Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın herkese sancım var bir türlü başlayamadı başlasa doktora gideceğim şişti karnım :(

günaydın kızlar dişimi aldırdım geldim çok ilginçti doktor 30 dakika sterilizasyon ile uğraştı ve 3 dakikada dişimi aldı çok uğraştım diş işleriyle ama bu kadar temiz titiz ve kolay olmamıştı yeni yeni ağrım başladı başımda çok ağrıyor ben çıkıyorum görüşmek üzere...

tv de bir diyetisyen var ve çok güzel bilgiler veriyor sabah 6da kalkın kalkınca iki bardak limonlu ılık su ve saat onun çok tehlikeli bir saat olduğunu söyledi bu saatte kalp krizi geçirme riski varmış ağır egzersiz yapmayın diyor günün salatası da semiz otlu yoğurtlu salata aslında bu gün salata günü yapsak herkes salata tarifi verse onları sanki poğaça börek gibi düşünüp yesek :)

günaydın kızlar dişimi aldırdım geldim çok ilginçti doktor 30 dakika sterilizasyon ile uğraştı ve 3 dakikada dişimi aldı çok uğraştım diş işleriyle ama bu kadar temiz titiz ve kolay olmamıştı yeni yeni ağrım başladı başımda çok ağrıyor ben çıkıyorum görüşmek üzere...

canımmm çok geçmiş olsun kolay geçtiğine sevindir zordur normalde ağrı kesici vermiştir iç ve dinlen... Allaha emanet ol...

tv de bir diyetisyen var ve çok güzel bilgiler veriyor sabah 6da kalkın kalkınca iki bardak limonlu ılık su ve saat onun çok tehlikeli bir saat olduğunu söyledi bu saatte kalp krizi geçirme riski varmış ağır egzersiz yapmayın diyor günün salatası da semiz otlu yoğurtlu salata aslında bu gün salata günü yapsak herkes salata tarifi verse onları sanki poğaça börek gibi düşünüp yesek :)

ben semizotu salatasına kuru soğon taze soğan domates maydanoz bol ekşi ve olmazsa olmazı sarımsak ezer katarım benim favori salatamdır saygılarımla

tamam bende roka marul bol ekşili salata yapayımm.......

günaydınn arkadaşlar
sabah güzel başladım menü olarak inşallah akşama kadar devamını getirebilirim :1::1::1:
dün annemin baskülünü aldım tartıldım tam 70 gösterdi valla sınırdayım az kaldı 71 demeye buda bana kapak oldu benki 68 200 görmüş kadındım acilen silkelenmem lazım :27::27::27:

akşama sadece salata ercemmm bak herkess salata tarifine başladııı...ımmm mis mis...

selam kizlar yine alinti yapmiyorum okuldayimmm

dün ne güzel o kadar misafir arasinda birer lokmayla geçi$tiren ben, ve ak$am yemegi yemeyen ben televizyon islerken aç karnima birden misafir geldi!! ve bu sefer dayanamadim hem kalburabasti yedim hemde helva, ama miktarini iyi ayarladim ve bugün tartiya yansimami$ti hihihihhih

salataya bende bayilirimm, en sevdigim salatalardan biri kirmizi lahana salatasi (yogurt ve sarimsakla)
veya bol limon ve tuzlu havuç rendesi yanina ha$lanmi$ yumurta çok güzel oluyor
bugün ise 2 yumurta ha$ladim salatalik dogradim domates dogradim onu yicem ögleye ah isveç ahhhhh

selam kızlar

geçmiş olsun feslim senin adına çok sevindim

canımmm çok geçmiş olsun kolay geçtiğine sevindir zordur normalde ağrı kesici vermiştir iç ve dinlen... Allaha emanet ol...

kuşummm ayakkabılarım senindir...bende atıyorum bazenn kıyamıyorum...amannn....

iri hatunumm ayaklar 40 bazen kiloluyken 40 bile sıkıyodu....

teşekkür ederim canlarım iyiym çok şükür 20 lik olmadığı için sanırım iyi hissediyorum kendimi
kızzz kontess hani bana ayakkabı :):)

Back
X