- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.461
boşver canım sen onları arkadaşların ağzından da bal damlıyomuş yani
hani bazı tipler vardır senin zaafını ince noktanı bilir üstüne üstüne gelir ya seninkide o hesap olmuş biraz
sıkma canını leylaa yola devam
evet ya üstelikte çok samimi arkada$im degil, takmamak mümkün degil ya ben yine 2 kilo aldim! hiç görmeigim kilolardayim

günaydınnnn ..
haydaaaaaaaaa ne biçim arkadaşmışşş yaa sen takma cnmmm onlar senin güzelliğini kıskanmıştırrr
offf ama hakli o beni görmeyeli 4 kilo aldim

hayırlı cumalar herkesee
canım benim ya niye bakıyorsun sen onun lafına? kıskanmış belli ki. insan arkadaşına böyle der mi
sen üzülmee, diyetine devam et iyi gidiyorsun zaten son zamanlarda. arada böyle kaçamaklar olur zaten, üzme kendini
evet çok iyi besleniyordum ama bui kilo almami engellemedi! hayretler içerisindeyim, ben bu hafta tam 2 kilo aldim hiç görmedigim kilolara çiktim

takma kafana geçen gün ben üst komşumu bayadır görmüyordum çalışıyor sürerkli kapıda karşılaştık sen şişmişssin dedi bende olabilir dedim içeriye girdim oda 175 boyunda 50 kilo falan senin gibi sıska olmaktansa şişmek daha iyidir dedim![]()
hmmm ya benimde zayif arkada$im var oda nasil yaptinda kilo aldin diye soruyor kendisi kilo almak için ugra$ior
evet artık ben de menü yazmaya karar verdim. hayırlı olsuun
sabah : tam buğday ekmeğine tost
şekersiz çay
ara : 2 tane kuru kayısı
öğle : 1 kase çorba
yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : yarım paket çikolatalı form bisküvi
akşam : 11 tane etli kara lahana sarması
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara : yarım paket form bisküvi
ya aslında yarım paket bisküvi hakkım vardı ama yemekten sonra tutamadım kendimi diğer yarısını da yedim :14
oh oh süpersin canim, olsun o kaçamak sayilmaz bile, zaten ilk günler tam olarak uyamiyor insan