• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Hemen yediklerimi yaziorm

Sabah(7:30)
1dilim islak kek
1bardak light sut
1tane light etimek
1portakal

Ara 1 tNe uzumlu findkli ekmek ( hamburger ekmegnden kucuk boyda)

Ogle
2ince dilim pizza+ light kola

Aksam
1kase light sutle haZirlanmis cikolatali musli

Bol su ictm
Bir de yemeklerden sonra selahattin donmezn metabolizma hizlandirici cayini iciorm
Yesil kahve icmeye basladm ilk fincanimi iciyorum
Start it up in 2.sini yapicm brazdan usenmezsem

hoşbuldum fesleğen...
spor yapmam mümkün değil ama yürüyüş yapabilirim sanırım...
ben yarın tartılıp yazayım o zaman olur mu?

bi de yeni gelenleri aranıza almayan cvp yazmayan bi topik misiniz? sen yazmışın cvp gerçi ama umarım okula sömestrden sonra başlayan çocuklar gibi kalmam aranızda...

bende ilk bildirimi mi yarın yapayım o zaman

yokk hiç öyle değiliz çok çenebaz bir topiğiz zaten bizde yeni başladık 1 ay oldu sende buyur gel...

kızlar ya 56 kiloyum sadece 3 kilo vermek istiyorum ama bi türlü veremiyorum. nasıl bir program uıygulayacağımı da bilmiyorum... bana önerebileceğiniz birşeyler var mı :S

canlarım sevgili dostlarım ancak girebildim..

annemi soran arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
hastanede, daha teşhisi konmadı,tomografi ve kan tahlili yaptırdık inşallah bişey çıkmaz
1 aydır felan öksürürken kan geliyormuş ağzından,1 haftadır haberim oldu gripten felandır dedi ilaç aldı dr.dan ama geçmedi kulakburun boğaza gitmiş temiz çıkmış akciğer filmi çekmişler onda doktor bişey görememiş ama ciğerden geliyor eski filmleri görmek lazım demiş pazar günü gittiğimde ısrar ettim ve doktora göstermek üzere jelatinlediği peçeteyi gördüm 1 koca peçete dolusu kan beynimden vurulmuşa döndüm kızlar işte tetkikler devam ediyor ne olur dua edin..eskidende ağır bir zatürre geçirmişti ve astım,bronşit hastası hayırlısı olur inşallah rabbim şafi sıfatıyla tecelli eder ve şifasını kendi verir inşallah..

duygucum yarın sabah tartılacağım ilk işim kilo bildirmek emin ol...
canııımmm cok gecmıs olsun. akcıger fılmınde bısey cıkmamıs. belkı oksürmekten boğazları tahriş olmuştur, olamazmı?
ben mesela hamıleyken 3. haftadan dogumdan 1 saat evvelıne kadar kustum. ılk 4 ay felaketti. gunde 15-20 kere kusardım. artık kusmaktan ve mide asidinden sanırım boğazım cok acıodu, tahriş olmustu. kanıyordu kusarken.
inşaAllah annenınkı de tahriş olmuştur.

Ah simdi minnak ve kontesin kapismasi olcakti birde zsa dahil olca
k cok keyifli olurdu
biz kapışmıos taaammı duygu... bırbırımıze sevgimizi boyle ifade edioruz demi asil gontesiiimmm :)))
Allahııımm yarın 65 li rakamlara uyanıyım yaaaa
sıvı detoks cok ıgrenc sıkıcı bısey yaaa
hıc yeşil çay içmedim bugun. sırf su ıctım. bıde 2 kase sebze corbası. tuzsuz falan böğğğhh iğrencti. 1 fıncan yogurt yedim. 1 tanecikte sekerpare attım. kan sekerim düşüo sanırım. malum gunlerde de olunca.
yarın ki kiloma gore belkı 1 gun daha yapabılırım.
bugun bayagı spor yaptım ama. deminde pıtırcıgı sallarken 100 mekik çektim. 100 kere daha yanlarıtme hareketlerı yaptım yatırdıktan sonra. karnım bel yanlarım acaip acıo. fena gaza geldim. 3 ay snunda 10 kılo daha verip ayrıcana sıkılasmıs olmam lazım.
yaza kendıme birsürü ciciler almak ıstıorum.
duyguuu beni kampa al :27:

Hemen yediklerimi yaziorm

Sabah(7:30)
1dilim islak kek
1bardak light sut
1tane light etimek
1portakal

Ara 1 tNe uzumlu findkli ekmek ( hamburger ekmegnden kucuk boyda)

Ogle
2ince dilim pizza+ light kola
Aksam
1kase light sutle haZirlanmis cikolatali musli

Bol su ictm
Bir de yemeklerden sonra selahattin donmezn metabolizma hizlandirici cayini iciorm
Yesil kahve icmeye basladm ilk fincanimi iciyorum
Start it up in 2.sini yapicm brazdan usenmezsem
kaç kalori biliomusun 1 dilim pizza
sen o oglen yemegınde en az 600-700 kalori almıssın kıııızzııımmm :)))
yesil kahve ne ayol ilk defa duydum
kızlar ya 56 kiloyum sadece 3 kilo vermek istiyorum ama bi türlü veremiyorum. nasıl bir program uıygulayacağımı da bilmiyorum... bana önerebileceğiniz birşeyler var mı :S
gunde 3 fincan yesil çay iç. fıncanın ıcıne kabuk tarcını koy. cay bıtene kadar kalsın. bıde 1 corba kasıgı sırke koy.
bana bayagı faydası oldu.
aksamları corba salata veyaz 3-4 kasık sebze yemegı ve salata ye. mkaarna pılav patates ve kuruyemıs fazla yeme.
bolca su iç.

Slm millet ben bu kilolarla nasil bas edicem bilmiyorum valla 160 boy 100kg 26yasindayim yaklasik 7yildirkilolarimla savas veriyorum ve her gecen yil birazdaha kilo almis oluyorum aranizda diyet yapipta zayiflayan ve istedigi kiloya gelen varmi inanin cildiricak gibiyim

sadece ekmeği azaltıp, hatta mümkünse kesip, günde 1 saat yürüyerek çok rahat 3 kilonu verirsin. :34:
kızlar yeşil çayın da çok yararı olduğunu söylüyorlar. ben içmiyorum pek :1:
bir de suyun içine limon sıkıp içmemi önermişti spor hocam bana.

minnakk benim pizzayla aram yok yani kendim için yazmiyorum ama neden bir dilimde o kadar kalori var anlami$ degilim..neticede bir dilim ekmegin üzerine bir$eyler koymu$ gibi olmazmi?:31::31:

hamuru 150
domates sosu 10
peynir 90
mantar 10
sucuk 50
salam 50

toplam 360 bile degil fazla fazla hesapladim üstelik

beni aydinlatirmisin canimmmm

Slm millet ben bu kilolarla nasil bas edicem bilmiyorum valla 160 boy 100kg 26yasindayim yaklasik 7yildirkilolarimla savas veriyorum ve her gecen yil birazdaha kilo almis oluyorum aranizda diyet yapipta zayiflayan ve istedigi kiloya gelen varmi inanin cildiricak gibiyim

dikkat edip spor yaparak verenler var burda ama ben öyle bir türlü başarılı olamadım :50: motive olamıyordum bir türlü. sende de öyle bir sorun varsa dukan diyetini ya da karatayı düşünebilirsin.
karatay pek zorlamıyor diyorlar.

yagmurcum ben gunde 3kere yesil çay içerek (ıcıne kabuk tarcın ve 1kasık sirke koyarak)
sabah guzelce kahvaltı edip oglen ve aksamları hafif geciştirerek 10 kılo verdim.2 ayda. karbonhıdrat almıorum bu arada.
makarna pilav, patates, kuruyemiş, kuru baklagıl yemıorum.
bolca su ıc. ben içmezdim ve cok faydasını gordum. acıkmakla susamak belirtılerı aynıymıs.
isteyince oluo. ben verıdıysem herkes verır.... daha 10 kılo fazlam var onuda verıcem ınsallah

minnakk benim pizzayla aram yok yani kendim için yazmiyorum ama neden bir dilimde o kadar kalori var anlami$ degilim..neticede bir dilim ekmegin üzerine bir$eyler koymu$ gibi olmazmi?:31::31:

hamuru 150
domates sosu 10
peynir 90
mantar 10
sucuk 50
salam 50

toplam 360 bile degil fazla fazla hesapladim üstelik

beni aydinlatirmisin canimmmm

bu yazdıkların toplamda 360 edio cicim. ben degıl nettekı kalori cetveli soyluo bunu.

Ayy minnak senin yerinde olmayi okadar isterdimki ben 67en son 19yasimda gormustum simdiden dikkat etmeni tavsiye edrim sonra benim gibi bas edemezsiniz

kılo fazla olunca daha cabuk verıo ınsan. valla bak basla sen. karbonhıdrat dıyetı yap. bak nasıl gıdıo kılolar.
abur cubur yeme
kola ve bilumum asitli içecekleri içme.
tatlı yeme. sadece corba, sebze, salata, et tavuk balık ye
6-7 aya sende gorursun 60 lı rakamları

Ben ne yapmadimki yesil caydan tutda lidaya yuruyus bandina bisiklete kadar adini sayamayacagim bir cok urunu kullandim birdeben hipotiroit hastasiyim kontrol altinda ama iste olmayinca olmuyo ustune birde iki dogum tam yerlesti ne yalan soyliyeyim ben istahli bir insanim yemek yemeyide yapmayida cok seviyorum ama bazen hic birseye degmiyen insanlar kilonuz yuzunden sizi rencide edince soyliycek bir sey bulamiyorsununuz ben bu yuzden iki kisiyle gorusmuyorum o derece yani allah hepimize yardimci olur insallah tez elden istahlarimizi kesiversin ins...

Ben ne yapmadimki yesil caydan tutda lidaya yuruyus bandina bisiklete kadar adini sayamayacagim bir cok urunu kullandim birdeben hipotiroit hastasiyim kontrol altinda ama iste olmayinca olmuyo ustune birde iki dogum tam yerlesti ne yalan soyliyeyim ben istahli bir insanim yemek yemeyide yapmayida cok seviyorum ama bazen hic birseye degmiyen insanlar kilonuz yuzunden sizi rencide edince soyliycek bir sey bulamiyorsununuz ben bu yuzden iki kisiyle gorusmuyorum o derece yani allah hepimize yardimci olur insallah tez elden istahlarimizi kesiversin ins...

sevg diye bı kız vardı. dıyet basarı hıkayelerını oku. o garibim calışıodu, sabahın 4 ünde kalkıp spor yapıodu. aksam yemek yapıo tezmılık yapıo fırsat bulamıo dıye.
5 senede 30 kılo verebıldı. o da hipotiroıdlıydı.

Back
X