Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın hanımlar :16:

66.2 kiloyum maalesef :14: isveçle 63 e kadar düşmüştüm ama geri aldım birkaç gün içinde. yani anladım ki şok diyet filan bunlar gerçekten de doğru değil. önemli olan sağlıklı beslenme.

bir de 2 seneyi aşkındır mücadele ettiğim yeme krizlerimi tetikledi bu diyet. çok pişman oldum keşke hiç başlamasaydım. bu hafta içi de psikiyatra gidicem. artık zamanı geldide geçiyor bile.

başta duygu olmak üzere kilo verenlerin hepsini gönülden tebrik ederim. umarım bu hafta daha bereketli geçer hepimiz için. :54:

çok geçmiş olsun canım...dikkatli ol bir doktora git olmazsa...bu arada burdada kaç gündür fırtına vardı uyutmayacak dercede cumartesi annemlerde kaldım resmen üst katlar uçtu...bide birinin balkonunda bidon mu varmış tan tan bende sabahı sabah ettim...

sağol canım doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdi antibiyotiği yükleyecek ben evde yaptım bişeyler onlarla idare ediyorum bizim burdada fırtına vardı ama bugün iyi çok şükür

[
QUOTE=DUYFER_2006;23428732]kızlar günün konusu vakit bulursanızz cvp yazın nasıl insanlardan hoşlanmazsınızzz?????
cevap verıyorum patavatsız insanları sevmiyorummm ne konuştuğunu bilmeyen düşünmeden konuşan insanları sevmiyorummm....

Aynen canım patavatsız,boş boş konuşan insanları sevmem.....Haa birde kalbi kırıp daha sonradan bişey yokmuş gibi konuşanlardan hiç haz etmem...Ben yapım geregi dobracıyım..Karşımdaki insan kim olursa olsun haksızsa söylerim..Bu yüzdende çok yanlış anlaşıırm...Ama ögrendim yada anladım devamlı susan insan her zaman haklı her zaman sevilen taraf dır..Ben susamam asla :1:[/QUOTE]

bende sinsi insanları hiç sevmem içten pazarlıklı...kıskanç,fesat,,,anlamam yani insanlar neden öyle davranır...patavatsız ve boş konuşan insanları kesinlikle sevmemm...bide kendini bişey zanneden salak tipler vardır insanlara tepeden bakan...
civcivim birde bir konuya değinmişsin...susanlar...onlarda yerine göre olursa tamam sinsilik adına susanlar vardır çiz üstünü.....

gunaydın kızlaaarrrrr
ayyyhhh sabah sabah kendımı coook agır hıssedıodum. gule benı delırrttı gece yaaa. bölük pörcük uyudum. kafam bı dunya. boyle olunca cok basım agrıo sonrada mıde bulantısı yapıo. görür o gülce bak ben onu aksam 5 te uyutucakmıyım. uykusuzluktan sürünsün ki gece 10 da uyuyp uyanmasın aaaaaaaaaaaaaaa bu ne canım.
şımarık yahu. gecenın bı yarısı kalkıp oyun oynıcak, gezınıcek.
neyse hatunlar gecen hafta yemek olayının dibine vurmama ragmen cipsler, makarnalar, borekler vs ile sonuc : 65,2
kocama sizinde huzurlarınızda tekrar tesekkur edıyorum ve onu cok sevdıgımı belırtmek ıstıorum. :D sizide seviorum kıskanmayııınnn :))) koşu bandı alın kızlar. gunde 40 dk yuruyun dıo ya hanı dıyetısyenler. ben koşmaya en yakın hızda 40 dk yuruyorum ve 100 kalorı yakabılıorum sadece. ama ona ragmen super. mekiklerimi ve dıger egzersızlerımıde ıhmal etmıorum tabi.

gelelim gunun konusuna: patavatsız, nerde ne konusacagını bılmeyen, yüzsüz, lakayıt insanları sevmıorum. uyuz oluorum. Rabbime şükürler olsun ınsanları az cok tanıyabılıorum. ona gore ılk seferde mesafemı koyuyorum ve bide bı huyum var gıcık oldugum ınsana her turlu kıllığı yapar kudurturum. o yuzden sevmesemde cok da koymaz oyle tıpler bana, her turlu gıcıklık ve iğneleyıcı laflarla yanımda mum ederım :D

selammm bende basladım bugun hayırlıısı olsun ınsallah hepımız yaza ıstedığımız kıyafetlerı rahatlıkla gıyyebılırız
hoşgeldin :)
selam kizlar bugün çok kötü beslendim ya ne yedigimi tam olarak bilmiyorum bile, adetimin ilk günü + hafta sonu, derken sanirim abarttim nutellaya bugüne kadar yemin etmi$tim bu yüzdende yedimde...

kizlar bende yemin edipte devam etmek istiyorum ama bazen gözüm dönüyor korkuyorum yeminimi bozmaktan, mesela bir hafta veya $u güne kadar kaçamak yok diye yemin etsem veya $ekerli bir$ey yemicem diye etsemmi acaba? gerçekten cesaret edemiyorum
leylacım orucunu bozuomusun sen durup dururkrn sırf karnın cok acıktı dıye?
eger oruc zıhnıyetın tam oturmuş ise yemının bozmazsın. zorunluluk olmadan yapamıyoruz malesef

günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı

evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 360459

kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde:nazar::nazar:

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim
tebrikler duygucum:nazar:

canlarım günaydın bu haftaki kilom 73,50kg süpriz değil haftasonum çok kaçamaklı geçti çünkü..inşallah bu hafta daha iyi bir sonuçla vermiş olurum çok öpüldünüz...veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerede sağlık olsun diyorum...
kontesim sana bı teklıfım var :D sen ve ben duygunun evıne yerleşelim yaza kadar :D
duygu bızı eritir kuşum :27:

kızlar çok fenayım yaa ben hiç böyle hastalanmazdım şimdi kafamı bile tutamıyorum grip bi yandan boğaz ağrısı bi yandan kızıma geçmesinden korkuyorum gelip gelip öpüyor beni öpüyümde geçsin diye :) neyse hayırlısı bakalım kilo bildirimi yapmaya gelmiştim gidiyorum ben görüşmek üzere
canım gecmıs olsun.. Allah acil şifalar versin.

66.2 kiloyum maalesef :14: isveçle 63 e kadar düşmüştüm ama geri aldım birkaç gün içinde. yani anladım ki şok diyet filan bunlar gerçekten de doğru değil. önemli olan sağlıklı beslenme.

bir de 2 seneyi aşkındır mücadele ettiğim yeme krizlerimi tetikledi bu diyet. çok pişman oldum keşke hiç başlamasaydım. bu hafta içi de psikiyatra gidicem. artık zamanı geldide geçiyor bile.

başta duygu olmak üzere kilo verenlerin hepsini gönülden tebrik ederim. umarım bu hafta daha bereketli geçer hepimiz için. :54:

ayy ben hep diyorum maf ediyorsunuz bünyenizi böyle az yiyin ARA ÖĞÜNYAPIN, SU ,SPOR BU KADAR CNMM YEMEKLERDE YAĞ TUZ DİKKAT EDİLDİMİ Tatlıdan uzak duruldumu olab bitmiştir elbet kaçamak yapcan ama az ve gündüzz

günaydın bugün kilo bildirim günümüz değilmiydi ben 59 .7 oldum:)
ivett tartı günü şekerim bu arada tebriklerr darısı başıma başımıza inşallahhh

duygu minnakla sendeyiz şekerim 3 ay boyunca bizi erit anamm düşünemiyorum duygu önden minnakla ben arkadan izmir rallisi ....
yanlız kocaları napcaz senin bide kız var

duygu kaderimiz bir seni çooooookkk iyi anlıyorum sen de beni bizim için 1gr bile başarı arkandayım:)

gunaydın kızlaaarrrrr
ayyyhhh sabah sabah kendımı coook agır hıssedıodum. gule benı delırrttı gece yaaa. bölük pörcük uyudum. kafam bı dunya. boyle olunca cok basım agrıo sonrada mıde bulantısı yapıo. görür o gülce bak ben onu aksam 5 te uyutucakmıyım. uykusuzluktan sürünsün ki gece 10 da uyuyp uyanmasın aaaaaaaaaaaaaaa bu ne canım.
şımarık yahu. gecenın bı yarısı kalkıp oyun oynıcak, gezınıcek.
neyse hatunlar gecen hafta yemek olayının dibine vurmama ragmen cipsler, makarnalar, borekler vs ile sonuc : 65,2
kocama sizinde huzurlarınızda tekrar tesekkur edıyorum ve onu cok sevdıgımı belırtmek ıstıorum. :D sizide seviorum kıskanmayııınnn :))) koşu bandı alın kızlar. gunde 40 dk yuruyun dıo ya hanı dıyetısyenler. ben koşmaya en yakın hızda 40 dk yuruyorum ve 100 kalorı yakabılıorum sadece. ama ona ragmen super. mekiklerimi ve dıger egzersızlerımıde ıhmal etmıorum tabi.

gelelim gunun konusuna: patavatsız, nerde ne konusacagını bılmeyen, yüzsüz, lakayıt insanları sevmıorum. uyuz oluorum. Rabbime şükürler olsun ınsanları az cok tanıyabılıorum. ona gore ılk seferde mesafemı koyuyorum ve bide bı huyum var gıcık oldugum ınsana her turlu kıllığı yapar kudurturum. o yuzden sevmesemde cok da koymaz oyle tıpler bana, her turlu gıcıklık ve iğneleyıcı laflarla yanımda mum ederım :D

hoşgeldin :)

leylacım orucunu bozuomusun sen durup dururkrn sırf karnın cok acıktı dıye?
eger oruc zıhnıyetın tam oturmuş ise yemının bozmazsın. zorunluluk olmadan yapamıyoruz malesef

tebrikler duygucum:nazar:

kontesim sana bı teklıfım var :D sen ve ben duygunun evıne yerleşelim yaza kadar :D
duygu bızı eritir kuşum :27:

canım gecmıs olsun.. Allah acil şifalar versin.

tşk ler senide tebrikler ederim 400 gr için
yazına gelince ben o tarz insanı senin verdiğin ödünü bile vermem gerekmedikçe konuşmam zaten salak değilse anlarr

ayy ben hep diyorum maf ediyorsunuz bünyenizi böyle az yiyin ARA ÖĞÜNYAPIN, SU ,SPOR BU KADAR CNMM YEMEKLERDE YAĞ TUZ DİKKAT EDİLDİMİ Tatlıdan uzak duruldumu olab bitmiştir elbet kaçamak yapcan ama az ve gündüzz

haklısın canım daha dikkatli olucam bundan sonra :14:

ama tatlıdan uzak durmak benim için o kadar zor ki. tatlı hayat demek benim için.

günün konusuna gelince... kendini insanlardan üstün gören veya herhangi bir sebeple insanları küçümseyen, insan ayrımı yapan insanlardan nefret ederim.
kıskanç fesat, yüzüne gülen arkandan iş çeviren insanlarla da hiç işim olmaz. :47:

duygu kaderimiz bir seni çooooookkk iyi anlıyorum sen de beni bizim için 1gr bile başarı arkandayım:)
evet cnmyaa düşün hapa rahmenn doğumk ontrol hapına ve pko raghmen veriyorummm çok şükürrr ama ne kadar zorlanıyorum görsenn sürekli atıştırmak zorundayımmm

duygu minnakla sendeyiz şekerim 3 ay boyunca bizi erit anamm düşünemiyorum duygu önden minnakla ben arkadan izmir rallisi ....
beklerimmm başımla bereberr
Aynen canım patavatsız,boş boş konuşan insanları sevmem.....Haa birde kalbi kırıp daha sonradan bişey yokmuş gibi konuşanlardan hiç haz etmem...Ben yapım geregi dobracıyım..Karşımdaki insan kim olursa olsun haksızsa söylerim..Bu yüzdende çok yanlış anlaşıırm...Ama ögrendim yada anladım devamlı susan insan her zaman haklı her zaman sevilen taraf dır..Ben susamam asla :1:

bende sinsi insanları hiç sevmem içten pazarlıklı...kıskanç,fesat,,,anlamam yani insanlar neden öyle davranır...patavatsız ve boş konuşan insanları kesinlikle sevmemm...bide kendini bişey zanneden salak tipler vardır insanlara tepeden bakan...
civcivim birde bir konuya değinmişsin...susanlar...onlarda yerine göre olursa tamam sinsilik adına susanlar vardır çiz üstünü.....[/QUOTE]

o saydığın niteliktekiinsanlarlaa zorunlu olmadıkça muhatap bile olmam bu konuda çok güveniyoorum kendimee bir keree iletşim kurmam yeterrr sonraa kesinlkle uzakdururum susma olayına gelince ben bir insanın ne gibi suskun olduuğna bakarımm ama senin dedğinede katılıyorum

he anladı bı arkadasımız daha cok sukur.
yavru ceylanım sabah duzguncene kahvaltını et. cokokrem recel falan yeme tabı :D
yumurta, peynır, zeytın, 1-2 dilim ekmek, yeşillik domates ooohhhh gör bak ne kadar tok olucaksın. yanında bı de sut ıcersen missss
öğlen de guzelce corbanı ıc, yemegını ye. ogle ve aksam arası bı kere ara ögün yap, ister galeta ye, ister kuru meyve(2-3 tane) ıstersen fındık fıstık(1 cay bardagı kadar)
aksama da hafif gecır. corba salata sebze ye. bak nasıl kılo verıosun.
ayol cocuk dogurmadın bısey yapmadın. benım gıbı gıcık bır sezaryen göbegın de yok.
sporunuda yap. ohhh mis

günaydın bugün kilo bildirim günümüz değilmiydi ben 59 .7 oldum:)
tartıyı kocanın kafasına gecıreydın. bak bakıyım vermısmıyım vermemısmıyım dıye. hıhhhh Allahım bende 59 u gorebılcekmıyım yaaa ahhh

ben benımkını alır gelırım, o dikilide veya konak yakınlarında bı yerde evlerı var adını hatırlamıorum yerın ordakı evlerınde kalır :D
gulceyı de bırakırım ona :ssz: aaa babası degılmı canım baksın bıraz :D

günün konusuna gelince... kendini insanlardan üstün gören veya herhangi bir sebeple insanları küçümseyen, insan ayrımı yapan insanlardan nefret ederim.
kıskanç fesat, yüzüne gülen arkandan iş çeviren insanlarla da hiç işim olmaz. :47:

güzellllllllllllllllllllll
ben çok seçiciyimm gözlemlerim sonrak arar veririmm ama bu konuda çok akıllıyımm hani derler ya insan sarrafıyım az ama öz olsun diyenlerdenimm

he anladı bı arkadasımız daha cok sukur.
yavru ceylanım sabah duzguncene kahvaltını et. cokokrem recel falan yeme tabı :D
yumurta, peynır, zeytın, 1-2 dilim ekmek, yeşillik domates ooohhhh gör bak ne kadar tok olucaksın. yanında bı de sut ıcersen missss
öğlen de guzelce corbanı ıc, yemegını ye. ogle ve aksam arası bı kere ara ögün yap, ister galeta ye, ister kuru meyve(2-3 tane) ıstersen fındık fıstık(1 cay bardagı kadar)
aksama da hafif gecır. corba salata sebze ye. bak nasıl kılo verıosun.
ayol cocuk dogurmadın bısey yapmadın. benım gıbı gıcık bır sezaryen göbegın de yok.
sporunuda yap. ohhh mis

canım ya yapabilsem bunları keşke. valla geçtim artık kilo vermeyi filan, normal bi hayatım olsun istiyorum normal insanlar gibi yiyip içmek istiyorum. mideme bişey olacak sağlığımı kaybedecğim böyle giderse :14:

neyse ben bu konularla hiç içinizi karartmayayım. öyle ya da böyle halledceğim bu sorunu. psikiyatrların çok yardımnı oluyormuş bu konuda

dün aksam üstü lahana kürü yaptim detoks icin,lahana salatasi yaptim robotta ince bi sekilde kiydim,biraz zeytin yagi ve biraz limon azicikta kurtulmus dereotuyla harika bi salata oldu,bizim burda cok meshur bi salata bu,almanlar cok yer bu lahana salatasini,hazirlari bile satiliyo kutulurda ama onlarin icinde sekerde var,ben kendim evde yapiyorum,gercekten baya bi wc ye gidip geldim,aslinda bes gunde bes kilo dietini yapicaktim ama yukarda bi arkadas yazmis ,gözüm korktu:18:ben simdi gidiyim bi spor yapayim kizimla birlikte:8:sonra görüsürüz

haklısın canım daha dikkatli olucam bundan sonra :14:

ama tatlıdan uzak durmak benim için o kadar zor ki. tatlı hayat demek benim için.

ooo illa sertmi konuşayımm yaa anlamıyorum seni ve senin gibi kişileri sen kendinden memnunmusun aynaya baktığındaa aa harika bir fiziğim var diyormusunn??? burdasın çünkü mutlu değilsin sende yaz geldimi ayyyyy kadına bak ne kadar zayıff o kadın neleryapıyor kim bilir zayıflamak için herkezin bir hassas noktası var senin tatlı benimkebap hergün eşim kebap piizzza sandaviç pide gib şeylerle geldi geçtiğimiz haftaa düşün sen benin gibi dğeilsin ben doğum yaptım hap içiyorum birde pkolyum düşünn yaa tatlımı istedi canın hep diyorum bir parça muza kakao ban yee yada burdaki arkadaşların dediğini yap ıulık süte tarçın eklee yani kusura bakma ama armut düş ağzıma düş diyorsunn böylemiydi bu söz yaa neyse sen anladınn yok öylee bak leyyanın taktiğini bende uygulucam yemi et haftalıko larak kendine gven yaa yemesen ne olur ölürmüsünn ne olursunn yaa alışsan bak bir süre sonraa bak yediğin şeyin kalorisini karşıılında ne yapman gerekliğine bak nek adar yürücen nek adar hoplucan ne kadar bisiklet bincenn haa yicenmi tatlıyee sütlü tatlı yap kendine yada al dışardan gündüz yee ama hafta biryee birşey olmazz ondan yada çikolata yee diyet çikolataalr var ama gündüz yee akşam atıştırmaktanmı hoşlanıyrsunn şunu yap nohut haşla sonra ayrı bir kaptaa biraz zeytin yağ ama 1 tatlı kaşığı içine baharet koy tatlı toz biber ne seviyorsan sonra bunları nohutta bula çok az şekerde koy ama az sonra bunu fırına ver al sana soslu çerez tv karşısında ye haa ye ama fazlada yeme yada az öne benimyaptıığm şeydem yap 3 tane badem yarım ceviz 2 kuru kayısı 3 tane yaban merisni 3 tane fındık yedim atıştırmalık yinemi yicen elma yıka koy kaseye gözünnü önnüe birşeyler istedikçe yee suyun yanından ayrılmasın biraz dikkat yok öyle 1 günde 10 kg vermek olsa ben alırdımmm

Son düzenleme:
ooo illa sertmi konuşayımm yaa anlamıyorum seni ve senin gibi kişileri sen kendinden memnunmusun aynaya baktığındaa aa harika bir fiziğim var diyormusunn??? burdasın çünkü mutlu değilsin sende yaz geldimi ayyyyy kadına bak ne kadar zayıff o kadın neleryapıyor kim bilir zayıflamak için herkezin bir hassas noktası var senin tatlı benimkebap hergün eşim kebap piizzza sandaviç pide gib şeylerle geldi geçtiğimiz haftaa düşün sen benin gibi dğeilsin ben doğum yaptım hap içiyorum birde pkolyum düşünn yaa tatlımı istedi canın hep diyorum bir parça muza kakao ban yee yada burdaki arkadaşların dediğini yap ıulık süte tarçın eklee yani kusura bakma ama armut düş ağzıma düş diyorsunn böylemiydi bu söz yaa neyse sen anladınn yok öylee bak leyyanın taktiğini bende uygulucam yemi et haftalıko larak kendine gven yaa yemesen ne olur ölürmüsünn ne olursunn yaa alışsan bak bir süre sonraa bak yediğin şeyin kalorisini karşıılında ne yapman gerekliğine bak nek adar yürücen nek adar hoplucan ne kadar bisiklet bincenn haa yicenmi tatlıyee sütlü tatlı yap kendine yada al dışardan gündüz yee ama hafta biryee birşey olmazz ondan yada çikolata yee diyet çikolataalr var ama gündüz yee akşam atıştırmaktanmı hoşlanıyrsunn şunu yap nohut haşla sonra ayrı bir kaptaa biraz zeytin yağ ama 1 tatlı kaşığı içine baharet koy tatlı tız biber ne seviyorsan sonra bunları nohutta bula çok az şekerde koy ama az sonra bunu fırına ver al sana soslu çerez tv karşısında ye haa ye ama fazlada yeme yada az öne benimyaptıığm şeydem yap 3 tane badem yarım ceviz 2 kuru kayısı yaban 3 tane yaban merisni 3 tane fındık yedim atıştırmalımm yinemi yien elma yıka koy kaseye gözünnü önnüe birşeyler istedikçe yee suyun yanından ayrılmasın biraz dikkat yk öyle 1 günde 10 kg vermek olsa ben alırdımmm

oohhhh ağzına saglık

Back
X