ahh be gülüm şu sözün bile yorgunluğu aldııı birazzzz valla çok az işim kaldı onuda bi gün bitiririm onra cumöaya kadar keyif yapcamm burdaa inş.:)))) ama etmiş kadar oldunnnnn yüzümü güldürdünnn
valla yazacağımı yazdımmm hadi bu haftayı geçtimm ama p.tesi disiplin istiyorummm hiç kimse k.bakmasınnn arkadaşlarrr ben bu topiği niye kurdum bu topiğin kuralları varrr ben düşünün küçücükbebeklee vaktimi harcıyorum burdaa evimi taşırken bile öğleden önce giriyorum yani burda bi toplulukkkenbile zor kg veriyoruzz destek olmazsaa daha zıor veririzz eğer eskisi gibi menüler paylaşılık sağlıklı beslenme adını sohbetler ağırlıklık konuşurlursa eskisi gibi gaza gelirizz burdaa son günlerde durum şuuu
duygu topik sahibi oda kg veremiyorr saldı kendini falan kişidee yiyiyor filankişide yiyorrr zaten kg vermek zor iş amannnn diyoruzz yok öyle hanımlarrr herşeyden önce sağlık içinn kg vermemiz lazımmm eskidenn menüler yazılıyordu herkezz eleştirisini yapıyorduu gayretler yazılııyordu o zaman dipğer kişi aa bu onu yapmış bende yapmalıyım deniyorduuu haksızmıyımmm valal onubunubile bilmem haftaya p. tesi herkezdennnnnnnnnnnnnn liste istiyorum vakti olmayanlar bile 5 dk girsin lütfenn öncelik kg vermek sonra sohbettt