- Konu Sahibi Betul_20162010
- #5.001
anaammmm hıc tutmadı yaaa hıc oyle dusunmemıstım seni
sende benım gıbı dürbün takıon hee![]()
yok ben dürbünü attım lens kullanıyorum tavsiye ederim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaammmm hıc tutmadı yaaa hıc oyle dusunmemıstım seni
sende benım gıbı dürbün takıon hee![]()
ahaaa konu supermıs
duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilikyay veya balık olabılrı
AHAA ŞİMDİKK KALÇAM YOK YANİ HİÇ ÖYLE SORUN YAŞAMADIM ÇOKŞÜKÜRR KİŞİLİĞİMİ İYİ ANALİZ ETMİŞSİNN BURCUM BOĞA MAYIS DOĞUMLUYUMM VALAL HERKEZİ BİR ARADA YAKALASAM RESİM ATCAM AMA HERKEZ TAM OLMUYORRR
ı ıh ben görmedımyok ben dürbünü attım lens kullanıyorum tavsiye ederim tatlımaslında benimde fotom varda sen görmedinmi ki
face e eklıcem herkesııııahaaa konu supermıs
duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilikyay veya balık olabılrı
AHAA ŞİMDİKK KALÇAM YOK YANİ HİÇ ÖYLE SORUN YAŞAMADIM ÇOKŞÜKÜRR KİŞİLİĞİMİ İYİ ANALİZ ETMİŞSİNN BURCUM BOĞA MAYIS DOĞUMLUYUMM VALAL HERKEZİ BİR ARADA YAKALASAM RESİM ATCAM AMA HERKEZ TAM OLMUYORRR
herkes maıl adresını mesaj atsın bana![]()
sevgili erce şimdi senle ilgili tahminim....
1.55-1,60 boylarında esmer buğday tenli sevimli hatların var,iri siyah veya koyu kahverengi gözlüsün..
sakin bir insansın,takıntılı değilsin sessiz tavırlarla ama kaleyi içten fethedersin...sakin görüntünün altında kurnaz işini bilen akıllı bir hatunsun...38-45 yaş arası yaşın sanırım...
resim siyah beyazz çikolata kızıl saçlarım gözlerim koyu kahvee 1.68 boyummm kumralımmm
kaçıkkkkkkkkkkwaayyyy hatuna geell![]()
![]()
aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca
ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))
duyguuuu kız çok güzelsin maşallahh
ama hayallerim suya düştü seni hiç öle düşünmemeiştim![]()
gıııııı ercee ben kendi resmim silme telaşında seni kaçırdımmm tühhhhhhhh başka baHARAMI KALDII ŞİMDİKKbuda benn 75 kilodan fazlayım bu resimde şimdi yüzüm daha küçük sanki