Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kuzeyin iyleşmesine sevindim yavrum da sizde harap oldunuz :nazar:
duygu ben pizza diye kıvranırken nasıl boğazından geçtiiiiii yazık bana ağlıcam şimdi :43::43:
şaka yapıyorum tabiki afiyet şeker olsun kilo olmasın :1::1:

SAĞ OL CNM DÜNKÜ HALİMİ GÖRSEN ACIRDIR O SPORU ZAR ZOR YAPTIM İÇECEK ALCAKTIM Bİ ATTIM KOLTUĞA KENDMİ GÖZLER GİDYOR AMA KUZEY RAHAT VERMİYOR BAŞIM ÇATLIYOR MİDEM BULANIYORR DENGEMÖ BOZULDUU KUZEYDEN NEZLE GEÇECEKTİ SANIRIM BOĞAZLARIM YANIYORDU ELŞİMLE KONUŞTUM BİRŞEYLER YE İYOR HALİM YOKKİ DİYORUM ODA BENİM ALA HAYIR DİYEMEYECEĞİM ŞEYİ APTIMIŞ İLAÇ İÇTİM BİRDE UYUDUM SABAH İYİ Kalktımm çokşükür

canım merhaba...
menün hafif güzel ama diyet zihniyetli bir menü değil
haa diyeceksin ele verir öğüdü kendi söker söğüdü haklısın bende şaşırdım 2 haftadır alakasız şeyler yiyorum...

akşamı mesela beğendim kahvaltıda güzel öğlen simit olmamış sende çalışıyormusun ben gibi ama biz ev yemeği alıyoruz büroya bide bürodaki arkadaşın biride diyette bayağı iyi oldu tek olmuyo çünkü...

ben çalışmıyorum canım evdeyim haftada bir gün elişi özel tasarım falan yapıruz kursa gidiyorum öğlede dışarı çıkıp yemek zor geliyo kursa bişeyler sölüyoruz işte bende simit yiyorum mecbur
kurstaki bayanlar ekmek arası döner dürüm falan yiyo bana en masumu simit gibi geliyo onun için yiyorum
bide dün evden bişeyler hazırlayıp götürcektim dün burası felaket karlıydı arabayı çıkaramadım elimde elişlerim falan vardı bide yemeğimi götüremedim aslında aklımda sebze çorbası bir dilim de ekmek yemek vardı işte hava muhalefeti zorladı beni
ayrıca öneriler her daim başımın üstünde :34:

bana gelince:dün
hastaneden aç bihaç anacımla çıktık 12 de kahvaltıya gittik

bir dilim tulum peyniri,1 dilim beyaz peynir,8 adet zeytin,2 dilim patlıcan reçeli,2 dilim turunç reçeli,1,5 dilim ekmek 2 dilim kadar yufka ekmeği

ara:1 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirle tost

akşam:2 dilim kepek ekmeğe 4 incecik dilim sucukla yağsız tost,1 kase tarhana çorbası

ara:1 portakal ,1 elma

2lt.su,2 bardak çay

valla en ç.ok oğlum için zayıflıcam oda paşamkadar büyüdüğünde isticrekistiyorumki hergün evimden kek börek kokusu çıksın oğlum benim yaptığım şeyleri yesin mesela pizza hamuru hazırlıcam onun süslemesini isticem kendi pizzasınıı

bende çok severim kızım okuldan gelsin evde poça kek kokusu olsun miss gibi yavrum yesin eee haliyle ondan çok yiyince böle şişko bi hatun oldum :1::1::1:
dominosun reklamı çıkınca eşim bak seninkiler çıktı diyo bana ama sen pazartesi yicen dimi canım diyo adamcağız şoklarda ben yemeyince :53::53:

SAĞ OL CNM DÜNKÜ HALİMİ GÖRSEN ACIRDIR O SPORU ZAR ZOR YAPTIM İÇECEK ALCAKTIM Bİ ATTIM KOLTUĞA KENDMİ GÖZLER GİDYOR AMA KUZEY RAHAT VERMİYOR BAŞIM ÇATLIYOR MİDEM BULANIYORR DENGEMÖ BOZULDUU KUZEYDEN NEZLE GEÇECEKTİ SANIRIM BOĞAZLARIM YANIYORDU ELŞİMLE KONUŞTUM BİRŞEYLER YE İYOR HALİM YOKKİ DİYORUM ODA BENİM ALA HAYIR DİYEMEYECEĞİM ŞEYİ APTIMIŞ İLAÇ İÇTİM BİRDE UYUDUM SABAH İYİ Kalktımm çokşükür

canım çok geçmiş olsun,işte çocuklar böyle ana babayı ayakta tutar hastalığıyla hasta,iyiliğiyle iyi olursun...bana erken yatmak nasıl bir duygu diye sormuştun valla süper
akşam 8 sabah 8 fulll uyku gece çay içmediğimden çişe bile kalkmıyorum... sabahta zorla kalkıyorum yerimden resmen içi boş un çuvalı gibi gibiyim hele çarşamda bulaşığımı bile akşam yemeğinin yıkamadım eşimde makinaya değil tezgahın üstüne koymuş.. allahtan sudan geçirip koyar...sabah kalktım bulaşık duruyo hemen yıkayıp çıktım...
anam gözüm açılmıuor bir uyku hali bir rehavet... hasta olmaktan korkuyorum...havalar buz gibi malum...

Sağol canım..Evet farkındayım bende düzgün beslenmediğim için vücüdun böyle bir tepki verdi hasta oldum....Farkındayım diisplin ve moral şart...P.tesi zımba gibi olucam..Hafta soınu yemekleimi yapacagım....Bende kuru meyvalaırmı bu aksam aktardan alıcam...Elmalarımı depoluycam...Kızımda elma suyu içiyor bende elma yiyorum dayanmıyor :))))

kuru meyva bende alcam yarin yada havanin guzel oldugunda ne tavsiye edersinn
günaydin:16:
evet duygucucugum sanirim motivasyonumu kaybettim,bide cok agir dietler yaptim ya sanirim biraz onunda etkisi var:37:,dolunayla birlikte yeni diete basliycam,neden dolunay diyeceksiniz,cünkü dolunayda basladigim her isin sonunu getirebiliyorum,diger iki dietimede dolunayda baslamistim,ben cpk inaniyorum ona,su an diet listesi arayisindayim dolunaya kadar bulamazsam,bes günde bes kilo dietimi yapicam bir hafta yine.sonrasindada bakicam artik gidisata göre ,fazla kalorisi olmayan bir dietle yoluma devam edicigim:21:sari civcivim kisirimi bugün yapicam:56:
ben inaniyorum sanaaaa potimmmeee

hayırlı cumalarrr :3::3:
dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
menemen
bir parça peynir
şekersiz çay

öğle
bir simit
şekersiz çay

ara
şkersiz neskafe
10 çubuk

akşam
tarhana
bir dilim ekmek
2 kaşık bulgur
küçük bi kse yoğurt

bir portakal
bir dilim ayva
1 buçuk litre falan su
spor yok :37:
guzel menuuuuuu ama simit yerine d,ner ekmek yesen daha iyi bir simitte 400 la 500 arasi kalori onu kalorile;tirenn susami cnm hamuru degil aklinda olsun
gurbetçim hoşgeldin hep beraber çıtır hatunlar olucaz
bizim topiğimiz çok eğlencelidir ama topik sahibisi duygu hergün girmeni yediklerini yazmanı ister :1::1::1:
hepimizziz cnmm benim degill
ben çalışmıyorum canım evdeyim haftada bir gün elişi özel tasarım falan yapıruz kursa gidiyorum öğlede dışarı çıkıp yemek zor geliyo kursa bişeyler sölüyoruz işte bende simit yiyorum mecbur
kurstaki bayanlar ekmek arası döner dürüm falan yiyo bana en masumu simit gibi geliyo onun için yiyorum
bide dün evden bişeyler hazırlayıp götürcektim dün burası felaket karlıydı arabayı çıkaramadım elimde elişlerim falan vardı bide yemeğimi götüremedim aslında aklımda sebze çorbası bir dilim de ekmek yemek vardı işte hava muhalefeti zorladı beni
ayrıca öneriler her daim başımın üstünde :34:
en masum dedigin yag deposu aklinda olsun susamda ne kadar yag oldunu bilsen gider ekmek arasi d,ner yersin

bir dilim tulum peyniri,1 dilim beyaz peynir,8 adet zeytin,2 dilim patlıcan reçeli,2 dilim turunç reçeli,1,5 dilim ekmek 2 dilim kadar yufka ekmeği

akşam:2 dilim kepek ekmeğe 4 incecik dilim sucukla yağsız tost,1 kase tarhana çorbası

2lt.su,2 bardak çay
sabah kahvaltin agzimi sulandirdi bayilirim tulum peynirine kontesimmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok geçmiş olsun,işte çocuklar böyle ana babayı ayakta tutar hastalığıyla hasta,iyiliğiyle iyi olursun...bana erken yatmak nasıl bir duygu diye sormuştun valla süper
akşam 8 sabah 8 fulll uyku gece çay içmediğimden çişe bile kalkmıyorum... sabahta zorla kalkıyorum yerimden resmen içi boş un çuvalı gibi gibiyim hele çarşamda bulaşığımı bile akşam yemeğinin yıkamadım eşimde makinaya değil tezgahın üstüne koymuş.. allahtan sudan geçirip koyar...sabah kalktım bulaşık duruyo hemen yıkayıp çıktım...
anam gözüm açılmıuor bir uyku hali bir rehavet... hasta olmaktan korkuyorum...havalar buz gibi malum...
sa[ ol kontes'mmmm ya gece uykusu g'b' yokmu; yaaa resmen yalvardim ALALHAA COK SUKUR KABUL OLDU DUAM BUGUN DINCIM
BAHAR YORGUNLUGU DICAM AMA HAVALAR HALADAHASOGUK YARIN IZMIRDE 16 DERECEYE CIKCAK

bende çok severim kızım okuldan gelsin evde poça kek kokusu olsun miss gibi yavrum yesin eee haliyle ondan çok yiyince böle şişko bi hatun oldum :1::1::1:
dominosun reklamı çıkınca eşim bak seninkiler çıktı diyo bana ama sen pazartesi yicen dimi canım diyo adamcağız şoklarda ben yemeyince :53::53:

AY VALLA MIDEM BAYRAM ETTI DUNN ILADA I.INCE KENDIME GELDIM BELKI BUGUN KOTU HASTA OLMAKTAN KURTULDUM

evelsi gün tartıldım baskülde 68 çıktı nasıl sevindim anlatamam
dün tartıldım 71 700 çıktım saçımı başımı yoldum nasıl bir günde o kadar kiilo alırım diye sonra baskülün pillerini değiştirdim bugün eşimi kızımı tattım bende tartıldım çok şükür eski ayarına dönmüş
kızlar benim bağırsaklar çok fena hayatımda ilk defa 2 gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz bunu da yazdım ama evde de kayısı yok napsam ki
arkadaşlar portakal diyodu aç karnına mı yemek gerekiyo

Bende geldim...

Kontesim dikkat et kendine aman ha hasta olma sen lazımsın annene:21:Seninde öglen yemeğin kahvaltı olmuş....Moralin düzelsin diyete devam edersin bu durumda diyeti düşünme ama dikkatte et..

Duygucum ben kansızlık olmasın diye ara ögünde kuş üzümü çekirdekli veya çekirdeksiz tüketirim..Hurma,Günkurusu kayısı tüketirim...Kuru incir çok tatlı bana göre değil...Akşam aktara gideceğim belki başka şeylerde alırım o zaman yazarım.

Zsa hoşgeldin kuzum..

Birde kuş burnu almıştım bu ay aktardan demleyip içmek nasip olmadı...Nasıl demliyorsunuz taneli aldım..Feslim bilir aslında..Bilgiiiiii lütfen..

herkese hayırlı cumalar

dünkü menüm
sabah 1 kepekli tost yarım domates 3 zeytin
ara 1 tane kücük hamur kızartması
öğlen etsuyu çorba 1 dilim ekmek 5 tane acı biber turşus
ara yarim dilim ekmek bi çatal peynir
akşam 5 kaşık etli güveç 1 dilim kızarmış ekmek 1 bardak ayran

2 fincan ballı tarçınlı çay
8 bardak çay
1 fincan süt
1 türk kahvesi
2.5 litre su

spor yok ama 3 odanın parkelerini cifledim tüm kapıları cifledim 4 saat falan

dün tartıldım 71 700 çıktım saçımı başımı yoldum nasıl bir günde o kadar kiilo alırım diye sonra baskülün pillerini değiştirdim bugün eşimi kızımı tattım bende tartıldım çok şükür eski ayarına dönmüş
kızlar benim bağırsaklar çok fena hayatımda ilk defa 2 gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz bunu da yazdım ama evde de kayısı yok napsam ki

balın varsa ballı sıcak su iç oda hemen çıkarıyor tuvalete

pazartesiye kadar kilo vermesemde almak istemiyorummmm:18:yarin arkadasim davet etti yemege simdi ordada mecbur yiycem ama fazla yememeye dikkat edicem,sporla telafi ederim yine,pazar günüde detoks yapmak istiyorum,pazartesiye yardimi olur belki:9:

Bizde hafta sonları akşamları genelde ark.davetinde oluruz yaklaşık 1.ay öncesine kadar ne pastalar vss geldi geçti ikram edildi yemedim ben....Demekki o zaman kararlıydım...Şimdi kendiğimden alıp yiyesim geliyor nasıl oldu böle anlamadım..

hayırlı cumalarrr :3::3:
dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
menemen
bir parça peynir
şekersiz çay

öğle
bir simit
şekersiz çay

ara
şkersiz neskafe
10 çubuk

akşam
tarhana
bir dilim ekmek
2 kaşık bulgur
küçük bi kse yoğurt

bir portakal
bir dilim ayva
1 buçuk litre falan su
spor yok :37:

Canım benim simit hiçte masum değil.....Keşke yanına 1 dilim kemek ekmegi ile karper peynir alsaydın...Ay cnaım bulgur pilavı çekti..öle 2 kaşıkta kesmiyorki tabagı bitirmeden...Ay hamişken sebzeli ne yapıp yemiştim...Hamilelik ne güzel ya herşeyi ye serbest :))))

2lt.su,2 bardak çay

Maşallah canım yinede uymaya çalışmışsın....Listene bakıyorum ama kuru dolmaları göremedim....Kontes seni görünce aklımada dolmalar geliyor...Minnaktada makarna...

Pizzayı kim sevmez yahuuuuuu
Ayyy benim boncuk büyüyene kadar ben fit olurum hatta üzerine yine kilo alırım daha çok var..

İlginçtir ama sabah sütlü nescafe içince benimki gelir...2 gün gelmediyse....

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar

dünkü menüm
sabah 1 kepekli tost yarım domates 3 zeytin
ara 1 tane kücük hamur kızartması
öğlen etsuyu çorba 1 dilim ekmek 5 tane acı biber turşus
ara yarim dilim ekmek bi çatal peynir
akşam 5 kaşık etli güveç 1 dilim kızarmış ekmek 1 bardak ayran

2 fincan ballı tarçınlı çay
8 bardak çay
1 fincan süt
1 türk kahvesi
2.5 litre su

spor yok ama 3 odanın parkelerini cifledim tüm kapıları cifledim 4 saat falan

O feslim epey sıvı tükettmişsin....Arada yaglı yaglı hamur kızartması olmamış beyaaa turşuya lafım yok dün bende yedim...turşuuuuuuuu hayatta dayanamam..

balın varsa ballı sıcak su iç oda hemen çıkarıyor tuvalete

çok teşekkür fesleğenim hemen yapıyorum :34::34:

Aklımda olsun tşkler fesli......:42:

Son düzenleme:

O feslim epey sıvı tükettmişsin....Arada yaglı yaglı hamur kızartması olmamış beyaaa turşuya lazım yok dün bende yedim...turşuuuuuuuu hayatta dayanamam..

Aklımda olsun tşkler fesli......:42:
o hamur kızartması hiç olmadı gerçekten komşuma gitmiştim oda kahvalltıya hamur kızartıyormuş saat 11 gibi yemem diye çok ısrar ettim ki gerçekten sevmem hamur kızartmasını ama mecburen yedim bi taneX

turşu 100 gr 25 kalori yazıyor kutusunda tuzsuz bende ona güvenerek yiyorum bol bol acı metabolizmayı hızlandırır diye
sıvıyı hiç sorma wcden çıkamıyorum

rica ederim canım

Son düzenleme:
kızlar zayıflamayı saglayan leptin hormonuymuş. gece 02:00-05:00 arası calışıomus. saat 20:00 dden ıtıbaren katıyen bısey yememek gerekıomuş. eger yersen heleki insülin direncını yukseltıcek bısey yersen calışmıomus o gece.
vay anasını. teknik bilgilere hakim olmayınca neyı nıye yaptıgımızı bılmeyınce zor oluo bence. bilince daha kolay
gece yag yakabılmek ıcın ben artık agzıma 8 den sonra bısey koymam asla.
neyse saat 6 da bı tabak makarnamı yıceeeeeemmmm:52::52::52::52::52:

belli oşduu benimm kilolarr
biz akşamm yemeğinii yedikk diyene kadarr saat 8 buçukk oluyorr
eşimm görevdenn ancakk 8 de geliyorrrr erkenn gelemiyorr
onuu beklersekk 8 buçukta yemişş oluyoruzzz

belli oşduu benimm kilolarr
biz akşamm yemeğinii yedikk diyene kadarr saat 8 buçukk oluyorr
eşimm görevdenn ancakk 8 de geliyorrrr erkenn gelemiyorr
onuu beklersekk 8 buçukta yemişş oluyoruzzz

Canım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.

o hamur kızartması hiç olmadı gerçekten komşuma gitmiştim oda kahvalltıya hamur kızartıyormuş saat 11 gibi yemem diye çok ısrar ettim ki gerçekten sevmem hamur kızartmasını ama mecburen yedim bi taneX

turşu 100 gr 25 kalori yazıyor kutusunda tuzsuz bende ona güvenerek yiyorum bol bol acı metabolizmayı hızlandırır diye
sıvıyı hiç sorma wcden çıkamıyorum

rica ederim canım

[B]Ay tuzlu hamur kızartması yanında domates salatasıı bol malzemli ,bide acı ezmesi ben severim.....Turşuya dayanamam ben canım k.valdem turşu almış lahana bize dolaptaydı dün anneme açtım yemek yerken bende 3-4 çatal attım agzıma frenleyemiyorum ya...Vallahi sıvı bişey değilde wc zorluyor...Bende dün annemle sütü şekersiz türk kahvesi içtim.Akşamda eşimle sütlü nescafe içtim...Benim işyerimde wc 1.katta alt katta yani..merdiven iniyorum azda olsa hareket oluyor :)))[/B]İşyerindede y.çay için alacagım su üst katta 1 merdivende ordan çıkıyorum..

Son düzenleme:
Back
X