Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

varr 1.5 kg verdin ne güzelll yaa bakiştee buda bir hırs sebebi aa o vermiş bende verebilirimm ama biz bu aralar herkez alduığı için aa nasıl olsa oda almış diyoruz kontesim tebrikler inş devamı gelirr şekerimmm diğer hafta bana + 1.5 kg deme sakın haaa

menüne gelince o markaarna niye 1.5 tabakkk niye yarım değil hadi geçtim 1 tabak değğilde 1.5 tabak bakemm:47:

makarna diyetmi yapıyorsun yoksa kızzz ne bu hergün makarnaa varyA EMİN OL PİLAVLAR MAKARNALAR BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TEREYAĞLI YUMURTALAR HAVADA UÇUŞMASAA EMİN OL 2.5 KG VERİRDİNN DEMEKK NEYSEE VALLA BRAVOOO İNŞ DEVAMI GELİR SEVGİ PITIRCIĞIM

sağolasın evet canımm haklısın cuma 72,5 yi gördümm ya pazartesi ye 72 yi rahat görürdüm..

kızlarr bu haftaki deneyimm ve başarımm sanırım fikir veriri

bu hafta yemekten kısmadım bilmem sizler yapıyormusunuz haftalık yediklerimi kaydettiğim listeler var
şimdi inceledimm 1000-2100 kalori arası yemişim hatta salı günü listemin altına ohhaaa bana diye not düşmüşümm...

amaaaaaa

geçen hafta saatler den dolayı aydınlıkta çıktığım için bir hafta hemm gezme hem vitrin yalama işlemi yaptım arkadaşlaa vee hergün
evden ofise 1 saat gidişşş dönüş yürüdümm demekki keramett yürüyüşte....

vayyyyyyyy ne güzel yani aslındaa normal yiyip biraz aktiviteyi çoğaltsak iş bitmiştir kontes örneği ortadaa tebriklerr tatlımmmmmmmmm tekrarrr devamı gelir inşallah

feslimmm benimde dişim ağrıyoo demir dolgularımı kafama takıyorum...dişetlerim kanıyorr doktora daha gidemedimm
sanırım korkuyorum..

dişetlerim benimde çok kanıyordu diş etlerim şişmeye başladııı doktor dedi diş ipiş kullan ve ddişlerni kanatarak fırçala iltihap gitsin dedi harbiden artık kanamıyorr ama iştee tedavim devam etmelii
bide suuu onu yazmayı unuttum hergün ılık 2,5-3 litre suu ve artı çay kahve şekersizz.

vayy ılık su nasıl içiyorsun yaaa benim midem kalkıyorr içince suyunda çok büyük etkisi olmuşş bellii

dişetlerim benimde çok kanıyordu diş etlerim şişmeye başladııı doktor dedi diş ipiş kullan ve ddişlerni kanatarak fırçala iltihap gitsin dedi harbiden artık kanamıyorr ama iştee tedavim devam etmelii

vayy ılık su nasıl içiyorsun yaaa benim midem kalkıyorr içince suyunda çok büyük etkisi olmuşş bellii

ya aslında ılık suu benimde midemi kaldırıyodu ama kendimi sıka sıka alıştırdım.. yazın bile oda sıcaklığında içiyorumm...öylleee buzz gibi suyu nadiren içim yanarsa içiyorum bunuda kaç senedir ramazan yaza geliyo ya ordan keşfettik soğuk su hararet yapıyor.. ılık su veya açık limonlu çay harareti kesiyor susuzluğu gidderiyorr.eskiden yaşlılar buzlu su içmeyin mideniz soğuklama olur derler ne kadar doğru yaa...

kızlarr size doyum olmazz verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlere sağlık olsun diyorumm,ama benim geçen hafta yaptığım gibi alanlarıda esefle kınıyorum haftaya olmasın yada bir sonraki tartı gününe...:47::47:

duygucum haftaya pazartesi liste durumu için bence bir hafta atlayalım diyorumm ama sallayanlara ağır ceza olsun ....yani 2 haftalık kilo lar ciddi verilmiş olsun...ya da müsait olan bir arkadaşımız not alsın karar senin ama benim siteye girmem bile bazen sorun oluyor..onun için bu göreve talip olamıyorum...

fesli çoooook geçmiş olsun her türlü hastalığına Allah şifa versin canım

poti canım sana diş ameliyatını soran bendim korkuyordum şimdi çok acayip korkuyorum ikinizin başındanda çok zor geçmiş Allah kimseye yaşatmasın

leyyacım tebrikler tatlım inş. böyle gider kilo vermelerin canım

sarı civcivim senide tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

ya aslında ılık suu benimde midemi kaldırıyodu ama kendimi sıka sıka alıştırdım.. Yazın bile oda sıcaklığında içiyorumm...öylleee buzz gibi suyu nadiren içim yanarsa içiyorum bunuda kaç senedir ramazan yaza geliyo ya ordan keşfettik soğuk su hararet yapıyor.. ılık su veya açık limonlu çay harareti kesiyor susuzluğu gidderiyorr.eskiden yaşlılar buzlu su içmeyin mideniz soğuklama olur derler ne kadar doğru yaa...

hımm bende alışayım o zaman:))) ee ne varsa onlarda varr zaten eskilerde var

selamlar herkese bende bildirime geldim
geçen hafta 80
bu hafta 79.5
a.s tebriklerr tatlımmmmmm
duygucum kontesim nasılsınız güzeller

tebrik ederim kontes güzel vermişsin devamlı olması dileğiyle tatlım
iyiyimm güzelim sen nasılsınnnnnnnn
kızlarr size doyum olmazz verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlere sağlık olsun diyorumm,ama benim geçen hafta yaptığım gibi alanlarıda esefle kınıyorum haftaya olmasın yada bir sonraki tartı gününe...:47::47:

kınama beniii yaaaa :5::5::5: Zor şartlarım şuan zatennn

kontesim bir tık yediğini azalt çok değil 1.5 haftada 69 sun bencceee düşün yaa 69 luk kontesss bana yetiştin kızzz

evet evet evet duyguu senin ağzını yirim... canım haklısın verilmeyecek bişey yokkk hedefimm 69 geriiiiiiiiiiiiiiii.....ayyy bu gaz çok güzel oldu 64te buluşmamız dileğiyle yada sen 60 ben 64 hiççç farketmezz valla.......

duygucum haftaya pazartesi liste durumu için bence bir hafta atlayalım diyorumm ama sallayanlara ağır ceza olsun ....yani 2 haftalık kilo lar ciddi verilmiş olsun...ya da müsait olan bir arkadaşımız not alsın karar senin ama benim siteye girmem bile bazen sorun oluyor..onun için bu göreve talip olamıyorum...[/QU

EĞER İNTERNETİM YETİŞMEZSEE YA O HAFTAYI ES GEÇECEĞİZ YADA BEN MÜSAHİT OLURSAM TELEFONDAAN NOT ALCAM KG LARI BAĞLANIR BAĞLANMAZDAA GÜNCELLİCEM

duygucum haftaya pazartesi liste durumu için bence bir hafta atlayalım diyorumm ama sallayanlara ağır ceza olsun ....yani 2 haftalık kilo lar ciddi verilmiş olsun...ya da müsait olan bir arkadaşımız not alsın karar senin ama benim siteye girmem bile bazen sorun oluyor..onun için bu göreve talip olamıyorum...

duygucum bence haftaya kadar bağlanır netin ama olduki gelemezsen kontesin dediği gibi birimiz kaydederiz kilo bildirimlerini

hımm bende alışayım o zaman:))) ee ne varsa onlarda varr zaten eskilerde var

a.s tebriklerr tatlımmmmmm

iyiyimm güzelim sen nasılsınnnnnnnn

kınama beniii yaaaa :5::5::5: Zor şartlarım şuan zatennn

teşekkür ederim canım bende iyiyim
vermeye başladım mutluyum az verdim ama vermiş olmak yinede güzel geçen hafta içi hergün leslie yaptım + 2-3 gün dışardada yürüdüm

Slm millet dünkü menüm
Sabah: 1 adet kepekli sandivç yağsız peynir şekersiz çay
Ara:yeşil çay
Öğle:Tavuk sote ayran salata
Ara:4 tane çiğ köfte :52::52:
Akşam:5 tane milföylü patates :( kaçırdım biraz biliyorummm :2::2::2:

Back
X