günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı
evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 360459
kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim