Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet fazla fazla hesap ettimm senin ağzını yirim yine ball damlıyo gellll gell 69 gelll burdanda izmire 65 yola çıktı bile kuşumm sonra beraber 60 a giderlerse şaşma...

yaparızz be kontesimm kadın isterse herşeyi yaparrr aaa 65 yolamı çıktı yeni evin adresni vereyimdee yanlışyere gitmesinn bu arada 69 1.5 haftaya ordaymış öyle dedi ama kalıcı değilmiş yerini 68 e bırakcakmış hemencikk

evet yaa bunu birde yerleştirmesi var neyseki cuma taşıncazyaa eşim kuzime bakarkenn c.tesi pazar yerleştiririm birde kontesim ben herşeyi o kadar güzel koliledimki üstüne ne var yazdım ve yeni evde kiler var açmıcam herşeyi çunku burdada geçiciyizzz kendi evimde açarım heşeyi bak şimdi koltukları veriyorum birinee cam büfem var onu vercem gardolpı karşı komşuya verdik bi gitcek baza halılar kuzeyin parçalanmışodası beyaz eşya birde koliler bu kadarrr şimdiki evde eşyalar varrr ablamınn bırakcak biz kendi evimize yeni eşya alcazz burda idareten yaşıcazz yani eşyalar ev herşey idaretennn

oo iyiiymiş bacım ozaman mantıklı gereksiz olan kolileri hiç açmazsın süperr

yaparızz be kontesimm kadın isterse herşeyi yaparrr aaa 65 yolamı çıktı yeni evin adresni vereyimdee yanlışyere gitmesinn bu arada 69 1.5 haftaya ordaymış öyle dedi ama kalıcı değilmiş yerini 68 e bırakcakmış hemencikk

ayyy şekerimm valla haklısın 68 de hazırlanıyomuş ısınıyo yola çıkmak üzeree

ya duygu kayın validemde sabahları spor yapıyo kendi çapında

hemen bizim sokakta küçük bir satdyum var oranın etrafında 1 saat yürüyüş ve yandaki parktaki spor aletlerindede 1 saat spor yapıyorum diyor..

ben işe gelirken o eve geliyodu aslında bende 7-8 arası yapsam olur 8:30 da evden çıkarımm

aklıma yattı...

ya duygu kayın validemde sabahları spor yapıyo kendi çapında

hemen bizim sokakta küçük bir satdyum var oranın etrafında 1 saat yürüyüş ve yandaki parktaki spor aletlerindede 1 saat spor yapıyorum diyor..

Ben işe gelirken o eve geliyodu aslında bende 7-8 arası yapsam olur 8:30 da evden çıkarımm

aklıma yattı...

maşallahh kayınvalideneee yaaa yuff bizeee yaa kocakadın 2 saat sporyapıyorrr brava ne diyimm maşallahh da diyimmm sende yap spor sıkılaşmak için de harika olur

Kontesiii canım arkadaşımmm müsadenleee gözümün önündeee herşeyi içine attığımkoliyide boşaltıp gereksizleri atayım ordandaamarkete gidip temizlik malzemesi alayımmm seni ve herkeziiii öpüyorummmm :16::16::16::16:

ama düşünsene 65 i görünce hemen salmak yokk şahsen ciddi bir korumaya geçeceğim geçen bir beslenme ve diyet uzmanının yazısını okudum haftanın 6 günü normal ama abartmadan yiyeceksin 7. gün yani haftada bir gün detoksa onun listesini yazmıştım sadece o gün biraz dikkat ediyosun ve kilonu muhafaza ediyosun ama işin ucu bırakılıyosa her ne ile zayıflarsan zayıfla 2 misli geri alınıyorr..

ama düşünsene 65 i görünce hemen salmak yokk şahsen ciddi bir korumaya geçeceğim geçen bir beslenme ve diyet uzmanının yazısını okudum haftanın 6 günü normal ama abartmadan yiyeceksin 7. gün yani haftada bir gün detoksa onun listesini yazmıştım sadece o gün biraz dikkat ediyosun ve kilonu muhafaza ediyosun ama işin ucu bırakılıyosa her ne ile zayıflarsan zayıfla 2 misli geri alınıyorr..
AAAİYİMİŞ BUUU MANTIKLIDAA 6 GÜN YE 1 GÜN MESELAA MEYVA YOĞURT YE SADECEEE ŞAhane olurrrr ay bi versek gözümüz gibi baKARIZ 65 'e:)))))

tamam kuşum bak işine kuzişi öpppp yerimee kokusunuda çekk içine...

TAMAM CNMM SEVESEVE KOKLARIMMM İÇİME ÇEKER ANTALYAYADA YOLLArımmm öptümm

patates kızartmasına kadar güzel cnm bende kızartma hastasıyımm yoğurtlu şöyleee emmee yağlıı iştee akşam yemiyorum özellikle haaa çok istiyorsam patatesleri baharatlarım bir kaşık zeytin yağl bular ırındaa pişiririm en az kızartması kadar lezzetli oluyorr

yavaş yavaş alışıcam işte cnm burdan eve gidiyorum annem ne yaptıysa yiyorum mnecburenn :30::30:

hemen atla gel yapayım kuzumm

ayy duygu ev toplamak çok kötüdür yaa bide bunları açması varr

neyse bana soracak olursan ıvır zıvır çoksa hiç düşünme at veya birine ver hiç boşuna yük etme kendine allah aşkına...

babamın bir sözü vardır eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ve fazla olan herşeyi atmak lazım diye düşünüyorum...

bende dolaplarımı yenileyecem almak açısından değil olanları dağıtmak açısından:pazar günü annemle saydık 27 çift ayakkabım varmışş

40 numara ayakkabı allahımm kime vercem diye düşünüyorumm

etrafta herkez küçük ayaklı bana göre...
keza kıyafetler üst baaşş oooyyy bahar temizliğim duruyor kışlıuklar kalkacak yazlıklar çıkacakkk

anammm........kim bunları yapacak.......

bana ver kontessssssss :1::1::1::1::1::1:
çevremde benimde yok 40 numara ayakkabı giyen
bende mecburen atıyorum bazı ayakkabılarımı

günaydınn arkadaşlar
sabah güzel başladım menü olarak inşallah akşama kadar devamını getirebilirim :1::1::1:
dün annemin baskülünü aldım tartıldım tam 70 gösterdi valla sınırdayım az kaldı 71 demeye buda bana kapak oldu benki 68 200 görmüş kadındım acilen silkelenmem lazım :27::27::27:

Back
X