- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.521
Persophonecikk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana talibimm kardeşimeee ayy maşalalhh sabah sabah gözüm gönlüm açıldııı
ay seni yeriim yaa teşekkür ederiim :)) ben de seni çok beğendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Persophonecikk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana talibimm kardeşimeee ayy maşalalhh sabah sabah gözüm gönlüm açıldııı
ay benmide yüzük bol gelmeye başladı şimdi ama biraz dahazayıflayıp öyle daraltcakay bende küçülmek istiyorum evlendiğimdeki alyansımı 1 numara açtırdım yine dar şuanda el ayak dolma benim...en çok yüzüklerim olmuyo diye üzülüyorum bide abiye ayakkabım var bir ton 38 den 40 oldum şişmanlayınca atmadım hiç birini zayıflayıp giyip takacağım ...
tememmmm[ı]ben gidiyorum yarım saat içind egelmeye çalışacagım [/ı]
bizim kardeşlerr geç kalmış kontesimmmay benide ekleştir benimde kardeşim var... Belki biz alırız kızı
ay seni yeriim yaa teşekkür ederiim :)) ben de seni çok beğendim![]()
maşallah de kızz bendende maşallahhyaa ben ender saraçı çok seviyorum o gece yatmadan ligt süt için diyor bende aldım içiyorum asla özel şeyler yapma taraftarı değilimm ama işte az k aldı zamanım biraz hızlandırmak istedimm sütüde hiç sevmemm ama aslında üt içmeyi biz kadınlar alışmamız lazım ilerde kemik erimesini engellemek için
ay bende küçülmek istiyorum evlendiğimdeki alyansımı 1 numara açtırdım yine dar şuanda el ayak dolma benim...en çok yüzüklerim olmuyo diye üzülüyorum bide abiye ayakkabım var bir ton 38 den 40 oldum şişmanlayınca atmadım hiç birini zayıflayıp giyip takacağım ...
ay benide ekleştir benimde kardeşim var... belki biz alırız kızı
ay benmide yüzük bol gelmeye başladı şimdi ama biraz dahazayıflayıp öyle daraltcak
tememmmm
bizim kardeşlerr geç kalmış kontesimmm
biz tşk ederizz fac.grubumuzu aydınlattın ışığınlaa en sevdiğim şey gazmeli yanak valla seni üzmesinlerr erkek arkadaşın valla ömüğünü sıkarımonunn
selamun aleykum bacılar
how are you sunuz today bakıyım
acaip enercikim bugun yineayhh gunes ekstra ekstra artırıyo enerjımı.
önce dunku menumu yazıyım
aksam kontesın kaynanasına davetlıydımona cupra yapmıssın bana da yap dedım ama ızgara olsun dedım kırmadı sağolsun
1 kase yayla corbası (ılk defa yaptım, yediğim ennn guzel yayla corbasıydı, batuhan sefi yanıma cırak alıcam)
1 yarım çupra 1 yarım levrek
3 kasık kıymalı bezelye (kocama yapmıstım kalanını yedım :)
gece 1 de sahura kalkamazsam dıye 4 tane sıgara boregı yedim
iyikide yemişim :) kalkamadım cunku. yani kalktım ama gulceyle ugrastım 4 ten 5:37 ye kadar
5-6 bardak su
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
dun ayak ustu yaptıgım egzersızler var sürekli
bacakları ındırıp kaldırma
gunduz ve yemek yaparken bel calıştırma hareketleri
125 mekik
gulce hasta malum fazla uyumuo bende yuruyemıorum ama dun doktora gıttık 1 saat onu arabasıyla gezdıre gezdıre eve yuruyerek geldık :) gulcede uyudu arabada :)
evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk
civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. gözüm ac yapersephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustum
senin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))
gelelim kontese bu saate kadar yoklugumu hiiiç farketmemişin sağol yani
ınsan bı arar sorar nerde bu kzı öldümü kaldı mı der dimi ama yoookkk sen yeni çıtırlar buldun kendınetabı sanırım bunda dun yedıgın pizzalar ve baklavalarında etkısı var sanırım :))
duygu arada yemek ye. o kuruyemıslerden aldıgın kalorıyı sebze balık et falan yıyerek alsan nasıl olur acaba. ana ögün yemıon gunde bır kere corba ıcerek kendını yemek yedım sayıyıosun yapma bebegem yaaa.
leylaaammm cıtırım ortak arkadasınız falan yokmu. ortamlarına gımeye calış. ama once tatlıyı bırak
kızlar kocamın tezinin 1. raporunun gonderilmesi lazım ama hıc bısey yok ortada. garıbım işte calışmaktan ders calışamıo dıcem ama dızılere ınternete vakıt ayırıo.
sırf kalmasın dıye ılk raporu yollıyım bari
bızım sakaryanın hocalarının bazıları kıl oluo daonun bolumun hocaları tanımadıgımdan bısey şaaapamıorum. neyse ben 3-5 bıseyler karalıyım. yollıyım raporu. sevınsın gariban. o bızım ıcın işte calışıo bende ona katkıda bulunıyım
gelebılırmıyım bılmıorum daha. size takılırsam kalır işim valla. öptüm hepiciğinizi
selamun aleykum bacılar
how are you sunuz today bakıyım
acaip enercikim bugun yine :d ayhh gunes ekstra ekstra artırıyo enerjımı.
önce dunku menumu yazıyım
aksam kontesın kaynanasına davetlıydımOna cupra yapmıssın bana da yap dedım ama ızgara olsun dedım kırmadı sağolsun
1 kase yayla corbası (ılk defa yaptım, yediğim ennn guzel yayla corbasıydı, batuhan sefi yanıma cırak alıcam)
1 yarım çupra 1 yarım levrek
3 kasık kıymalı bezelye (kocama yapmıstım kalanını yedım :)
gece 1 de sahura kalkamazsam dıye 4 tane sıgara boregı yedim
iyikide yemişim :) kalkamadım cunku. Yani kalktım ama gulceyle ugrastım 4 ten 5:37 ye kadar
5-6 bardak su
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
dun ayak ustu yaptıgım egzersızler var sürekli
bacakları ındırıp kaldırma
gunduz ve yemek yaparken bel calıştırma hareketleri
125 mekik
gulce hasta malum fazla uyumuo bende yuruyemıorum ama dun doktora gıttık 1 saat onu arabasıyla gezdıre gezdıre eve yuruyerek geldık :) gulcede uyudu arabada :)
evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk :d
civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. Gözüm ac ya :d persephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. Ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustumSenin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. Gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. Bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. Gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. Ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))
gelelim kontese bu saate kadar yoklugumu hiiiç farketmemişin sağol yani
ınsan bı arar sorar nerde bu kzı öldümü kaldı mı der dimi ama yoookkk sen yeni çıtırlar buldun kendıne :d tabı sanırım bunda dun yedıgın pizzalar ve baklavalarında etkısı var sanırım :))
duygu arada yemek ye. O kuruyemıslerden aldıgın kalorıyı sebze balık et falan yıyerek alsan nasıl olur acaba. Ana ögün yemıon gunde bır kere corba ıcerek kendını yemek yedım sayıyıosun yapma bebegem yaaa.
Leylaaammm cıtırım ortak arkadasınız falan yokmu. Ortamlarına gımeye calış. Ama once tatlıyı bırak
Kızlar kocamın tezinin 1. Raporunun gonderilmesi lazım ama hıc bısey yok ortada. Garıbım işte calışmaktan ders calışamıo dıcem ama dızılere ınternete vakıt ayırıo.
Sırf kalmasın dıye ılk raporu yollıyım bari :d
bızım sakaryanın hocalarının bazıları kıl oluo da :d onun bolumun hocaları tanımadıgımdan bısey şaaapamıorum. Neyse ben 3-5 bıseyler karalıyım. Yollıyım raporu. Sevınsın gariban. O bızım ıcın işte calışıo bende ona katkıda bulunıyım :d
gelebılırmıyım bılmıorum daha. Size takılırsam kalır işim valla. öptüm hepiciğinizi
bende çayimi az önce içtimmm, bu sefer muhabbet kousunu ben açiyorummmmmmmm
MANTIK EVLILIGIMI ASK EVLILIGIMI? EVLILER MANTIK EVLILIGIMI YAPTILAR ASKMI? BEKARLAR HANGISINI DÜSÜNÜYOR??
BU ARADA NEDENLERINIDE BEKLIYORUMMM HIHIHIHIHI
sorunuu benn cevaplıyayımm canımm benn mantıkk evliliğii yaptımm canımm
yanii şöyle eşimi ilk defaa benii istemeyee geldiklerinde görmüştümmm hemm ailemm çokk istiyorduu olmasınıı benn tanımadığımm birinii kabul etmiş oldumm amaa çokk sevdimm eşimii ve çokk iyii anlaşırız
evet size bu soruyu sordum çünkü ben mantik evliligi dü$ünüyorum, anlatayim
orta okulda benden bir üst siifta olan birine a$ik oldumama gerçekten a$ik oldum öyle böyle degil
ama onunla hiç konu$madim okul di$indada neredeyse görmedim ve o liseye geçti ben hala orta okuldaydim
tam unuttum derken 2011 ortalarina dogru bir dügünde onu tekrar gördüm ve tekrar a$ik oldum (bui arada hiçbir teklifi kabul etmedim)
bir kaç ay onu sık sık görmeye ba$ladim kalbim her ne kadar küt küt atsada yüzüne bakamadim bir türlü oysa yanimdan geçti, benim ali$veri$ yaptigim markete ali$veri$e gelmi$ bundan 4 ay önce ben birden kar$imda görünce elimdeki ali$veri$ arabasini ba$ka arabaya çarptimoda döndü bakti, hatta birçok ki$i bakti ne oluyo diye
ama yine hiç sevdigimi belli etmedimm, ve 4 aydir onu görmeyi arzuluyorum ama yok
hala a$igim platonik a$kima, aradan neredeyse 10 yil geçti hala ayni ki$iye en az 20 kere tekrar tekrar a$ik oldum
bu i$ olmayacak biliyorum ama unutmak hiçte kolay degil, bu yüzden ben mantik evliligi yapmayi dü$ünüyorum, hatta özelliklerinide belirteyim
en azindan 2 yillik üniversite okumu$ olacak
benden en az 2 en fazla 8 ya$ büyük olacak
i$i gücü olacak
yanima yaki$acakyaki$ikli olmasi tercihimdir yinede
ailesine ve dinine bagli olacak
$imdilik aklima gelenler bunlar![]()
Sorunuu benn cevaplıyayımm canımm benn mantıkk evliliğii yaptımm canımm
yanii şöyle eşimi ilk defaa benii istemeyee geldiklerinde görmüştümmm hemm ailemm çokk istiyorduu olmasınıı benn tanımadığımm birinii kabul etmiş oldumm amaa çokk sevdimm eşimii ve çokk iyii anlaşırız
Söze bakınn
kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun
hz.ömer
herkez hem fikir bundaen azından aklıkalmazsenin işin dahaa zormuşş canımmm,1 kişiye aşıksınn vee onunn haberii hiçç yokk
nenden çaktırmayıı düşünmedinn hiçç
söylesenn onuu sevdiğinii belkii oda ilgi duynaya başlar sanaa
kesinliklee[ı]dogru söze ne denirki[/ı]![]()
[ı]ay izlediğim tek dizi neredeyse afk iyice saçmalamışlar yahuuu yeni fragmanını gördüm..
Emir baba olacağım diyor,cansu yemekte ferihayı zehirliyor amanınnnnnnnnnnnnnnn[/ı]