- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.401
gule gule sekerım bende cıkar kızlar pazara gıdecemmm gorusmek uzeree
görüşürüz gamzem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gule gule sekerım bende cıkar kızlar pazara gıdecemmm gorusmek uzeree
Allah kolaylık versin hiç içmeyen anlamaz derler
bende anlayamam ama ne kadar zor olursa olsun imkansız değil biz varız canım destekçin
ooooo maşallah hadi kolay gelsin
ay hem de bakıır en sevdiğiiiimbende kızılı cok sevıyorum cok kezde boyamısımdır en son suan sacımda olan ıse kumral bakırrr
kız duygu allah mı söletti benim bir tane kızım var evlatların için yazmışsın ya inşallaaaahhh yarabbim![]()
selam kizlar,pek giremiyorum bu siralar,kizimla ilgileniyorum
insallah ercem allah gonlune gore versın
![]()
çok sağlun gerçekten insan destek istiyo tek başına başaramaz gibi geliyo
dün kızımı öpüyorum annecim miss gibi kokuyosun lütfen bi daha içme sigara canına yazık diyo yaa benim çocuğum bana akıl veriyo nasıl utandım anlatamam meğerse ne piss kokuyomuşum insan içerken anlamıyo gerçekten
eltim de diyoki maşallah önce kilo verdin şimdi sigarayı bırakıyosun azmine hayranım diyo gel beraber bırakalım diyorum ama yok istemiyo gerçekten istemek çok önemliymiş
tesekkur ederim sekerım gıttım gedlım bıleeegörüşürüz gamzempazarda bol kalori yakmalar
kızlar bende çıkıyorum kaç gündür anneme gitmedim ona bi dolaşayım hava fena durmuyor yürüye yürüye gider gezerim![]()
inş cnm ya bu araalr nedesem çıkıyor zaten:)))kız duygu allah mı söletti benim bir tane kızım var evlatların için yazmışsın ya inşallaaaahhh yarabbim![]()
leyya bak kendin dedim 15 kg fazlancar ben de 83 lerdeyken çok verridim ayda kg düştükçe azalmaya başladıııoff ne bileyim ya onlar bende 15 kilo fazlaydilar bende saniyorumki onlarin yarisi kadar veririm ama nerde off
gidecegim canim hatta in$allah bu hafta cuma günü i$im çikmazsa her yil oldugu gibi tiroidimi kontrol etircem, bu güne kadar hep kaçamak yaptim diye vermedim aldim diyorum ama yok bu sefer o kadar dikkat ediyorumki yemin ederim
bu arada az önce 10 dk ko$u bandimda ko$tum ter içinde kaldim yaa
a.s tatlımm özletme yaa kendini ama bebişide ihmAL ETMEEEselam kizlar,pek giremiyorum bu siralar,kizimla ilgileniyorum
BAYAN BUNALIMMM AHH LEYYAM BENİMKÜÇÜK KARDEŞİMMMMduygummm senin dinledigin $arkiya bak benim dinledigime bak üstelik spor yaparken bile dinledimm
o deniz gözlerinden alamam gözlerimi
gider eski zamana aglarim yana yana
gitme kal be yanimda
$urada ba$ ucumda
sana kurban olurum
ELVEDA DEME BANAA
ben seni el üstünde
hatta ba$ üstünde
ta$irim merak etmeeee
ELVEDA DEME BANAAA
![]()
YAA İŞTE AL SANAA TOKAT GİBİ SÖZZZ İSTERSEN BIRAKMA BUNDAN SONRAAA ÖRNEK OLURSUN EVLADINAAçok sağlun gerçekten insan destek istiyo tek başına başaramaz gibi geliyo
dün kızımı öpüyorum annecim miss gibi kokuyosun lütfen bi daha içme sigara canına yazık diyo yaa benim çocuğum bana akıl veriyo nasıl utandım anlatamam meğerse ne piss kokuyomuşum insan içerken anlamıyo gerçekten
eltim de diyoki maşallah önce kilo verdin şimdi sigarayı bırakıyosun azmine hayranım diyo gel beraber bırakalım diyorum ama yok istemiyo gerçekten istemek çok önemliymiş
TAMAM CNM DİKKAT KENDİNE ÖPTÜMMMMMMkızlar bende çıkıyorum kaç gündür anneme gitmedim ona bi dolaşayım hava fena durmuyor yürüye yürüye gider gezerim![]()
A.S P.TESİ GÖRDÜM SENİ BİR DAHA GİRMEDİNNNselam kızlar epeydir yoktum nasılsınız
GEL CNM SORUN DEĞİLL BİZİM KAPIMIZ HERKEZE AÇIKmerhaba kızlar bened aranıza katılabilirmiyim dogum yapalı 10 ay oldu kilolar kaldıdestege ve morale ihtiyacım var oda sizde var
![]()
merhaba kızlar bened aranıza katılabilirmiyim dogum yapalı 10 ay oldu kilolar kaldıDestege ve morale ihtiyacım var oda sizde var
![]()
kızlarrrr yardıma ihtiyacım var ben bekarlığımdan beir pko olduğu için düzenli adet olmak için d.k hapı içiyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım yani içen bilir 21 tane hap var içiersin hap biter 2-3 güne regl olursunuzz yada 3-4 içmeyi unutursun adet olursunuz
ben hergün akşam hemen hemen aynı aatlerde hapı içiyorum ve çok disiplinliyimyani 1 gün bile unutmam normal hap salı günü bitcekti yani önümüzde hafta salı günü , ama ben bu hafta ara ara kanamam geldi ama az az , ama bugün baya bir gelmiş anlamadımm hiç başıma gelmedi daha 5 tane hapım var neden böyle oldu???
canım çok geçmiş olsun ama bence ihmal etme bu konuyu. kadın doğum doktorun vardır mutlaka onu ara.
gerçi bu diyet mevzuları adet düzenini çok bozuyor onunla ilgili de olabilir.
canım çok geçmiş olsun ama bence ihmal etme bu konuyu. kadın doğum doktorun vardır mutlaka onu ara.
gerçi bu diyet mevzuları adet düzenini çok bozuyor onunla ilgili de olabilir.
hosgeldın sıksık gır menu paylas sohbetlere dal bı kenarda kalma sekerım![]()
Haydi güzel herbiri 38 bedenn arkadaşlarımm gelin gayrii
benim kontesim nerde hemmmmmm bugün civciv süt iznindeee huuuuu hanımlarrrrr