- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.461
neden canım platonik aşkın evlimide umutsuzsun böyle....
ayol sana bişi diyimmi ama heyacan yapma eşim liseden sınıf arkadaşım ozaman çok istememize rağmen aramızda bir arkadaşlık olmadı mezun olduk 10 yıl hiiiççç görüşmedik haber eser yok....
ama 10 yıl hiççç aklımdanda çıkmadı hiç kimseyle görüşmedim...
10 yıl sonra aniden karşılaştık yolda selam kelam 2. görüşmede evlenmeyi düşündüğünü ve bu kişininde ben olduğumu söyledi...hepi topu 6 ayda dünya evine girdik... hayallerde gerçek olabilirmiş maşallah diyinnn yanlızz cancazum....
diyemedigim için platonik, evli degil Allah'a $ükür ama ne bileyim ben konu$mak orda kalsin yüzüne bile bakamiyorum
vallahi umutlandim $imdiiiiiiii bende ona a$ik olali neredeyse 10 yil oldu acaba kar$ima çikarmi yaa in$allah!
ma$allah canim çok tatlisinizz

sağolun kızlar, böyle seyler pek söylenmez ama ben sık sık verıyorum sadaka çok şükür.
benı cooook kurtarmıstır sadakalarım ve ananeciğimin duaları..
sekerım bende bugun senın kayınvalideciğine davetliyim. bana ızgarada yapmıs cuprayı :)))))
ahhh canımm hoşgeldın. bızde dogum ve evlılık kılolarımızı vermeye calışıoruz.
ınsaAllah yardımımız dokunur sana da.
afferin kuzucumaaaaa
nıye platonık bu cocuk soyle bakem. cok mu yakısıklı? senı begenmez dıye mı korkuosun? azıcık muhabbet et, ortam kurmaya calış.
ohhh valla yemekler kaynanandan, bulasıklar enısteden hayat sana guzel kontesım. benı evlat edının sız yaaa. babaaanne namzeti dolamlar balıklar yapıo beslıo sızı
wayyy wayyy wayyyy sayın seyırcıler flowerım çiçeğim gaza gelmiş. helal devaaammm
neyse kızlar ıftar vaktı yaklasıo, ben gıdıp corbamı , balıgımı yıyım.
125 mekık cektım bu arada
3-4 dk da twister
ayyy kocammm bana süprüz yaptııı...büroma geldi
çok hoşşş ben kaçıyorum toplanayımmmm....
bence dünyanin en yaki$iklisi ama bilmem belki ba$lkalari o kadar yaki$ikli bulmuyordur

ne bileyim söyliyemedigim için tek tarafli oldugu için platonik i$te :'(
he birde muhabbet edecek zaman olmuyorki sokakta görüyorum yilda bir kaç kere

günün konusuna cevap vereyim hemen :)
eşimle ingilizce kursunda tanıştık 4 ders sonra sevgili oldukçıkmaya başlamamızla söz kahvemizin arası 21 gün gerisini siz düşünün artık :):)
hihihih sizde çok $ekersiniz yaa, demek kismet i$le böyle bir anda oluyorr
geç kalmış bi cevap veriyim bende
bende aşk evliğiği yaptım zaten insanda 17 yaşında mantık pek işlemiyo
ama allaha şükür kocama o da bana hala aşık bide çok ayrı kaldığımız için evliliğimiz yıpranmıyo şimdiki aklım olsa yine kocamla evlenirdim canım benim çok seviyorum kocamııı![]()
hmmmmm çok güzel yaa

ne güzel ya herkes aşk evliliği yapmışdarısı bizim de başımıza leyya'cım yok öyle mantık evliliği filan
hem aşk olsun, hem de mantığa uysun
duygucum özelden ulaşıyorum sana şimdi.
evet ya herkes a$k evliligi yapmi$ darisi bizlerin ba$ina in$allah :)
duyfer ben mantik evliliginden vazgeçtim pihihihihi, in$allah en kisa zamanda kismetimmm önüme çikarrrr