- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.041
burada laflarken aklıma geldi benim mahallemde malatyalı arkadaşım var gittim ondan siyah kayısılardan aldım az öncede yedim 6 tane yuuuuhh bana ama napiyim patlıcam artık![]()
az ye kızzz. pts ceza alma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada laflarken aklıma geldi benim mahallemde malatyalı arkadaşım var gittim ondan siyah kayısılardan aldım az öncede yedim 6 tane yuuuuhh bana ama napiyim patlıcam artık![]()
ben kıymalı, mantarlı, domatesli, tavuklu yerım. dördüde farketmez. 4 sekılde de bayıla bayıla yerım
kosu bandında kalorı kısmında gostrenı soyluorum ben kuzucum. 480 kalorı cok degılmı 1 saaatte. yanı ben kosmaya yakın yuksek hızda yurudum. 6 km hızla koduorum hafıften kosu bandında. ben 5.5 km hızla yurudum.
azmı cok mu duygu? bana fazla geldı ya
az ye kızzz. pts ceza alma![]()
nyse canlarım ben gıdıyım ymek yapıyım. 1.5 saat var ıftara
ne yemek yapcam onuda bılmıorum ya.
fenalardayım minnakım bi çare kendimi kayısıya vurdum düzelirsem o kadar yemem zaten 2 tane yeter
allah kabul etsin canım orucunu bizlerede dua et olur mu
bebişimm sende çok tatlısın daha önce diyen olmuşmuydu.:)))
daha çok becerikli fesleğenim var...
çok caduuu bir okadar tatlı minnakım var...
cikcik civcivimizvar,leylamız var ,gazmemiz varr
zsa mız var
ve çokçada adını sayamadığım güzellerimiz var......
feslı sanahayranım sekerımmm tertıplı olmana anac olmanaa herseyı bılmenee ıdeolumsunn![]()
fesleğenn dün bir yerde okudumm kızınıı canımm
benimm büyükk kızdaa eğerkii yattıktann 1 saat sonra uyanırsaa çığlık çığlığa kalkardıı,susumazdıı,amaa sankii hetrafındaa birşeylerr görüyorr gibii ağlardııı,işte orda ordaa derdiii,hocaya götürdümmm
harbiden bi otçuluk var bende
Maşallah diyelim..
Tamam canım çok sagol...Eee bizde aktardan aldık napalım...Otcu fesli zaten iyi oldugun nickinden belli kuşum öpüyorum
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..![]()
sana 40 bin kere maşallah diyorum yüzünk adar gönlünde şahanee eşin çok sanslı vallaa senin gibisi çok azz ideolum benim keşke izmirde yaşasann senden çok şey öğrenirdimmm bende ilkkez tarhana yaptım feslim kendi tarhamı yaptım hemde yarım kgdan malzemelerrr den yaptımm az oldu ama denemek için az yaptımm buıl çok yapcam salça denicem reçeller yapcam artıkkuzey büyüyorrr çünkü yesin paşam valla yazınn çok şey öğrencem senden ona göreee ha şimdiden hazırla kendni birde senden ricam varr bana neyi ne zamanyapmam gerektiğini söyle mesel çilek zamnı gelcek ilkk reçel vakti geldiğinde duygu almaya başla reçel zamanı dee domates zamanı salçanı yap dee tememmi kardeşimmm valla sana hep ALLAH RAZI OLSUN DERİMM ee bundan iyi karşılıkmıolur dimicanım çok teşekkür ederim iltifatlarınız için okudum okudum kızkançlıktan çatladımyiyip yutmuşunuz birbirinizi
bende senin azmine hayranım kızz yemek bile yemiyorsun valla canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum okuyorum sürekli bi takvim yaprağını bile okumadan geçmiyorum üniversite kısmet olupda istediğim bölümü okuyamadım hala açık öğretim devam ediyor ondanmıdır nedir herşeyi bilmek öğrenmek istiyorum salçamı reçlimi turşumu çorbamı makarnamı eriştemi yani yapabilceğim herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum dünkü okuduklarımdan sonrada iyi bi sütçü bulursam sütümüde alıp yoğurdumuda yapacağım
evet canım kızımla ilgili bi problemim var rabbim yardım etsin
harbiden bi otçuluk var bende
hepinize teşekkür ederim seviyorum sizi beee![]()
sana 40 bin kere maşallah diyorum yüzünk adar gönlünde şahanee eşin çok sanslı vallaa senin gibisi çok azz ideolum benim keşke izmirde yaşasann senden çok şey öğrenirdimmm bende ilkkez tarhana yaptım feslim kendi tarhamı yaptım hemde yarım kgdan malzemelerrr den yaptımm az oldu ama denemek için az yaptımm buıl çok yapcam salça denicem reçeller yapcam artıkkuzey büyüyorrr çünkü yesin paşam valla yazınn çok şey öğrencem senden ona göreee ha şimdiden hazırla kendni birde senden ricam varr bana neyi ne zamanyapmam gerektiğini söyle mesel çilek zamnı gelcek ilkk reçel vakti geldiğinde duygu almaya başla reçel zamanı dee domates zamanı salçanı yap dee tememmi kardeşimmm valla sana hep ALLAH RAZI OLSUN DERİMM ee bundan iyi karşılıkmıolur dimi
amin canım. hep dualarımdasınız iftar onecsi yavru ceylanlarım![]()
degistirdim cnm bnmmmmevetttt
85 oldumm canımm amaa sana söyliyemedimm değiştirelimm diyeee
mavişşş kucakk isteyipp duruyorrrr,
ercede tanıyorr demekk seniiii sevindimmm
cnm bnm kizimda ole yapardi gece kalkar aynanain karsina gecer avazi ciktigi kadar aglardi biryerlere bakardi hep okudumfesleğenn dün bir yerde okudumm kızınıı canımm
benimm büyükk kızdaa eğerkii yattıktann 1 saat sonra uyanırsaa çığlık çığlığa kalkardıı,susumazdıı,amaa sankii hetrafındaa birşeylerr görüyorr gibii ağlardııı,işte orda ordaa derdiii,hocaya götürdümmm
biz gebe kalmaya calisanlardandik cnmmm karabibnerin dedigi baska topikkk super anneler topigiiyaklaşık bir buçuk senedir gebelik topiğinde beraberiz canım tanıyorum gurbetçiğimi potimde aynı topikteydi o da kızına kavuştu biz bekleyenlerdeniz hayırlısıyla rabbim inşallah bizede kontesimede herkese nasip etsin
SAG OL TATLIMM YAAA OP BENIM ICIN YIKADIKTAN SONRAA PRENSESI
aluem cadiyla ugrasiyor cnm bnmm valla kilo vermeye karar verdim kist cikinca iki ay ara verdim calismayaaabaşımm çatlıyorrrr sütlüü kahve yapıpp içeyimm sıcak sıcakk şöylee
gurbett kilo vermeyemii kararr verdinn senn
dahaa önce vermiştinn kaçç kiloya kadar düşmüştünn canımm
alemm napıyorr ras gelemiyoruzz artıkk sizlerlee
hosbulduk guzelimmmanam gurbet ablamda burdaymis
hosgeldin ablammmmmm![]()
kız ozamannnnnnnnnnnn siz benii tanımamışsınızz bende gurbetle ordan tanışıyorummm
eeeeeeee oğlanıı nasıll buldumm sanıyorsunuzz 2 kızdann sonraa
kızlarr benn sizii niyee bilmiyorumm yaaa
bende çokk yazdımm ordaaa amaa demekk aynıı zamanda yazışmamışızzz
gurbet ablanin hangi topigine yazmistin canim,ben onunla nerdeyse iki senedir tanisiyorum,bende seni hic hatirlayamadim,eski dostlar diye bi topigimiz var su anda orda yine yazisiyoruz
gebelikk bölmünde farklı guruplarda yazışmışızz canımm benn süper anneler topiğindeydimm
benn tanımıyorumm onları
benimm tanıdıkları orkidem,tomblilu,teravet
tamam canım inşallah bundan sonra sürkli görüşürüz bende sana bildiklerimi öğretirim benimde senden öğreneceğim çok şey var eminim zaten bir sefer yapsak gerisi gelir ondan sonra sende herşeyini doğal yaparsın yaa insanın evde yapamayacağı şey yok sucuk pastırma eski tip besleniyorum :):) mesela ewskiden eti kemiği kuruturlarmış ya bende hep kuruturum yemeklerde harika olur tadi :):) tabi bunları yaparken annem en büyük yardımcım :):) herşeyimizi onunla beraber yaparız ben anneme dua ederim her pişirdiğimde sende bana edersin :):) yaptıkça gönderirimde sana :):)
büyük bir üzüntüyle itiraf etmeliyim ki 1 paket bisküviyi yediimsonra da leslie 5 mile yaptım. ama youtubede 4 partını buldum sadece, umarım 4 parttır. toplam 50 dk filan sürdü inşallah tamamlamışımdıır.
off of bu yemelere hiç engel olamıycam ben ömrümün sonuna kadar uğraşıcam böyle![]()
olmuyor işte bizim eve alınır hep annemle ablam çok sever ve yerler onlar yedikçe ben de tutamıyorum ki kendimiah be cnmm kaldır at bunları eve fetı form pirinç patlağı al diet biskuvi al göznün önüne yeşil elma koy neyse sağlık olsunn acıasını çıkar bunlarınn
görüşürüz canım kendine iyi baakherkeze iyi hafta sonarı p.tesi günü tartı gününde görüşürüz ara ara uğrarımm hanımlarrr