Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

DEBERNUŞ,ŞEZENUŞ,KEFEŞTETIYYUŞ,YEMLİHA,MEKŞ ELİNA,MİSLİNA,MERNUŞ,KITMİR,bunlari inanarak yaz ve yastigin altina koyinan faydasi olacak,bide gogldan ashabi kehf diye ver ve oku bilgin olsun diye,bende duymaymistim hic birisi bana yazdi ve verdi,ondan bilmiyorum ben inandim hic uyku problemi yasamadim kizimda

bende hemen yazdımm
benimkii de bazen çokk uyanıyorrr

KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNN

$u an misafirin yaninda oturuyorum önümde bisk¨viler falan var ben sadece $ekersiz çayimi yudumluyorummm, kizlar $imdi çikiyorumm ayip olmasin miszfiree

selam kızlar bugün yeni uğruyorum iştah problemim başladı sürekli yemek yemek iztiyorum noldu bana bilmiyorum ama elime bişey alsam yerken midem bulanıyo neyse hepimizin kadınlar günü kutlu olsun biraz problemimiz olmuş topiğimizde anladığım ama ben burada bir sorunumuzu açtığımızda nasıl destek gördüğümüzü gördüm o yüzden nazar deyip geçelim

kızlar bittim ben....
bir adana ve koca bir pide yedim midem patlamak üzere kıpırdayamıyorum...
yufffffff birni niye yemedin kiiiii afeirm sanaa senin supriz kilo almk olcakk anlayacağınn

bende hemen yazdımm
benimkii de bazen çokk uyanıyorrr
inş işe yararrr
şeyytana uydummmmmmmmmmm...........:47::47::47:
valla uymuşsunnnnnn
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNN

$u an misafirin yaninda oturuyorum önümde bisk¨viler falan var ben sadece $ekersiz çayimi yudumluyorummm, kizlar $imdi çikiyorumm ayip olmasin miszfiree
seninde genç kızlar günün kutl olsunnnn
selam kızlar bugün yeni uğruyorum iştah problemim başladı sürekli yemek yemek iztiyorum noldu bana bilmiyorum ama elime bişey alsam yerken midem bulanıyo neyse hepimizin kadınlar günü kutlu olsun biraz problemimiz olmuş topiğimizde anladığım ama ben burada bir sorunumuzu açtığımızda nasıl destek gördüğümüzü gördüm o yüzden nazar deyip geçelim
benimde iştahım açık tı kapandı bugünnn inş seninde kapanırrr

yufffffff birni niye yemedin kiiiii afeirm sanaa senin supriz kilo almk olcakk anlayacağınn

inş işe yararrr

valla uymuşsunnnnnn

seninde genç kızlar günün kutl olsunnnn

benimde iştahım açık tı kapandı bugünnn inş seninde kapanırrr

dışarda mevsim baharmışşş
gezip dolaşanlar varmışşş
günler su gibi akarmışşş
aldırma gönül aldırmaaa

bir kaç gündür nete giremedim misafirlerim geldi tabi bende birazcık abarrtım yedim bakalım pazartesi göricem kilo almamışımdır inş
bugün annemi doktora götürdüm koşturmaca içinde yediklerime dikkat edemedim yarında gidicez bakalım şu işlerim bitsin tekrar diyete devam

bir kaç gündür nete giremedim misafirlerim geldi tabi bende birazcık abarrtım yedim bakalım pazartesi göricem kilo almamışımdır inş
bugün annemi doktora götürdüm koşturmaca içinde yediklerime dikkat edemedim yarında gidicez bakalım şu işlerim bitsin tekrar diyete devam

bende çok korkuyorum kilo alcam diye veremem bu gidişle sanırım... yaaaaaaaaa

bugün bi arkadaşımla karşılaştım en son 5 ay evvel görüşmüştük beni görünce kız şokk oldu nasıl kilo verdin çok güzel olmuşsun dedi nasıl mutlu oldum
ben kendimi hala şişko hissediyorum ama bazende çok zayıflamış hissediyorum regl sendromu yaşıyorum galiba yine :ssz::ssz:

ay gözleri,m aradı valaa artık herzi iyi gözlemliyorum kim girdi kim yokkk özlüyorum vallaa ortimmmm fazla kaçırmaa

bende çok korkuyorum kilo alcam diye veremem bu gidişle sanırım... yaaaaaaaaa
senin bomba bumu yoksammm
dışarda mevsim baharmışşş
gezip dolaşanlar varmışşş
günler su gibi akarmışşş
aldırma gönül aldırmaaa

v<ayyyyyy çok güzelll><

ay gözleri,m aradı valaa artık herzi iyi gözlemliyorum kim girdi kim yokkk özlüyorum vallaa ortimmmm fazla kaçırmaa

senin bomba bumu yoksammm

v<ayyyyyy çok güzelll><

offf offf duygu yediklerimi buraya bi yazsam topik göçer valla :1::1::1:
tartılmıyorum bide kaç gündür ama sabah bakıcam kaç kiloyum
beni seninle rekabet durduruyomuştu içimdeki canavar ortaya çıktı herşeyi yedi :1::1::1::1:

kızlar bittim ben....
bir adana ve koca bir pide yedim midem patlamak üzere kıpırdayamıyorum...

şeyytana uydummmmmmmmmmm...........:47::47::47:
bende dıyorum bı kızz nerelere kayboldu dıye sekerımmm bir gitmişşin pir gitmişsin masallah seytana uymussun hakkettn ıolsun yarından sonra sıkı yonetım uygularsın bı kac gun

oyyy oyy oyyy ercem yksakı bu haftakı galıbıyet yıne duygudamı olucak duygummm sen hazırlıklara basla sekerımmm:1::1::1::1:

bende dıyorum bı kızz nerelere kayboldu dıye sekerımmm bir gitmişşin pir gitmişsin masallah seytana uymussun hakkettn ıolsun yarından sonra sıkı yonetım uygularsın bı kac gun

oyyy oyy oyyy ercem yksakı bu haftakı galıbıyet yıne duygudamı olucak duygummm sen hazırlıklara basla sekerımmm:1::1::1::1:

bu hafta yarışma yokki şekerim olsa ben yermiyim hiç:1::1::1:

bugün bi arkadaşımla karşılaştım en son 5 ay evvel görüşmüştük beni görünce kız şokk oldu nasıl kilo verdin çok güzel olmuşsun dedi nasıl mutlu oldum
ben kendimi hala şişko hissediyorum ama bazende çok zayıflamış hissediyorum regl sendromu yaşıyorum galiba yine :ssz::ssz:
sen normaldede iyiydin kız resimlerin çok iyiydiii ercemmmmm

offf offf duygu yediklerimi buraya bi yazsam topik göçer valla :1::1::1:
tartılmıyorum bide kaç gündür ama sabah bakıcam kaç kiloyum
beni seninle rekabet durduruyomuştu içimdeki canavar ortaya çıktı herşeyi yedi :1::1::1::1:
yaz cnmm yazzzz birşey olmazz 2 fırça yersinnn kendine gelirsin en azındann

gamzemm biz bu hafta yarış yAPMIYORUZ Kİİİ arada yapcazzz peki beraber yapalımmı gamzeeee:27::27::27:

Back
X