Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

27.subat pazartesı menum:)
sabah:
1 bardak ılıksu+3 adet kayısı
kahvaltı:küçük salatalık domates
1 tne haslnmıs yumurta
kıvırcık turp havuc salatadan olusan az salata(yagsız)
2 çatal beyaz peynır
akşam:4 kasık kısır
2 -3 kasık yogurt
4-5 kasık türlü

Toplam 1200 kalori

Dün kaçamaksız kapadım ama bugun bı tane kıymalı pde ıle bı porsıyn su boregı yedım
3skerlı cay ıctım:S
sabah ınce dılım kek le nesguık yedım bir havuc aksam durume de gıdersek tm olck yanı kı gtcez bılıorum 2 den snr ne yptım bılmıorum umarım yarın bunu duzeltebılırım telafı edebılrım.:50:

cnm bizim askerlikte zor geçiyor kareşimin bir türlü alışmadıı bunamı üzüleyimm nişanlıydı nişanlısıyla sorunları var kız onun askerde olduuğunu unuturcasınahareketler yapıyorr hiçdüşünmüyo çocuk üzülürmü diee nesee 8 kg zayıflamışş düşün 2 aydaa çok şükür arkdaşlarıyla sorunu yok ama işte ana kuzusuu zorluknedir bilmezdi tanıştı nseki tesellimiz mayısın ortasında gelcek olması sanada ALLAH sabır versinnn zorr dua etcen bol bol allah kötü kişleri karşısına çıkarmasınn

canımm benim kardeşimde asker 2 ayı kaldı allahın izniyle,benimkide acayip kilo almış.... oda kimsenin arayıp ziyaret etmediğinden şikayet ediyor...askerlik işte insan kendini yanlız hissediyor allahtan askerden önce çalışırken 2 yıl hep lojmanda kaldı evden ayrılması zor olmadı yani hem bize hem kendine..alışıktık çünkü...

Canım sorma ya ben iyice sapıttım duygusallıga bagladım ben yengeç burcuyum üzülünce içime kapanırım hassas olurum.....Kareşime çok düşkünüm herkes gibi o rahatmı o alıştımı ne yapıyor vssss özlem ve hasretlikt eoluyor hep aklım onda...Neyseki dün aradı herkes gibi psikolojisi etkilenmiş tabi alışkın olmayınca...Ispartada yapıyor tatlım....Çok girişken gözü çık değil inşallah alışır değişir...Ana kuzusu hepsiya.....Abıoo sen asker yolumu bekledin anam ne zordur erimişsindir sende burda :9::9::9:
Haklısın herkes farklı bizimkide zayıflar tlf alrından belli konuşmasından felan hayırlısı olsun...

Ay bende nescafe yada türk kahvesi içmeden duramam nescafeyi artık sütlü şekersiz içiyorum....Türk kahvesinide sütlü yapıyorum şekersiz içiyorum...ama uykusuzluk yapmıyor bendede....

bende sütlü türk kahvesini çok severim :) bendede uykusuzluk yapmıyor aksine içince uykum geliyor

canımm benim kardeşimde asker 2 ayı kaldı allahın izniyle,benimkide acayip kilo almış.... oda kimsenin arayıp ziyaret etmediğinden şikayet ediyor...askerlik işte insan kendini yanlız hissediyor allahtan askerden önce çalışırken 2 yıl hep lojmanda kaldı evden ayrılması zor olmadı yani hem bize hem kendine..alışıktık çünkü...

rabbim sağlıklı sıhatli dönmeyi nasip etsin askerlerinize ne mutluki bu kutsal görevi yerine getiriyorlar şu bedelli çıktı çıkalı askere gidenlere daha çok minnet duyuyorum...

bu arada tartım geldi az önce tamir etmemişler yenisini göndermişler hemde benimkinin bi üst modelini teşekkürler sinbo :1::1::1::1:

Son düzenleme:
sabah:
1 tne haslnmıs yumurta
2 çatal beyaz peynır
2 -3 kasık yogurt
4-5 kasık türlü

Toplam 1200 kalori

Dün kaçamaksız kapadım ama bugun bı tane kıymalı pde ıle bı porsıyn su boregı yedım
sabah ınce dılım kek le nesguık yedım bir havuc aksam durume de gıdersek tm olck yanı kı gtcez bılıorum 2 den snr ne yptım bılmıorum umarım yarın bunu duzeltebılırım telafı edebılrım.:50:

canım evet dün güzel bugünüde yarından telafi edeceksin artık...

benim dünkü menüm:

sabah:1 portakal

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dlm.kepek ekm.1 salat,2 kaşık yoğurt

akşam:1 tabak makarna,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt

ara:3 mandalin,yarım muz
1200 calori aldım sanırım ortalama

kızlar ne yapsam bugunu en az zararla atlatabılırım he bu arada 5.2 calsıorum yanı 4 te ıse gtcem gece 2 de gelcem ona gore bişeyler sölerseniz(::26:

canım evet dün güzel bugünüde yarından telafi edeceksin artık...

benim dünkü menüm:

sabah:1 portakal

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dlm.kepek ekm.1 salat,2 kaşık yoğurt

akşam:1 tabak makarna,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt

ara:3 mandalin,yarım muz
1200 calori aldım sanırım ortalama

senınde menun gzl cnm ama makrna yerıne baska bişey yesen dha ii olr bnce zor bılıorum uygalamsı ama yapck bişey yok bnde bugun cnm cekmedıgı halde yedım :S mecburyttn ıs grusmesne gttım kahvltı ypmaya vaktım olmadgı yıyebılcegım tek sey onlrdı bnde yedım:( :26::47:

az kalmış seninkinin gelmesinede ne olursa olsun ana kuzuları işteee sağ salim gelsin hepsii baba ocağınaaa

cnm bizim askerlikte zor geçiyor kareşimin bir türlü alışmadıı bunamı üzüleyimm nişanlıydı nişanlısıyla sorunları var kız onun askerde olduuğunu unuturcasınahareketler yapıyorr hiçdüşünmüyo çocuk üzülürmü diee nesee 8 kg zayıflamışş düşün 2 aydaa çok şükür arkdaşlarıyla sorunu yok ama işte ana kuzusuu zorluknedir bilmezdi tanıştı nseki tesellimiz mayısın ortasında gelcek olması sanada ALLAH sabır versinnn zorr dua etcen bol bol allah kötü kişleri karşısına çıkarmasınn

Allahım hayırlısı ile gelebilmeyi nasip eylesin cümlesine gerçekten zor devamlşı aglamaklıyım arıyor benı babamı annemi ama resmen bişeyle ryapalım diye bekliyor nasıl heyecanlı konuşuyor tlf kapıyorum onun çaresizliğne aglıyorum ama yapacak bişey yok 15 ay kabullenmek zorunda bizimkide daha alışamadı o yüzden bizde tedirginzi psikolojisini neden bu kadar bozuyor diye....Eli mahkum öyle yada böle yapacak alışması lazımki bizde burda rahat edelim....Sorma bizimkininde kzı arkadaşı var kızd ahuysuz ve dengesiz aklımzı çıkıyor askerde oldugunu unuturda üzer diye ist..çok üzdü çok zor günelr atlattık kız yüzünden..ALLAH YARDIMCILARI OLSUN CÜMLESİNİN....amin..Benim 1 tane erkek kardeşim var zaten 2 kişiyiz...O yüzden onda hep aklım...

kızçelerr dün bi konu açmıştımm ama topikte kimse yoktu bugün yine yazıyorum günlük bakım yapıyormusunuz neler kullanıyorsunuz nemlendirici tonik maske filan yapıyormusunuzzz ??

kontescim az kalmış canım Allah kavuşursun rabbim sag salim gelebilmeleirni nasip eylesin..Cümlesinin burnu kanamadan...
Bizimki hiç evden ayrı kalmadı ben evlendim evde kardeşimle teselli buldular şimdi ev bomboş birkaç gün biz kaldık orda oldukça bende kötü oluyorum evime geçtim ama eşimle konuştuk hafta sonu geçicez yine oraya ara ara orda kalcaz benim kız eglence oluyor aileme...Annemi sık sık ararım aglıyor ah yavrum diye diye alışmamız zaman alıcak sanırım...Sırf kendi kardeşime değil bütün askerleri düşüntükçe içim acıyor ya hepsi ana kuzusu hepsi heyecanlı....ay neyseeeeeeeeeeeee Vatan borcu yapılacak ötesi yokkkkk bizde çekeceğiz bekleyeceğiz dualarla..

oooo ben dolma diyodum ama bide makarna eklenmiş :1::1::1:

dün işten eve misafirle gittik yaptığım tek şey tarhana çorbası ve makarna salata bile yapamadım,yoğurtla yedik bugünde bişey yokk..akşama gelen olursa ne yapcam hiçç bir fikrim yok...offf çok uykusuzum sızdım sızacam,canımda sıkkın keyfim yok..allahım hayırlısıyla feraha çıkarsın annemi takıyorum kafaya sabaha kadar uyumadım...

kontescim az kalmış canım Allah kavuşursun rabbim sag salim gelebilmeleirni nasip eylesin..Cümlesinin burnu kanamadan...
Bizimki hiç evden ayrı kalmadı ben evlendim evde kardeşimle teselli buldular şimdi ev bomboş birkaç gün biz kaldık orda oldukça bende kötü oluyorum evime geçtim ama eşimle konuştuk hafta sonu geçicez yine oraya ara ara orda kalcaz benim kız eglence oluyor aileme...Annemi sık sık ararım aglıyor ah yavrum diye diye alışmamız zaman alıcak sanırım...Sırf kendi kardeşime değil bütün askerleri düşüntükçe içim acıyor ya hepsi ana kuzusu hepsi heyecanlı....ay neyseeeeeeeeeeeee Vatan borcu yapılacak ötesi yokkkkk bizde çekeceğiz bekleyeceğiz dualarla..

evet sizinkisi zor olmuş eşim askerliğini şırnakta yapmış uzun dönem bide.. kayınvaliden 11 ay ağladım gözüm yaşı durmadı diyor ama işte unutuluyor...

sabah:
1 tne haslnmıs yumurta
2 çatal beyaz peynır
2 -3 kasık yogurt
4-5 kasık türlü

Toplam 1200 kalori

Canım dün çok güzel kaçamaksız ama bugüne ne oldu aşk olsun? Birkaç gün dünkü gibi devam etsen alışırsın canım.....

bu arada tartım geldi az önce tamir etmemişler yenisini göndermişler hemde benimkinin bi üst modelini teşekkürler sinbo :1::1::1::1:

Hayırlı olsun canım hadi bakalım tartılda görelim tartı çalışıyormu dene me yap canım..

Allahım hayırlısı ile gelebilmeyi nasip eylesin cümlesine gerçekten zor devamlşı aglamaklıyım arıyor benı babamı annemi ama resmen bişeyle ryapalım diye bekliyor nasıl heyecanlı konuşuyor tlf kapıyorum onun çaresizliğne aglıyorum ama yapacak bişey yok 15 ay kabullenmek zorunda bizimkide daha alışamadı o yüzden bizde tedirginzi psikolojisini neden bu kadar bozuyor diye....Eli mahkum öyle yada böle yapacak alışması lazımki bizde burda rahat edelim....Sorma bizimkininde kzı arkadaşı var kızd ahuysuz ve dengesiz aklımzı çıkıyor askerde oldugunu unuturda üzer diye ist..çok üzdü çok zor günelr atlattık kız yüzünden..ALLAH YARDIMCILARI OLSUN CÜMLESİNİN....amin..Benim 1 tane erkek kardeşim var zaten 2 kişiyiz...O yüzden onda hep aklım...

kız maf etti kardeşimi askerliği o yüzden ağır geçiyor malesef biz moral veriyozzz , valla eğer samimiysen kızla tatlıılka uyar birşey olursa gelince halletsin yada alışsın iyice öyle yapsın orda üzmesin çocuğu çünkü bizde dakika onlarda saat gibi geçiyorr .. bizde ikikişiyiz aynı sizingib abla kardeşş

vayyyyyyyyyyy sinboya bak senn heleee bu tartı sana bol bol kg verdiğin görüntüleri getirsin güzel arkadaşımmm

süper afferin şirkete....

inşallah duyferimm vallah şaşırttılar beni :)

kızçelerr dün bi konu açmıştımm ama topikte kimse yoktu bugün yine yazıyorum günlük bakım yapıyormusunuz neler kullanıyorsunuz nemlendirici tonik maske filan yapıyormusunuzzz ??

canım ben her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum günlük kaç sefer olduğunu bilmiyorum ama ellerime sürekli krem sürüyorum çamaşır suyu çok kuruttuğu için :) haftada bir iki soda yada gül suyuyla yüzümü temizliyorum ayda bir bal maskesi yapıyorum yatmadan topuklarıma dirseklerime diz kapaklarıma krem sürüyorum her sabah kahvaltıya oturmadan bi göz kalemi rimel sürerim saçlarımı ya fönlerim ya jolelerim böyle işte :):)

Back
X