Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hafta sonu benim kız eklicek canım
ama kafadan aşağısını çektirip yani boydan çekip buraya koyucam sonra silmicem malum sonunda ceza varmış
hayatımda ilk defa elbise aldım da ayıptır sölemesi :1::1::1::1: herkes görsün istiyorum :1::1::1:

aha bak yeni görüyom bunlarııı erdcem benim hiç elbisem yokkkkkkkkkk :( hiç olmadıııı

yok canım hafta sonu bilsayarara atarız pazartesi eklerim silmicem zaten :34::34::34:
okey süperr herkez görür
aman iyi olmana sevindim canım bende çok iyiyim şükürler olsun
duygu bak aklıma ne geldi senin kuzey nazara geliyo olmasın bazı çocuklar çok etkilenir akçamları mutlaka yapıyosundur ama kuzeyin üstüne doğru felak nas elham kafirun ve bildğin duaları okuyup üflesen ben hala kızıma yaparım uyuyunca üstüne doğru okurum bide allahım tüm yarattıklarının şerrinden senin tam ve mükemmel kelimelerine sığınırım derim allaha emanet der yatarım
iyiym hemde bomba gibiyimmm çok şükürrrrr dediklernin hepsni yapcamm bugünnnn sağ ol alalh razı olsun
ac karna sirkeli su(nihayet!kac gundur icmedim)
kahvalti:yarim mayali pogaca+2 lokma borek
1 kurabiye
yarim kk karisik peynir+2 catal acili ezme
1 kucuk haslanmis yumurta
domates salatalik 2 fincan sekersiz cay
ara:2 kayisi 8kuru uzum kucucuktuler 3 badem
ogle:4 kasik peynirli makarnayi bol salatayla karistirdim:56:yarim bardak kola:17:
ara:suanda:34: sekersiz buyuk fincan turk kahvesi ama oncesinde 1 damla cik.biskuvi 1 kasik pekmez(asiri tatli istegim var pekmezle kesmek istedim yoksa dolaptaki cikolatalara biskuvilere dogru yol alicam:25:)
aksam(6da yemeyi planliyorum)yogurt ve barbinya ve belki de salata
yesil cay icmedim aksam icerim artik

iyi kız menün saat kaç şimdi

ay insaallah su mart ayi hepimize cok verimli gelir,her yonden hayatimizda guzel adimlar atariz,kilolarimizi hepimiz hizla ve saglikla veririz.gamzenin nickinin altinda yaziyor ya 2012 yeni bir ben-cok hosuma gidiyor.bende kilo verme niyetini 1 ocak gunu almistim bu benimicin guzel bir adim yillardir kendimicin kilo bile vermedim dusunun.hayatimhep biseylerin telasinda gecti ama bu sene sorunsuz ve benim huzurum agirlikli bir sene olur insaallah..2012 YENI BIR BEN:16:
inşalalh cnmyaa serdim bende iyice havaçarptı hepimiziii inşallah hepimiz için yeni bir ben olurrr zayıf sağlıklı herşey yolunda olurr inşallah

leyyaa guzel kardesim sen asik misin:9::16:

aşıkkkkk

maşallahh subhanallah çok sevindim yaaa ben bu hafta kaçırmıyorum ama sağlıklıda beslenmiyorum

evet maleseff

bugün daha iyi bir uyku çektim en azından başım ağrımıyor

kıymama bahardan dolayı havalardan dolayıdır bende ruh gibiyim geçecek elbet

ahh feslim küsme kusuruma bakma emi dün çok kötü bir gündü her açıdan görsen halimi acırdın eşim akşam eve geldi işte çocuk hakkında konuşuruz bi başladım ağlamaya dolmuşum iyicee şaşırdı sen baya yıpranmışsın dedi
ALLAH senden razı olsunn yani konuşmaya başlamadı daha tam anlamıyorum sorununu korkumu ağrımı
şimdi durumu anlatayımmm
kuzey 21 aylık emiyordahasüt namına birşey kaldımı bilmiyorum ama zevk için emdiğini düşünüyorum dogduğundan beri erken yatar yani naparsam yapayım 8:30 da huysuzlanır ben yatırmasamda kendi uyur kalır o denli daha 1-2 ay öncesinde 2 kere kalkar ıhh ıhh diyeses çıkarır yani ağlamaz inler gibi ses çıkarırdı bende bazen alır emzirir bazen pış pışlardım döner arkasına yatardı birde benim oglan çok hasas mesela dün dşardaydı kudur du resmen oynadı zıpladı bilerek gittim yormak iiçin neyse tanıdıığımızın kızıyla oynadı sağ olsun ilgilendii hiç düşmedi etmedi eve bi geldim yine kolunu kullanmıyor tek kolunu dönem dönem dönem ysşıyorum bunuu neyse konudan uzaklaştım demek istediğim hassas biri kim bilir naptıda kolunu acıttı odakullanmıyor kkolunu elini neysee
şimdi geceleri kalkarkenn artık sanki dövmüşümm gibi ağlıyarak kalkıyor birde ayaklarnı vuruyor debelenior emziriyorum uyuyor yatırıyrum kalkıyor hiç bunuda yaşamazdı nelermi denedim son 4 dişmizi kaldı ağrı kesici fark etmedi ki dahaönce işe yaramış tı diğer dişlerde , açmı desem herşeyi yiyen bir çocuk gecede büskivili sütün içer yatar ve gecede baktım sık kalkıyor süt yaparım giç onaylamasamda bazen tahıllı muhaele bi yaPIYOUM AYNI sonuç meselea bugün 8 kere kalktım bunada şükür diyorumm .
sebepler
1-emzirmek doktorda dedi 18 aydan sonra bağ yaparr duygusal öyle olabilir
2- 2 yaşsendromu
3- dişi ağrıyor
4-korkuyor (bunuda sen aklıma getirdin)
birde son günlerde şöyle yapıyor gündüzleri belli saatlerde çok keyiflidir ve o saatlereinde kendi halinde bir çocuktur gider arabasıyla kamyonlarıyla oynarr diğer odalarda keşif yapar mutfağı dağıtır asla dakarışmam yapsın derim keşfedior bu aralarr hep kucağımda koltuğa koyuyorum notbooku yerde otururum resmen notbookun önüne yatıyor kedi gibi hani yere yatar ya kedi sırt sütü bir oraya bir bir buraya sürünür öylee :))) hep kucağımda hep tepemdeee bunu yeni yapıyorrr hiç yapmazdıı gün boyu tek eğlenvcesi benim artıkk de cizgi film nede oyunca yüzüne bakmıyor

kimse yanlış anlamasın evladımı şikayet etmek için yazmıyorum sadece derdi var ve anlamaya çalışıyorumm sonuçta burda annemiz çok benim halimi anlayanda çok ve inanın uykusuxluk onuda bizide çok etkiliyor çünkü bebekler uyurken büyür kendi bünyesini böyle etkiliyor bizide beyinen bedenen etkiliyor sonuçta bend edinlenmeliyimki ona daha verimli olaımm.sütten kesmek istiyorum ama vicdanen rahat edemiyorum kuranda 2 yaş yazıyor rabbim bildiği var diyorum 3 ay sık dişini sık diyorum bir yandan 21 ay oldu 1 ay daha bekleyim kış çıksın alıştırayım diyorum bir yandan yza denk gelcek oruçlarda temmuzda başlıcak şimdi gece sahurakalkınca ya kalkarsa uyku açılır diyorum bir an öne alıştırayım belki deliksiz uykuya lışır diyorum kaldım böyleee yaniiii

işte böyleee ALLAH varlıklarını başımızdan eksik etmesin sağlık sihat versin cümlesine elbet bunlarda geçecek bir günn güzel yüzünü görünce unutuyorum herşeyi zatenn

Allah sabir versin canimmm

günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrr bugün iyiyim şükürrr herkezde iyidir inşallahhh
hayırlı cumalarrrrr olsun menü yazmaya devamm valla iyide olsa kötüde olsa yazayım herkezde yazsın yaaa kötüde olsa sonuçda gördümü insan ne yediğini daha dikkatli oluyor bu aralar hemen hemen herkez serdi zaten bahar çarptı bizi:9::9:

dünkü örnek olmayan menüm
gevrek peynir zeytin çeri domates
ara yok
öğle yemedim 3 tane kepekli galete attım azğıma halim yoktu yiyecek
kahve şekersiz sütsüz
akşam kahve şekersiz sütsüz yanında gofret birazzz keşke yemeseydimmidemi bulandırdı
su içen ben yarım lt bile içmedimmm düşünün
dün evde spor yspmadım dışarda yürüyüş yaptımmm

öyle bir güne böyle bir menü uymu$ :1:

gunaydin duygucum bugun tekrar basladim dikkat etmeye dun de davetteydim goturdum mamaciklari:) azonce girdim hem ogle yemegimi yerim hem 2laf ederiz dyeee amma1i kucagimda kimil kimil oteki ortada zipir zipir:27::nazar::emir_bebek:
kizlar mart sonu 55i goreyim cok oyalandim.yaris,mak isteyen:27:?valla kolay rakibimdir:33:zaafim cok:51:

ohh ohh sen yemeye devam ett :19:
sanirim sana en iyi rakip benim benden ve senden çok kaçamak yapan yok sanirim :1::1:

bende dünkü menümü yazayım hemen

sabah 10 tane kadar patates kızartması yarım kk peynir 2 lokma ballı kaymaklı ekmek
ara 1 küçük kare bitter çikolata
öğlen 2 kaşık kıymalı yumurta 1 dilim ekmek yarım kk peynir
ara yarım dilim ekmek 1 çay kaşığı salca sürdüm üstüne
akşam 4 kaşık mercimek çorba 1 büyük levrek fırında 1 dilim ekmek salata

1.5 litre su
5,6 bardak çay tatlandırıcı ile
20 dk kadar yürüdüm
yeğenlerimle boğuştum yarım saat :):)

menün güzel, damak zevklerimiz hiç ayni degilmi$, çig salçadan ve kaymaktan nefret ederimmm

günaydın herkese dünkü menü
kahvaltı yeşil çay bir kaşık bal peynir 3 zeytin domates salatalık
öğle bir kase yoğurt ve nesfit
akşam salata bir tabak kurufasülye salata 1 dilim ekmeksu içmedim :(

ooo menün güzel ke$ke suda içseydinn

Az önce eşim aradııı akrabaları vefat etmişşş evlerininn arkasında iştenn izinn almışş ve birazdann köye ggideceğizz
pazara kadarda ordayızz kayınbabamında sene mevlüdüü varr geçene senede o vefat etmiştii
küçükk kızıı okula göndermeyeceğim artıkkk

bu aradaa benn çokk uzunn zamandır yediklerimii yazmıyorumm inşallahh pazertesii günündenn itibarenn bende başlayacağımm

ba$in sag olsun canim

ac karna sirkeli su(nihayet!kac gundur icmedim)
kahvalti:yarim mayali pogaca+2 lokma borek
1 kurabiye
yarim kk karisik peynir+2 catal acili ezme
1 kucuk haslanmis yumurta
domates salatalik 2 fincan sekersiz cay
ara:2 kayisi 8kuru uzum kucucuktuler 3 badem
ogle:4 kasik peynirli makarnayi bol salatayla karistirdim:56:yarim bardak kola:17:
ara:suanda:34: sekersiz buyuk fincan turk kahvesi ama oncesinde 1 damla cik.biskuvi 1 kasik pekmez(asiri tatli istegim var pekmezle kesmek istedim yoksa dolaptaki cikolatalara biskuvilere dogru yol alicam:25:)
aksam(6da yemeyi planliyorum)yogurt ve barbinya ve belki de salata
yesil cay icmedim aksam icerim artik

agzim sulandi resmen, kiz sen hergün pogaça börekmi yapiyorsun?

leyyaa guzel kardesim sen asik misin:9::16:

evet :54::54::54::54::17::17::17::17::17:

gelmi$ken dünki menümü yazayimm

sabah : su, 125gr diyet yogurt, 1 çatal peynir
ögle : 2 yumartiyla yapilmi$ peynirli omlet
ara (misafir geldi) tatli krizim tutmasin diye tahin, biraz peynir
ak$am : 1 büyük tavuk budu, çok az çikolata
ara : birazcik yulaf ve az sütle yaptigim kahve

toplam 1 saat yürüyü$, 3 litreye yakin su

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlarrrrr, yeni bir diyete ba$ladimmm, çok saglikli, tv de bir diyetisyen tavsiye ediyordu ve tavsiye ederken tam benden bahsetmi$ gibiydi, yani, 2 kilo verip hemen geri alanlarda, diyorduki yagdan vermiyor o yüzden vesayre vesayre, sanki beni anlatti gibi bende karar verdim yapmayaaa hatta bu forumdada var yak at diyeti
anlaatayimmmm :
1. gün protein agirlikli besleniyorsun, salata sebze çok sinirli miktarda, ama et süt vesayre sinirsiz yeniyor
2. gün sebze ve karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, ama karbonhidrat sinirli miktarda sebze ve salata doyana kadar yiyorsun, meyvede serbest

ben dün protein gününü yaptim, migrenim tutmadi, sebebini anladim kirmizi et veya balik yedigimde tutuyormu$ galiba süt ürünleriye bu ikisini veya salami yedigimde ayni gün içinde illaki tutuyor, ama bu sefer tutmadi,
bir hafta denicem, hatta yapabilirsem 2-3 hafta yapmak istiyorum

diyetisyen bana demi$tiki haftada sadece bir ögün istedigin her$eyi yiyebilirsin, bende aynen öyle yapacagim, ama bu hafta yapmayacagim in$allah

duyfer e canım günaydın aslında kalkalı baya oldu anca fırsat buldum benim kızımda küçükken öyleydi geceleri çığırçarak uyanıyordu bağırışına ben bile sıçrayarak uyanıyordum sonra sordum soruşturdum hergece başında uyuturken felek ve nas surelerini ve ayetel kürsiyi okudum besmelesiz yatağa yatırmadım felak ve nas suresinin etkisi çok büyük bir kağıda yaz küç şekilde katla yastığının içine koy canım anlamlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın çok geçmiş olsun canım

Allah sabir versin canimmm

öyle bir güne böyle bir menü uymu$ :1:

ohh ohh sen yemeye devam ett :19:
sanirim sana en iyi rakip benim benden ve senden çok kaçamak yapan yok sanirim :1::1:

menün güzel, damak zevklerimiz hiç ayni degilmi$, çig salçadan ve kaymaktan nefret ederimmm

ooo menün güzel ke$ke suda içseydin
ü
*
ba$in sag olsun canim

agzim sulandi resmen, kiz sen hergün pogaça börekmi yapiyorsun?

evet :54::54::54::54::17::17::17::17::17:[/QUOTE

evet yaa düne o menü gitmiş leyyammm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahhhhhhhhhhhhh sanaaa ya sen deki bu gayret beni çok ettiii eski leyya gitmiş
kizlarrrrr, yeni bir diyete ba$ladimmm, çok saglikli, tv de bir diyetisyen tavsiye ediyordu ve tavsiye ederken tam benden bahsetmi$ gibiydi, yani, 2 kilo verip hemen geri alanlarda, diyorduki yagdan vermiyor o yüzden vesayre vesayre, sanki beni anlatti gibi bende karar verdim yapmayaaa hatta bu forumdada var yak at diyeti
anlaatayimmmm :
1. gün protein agirlikli besleniyorsun, salata sebze çok sinirli miktarda, ama et süt vesayre sinirsiz yeniyor
2. gün sebze ve karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, ama karbonhidrat sinirli miktarda sebze ve salata doyana kadar yiyorsun, meyvede serbest

ben dün protein gününü yaptim, migrenim tutmadi, sebebini anladim kirmizi et veya balik yedigimde tutuyormu$ galiba süt ürünleriye bu ikisini veya salami yedigimde ayni gün içinde illaki tutuyor, ama bu sefer tutmadi,

diyetisyen bana demi$tiki haftada sadece bir ögün istedigin her$eyi yiyebilirsin, bende aynen öyle yapacagim, ama bu hafta yapmayacagim in$allah
inş faydasnın görürsün bizzde yparızz gelişmeleri merakla beklicemmmmmmmm
duyfer e canım günaydın aslında kalkalı baya oldu anca fırsat buldum benim kızımda küçükken öyleydi geceleri çığırçarak uyanıyordu bağırışına ben bile sıçrayarak uyanıyordum sonra sordum soruşturdum hergece başında uyuturken felek ve nas surelerini ve ayetel kürsiyi okudum besmelesiz yatağa yatırmadım felak ve nas suresinin etkisi çok büyük bir kağıda yaz küç şekilde katla yastığının içine koy canım anlamlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın çok geçmiş olsun canım
demek yalnız değilimm sağ ol cnmm yaaa herkezin dediği herşeyi yapam ALLAH RZI OLSUNN

Son düzenleme:
evet yaa düne o menü gitmiş leyyammm

maşallahhhhhhhhhhhhh sanaaa ya sen deki bu gayret beni çok ettiii eski leyya gitmiş

inş faydasnın görürsün bizzde yparızz gelişmeleri merakla beklicemmmmmmmm

demek yalnız değilimm sağ ol cnmm yaaa herkezin dediği herşeyi yapam ALLAH RZI OLSUNN

in$allah bu gayret uzun sürer, 3 ayim kaldi, ayda 3 kilo versem ke$ke ahhh daha ne isterimki, inan artik çok biktim, bir hafta 1 kilo verdiyesem, diger hafat 1.8 aliyorum sonra tektrar fazladan aldigim kiloyu vermeye çali$iyorum veriyorum tekrar aliyorummm oooo uzadikca uzadi neredeyse 1 yildir diyet yapmaya çali$iyorum, bu sefer in$allah olur,
eger ba$aramazsam çok sagliksiz bir diyet yaparim haziranda ve bir ayda nasil 10 kilo verecegimi biliyorum ama i$te sonuçta sagligimi kaybetmeden güzellikle vermek istiyorum dua edinnn bana, $ekerle kendimi yeterince mahfettim daha fazlasini istemiyorumm aydaa 3 kilocukk ne olur ALLAHIMMMM

Tünaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün çok yoğun koşturmalı bir gündü ama kızım karlı çıktı epeyce sahil deniz havası aldı....Havayı alınca bir güzel uyudu..
Sabahtan beri aklımdasınız ama işlerden müsait olupta açamadım siteyi geçmişi okuyamaya çalışacagım...
Artık menü veriyorum....

Sabah ; 1 kk peynir 4 adet zeytin...
Ara ögün 4 adet kayısı
Öglen 1 kase yogurt turşu ve Kabak yemeğiç
Ara ögün denirse kflaks vişneli çikolata tadını begenmedim attım :)) Nedense yemeği isteği duydum...İlk defa...
Akşam yogurt 2 kaşık pazı yemeği,2 adet tavuk pirzola
Aksam 1 su bardagı sütlü nescafe kayısı,azıcıkta kuru üzüm..

2 bardak su anca içebildim.....Yeşilçay içemedim...

bu gecen sene oglumun dogum gunu için yaptıgım kurabıyeler

bu aksam kuzenımın kızının dogum gunu var onun ıcın yaptım nasıl gozukuyor kızlarrr

vuuuu meydan okuyorsun ha:23: olur ama biz ikimizde hamurislerini yer dururuz:52::9:nasil olsun bugunden pazartesiye kadar mi yoksa pazartesiden sonra 1 hafta mi?

düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca :1::1::1:
pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur

bu aksam kuzenımın kızının dogum gunu var onun ıcın yaptım nasıl gozukuyor kızlarrr

kizzzzzzz sen bize i$kencemi yapiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18: mmmmmmm canim çektiiiii

çok güzeller ellerine saglik, peki pastayi senmi yaptin? o çöpleri pi$tikten sonrami sapladin?

günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrr bugün iyiyim şükürrr herkezde iyidir inşallahhh
hayırlı cumalarrrrr olsun menü yazmaya devamm valla iyide olsa kötüde olsa yazayım herkezde yazsın yaaa kötüde olsa sonuçda gördümü insan ne yediğini daha dikkatli oluyor bu aralar hemen hemen herkez serdi zaten bahar çarptı bizi:9::9:

dünkü örnek olmayan menüm
gevrek peynir zeytin çeri domates
ara yok
öğle yemedim 3 tane kepekli galete attım azğıma halim yoktu yiyecek
kahve şekersiz sütsüz
akşam kahve şekersiz sütsüz yanında gofret birazzz keşke yemeseydimmidemi bulandırdı
su içen ben yarım lt bile içmedimmm düşünün
dün evde spor yspmadım dışarda yürüyüş yaptımmm
kızzz sen daha dun menu paylasımı ıcın ne soyledın bugun ne yapmıssınn saskınnn:1::1::1::1:
duygucum sütten kesmek için bence zamanın gelmiş büyükler sıcaklarda kesmeyin derler çocuğa yaramaz derler seninkinin maşallah iştahıda yerinde

sana bi tavsiyemde memeden kesince sakın gece mamasına alıştırma
uyanınca sadece su ver bunu bana annem tavsiye etti ikincisinde ve ben .çok rahat ettim çocukta gece uykusu bölünmeyince rahat uyuyor
bende gece mamasına alıstırmadım cunku gece mamasına alısan cocuklar yıne gece kalkkıp uykuları bolunuyormuss aynı sutte oldugu gıbı
anlaatayimmmm :

hayırlı olsun leylammm

leylacım ercecım saolunkızlar pastayı ben yapmadım sadece kurabıyeler benden
leylacım kurabıtye hamurunu yapıp acıp sekılle kestıkten sonra cop şişe geciriyorsun fırında oyle pişiriyorsun 3 4 tepsi cıkıyor cunku sıslerden dolayı yanyana sadce dızebiliyorsun şişler yer kaplıyor ama ugrastıyor sonuc mukemmel oluyorrr cpp şişler yanmıyor fırında bazen renk değiştiriyor ama bişi olmuyor sonra kutusunu hazırlıyıp kopukten hazırlamak gerekıyor cunku cop şişlerin batması gerekıyır

in$allah bu gayret uzun sürer, 3 ayim kaldi, ayda 3 kilo versem ke$ke ahhh daha ne isterimki, inan artik çok biktim, bir hafta 1 kilo verdiyesem, diger hafat 1.8 aliyorum sonra tektrar fazladan aldigim kiloyu vermeye çali$iyorum veriyorum tekrar aliyorummm oooo uzadikca uzadi neredeyse 1 yildir diyet yapmaya çali$iyorum, bu sefer in$allah olur,
eger ba$aramazsam çok sagliksiz bir diyet yaparim haziranda ve bir ayda nasil 10 kilo verecegimi biliyorum ama i$te sonuçta sagligimi kaybetmeden güzellikle vermek istiyorum dua edinnn bana, $ekerle kendimi yeterince mahfettim daha fazlasini istemiyorumm aydaa 3 kilocukk ne olur allahımmmm
inşalalh canım sen yeterki ste yaparsın bir anlık iştah seni yemeğe itmesin

[ı]tünaydın kızlar hayırlı cumalar
dün çok yoğun koşturmalı bir gündü ama kızım karlı çıktı epeyce sahil deniz havası aldı....havayı alınca bir güzel uyudu..
Sabahtan beri aklımdasınız ama işlerden müsait olupta açamadım siteyi geçmişi okuyamaya çalışacagım...
Artık menü veriyorum....

Sabah ; 1 kk peynir 4 adet zeytin...
Ara ögün 4 adet kayısı
öglen 1 kase yogurt turşu ve kabak yemeğiç
ara ögün denirse kflaks vişneli çikolata tadını begenmedim attım :)) nedense yemeği isteği duydum...ilk defa...
Akşam yogurt 2 kaşık pazı yemeği,2 adet tavuk pirzola
aksam 1 su bardagı sütlü nescafe kayısı,azıcıkta kuru üzüm..[/ı]

[ı]2 bardak su anca içebildim.....yeşilçay içemedim...[/ı]
tünaydın cnm geçmişi okuyuncaşaırma ama pek iç açıcı değill

gamzeee marifetli arkadsşım banada öğret 3 aya kuziş 2 yaşındaaaa
düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca :1::1::1:
Pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur
ahaaha o zaamn sizi ben yerimm
kızzz sen daha dun menu paylasımı ıcın ne soyledın bugun ne yapmıssınn saskınnn:1::1::1::1:

Bende gece mamasına alıstırmadım cunku gece mamasına alısan cocuklar yıne gece kalkkıp uykuları bolunuyormuss aynı sutte oldugu gıbı

hayırlı olsun leylammm

leylacım ercecım saolunkızlar pastayı ben yapmadım sadece kurabıyeler benden
leylacım kurabıtye hamurunu yapıp acıp sekılle kestıkten sonra cop şişe geciriyorsun fırında oyle pişiriyorsun 3 4 tepsi cıkıyor cunku sıslerden dolayı yanyana sadce dızebiliyorsun şişler yer kaplıyor ama ugrastıyor sonuc mukemmel oluyorrr cpp şişler yanmıyor fırında bazen renk değiştiriyor ama bişi olmuyor sonra kutusunu hazırlıyıp kopukten hazırlamak gerekıyor cunku cop şişlerin batması gerekıyır

sen benmi dünkübunalımımı unuttun muu kızzz unutma p.tesi günü senle başlıyoz yarışa hemidee

Kadınlar günümüzü kutlarımmmm :16::16::16::16:

Canım benim seninde kadınlar günün kutlu olsun..Öpüyorum.

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz haYIRLI BEREKETLİ OLSUNNNN
BEN PEK KENDİME GELEMEDİMMM DÜN ÇOK ZORGEÇTİ YİNE BAŞIM ÇATLICAK AĞRIDAN DUA EDİN NE OLUR BİZE BU ÇOCUK GECE RESMEN CANAVARLAŞIYOR
BİRDE ARTIK BURDA OLANLAR AYNIKİŞİLERR BİRBİRMİZİ TANIYORUZZ MENÜ YAZMAK ZORUDA DEĞİLSİNİZZ BENDE Bİ MÜDDET YAZMICAM ZATEN KİŞİNİN İSTEGİĞİNE BIRAKIYORUM:50::50::50:

Allah yardımcın olsun canım...bOL BOL SABIR...
BenCE menü yazalım duygucum...

Yarın izmir 19 dereccee kızlarrrr :30::30:

vay vay güneş nasıl şuanda duygucum izmir için kıpı rkıpırdır.:16:

canim sen ashabi kehf i biliyomusun .7 uyuyanlarda deniliyor,onlarin isimlerini yaz,oglunun yastiginin altina koy,ben kizima yaptim onu,5 aylik ve bir kere mamaya ya kalkiyo yada hic kalkmadan uyuyo sabah 7 ye kadar:nazar:

:nazar:Maşallah potim akşam yatıp sabah kalkan çocuklara hayranım darısı başımıza olsun inşallah...Bazen işyeri geliyorum kapıdan giridiğim gibi uykusuzm diyorum bana bişey demeyin biraz kendime geleyim....

duygucum dun geceden 3bucuk saatlik uykum var oglan uyandi 3 saat uyumadi sonrada kiz uyandi o uyumadi:37:cok fenayim hele ki bu gece ne olacak bakalim.demem o ki sen birde benim oglanin ilk 1 yasini gorecektin 2 saat butun uyumamistim hic.zamanla duzeliyorlar.anne baba olmak maddi manevi herseye dayanmak yetmek demek.haa sabir kalmiyor bazen evde kiyametler kopuyor ama bismillah deyip bu tatli gunlerinin kiymetini bilip sabredelim canim.kuzeyi uyutunca birazcik uzansan dinlenirsin biraz

Aynen canım.
Bütün çocuklu evlerde yaşınıyor :( Allahım canlarını sag etsin.

pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur

:1::1: vallahi süpersiniz neden olmasın

Maşallah leyyan ufak bir kaçamak hariicnde çok güzel listen...Ama misafirliğe gdiersen bu liste değişir gibime geliyor..:9:

Canım ellerine saglık maşallah çok hamaratsın:nazar:

ayyy pazartesi buyuk gun haa
kontesin suprizi senin foton kilo bildirimlerimiz yeniden hararetli diyete baslamamiz:32::46::21: benimde ara kablom yok esimde gorevde yoksa var ya ne alsam gosteresim var:27:ben cok severim begenip aldigim seyleri arkadaslarima da gostermeyi:21: gule gule coook mutlu huzurlu giy tatlim elbiseni omru de uzun olsun.:34:bende su online satis sitesinden 1 elbise begendim ama almadim:37:

Ay ben kontesi çok merak ediyorum pazartesi süprizi vardı ya az kaldı :52:
Pazartesi büyük gün bakalımmm bakalım senin son durum ne alemde ?

bide duygucugum oglunu söyle aksam üzeri disari cikartsan yarim saat bi saat yürütsen,yorulur belki birazda evde oynat belki faydasi olur,ben mutlaka her gün cikartiyorum kizi,benim kiz 3 günlükken basladik disar gezmelerine,ve her gün geziyoruz,40 dk,1 saat,herkes diyo ,üsür hasta olur diye,aliskin benim kizim diyorum,- derecelerde bile cikarrttim arabasiyla ,masallah hic hastada olmadi su ana kadar:nazar:

Kesinlikle katılıyorum potim dışarıya çıkartmak çok faydalı...Bunu bizzat ben yaşıyorum kızımda....Sokaga çıkıp gelelim yüzel bir uyku çeker rahatlar hatta eve girince nedne geldik diye aglama krizine girer...
:nazar: maşallah potim

ay insaallah su mart ayi hepimize cok verimli gelir,her yonden hayatimizda guzel adimlar atariz,kilolarimizi hepimiz hizla ve saglikla veririz.gamzenin nickinin altinda yaziyor ya 2012 yeni bir ben-cok hosuma gidiyor.bende kilo verme niyetini 1 ocak gunu almistim bu benimicin guzel bir adim yillardir kendimicin kilo bile vermedim dusunun.hayatimhep biseylerin telasinda gecti ama bu sene sorunsuz ve benim huzurum agirlikli bir sene olur insaallah..2012 YENI BIR BEN:16:

Evet bende mart ayından ümitliyim...Kedimi bu ay itibariyle daha farklı hissediyorum nedendir bilemişyorum
...:1:

inşalalh canım sen yeterki ste yaparsın bir anlık iştah seni yemeğe itmesin

tünaydın cnm geçmişi okuyuncaşaırma ama pek iç açıcı değill

gamzeee marifetli arkadsşım banada öğret 3 aya kuziş 2 yaşındaaaa

ahaaha o zaamn sizi ben yerimm

sen benmi dünkübunalımımı unuttun muu kızzz unutma p.tesi günü senle başlıyoz yarışa hemidee

temem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı:1::1::1::1::1:

oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa:52::52::52::52:
tesekkur ederim CIVCIVIMMMMMM resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm

Son düzenleme:
Duygucum geçmişi okuyamadım ama merak ettim şöyle bir göz gezdirdim hepimiz insanız herşey insanlar olur olur böyle durumlar geçer inş..Nazardan nazardan.. birazdan işleirm başına döneceğim cumadan yemekten dönerler....

Karabiberim başınzı sagolsun canım güle güle gidin..

Back
X