öğle kebap akşam anamın lezzetli emekleri sokaktaa çekirdek cips düşün ama sonuç hep 50 yada 53:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım![]()
Eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
Haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür![]()

zsa m benim topiğimin okan bayülgeniiizayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmaz![]()