- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.761
leyya lütfen yaa bunlar nasıl sözler bende senin yaşlarında aynı kilolardaydım ve işin en acı yanı ne biliyormusun kilo vermek için hiç bişeyde yapmıyordum ben sadece 14 yaşıma kadar çok zayıf bi insandım sonra ilaçlar falan derken kilo aldım ama ailem hep kilolu olduğu için ırsi dedim evleneceğim zaman bile hiç bir zayıflama çabasında bulunmadım bende ilaçlardan sonra bir anda 15 kilodan fazla aldım çevremdekilerin sözlerini hiç umursamadım ırsiydi nede olsa!!!! ama senin şu gayretin çaban keşke bendede olsaydı veremesemde vermeye çalıştım deseydim ben daha ömrümde ilk defa geçen sene diyet yapmaya başladım yanii insanın aslında kilo verebileceğini geçen sene öğrendim bence sen çok şanslısın ve veremesende büyük bir çabanın içindesin ama tek sorun beynindeki bugün kaçamak yaptım yaa hemen kilo alacağım olgusunu çıkarmak
bende kaçamak yapınca hemen kilo alacağım diye şartlandırmıştım kendimi ve alıyordum ama şimdide kaçamak yapıyorum ama almayacağımı düşünüyorum bugüne kadarki tüm kilo bildirimlerime bak daha hiç artıya geçmedim ya aynı kaldım yada eksiye düştüm ve hepiniz görüyorsunuz listemi çok büyük kaçamaklarım olmamasına rağmen bende zor kiölo veriyorum bazen pes ediyorum ama toparlanıp kalkıyorum tekrar ayağa
bak kıymetini bil ben topiğe ilk geldiğim sıralarda bir dilim patatesli kek yedim diye topikten atacaklardı nerdeyse beni![]()
ama canim hiç iyi degilki böyle, çaba sarfedipte kar$iligini almak istiyorum artik, almadigimi görünce kendimi kaçamaga veriyorum gözüm dönüyor resmen, biktim bu durumdan kendimi bildim bileli kiloyla ilgileniyorum, artik canima tak etti, tatilde girince araya dahada strese girdim herkesi kiskaniyorum arkada$im benden sonra ba$ladi ve 7 kilo verdi, bense yerimde sayiyorum kaç kilo verdin dedigimde ayniyim diyorum kilo aldigimi diyemiyorum bile! kabuslarima giriyor resmen bu durum

günaydııııın güzelleeer
nasılsınız bakalım sizden çok uzak kaldım maalesef. bilgisayarım bozuktu uzun süredir. sizi çook özledim :)
ben iyi gibiyim. sınav stesim vardı onu atlattım çok şükür iyi geçti. kilo da vermişim :) yeme ataklarım da minimuma indi pek fazla bir şey istemiyor canım. sizler nasılsınız bakalıım? kilo verebildiniz mi?
tekrar ho$geldin canim özledik, vallahi ben berbat bir haldeyim