- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.761
kızlar kimse kimseyi yanlış anlamasın lütfen...
şimdilik çıkıyorum allaha emanet olun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr ben geldim ama hemen gideceğim....sabahtan beri giremedim yaa...
ben girmeyelide yer yerinden oynamış...
canımsın çiğerimsin bunbiliyorsun ama sakınn benim için bu iş bitmiştir geridönüşü yokkkkkkkk beni az çok tanıyan tanışmıştırrKod:
gülersin tabi halime saat kaç oldu peril perişan dedim topiksiz kaldım...neyse girdim sizi görmek çok güzeldi hepinizi seviyorum ama sabahki olay canımı sıktı...abla olarak...duruma bilahare el atarım...Duygucum şimdi çok işim var allaha emanet olun kuşum...
hosgeldın sekerım yaa nelerdesın gorusemeıyoruz ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyorsun ben cıkmıs oluyorum ozzzledım yahuukızlar ben çıkıyorum kızım acıktım diyo yanınmda rahat bırakmıyo yemek koyayım da yiyelim
öğleden sonra yine gelirim bugün evdeyim nasıl olsa![]()
hossgeldınnnkızlarrr ben geldim ama hemen gideceğim....sabahtan beri giremedim yaa...
ben girmeyelide yer yerinden oynamış...
tatlım ben düzenli içmeye çaba gösteriyorum wn azndan gün de iki tane içmeye çalışıyorum benimde hedefim 55le 50 arasında bireyerelere sabitlenmek ben pazartesi başladım diyete şekeri bıraktım eğer öğlenleri küçük kaçamaklar yaparsam akşam birşey yemiyorum bir tane elma ve form plusla günü kapatıyorum tabi günde üç defa aç karnına yemeklerden yarım saat önce funda suyumu içmeyi unutmuyorum günde en az yarımsaat spor ve yürüyüş yapıyorum evde yapıyorum ama hepimize allah sabır ve kolaylık versin
Hu hu nirdesiniz bayanlar
bende inanmıyordumm o yüzden yazdım insan değer verdmediği birine gider yazarmı aman sallader hiçe sayarr ben gittim yazdımm kendisine sorunlar konuşularak çözülmezmii alah aşkınaa yaa ama yok illa yansıcakkk
canım benım nezaman canın sıkılsa bı sorunun olsa antabılırsın ben herzaman dınlerım aynı sekılde bende anlatırım anlatıyorumda sen canını sıkma hersey yoluna gırer konusur orta yol bulursun sonucta topiğimizi sen kurdun bıze yardımcı olmaya calısıyorsun kucuk cocugun var benımde aynı sekılde ben vakıt bulamayıp buraya gırmekte zorlanırken sen hem gırıyorsun sorularımızı cevaplıyorsun bızım ıcın lıste ttutuyorsun sen hakkını helal et asıl senın vaktını alıyor sonucta hersey gonlunce olsun canımmm![]()
Yarın izmir 19 dereccee kızlarrrr![]()
Şışttttttttttt arkadaşalrr ne oluyorr bakalımm dahaa yenii okuyorumm bugünküü geçmişii neler olmuşş öyleee
sabahtann berii temizliktiii,alışveriştiii derkenn ancakk gelebildm
burayaa ilk takılırsamm ilerimm bitmiyorr
sabahh kalkıncaa kesinlikleee bilgisayarıı açmamak içinn zor tutuyorumm kendimi
bir daldımmı burayaa okuyana kadar kaç saat geçiyorrrr
inşallahh buradakii yazışmaa şakadırr yaaa
nisann 1 de değilkiiii
sizz çokk iyii anlaşmıyormuydunuzz canımm
benn öyle sanıyordumm çünküü ne olduu bakalımmm
evet canımm en kadar doğruu yazmışsınn duygucumm senn hakkınıı helall et canımm
inannn bazenn burdann çıksammı diye çokk düşündümm amaa çıkarsamm çokk abartıtımm yeme işinii biliyorumm bir nevii dizginliyorr burasıı benii
ve benn bazenn burayaa yazmayaa fırsat bulamazkenn duyguu listemizii tutuyor
bugünn bilee sıcakk olması yetti bile değilmii
yaz gelsinn artıkk yaa bu hafta çokk dondumm bennn
ALLAH yardımcın olsun diş ve kulak ağrısı gibi yok benimde diş etlerimde sorun var ağır bi ilaç içmm lazım ama kuzeyi hzirana kadar emzircem nasipse o yüzden içemiyorum
hoşgeldin tatlım herzaman beklerizzzz
günaydınnnn şekerim hangi ara uudun dükkanı açtınnn sen bakippppp
günaydınnnnn benimde iş çok hava güzel dün çok serdim herşeyi
Arkadaşlar kusru bakmayayın hiç istemediğim birşey oldu ve burdan biriyle gerginlik yaşıyorummm ben dün özelden halletmeye çalıştım fakett arkadaş buraya aksetmeyi tercih etit bne olursaolsun birine kırgınsam bile eğer onunla ilgilibirşeyevp yazacaksan ona hitap ederim yada alıntı yaparımm ben hiç etik değil kocaman insanlarızz burdaa gruplaşma yada birilernie gıcık etmek iç.in girmiyorum yazmıyorumda herkeze eşit davranıyorumm birine bir kusurum olduysada hakkını helal etsin
vede şunudiyim isim vermicem geçen gün bir arkadaşla srun oldu özelden hallettik ve o arkadaşla çok güzel sohbet ediyoruzzz şuan yain olur böyle şeyler öneöli olan yansıtmamak halletmek kendi aramız<da yani ben böyle düşnüyorum eleştireye açığım varsaa bir yanlış söyleyin
hu aşadakierr biliyorum şok yaşıyorsunuz normale dönelimmm herkez iyimi ???
yine öylr olucaksııın canım benimyapısı güzelmiş işte vücudunun, kilo verince yine öyle güzel olur. benim belim hiç ince olmadı masalesef
ay canım Allah kolaylık versin sana. çok zordur. boşuna değil bu laf, cennet anaların ayakları altındadır. çok doğru.
benim de belim kalındırrdediğğin gibi 52-53 iyi durabilir ama spor da yapmam lazım. sadece kilo kaybıyla olacak şey değil. çünkü vücut tipim pek güzel değil benim. bacaklarım incedir şekli de düzgündür beğenirler, ama belim kalıın
![]()