Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Bugün yediklerime bakınnn işyerinde elma vardı 9 gibi elma 3 buçukta elma az öncede etiform kramer 5-6 adet...Sıvı olarakda 1,5 su 3 fincan yeşilçay.....İstesem böle duramam acıkırım....Moralsizlik ne fena bişey yaaa işteyken bişey yiyemiyorum evdeykende stresten yer içerim çözemedim gitti......Akşam eve gidince çözütmem inşallah......

Canım evde kendin peeling yapabilirsin ben ark.üşenmez bir markasının peelıng setini almış yapar yıkar vss gerçekten cildi parlak birde e ile başlayan hapmı sıvımı ne var onu kullanıyordu....Bu arada aynı peelıng setinden aldım ve attım kullanmadım sıkıldım yani...Kendine güveniyorsan yapabilirim dersen al yap ....Faydasınını görürsün..

ehh duygu yaktım senin çıranı ben o pizzaları pazartesi zaferimi kutlarken yicem sanada diyet kola ısmarlıcam malum sen hala şişko olacaksın yanımda :1::1::1:
kızlara tehdit haaaa bak daha çok hırslandım şimdi :47::47::47:
pazartesi senin cezanda şu olcak canımcım nickinin altına ben şişkoyuuuummm yazıcan ve diğer pazartesiye kadar orada kalacak silmicen tamam mı

bence bu uygulama daha iyi olmuşş
buarada anlatırmısınız oraya yaı nasıl yazıyorsunuzz benn unuttum b ulamıyorumnm

hedef kg yazz bugün akşam senide ekleyim cnm seni gözlemledim yazıyorsun katılımda bulunuyorsunn bence sorun yokk

sağol canıım, hedef kilom 50. daha çok var ulaşmama :50:

sınava hazırlandığım zamanlar alışmıştım ben kkahveye hatta bi ara neskafeyi kaşık kaşık yiyordum :):) şimdide sonuç bu işte

hahhahaha alemsin :1::1: kaşık kaşık yesem midemi bulandırır o. zaten bugün süt koymadım içine, tatlandırıcıyı da fazla kaçırmışım, midem bulandı bayaa

kızçelerr dün bi konu açmıştımm ama topikte kimse yoktu bugün yine yazıyorum günlük bakım yapıyormusunuz neler kullanıyorsunuz nemlendirici tonik maske filan yapıyormusunuzzz ??

ben garnier'in 3ü1aradası var yüz temizleyici peeling artı maske. onu kullanıyorum hergün. kafama eserse maske olarak kullanıyorum. tonik olarak gülsuyu sürüyorum arada, ama o da kötü kokuyor :52::52: sonra da nemlendirici sürüyorum.

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa
gecmıs olsun kuzey beyeee
bende vercem bende bende:52::52:

tabi şekerim ama ikimizde güzel sonuçlar görelim inş.:29:

kestanesekerım ben geldım sabhtan esim evdeydı oğlen gezmeye gittim mamalardan yedım azmaz ama yedım kıssss ben bugun fazla kalorı aldım ınsallah sende cokcok yemıssındır aradsakı farkı acmamıssın dırr:47::47::47::47::47::47::47:bolbol kalorı al budun a-emı sekerımmmm:33::33::33::33::33:

tombul kk hatunlarıııı nasssınız bakiim :27:
ben ucuyorum, havalrdayım, bulutlardayım cook mutluyum ayollll :32::32::24::24::52:
demın tartıya cıktım anaaa!!! bı de ne göriiim 64.4
tamam bılıorum suan cok acım ve su kaybından dolayı oyle gorunuo ama öldüm mutluluktan
öğlen de kocacımla kosu bandını aldık hepsıburadadan:8: yanında hediyelerıde vardı twister, mekik, esofman ve bıkac sey daha hatırlamıorum
evet normalde ramazanda kırmızı görmüş boğa gibi masaya saldırınca haliyle alıodum kıloları. demekkı oruc tutarken de bogazını tutarsan cok rahat kılo verebılıosun. ben cok korkmustum oruclara baslarken kılo alırım dıye ama cok sukur korktugum gıbı olmadı.
flowercım kalorısepetı yardımın ıcın tşkler yaptım oldu :))) (ali ağaoğlu gibi oldu :27:)
duygucum gecmiş olsun kuziye. yerım ben onun burnunu :2:
kontesim minik kelebeğim iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler cagırma. inşaAllah ıyı olucak annen..:16:
civcivimmm Allah kavustursun canım benım, ama üzme kendını bu kadar :(
cildim için cok bısey yapmıorum. önceden acaip takardım bunları. peelinglerim toniklerim nemlendırıcım vs eksık olmazdı.
kızkardesımle bıomınera nın therma aktıf yag kompleksını almıstık. ben 6-7 gunde 2-3 cm ıncelmıstım belden. sonra hamıle kaldıgımı ogrenınce hemen bıraktım tabi.
onun yanında da hedıye olarak el ayak bakım kuruyle volkanık kıl maskesı vardı.
therma aktıfı daha kullanamadım acıldıgı ıcın de halıyle sonradan attım.. ama el ayak bakım kuru ve volkanık kıl maskesı muthıs urunlerdi. bende kardesımde hala kullanıoruz. therma aktıfın de 2. kutusu vardı. onu da el ayak bakım kuru nıyetıne kullandım esımde kullandı hala kullanıoruz :))) yumusacık oluo. volkanık kıl maskesı de cılde cook ıyı gelıo. benımkı bıttı yenı sıparıs verıcem ama bakalım ne zaman...

dunku menum:
sahur yapmamıstım
iftar: 2 tane butun but (fırına attım oyle pişti. azıcık su koydum sadece) çok küçülmüşlerdi1 taneyle hıc doymadım oyuzden ıkıncıyıde yedım
roka, kıvırcık, nane, tere, maydonoz ile hazırladıgım yemmmyeşil salatam ve yogurt
idiiiii laaaakin eşim beni bı sınırlendırdı. gözüm döndü. 24 gr lık en mınnak paketlerden bı lays yedim sinirden, 125 kalori imiş

bugunde sahura kalktım. kucuk bı tost yaptım 1 tane de yumurta hasladım onları yedim.
iftara da pırasa yaptım (ıcıne bırazda brokoli koydum, alakasız ama yapıyım dedım ıste :)
tarhana corbası yapıcam sımdı.
üşenmezsem de salata :)))

Son düzenleme:
gecmıs olsun kuzey beyeee

kestanesekerım ben geldım sabhtan esim evdeydı oğlen gezmeye gittim mamalardan yedım azmaz ama yedım kıssss ben bugun fazla kalorı aldım ınsallah sende cokcok yemıssındır aradsakı farkı acmamıssın dırr:47::47::47::47::47::47::47:bolbol kalorı al budun a-emı sekerımmmm:33::33::33::33::33:

sağ ol gamzemmm
gamze sende benleştinn bugün erceninde müsafirivarr aha ahaaa oda sinirliydi sabah sabah beddua ettim pasta börek yapasın diye tuttu bedduamm müsafir gelcek yapcam bide yediysee ve bunu delikanlı gibi itiraf edersee değmeyin keyfimee

sağ ol gamzemmm
gamze sende benleştinn bugün erceninde müsafirivarr aha ahaaa oda sinirliydi sabah sabah beddua ettim pasta börek yapasın diye tuttu bedduamm müsafir gelcek yapcam bide yediysee ve bunu delikanlı gibi itiraf edersee değmeyin keyfimee
anammm duygu kıss sakın bana beddua etme tutyor baksana bende azcık rakıbemı kızdırayım dedimmmm napayımmm:1::1::1:
ben ucuyorum, havalrdayım, bulutlardayım cook mutluyum ayollll :32::32::24::24::52:
tamam bılıorum suan cok acım ve su kaybından dolayı oyle gorunuo ama öldüm mutluluktan
öğlen de kocacımla kosu bandını aldık hepsıburadadan:8: yanında hediyelerıde vardı twister, mekik, esofman ve bıkac sey daha hatırlamıorum
evet normalde ramazanda kırmızı görmüş boğa gibi masaya saldırınca haliyle alıodum kıloları. demekkı oruc tutarken de bogazını tutarsan cok rahat kılo verebılıosun. ben cok korkmustum oruclara baslarken kılo alırım dıye ama cok sukur korktugum gıbı olmadı.
flowercım kalorısepetı yardımın ıcın tşkler yaptım oldu :))) (ali ağaoğlu gibi oldu :27:)
kontesim minik kelebeğim iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler cagırma. inşaAllah ıyı olucak annen..:16:
cildim için cok bısey yapmıorum. önceden acaip takardım bunları. peelinglerim toniklerim nemlendırıcım vs eksık olmazdı.
kızkardesımle bıomınera nın therma aktıf yag kompleksını almıstık. ben 6-7 gunde 2-3 cm ıncelmıstım belden. sonra hamıle kaldıgımı ogrenınce hemen bıraktım tabi.
therma aktıfı daha kullanamadım acıldıgı ıcın de halıyle sonradan attım.. ama el ayak bakım kuru ve volkanık kıl maskesı muthıs urunlerdi. bende kardesımde hala kullanıoruz. therma aktıfın de 2. kutusu vardı. onu da el ayak bakım kuru nıyetıne kullandım esımde kullandı hala kullanıoruz :))) yumusacık oluo. volkanık kıl maskesı de cılde cook ıyı gelıo. benımkı bıttı yenı sıparıs verıcem ama bakalım ne zaman...

dunku menum:
sahur yapmamıstım
iftar: 2 tane butun but (fırına attım oyle pişti. azıcık su koydum sadece) çok küçülmüşlerdi1 taneyle hıc doymadım oyuzden ıkıncıyıde yedım
roka, kıvırcık, nane, tere, maydonoz ile hazırladıgım yemmmyeşil salatam ve yogurt
idiiiii laaaakin eşim beni bı sınırlendırdı. gözüm döndü. 24 gr lık en mınnak paketlerden bı lays yedim sinirden, 125 kalori imiş

bugunde sahura kalktım. kucuk bı tost yaptım 1 tane de yumurta hasladım onları yedim.
iftara da pırasa yaptım (ıcıne bırazda brokoli koydum, alakasız ama yapıyım dedım ıste :)

gule gule kullan mınnagımmmm:16:

dunku menum:
sahur yapmamıstım

ayy benim hamile kaldığım kg 64 o günleri görmeye can atıyorum minnakımmm bu kadar yemeye lays masum kalırr ama fazla geç yemeişsindir inşallahh
anammm duygu kıss sakın bana beddua etme tutyor baksana bende azcık rakıbemı kızdırayım dedimmmm napayımmm:1::1::1:

bakınnn topikimmm beni kızdırmayınn hepinizee hergün beddua ederimmm 2 kat daha fazla tobiş olursunuzzz :47: :47: :47:

sağ ol gamzemmm

haaa haaa yemin ederim bir lokma poğça kek yemedim misafirler biraz bozuldu ama napıyım beni idare edin çok fena bi iddaa var ortada dedim anladılar sağolsunlar
bu arada benim kilo verdiğimi ben sölemeden anladılar ve beni çoooookkk beğendiler çok mutluyuuuuuuuummmm:24::24::24::24::24:

hadi ben kaçar mutfak beni bekler yarın sabah görüşürüz kızlar
bu arada duygucum akşama arkadaşıma oturmaya gidicem ama sevinme hemen sadece şekersiz çay içcem :46::46::46::46:
haaaa bu arada kızım yarın bilgisayara resim yüklemeyi öğretcek bana pazartesi resimli belge göstercem sana :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

güncellemeyi yaptım bi kontrol edin hanımlar hata varmıı persephonecik ve flower sizi kaydettim inş devamlı aramızda olursunuzzz leyya banlandı onu aynı ddiyip geçtimm sarıcivciv sende bugün yarın bildir canım

Son düzenleme:
haaa haaa yemin ederim bir lokma poğça kek yemedim misafirler biraz bozuldu ama napıyım beni idare edin çok fena bi iddaa var ortada dedim anladılar sağolsunlar
bu arada benim kilo verdiğimi ben sölemeden anladılar ve beni çoooookkk beğendiler çok mutluyuuuuuuuummmm:24::24::24::24::24:

:53::53: hiçsinirli bir halim varmı yok hiç sinirli değilim şuannn

hadi ben kaçar mutfak beni bekler yarın sabah görüşürüz kızlar
bu arada duygucum akşama arkadaşıma oturmaya gidicem ama sevinme hemen sadece şekersiz çay içcem :46::46::46::46:
haaaa bu arada kızım yarın bilgisayara resim yüklemeyi öğretcek bana pazartesi resimli belge göstercem sana :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ulen bu idda beni gıcık bir yaptı bu topiği kg verelim diye açtımm AA HİÇYAKIŞMIYOR BANAAA HİÇ CENTİLMENCE YARIŞMIYOMM İYİ OLAN KAZANSINN İNŞALLAH İKİMİZDE ÇOK GÜZEL KG VERİRİZ 1GR FAZLA OLSUN BENİM OLSUN DİYİM BARİİİ YANİ 1 GR OLSA BİKLE BEN KAZANAM

aaahhh ahhh soyle ciks bi menu veremeyecekmiyim ben yaa.tebrikler canim emin adimlarla ilerliyorsun:46:

ilik suya 2 tatli kasigi sirkeli su canim ben bal koymuyorum ozel bir nedeni yok ilk baslarken bal yoktu sonradan da ben eklemedim.bende kk dan duymustum sanirim bende cok etkili:34::nazar:

cok gecmis olsun duygucum

nuriye bitse baklava var o bitse kurabiye o bitse borek o bitse pogaca:52:cok sukur var da boyle zor oluyor yaa.esim turkiyeye gittikce canimizin isteyipte bulamayacagi seylerden getirir bende bitmeden dondurucuya atarim.ama bu ara fazlasiyla var evde cok sukur.ya canim bendeki olayi ben sadece sirkeye baglayabiliyorum baskada biseye degil.belki kafa yorgunluguda etkilidir onu bilemem:5:

erce senden de alinti yapmistim nereye gitmis sekerim buu:26:menun gozlerimi kamastirdi hani kurabiye hani misir hani cips:23:sasirdim vallaa:52:hadi bakem takipteyim sizi merakla bekliyorum pzazartesi kim kazanacak acabaa:13:

bende yapmıştım zamanında sirkeli su olayını tekrar başlamayı düşünüyorum sayende:7:

bence bu uygulama daha iyi olmuşş
buarada anlatırmısınız oraya yaı nasıl yazıyorsunuzz benn unuttum b ulamıyorumnm

canım kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle var
o sayfada

Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.

yazıyo altında kişisel rütbe var oradan yazılıyor canım:13:

kızzzzzz neler yedin merak ettim ben çok abartmadım sayende:54:
ama akşam eşim hamur istedi yemeden durmayı planlıyorum inş. :33:yemiycem yemiycem:33::33::33::33:

sağol canııımmm :)

ayy benim hamile kaldığım kg 64 o günleri görmeye can atıyorum minnakımmm bu kadar yemeye lays masum kalırr ama fazla geç yemeişsindir inşallahh

bakınnn topikimmm beni kızdırmayınn hepinizee hergün beddua ederimmm 2 kat daha fazla tobiş olursunuzzz :47: :47: :47:
iki tane but bıde salata yedim nesi fazla beeeee. bı tek ıftarda yemek yıyorum topladım 700 kalori imiş
zaten flower ın kalorısepetı. com undan bakıorum artık herseye. ordakı kalorımetre mayıs sonuna kadar hergun azami 745 kalorı alırsam ıstedıgım kıloya ulasabılcegımı soyledı.
hatunlar ölçtüm kendımı. belden 6 cm, göbeğimin ennn kalın yerınden 4 cm, kalca 6 cm, kol cevrem 1 cm, bacagımın en kalın kısmı 2 cm incelmiş. coook mutluyum bugun yaaa. :32:

Back
X