tombul kk hatunlarıııı nasssınız bakiim

ben ucuyorum, havalrdayım, bulutlardayım cook mutluyum ayollll

demın tartıya cıktım anaaa!!! bı de ne göriiim 64.4
tamam bılıorum suan cok acım ve su kaybından dolayı oyle gorunuo ama öldüm mutluluktan
öğlen de kocacımla kosu bandını aldık hepsıburadadan

yanında hediyelerıde vardı twister, mekik, esofman ve bıkac sey daha hatırlamıorum
evet normalde ramazanda kırmızı görmüş boğa gibi masaya saldırınca haliyle alıodum kıloları. demekkı oruc tutarken de bogazını tutarsan cok rahat kılo verebılıosun. ben cok korkmustum oruclara baslarken kılo alırım dıye ama cok sukur korktugum gıbı olmadı.
flowercım kalorısepetı yardımın ıcın tşkler yaptım oldu :))) (ali ağaoğlu gibi oldu

)
duygucum gecmiş olsun kuziye. yerım ben onun burnunu :2:
kontesim minik kelebeğim iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler cagırma. inşaAllah ıyı olucak annen..
civcivimmm Allah kavustursun canım benım, ama üzme kendını bu kadar

cildim için cok bısey yapmıorum. önceden acaip takardım bunları. peelinglerim toniklerim nemlendırıcım vs eksık olmazdı.
kızkardesımle bıomınera nın therma aktıf yag kompleksını almıstık. ben 6-7 gunde 2-3 cm ıncelmıstım belden. sonra hamıle kaldıgımı ogrenınce hemen bıraktım tabi.
onun yanında da hedıye olarak el ayak bakım kuruyle volkanık kıl maskesı vardı.
therma aktıfı daha kullanamadım acıldıgı ıcın de halıyle sonradan attım.. ama el ayak bakım kuru ve volkanık kıl maskesı muthıs urunlerdi. bende kardesımde hala kullanıoruz. therma aktıfın de 2. kutusu vardı. onu da el ayak bakım kuru nıyetıne kullandım esımde kullandı hala kullanıoruz :))) yumusacık oluo. volkanık kıl maskesı de cılde cook ıyı gelıo. benımkı bıttı yenı sıparıs verıcem ama bakalım ne zaman...
dunku menum:
sahur yapmamıstım
iftar: 2 tane butun but (fırına attım oyle pişti. azıcık su koydum sadece) çok küçülmüşlerdi1 taneyle hıc doymadım oyuzden ıkıncıyıde yedım
roka, kıvırcık, nane, tere, maydonoz ile hazırladıgım yemmmyeşil salatam ve yogurt
idiiiii laaaakin eşim beni bı sınırlendırdı. gözüm döndü. 24 gr lık en mınnak paketlerden bı lays yedim sinirden, 125 kalori imiş
bugunde sahura kalktım. kucuk bı tost yaptım 1 tane de yumurta hasladım onları yedim.
iftara da pırasa yaptım (ıcıne bırazda brokoli koydum, alakasız ama yapıyım dedım ıste :)
tarhana corbası yapıcam sımdı.
üşenmezsem de salata :)))