selamun aleykum bacılar
how are you sunuz today bakıyım
acaip enercikim bugun yine

ayhh gunes ekstra ekstra artırıyo enerjımı.
önce dunku menumu yazıyım
aksam kontesın kaynanasına davetlıydım

ona cupra yapmıssın bana da yap dedım ama ızgara olsun dedım kırmadı sağolsun

1 kase yayla corbası (ılk defa yaptım, yediğim ennn guzel yayla corbasıydı, batuhan sefi yanıma cırak alıcam

)
1 yarım çupra 1 yarım levrek
3 kasık kıymalı bezelye (kocama yapmıstım kalanını yedım :)
gece 1 de sahura kalkamazsam dıye 4 tane sıgara boregı yedim
iyikide yemişim :) kalkamadım cunku. yani kalktım ama gulceyle ugrastım 4 ten 5:37 ye kadar
5-6 bardak su
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
dun ayak ustu yaptıgım egzersızler var sürekli
bacakları ındırıp kaldırma
gunduz ve yemek yaparken bel calıştırma hareketleri
125 mekik
gulce hasta malum fazla uyumuo bende yuruyemıorum ama dun doktora gıttık 1 saat onu arabasıyla gezdıre gezdıre eve yuruyerek geldık :) gulcede uyudu arabada :)
evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk

civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. gözüm ac ya

persephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustum

senin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))
gelelim kontese bu saate kadar yoklugumu hiiiç farketmemişin sağol yani
ınsan bı arar sorar nerde bu kzı öldümü kaldı mı der dimi ama yoookkk sen yeni çıtırlar buldun kendıne

tabı sanırım bunda dun yedıgın pizzalar ve baklavalarında etkısı var sanırım :))
duygu arada yemek ye. o kuruyemıslerden aldıgın kalorıyı sebze balık et falan yıyerek alsan nasıl olur acaba. ana ögün yemıon gunde bır kere corba ıcerek kendını yemek yedım sayıyıosun yapma bebegem yaaa.
leylaaammm cıtırım ortak arkadasınız falan yokmu. ortamlarına gımeye calış. ama once tatlıyı bırak
kızlar kocamın tezinin 1. raporunun gonderilmesi lazım ama hıc bısey yok ortada. garıbım işte calışmaktan ders calışamıo dıcem ama dızılere ınternete vakıt ayırıo.
sırf kalmasın dıye ılk raporu yollıyım bari

bızım sakaryanın hocalarının bazıları kıl oluo da

onun bolumun hocaları tanımadıgımdan bısey şaaapamıorum. neyse ben 3-5 bıseyler karalıyım. yollıyım raporu. sevınsın gariban. o bızım ıcın işte calışıo bende ona katkıda bulunıyım

gelebılırmıyım bılmıorum daha. size takılırsam kalır işim valla. öptüm hepiciğinizi