• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ahaaa konu supermıs

duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı :27: 1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilik :27: yay veya balık olabılrı

AHAA ŞİMDİKK KALÇAM YOK YANİ HİÇ ÖYLE SORUN YAŞAMADIM ÇOKŞÜKÜRR KİŞİLİĞİMİ İYİ ANALİZ ETMİŞSİNN BURCUM BOĞA MAYIS DOĞUMLUYUMM VALAL HERKEZİ BİR ARADA YAKALASAM RESİM ATCAM AMA HERKEZ TAM OLMUYORRR

yok ben dürbünü attım lens kullanıyorum tavsiye ederim tatlım :1::1: aslında benimde fotom varda sen görmedinmi ki
ı ıh ben görmedım

ahaaa konu supermıs

duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı :27: 1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilik :27: yay veya balık olabılrı

AHAA ŞİMDİKK KALÇAM YOK YANİ HİÇ ÖYLE SORUN YAŞAMADIM ÇOKŞÜKÜRR KİŞİLİĞİMİ İYİ ANALİZ ETMİŞSİNN BURCUM BOĞA MAYIS DOĞUMLUYUMM VALAL HERKEZİ BİR ARADA YAKALASAM RESİM ATCAM AMA HERKEZ TAM OLMUYORRR
face e eklıcem herkesıııı
herkes maıl adresını mesaj atsın bana :D

masallah cenenize kuvvet oku oku bitmedi haaa:36::52:
birde burclari tahmin etseydik:52:
ayrica feslegen korktum tirstim senden :53:beni de bilsene:27:

bende tahminlerimi yapayım
duygu
orta boylu
saçları kumral ufak yüzlü ela gözlü

zsa
çıtı pıtı minyon ama hoş bi hatun

karabiberi ve minnakı gördüm mızıkçılık yapmıyım

kontes
aslan burcu yada terazi olabilir
orta boylu
hafif tombul yüzlü olabilirr
renkli gözlü

leyla

sarışın olabilir mi acaba gözümde öyle canlardırdım
genellikle spor giyinir
orta boyun altında

potiyi geçen seneden tanıyorum zaten gördüm çoook hoş bi bayan

tamamen salladım arkadaşlar :1::1::1::1:

sevgili erce şimdi senle ilgili tahminim....

1.55-1,60 boylarında esmer buğday tenli sevimli hatların var,iri siyah veya koyu kahverengi gözlüsün..
sakin bir insansın,takıntılı değilsin sessiz tavırlarla ama kaleyi içten fethedersin...sakin görüntünün altında kurnaz işini bilen akıllı bir hatunsun...38-45 yaş arası yaşın sanırım...

yaaa aslında ben çok eğlenceliyimdir bu aralar modumda değildim o yüzden o kadar yaşlı göründüm galiba :21::21::21:
keşke kocaman gözlerim olsaydı :53::53::53::53:

aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca

ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))

waayyyy hatuna geell :27: :9:
kaçıkkkkkkkkkk

aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca

ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))

mesafeli değilimdee garip biriyim işteee bende kendi,mi anlamıorum ama çocuksuyumdurr

duyguuuu kız çok güzelsin maşallahh
ama hayallerim suya düştü seni hiç öle düşünmemeiştim :1::1::1::1:

hayallerim suyA düştü dediğine göree dahamıgüzel bekliyordunnn :16::16: kusura bakma yıktım hayallerinii :9::9:

herkes beni tahmin etsin sonra gerçegi açiklicam

Back
X