- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.321
kızlaar unuttuğum bir şey varsa yardımda bulunun listeme siz de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın ablam sakın valla tüylerim diken diken oldu sakın canım sigara ya başlama
bu öyle bi nalet ki bırakılmıyo sonra sağlıklı ama balık etli ol yeterki
bak bende tatlı hastasımdır deli gibi yerim ama istersen gerçekten yemezsin çok canın istediğinde çubuk tarçınlı kahve iç çok iyi geliyo yada bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı reçel biraz tarçın serp ye
Kızlar sonunda ben de bir yasaklı listesi hazırlıyorum ve yemin ediyorum huzurlarınızda
Yasaklar şöyle :
1- Beyaz ekmek
Bu madde çiğnenirse Galatasaray şampiyon olamasın.
Zamanında bunu nutella için kullanmıştım ve sırf şampiyonluk gitmesin diye nutella yememiştim aylarcacanım o kadar istemişti kiii ağlamıştım
ama yine de yememiştim. fanatiğimdir dee epey
2- Light ürünler dışındaki her tür abur cubur
Bu madde çiğnenirse X ile asla tanışamayacaksın.
X çok tanışmak istediğim biri de
3- Kuruyemiş (tabii ki tuzlu ve kavrulmuş olan badem-çekirdek falan)
Bu madde çiğnenirse istediğin güzel kıyafetlere sahip olamayacaksın ve hayalindeki sen olamayacaksın.
ay bunu yazarken çok güldüm
4- makarna - pilav
Bu madde çiğnenirse Y den intikamını alamazsın.
Bu y dediğim kalbimi çok kırmış biriintikam derken de sadece yaptığından pişman olmasını istiyorum, hepsi bu. hatta köpekler gibi pişman olup kapımda yatsın
![]()
5- anne tatlısı
Bu madde çiğnenirse Z ' den intikamını alamazsın.
z de aynı şekilde kalbimi kırmış biri ve o da kapımda yatsın istiyorum
6- fast food (pizza hamburger vs)
bu yasağı çiğnemezsen büte kalmadan sınıfını geçebilirsin
7- kola (light içebilirsin yine de fazla kaçırma)
bu yasağı çiğnemezsen mutlu olur, aynı zamanda çevrendekileri de mutlu edebilirsin
işte listeemmmm. kızlar size komik ve çocukça gelebilir ama bu benim motivasyonum için gerekliydi. hem böylece kural dışına çıkmayarak gerçekten istediğim şeyler için çabalamış gibi hissedebilicem kendimi
yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam ben de.
vira bismillah diyorum :)
günaydıııınnn herkese![]()
tşk ederim evet şişkinlik et büyük etgendi
tebrik ederim seni kız sen baya bi fena çıktın benim cezama bAK SENİNKİNE BAK AYY KIYAMADIM BEN ERCEYE BİR ANDAAA BİR DAHAKİNDE BU KADAR İYİMSER OLMUCAMM BENDEE
he yaa hava atiyom verdiklerimi hemencik geri alinca da o attigim havami alicambende basladigimda 10 kilo fazlaydim cicim.hem yaris hedefe ulasma degil haftada verilen gr a gore.ben de hala cok anlayabilmis degilim bu kilo verisi ama sartlarim hem iyi hem kotu ondan sebep demekki.yardimcim var evde temizlik utu hic yapmam ama mesela bir yemek yapiyorum di mi mutfak oda arasi 10 kere gelirim en az.2 kucuk cocugumunda uyku problemi var geceleri hasatim,gunduz oglumla uyumasam ayakta duramiyorum bazen.spor yok ama surekli egilip kalktigim ve cogu zamanda kucakta tasidigim bir minnacik kizim var(herhalde o dambel yerine geciyor
) ve yeme duzenim cok degisti bu cok coook duzelmis hali.enazindan gece yemiyorum artik.ayricanak beynim cok yorgun
gonlumde
o yuzden memleketten donunce ben yine pazartesi bildirimlerine devam ederim ama siz olmazsiniz o zaman yaa
sinifi degismis ogrenci gibi hissederim
çooooookkk mutluyum kızlar
bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
bir ara benim kızçeye rica edem de sizlere fikrinizi sorayım
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse![]()
ayyy canım çok sevindim senin adına ne kadar güzel bir duygu![]()
hadi bakalım leyyam bu sefer olacakk inşallahhh az gayret güzelimmSelam kizlar bugun karar verdim sekerden uzaklasacagim, sigarayida unutacagim destekleriniz icin tesekkür ederim
bugûn yediklerime gelince
saat 11 de : bir kase müsli ve yarim litre su
ara yarim litre su
saat 17 de : 1 hurma birz kuru üzüm, cok sütle kahve
aksam yemegi yemicem ama akrabalara gidecegiz en hafif atlatmaya calisacagim
harikaa yaa çok sevindim kendim giymiş kadar oldum o derece yaniiiiçooooookkk mutluyum kızlar
bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
bir ara benim kızçeye rica edem de sizlere fikrinizi sorayım
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse![]()
iyi hadi hastalık diyineee bi dururum şöylee aman hastalık kaza bela uzak dursun bizlerden cümlemizdennsaol canım ciddi bişi değil çok şükür rutin kontrol
moralim eşimin gitcek olmasına bozuktu ama napalım işte ekmek kavgası çare yok
aman haaa sensiz olmazz kız topik daha senle ne yarışlaryapcazzzhayırrrr bırakırmıyım hiç hergün menü yazcam yine sohbete gelcem aynı devam sadece cısss lar biraz fazla olabilir
yok güzelim ev vermiyo zaten eşimde götürmüyo taaa bulgaristan sınırı muhtemel bir köy cerenin bi düzeni var lise arkadaşlar çok zor olur alışamazsınız diyo
bide kışları eve geliyo mecbur böyle idare etcez
sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı sarı kırmızıııııııııııııııııııııııı en büyükk cim bom bommmmm lay lay laly lay layyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaa cim bom bommmmmmmmm bende fanitik ga liyim hatta eşimi böyle tavladım diye bilirimmm ay sen beni maç izlerken görcennnn bi deeeKızlar sonunda ben de bir yasaklı listesi hazırlıyorum ve yemin ediyorum huzurlarınızda
Yasaklar şöyle :
1- Beyaz ekmek
Bu madde çiğnenirse Galatasaray şampiyon olamasın.
Zamanında bunu nutella için kullanmıştım ve sırf şampiyonluk gitmesin diye nutella yememiştim aylarcacanım o kadar istemişti kiii ağlamıştım
ama yine de yememiştim. fanatiğimdir dee epey
2- Light ürünler dışındaki her tür abur cubur
Bu madde çiğnenirse X ile asla tanışamayacaksın.
X çok tanışmak istediğim biri de
3- Kuruyemiş (tabii ki tuzlu ve kavrulmuş olan badem-çekirdek falan)
Bu madde çiğnenirse istediğin güzel kıyafetlere sahip olamayacaksın ve hayalindeki sen olamayacaksın.
ay bunu yazarken çok güldüm
4- makarna - pilav
Bu madde çiğnenirse Y den intikamını alamazsın.
Bu y dediğim kalbimi çok kırmış biriintikam derken de sadece yaptığından pişman olmasını istiyorum, hepsi bu. hatta köpekler gibi pişman olup kapımda yatsın
![]()
5- anne tatlısı
Bu madde çiğnenirse Z ' den intikamını alamazsın.
z de aynı şekilde kalbimi kırmış biri ve o da kapımda yatsın istiyorum
6- fast food (pizza hamburger vs)
bu yasağı çiğnemezsen büte kalmadan sınıfını geçebilirsin
7- kola (light içebilirsin yine de fazla kaçırma)
bu yasağı çiğnemezsen mutlu olur, aynı zamanda çevrendekileri de mutlu edebilirsin
işte listeemmmm. kızlar size komik ve çocukça gelebilir ama bu benim motivasyonum için gerekliydi. hem böylece kural dışına çıkmayarak gerçekten istediğim şeyler için çabalamış gibi hissedebilicem kendimi
yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam ben de.
vira bismillah diyorum :)
AAA OLÇMAZ BAK BENDE YEMİN ETTİM BUGÜN EVDE CİPS VARR KENDİNE ÇEKİYORR YEMİN ETTİM YEMİCEM DİYEE BU ARADAA BUNUN ÖNCCÜSÜ SENSİNNNN ÇOK TŞK LERRtarçini denedim, aslinda nasil anlatilirki inanilmaz bir istek bu tam olarak mide istemiyor, beynimde bir bo$luk var ve o bo$lugu ne televizyon ne spor ne gezmek ne tuzlu ne yemek hiçbir $ey doldurmuyor ama $eker dolduruyor, nasil bir insan sigaraya ali$inca birakamiyor ya cani istiyor ya i$te benimkide böyle bir$ey sanirim daha çok psikolojik olmu$, ben 1 yildir kurtulmaya çalu$iyorum $eker yerine ba$ka $eyler yiyorum ama olmuyor ve o yediklerimin üstünede $eker yedigimde bir ton kilo aliyorum off
sigaraya gelince ne bileyim kendime bir destek ariyorum $ekerin yerini tutacak bagimlisi olabilecegim bir$ey ariyorum ben yaa, aslindaa size a$k hikayemi anlatsam biraz uzun ama birgün hatta yarin anlatacagim benim kalbimdeki beynimdeki bo$lugu bir tek O doldurur $eker yerine ona baglansam ke$ke ama nerde... yarin anlatacagim benimki açlik degil duygusal açlik malesef
canim hiçbir$ey unutmami$sin ama bence abartmi$sin hattabirden bire bu kadar $eyi birakmak seni yemeye daha çok iter diye dü$ünüyorum, mesela ben sadece nutella için yemin ediyorum (bu arada 2 hafta yemicem diye yemin ettim) ama o kadar cesaretli olamam bu kadar $ey için,
bende galatasarayliyim bu arada bir ortak yön daha
ama farkimiz $u, ben pizza hamburger tarzi $eyleri sevmem ve ekmek yemem
bende yemin etmek istiyorum tatli bir$ey yemicem diye ama cesaretim yok malesef:18::18::18:
GÜNAYDINN ŞEKERİMMgünaydıııınnn herkese![]()
İYİ Yptın şekerimm ben bir daha ki sefer erceye bu kadar iyimser olmucammm zatenn iyi günüme denk geldi dünnn:)))tatlım ya çok mu ben 1 yaz dedim gamzem 3 yazdı yoksa çok değil yaa
gamzecim hakkını helal et kız bak çok dedi cezama![]()
yaaaa ismim ne kadar güzell kahretsinnn her yerde geçiyorrrrrbu duygu harika bişey ben de yaşadım evet bizde bu azim varken daha neler başarırız:)
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah uyanınca yarım portakal
kahvaltı bir dilim ballı kaymaklı ekmek
ara yarım çaybardağı ballı süt
öğlen 1 kase yarmalı çorba 2 dilim etimek 2 kaşık yağsız soğan kavurması
ara 2 minik kare çikolata
akşam 1 yuvarlak lavaş 3 kaşık tavuk sote 2 kaşık yoğurt
2 litre su
5 fincan değişik bitki çayları
1 fincan süt
akşama kadar yattım hala hastayım kızımda bugün grip olmuş![]()
kızlar gunaydın
kafam bi dünya. Kazan gibi yaaa :s
dun gece 1 e kadar uyumadı gulce.gecede sureklı kalktı. Boğulma tehlikesı gecırdı babası sayesınde cok koktu hep agladı, kucagımdan ınmedı yaaa..
Mosmor oldu yaaa cok korktum. Ağladım bende. Sinirim nasıl bozuldu yaaaa. Ya bu erkekler nıye boyle. Nıye bılmedıklerı seylerde illede ısrar ederler.
Bıde babası grıptı ondan da grıp bulastı ohhhh üstüne tüy dikmiş olundu. Sonra mınnakkk uyusun uyuyabılıosa.
Sahur vaktı ayaktaydım ama heryerım uyuşuktu. Cok kotuydum. Bı yumurta bıle haslamaya mecalım yoktu. Sahur yapamadım.
Dunku ıftar menum:
Tarhana corbası (bu ne be hergun hergun dıceksınız ama cok sevıorum yaaa, kuru agacın dıbıne dök yeserır oyle bısey bu tarhana :d)
1 tabak pırasa
az yogurt
6-7 bardak su
spor yapmadım
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah uyanınca yarım portakal
kahvaltı bir dilim ballı kaymaklı ekmek
ara yarım çaybardağı ballı süt
öğlen 1 kase yarmalı çorba 2 dilim etimek 2 kaşık yağsız soğan kavurması
ara 2 minik kare çikolata
akşam 1 yuvarlak lavaş 3 kaşık tavuk sote 2 kaşık yoğurt
2 litre su
5 fincan değişik bitki çayları
1 fincan süt
akşama kadar yattım hala hastayım kızımda bugün grip olmuş![]()
oyyhhh ona da gecmıs olsun. Daha yenı ıyılestıydı yavrucak. Benımde pıtırcıgım hasta feslegen teyzesi.![]()
aayy canım yaa sizede geçmiş olsun yavrum yeni iyikelmişti bide benden grip bulaştı şimdioyyhhh ona da gecmıs olsun. daha yenı ıyılestıydı yavrucak. benımde pıtırcıgım hasta feslegen teyzesi.![]()
kıyamam ya kedin toparlanmadan birde kızın hasta olmuşşş inş tez vakitte düzelirsinizz çok geçmiiş olsunn
haydaa geçmiş olsunnnnn ne olduki boğulma tehlikesi atlatttııı
ben tarhanaya bayılırım hergün olsa içerim o denliii acılı olcak bideee
evettt günaydınn güzellerrrrr bugün içim kıpır kıpırr hayra gelir inşallahhhhhhh
dünkümenümm
aç karnına elmaaa
bol limonlıyeşillik ligt peynir 3-4 y.zeytin küçük çeri domates,küçük salatalık bir dilim kızarmış kepek ekmeği
ara kepekli galetee
ara fındık bedam hurma yaban mersini kayısı
öğle çorba çerez kasesinde 2 kase bol yeşillikkkli salataa yağsuz tuzsuzz
ara nescafe
ara yarım muz
ara galete
akşam ayran bir dilim börek ama ince olanlardan ince uzun 6:20 gib yedim
akşam 100 mekik 5 dk ayakta hareket ettim 2-3 dk twistır
börek son dk olduğu için akşam bunları yaptımm
gün içinde eliptik 35 dk
leslie 21 dk
ev işi
eşime dedim bir daha bana sormadannnn sakınnn birşey getirmeee dedimmm sinir olcammmm ya eşim sayesinde kg veremicemm