Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selamun aleyküm kızlar

geçmişi okuyamıyorum öğlen çıktım evden yeni geldim diş için dr gittim bi dişimi ameliyatla alacaklar onun için gün falan aldım
akşamda kayınvalideme gittim yemeğe azıcık abarttım sanırım ama sabahla öğlen iyidi bide hastanede çok koşturdum kızın peşinde koşuyorum sürekli malum tuvalete alışıyor telafi etmişimdir umarım
hepinizi öpüyorum
Aleykum slm gecmis olsun benimde disimden ciddi bir operasyon gecirmem lazim hazirani bekliyprum
Hadi iyi aksamlar feslim
tatlıııım görmemişim ya :17::17:
iyiyiz biz, sen nasılsın neler yaptıın?
ha

İki citirlar ablalarini gormuyor hihhhh....
Hadi guzeller sizeede iyi geceler optum

selamun aleyküm kızlar

geçmişi okuyamıyorum öğlen çıktım evden yeni geldim diş için dr gittim bi dişimi ameliyatla alacaklar onun için gün falan aldım
akşamda kayınvalideme gittim yemeğe azıcık abarttım sanırım ama sabahla öğlen iyidi bide hastanede çok koşturdum kızın peşinde koşuyorum sürekli malum tuvalete alışıyor telafi etmişimdir umarım
hepinizi öpüyorum

seni en iyi ben anlarim canim allah yardimcin olsun ,cünkü benimde 20 lik dislerimi ameliyatla aldilar,benim iki 20 lik ve bir cürük disimdi 3 disimi birden aldilar:37::37:

Son düzenleme:
gezdiriyim canim benim,söylemesi ayip 10 senelik söförüm:1:esimin ehliyeti yok,vardida vermis polis amcalara,bir dahada almamis cezasi bitince,bana evlenir evlenmez hem ehliyet yaptirdi sagolsun,hemde araba aldi,almanyada arabasiz cok zor cünkü,burda herkesin arabasi var mutlaka hatta bazilarinin iki arabasi var hem kadinin hem kocanin,kurallarada uyunca trafik zorlasmiyo tr gibi,cok disiplinli ve kuralci bi ülke:34:zayiflama isine gelince bu sabah tartiya baktim 200 gr vermisim yedigim halde,bugün aksam yemegi yemedim,simit yedim diye,bakalim yarin sabahta görecekmiyim eksileri,ziraaa bugün cok kosturdum,hürremlestim yine zira falan noluyo bana,hürrem basladi gidiyim bakiyim:16::16:

maşallah canım tempona arabasızlık sana yarayacak desene hadii iyi seyirler benimde dizim başlar bende kalkayım

gezdiriyim canim benim,söylemesi ayip 10 senelik söförüm:1:esimin ehliyeti yok,vardida vermis polis amcalara,bir dahada almamis cezasi bitince,bana evlenir tevlenmez hem ehliyet yaptirdi sagolsun,hemde araba aldi,almanyada arabasiz cok zor cünkü,burda herkesin arabasi var mutlaka hatta bazilarinin iki arabasi var hem kadinin hem kocanin,kurallarada uyunca trafik zorlasmiyo tr gibi,cok disiplinli ve kuralci bi ülke:34:zayiflama isine gelince bu sabah tartiya baktim 200 gr vermisim yedigim halde,bugün aksam yemegi yemedim,simit yedim diye,bakalim yarin sabahta görecekmiyim eksileri,ziraaa bugün cok kosturdum,hürremlestim yine zira falan noluyo bana,hürrem basladi gidiyim bakiyim:16::16:

Potimi yanima tamRim e ekte 3,5tur atarim neguzel ya masallah sana

ee telefondan bu kadar yaziyorum neyse anladin sen

Son düzenleme:
seni en iyi ben anlarim canim allah yardimcin olsun ,cünkü benimde 20 lik dislerimi ameliyatla aldilar,benim iki 20 lik ve bir cürük disimdi 3 disimi birden aldilar:37::37:

ayyy canım nasıl çok mu zor oldu benim de 20 lik dişlerimin hiç biri çıkmadı ve 3 tanesinede ameliyat gerekli dedi korkuma gidemiyorum

canım geçmiş olsun 20 lik dişmi ameliyat olacağın diş

Aleykum slm gecmis olsun benimde disimden ciddi bir operasyon gecirmem lazim hazirani bekliyprum
Hadi iyi aksamlar feslim
ha

İki citirlar ablalarini gormuyor hihhhh....
Hadi guzeller sizeede iyi geceler optum

teşekkür ederim kızlar 20 liklerimi aldırmıştım zaten en arkadaki azı dişi kırıldı sadece kökü kaldı onu alacaklar şöyle söyleyimki ben dişten yana çok sıkıntılıyım

ağzımda sadece 25 dişim kaldı onunda 22 si dolgu kanal yada porselen her sene bi kaç ayım diş tedavisiyle geçiyor hatta kalp rahatsızlığımda diş tedavileri yüzünden çıktı ortaya rabbim yardım etsin önümüzdeki aylarda komple kaplama yaptıracağım rabbimin gönlüne hoş varsın ama bıktım diş sıkıntısından

etrafımdaki bir kaç kişinin daha oldu böyle çok zor diye anlattılar ben de cesaret edemiyorum
geçen ara baş ağrılarım oldu benimde herhalde diştendi

20 lik dişimi aldırdıktan sonra migrenim geçti diyebilirim o derece rahatladım

ama benimki çoz zordu 2.5 saatte anca aldılar dişi kolumda serumlar kaç sefer bayıldım ayılttılar ama bu benim diş şeklimden dolayı oldu diğer dişimi 15 dk da aldılar kurtuldum

merhaba kızalr beni aranıza alırsanız memnun olurum bende zayıflamak isitiyorum bende kendimce diyete başladım pazartesi günü başladım 65 kiloyum 1158 boyundayım hedefim 55 olmak vermem gerekn 10 kilom var ben funda suyu içiyorum birde form plus çayı içiyorum eşim veremezssin dedi ban 3 ay verdi 3 ayda 10 kilo ver dile benden ne dilerse dedi bana ne önerebilirsiniz lütfen benid earanıza alın yeni üye oldum siteye ve 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim evlendiğimde 48 kiloydum :14:

etrafımdaki bir kaç kişinin daha oldu böyle çok zor diye anlattılar ben de cesaret edemiyorum
geçen ara baş ağrılarım oldu benimde herhalde diştendi

benide korkuttular cok zor oluyo diye ,bende seni korkutmak istemem ,ama o agrilari cekmektense bir kerede ceker kurtulurum diye düsündüm ve oldum,amaliyat sonrasi biraz zorlu gecti,agrim baya oldu,hem üstte hem altta dikislerim oldugu icin hic bisey yiyip icememistim,ama iyiki olmusum,bende sen gibiyim,agzimda dis kalmadi:1:her hamilelik bir disimi götürdü,bes kere hamile kaldim düsüklerle birlikte ,bes disim gitti,amaliyattan sonra her agrida agri kesici alirsin,atlatirsin canim,düsünme o kadar

merhaba kızalr beni aranıza alırsanız memnun olurum bende zayıflamak isitiyorum bende kendimce diyete başladım pazartesi günü başladım 65 kiloyum 1158 boyundayım hedefim 55 olmak vermem gerekn 10 kilom var ben funda suyu içiyorum birde form plus çayı içiyorum eşim veremezssin dedi ban 3 ay verdi 3 ayda 10 kilo ver dile benden ne dilerse dedi bana ne önerebilirsiniz lütfen benid earanıza alın yeni üye oldum siteye ve 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim evlendiğimde 48 kiloydum :14:

merhaba canım hoşgeldin:16:
ben de form plus içiyorum ara ara ama düzenli değil. limonlusunu, gayet tadı da aslında :1:

haha ben de nesfitin çikolatalısını alıp sadece çikolatasını yiyordum bi ara :1:

güzeeeel, çorba çok sağlıklı bişey. hem tadı güzel hem tok tutuyor hem de kalorisi az :16:

Corbami yedimmmm

Yaaa slm verdim yaaaaaa:43:

Ayy gormedimmm

teşekkür ederim kızlar 20 liklerimi aldırmıştım zaten en arkadaki azı dişi kırıldı sadece kökü kaldı onu alacaklar şöyle söyleyimki ben dişten yana çok sıkıntılıyım

ağzımda sadece 25 dişim kaldı onunda 22 si dolgu kanal yada porselen her sene bi kaç ayım diş tedavisiyle geçiyor hatta kalp rahatsızlığımda diş tedavileri yüzünden çıktı ortaya rabbim yardım etsin önümüzdeki aylarda komple kaplama yaptıracağım rabbimin gönlüne hoş varsın ama bıktım diş sıkıntısından

gecmis olsun canimm

ahhh ahhhhh ben de 48 olabilecek miyim bir gün? :14:

Canim 48 cok az zaten bu kadar tatliya bagimli olmamiz cok düsük hedeflerimiz oldugu icin oluyor bence
bende hep 50 kilo olayim dedim oldumda ama hic yakismadi bu yuzden hedefim cok düsük degil 57 olsam ah keske zaten ben 55 olunca incecik oluyorum ama nerdeee

48 kılo olursan cok zayıf olursun sen yaaa. kolların falana ıncecık zaten. :)
48 olcakmıs bak bak bak :D oldu olucak bı 10 kılo daha ver kundaga saralım senı :27:
boyun kac canım senın?

:16:1.61 - 1.62 canım. ama o fotoğrafların çekildiği yaz daha zayıftım ben şimdi şiştiim 66yım :( o zamanlar 57-58dim.

Corbami yedimmmm

Canim 48 cok az zaten bu kadar tatliya bagimli olmamiz cok düsük hedeflerimiz oldugu icin oluyor bence
bende hep 50 kilo olayim dedim oldumda ama hic yakismadi bu yuzden hedefim cok düsük degil 57 olsam ah keske zaten ben 55 olunca incecik oluyorum ama nerdeee

aferiiiiiiiiiin :46::46:
ben 53tüm bir zamanlar, ama o zaman bile daha zayıf olmak istiyorduum :52: 50 filan olsam ahh bi olsam :16:

Back
X