- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #9.021
bizde face yasak akşam evden okurum bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarım sıkı bi şekilde başlayalım artıkım şu işee
kaçamak yapana ceza verelim gaza gelelim
günaydinnnnn
duygucugum bugün senin detoksu yapiyorum insallah faydasi olur,sonucu yazarim,bu arada bugün fazla giremiycem malum cuma ,kuran okiycam namaz kilicam kizimi ögle uykusuna yatirip,bugün almanyada hava günesli sonrada yürüyüse cikaricam kizimi,dün kizimi ogle uykusuna yatirdim bir saat falan uyudu, bi baktim yirtińasiya agliyo gözleri birbirine yapismis capaklanmis sok oldum bir saatte nasil o hale geldi,kaptigim gibi doktorumuza gittik ,göz iltihabi olmus yavrum,zaten iki haftadir gripti anca düzeliyodu,bide bu cikti,rabbim dermansiz dert vermesin bunlar gelip gecici,faceda 9 yasinda bir cocuk ilik kanseri az önce gördüm cok üzüldüm 4 ay ömrü kalmis rabbim yardimcisi olsun ,grupta paylasiyim kizla haberi sizde görün bugün cuma saatinde o yavrumuz icin dua edelim,insallah ilik bulunur
poticim geçmiş olsunn soğuk çayla ıslatılmış pamukla içten dışa doğru silsen temizlenir
hayırlı cumalar tatlımmmmmmmmm menü güzel tabki mevlütte olmaz yemesennn gaywette yerinde yemişsin yürüyüşlede telafi etmişsingünaydınnn hayırlı cumalarrr
dünki menüm
sabaha
bir poğaça
domates yeşillik tek şlekerli çay
öğle mevlüt vardı ikramı geri çevirmek olmazdı
az tavuklu pilav
2 tulumba tatlısı
elma
akşam
bir tabak keşkek
kıvırcık salata
2 litre su
3 tek şekerli neskafe
45 dakika yürüyüş
menün çok güzel civcivimmmm kızın nasıl herşey yolundamıııGünaydın Kızlar
Dün evdeydim o yüzden bilgisaraya giremedim kızımın aylık doktor kontrolü vardı oray agittik eşimle eşim çok denedi beni hadi şundan yiyeylim hadi şuraya gidelim yok dedim evde yemeklerimiz var hemde kız uyudu eve gidelim dedim dünkü bildirimimi yapıyorum.Uzun zamandan bu yana düzenli gittim..
-Sabah peynir,4 adet zeytin,domates,salatalık ve maydonoz
Ara minik elma
-Öglen Bol yeşillikli salata ve yogurt
Ara minik elma
-Akşam Bol yeşillikli salata ,yogurt ve 3 kaşık minik ama kıymalı karnıbahar (kızıma yedirirken agzıma attım.)
Ara 1 adet çikolatalı etirform
Ara 2-3 kopardım kızım yemedi muz
1 Fincan sütlü kahve
1,5 lt su ve 4 fincan yeşilçay
dondurma benim kebaptan bile önce en büyük zafın hemen hemen hergün de yerimm abartırcasınaaa valla akşam yemeseydim iyimiş onun dışında hiç pişmandeğilim ama bundan sonraöğlen yicem yapcam inş..Canım çok ama çok geçmiş olsun...
Menün hafif canım ama dondurma ay benimde canım çekti...
anım menümmm tabiki,i böyle birşey yapabilirsinnnnn ama hergün yine burdaa bizimle paylaşımm yap emiii yoksa kırılırımmm cnmm birde maşallah diyorum sende maşallah de ama 20 mayısdaa eğer bizi mutlu etmezsen bir hafta hergünn kızlarlaa ortak karar vereceğimiz bir cumleyi yazacaksın kabulmuu hadi cnmmö busefer bırakma bu işin peşini hep diyorum sen 3 çocuk yapıp büyüttüysen herşey yaparsın ...Bugünnn çok yoğunumm sabah kalktımm hemenn pasta yaptımm okulda kermes varmışş oraya götüreceğimm dünden yapsam iyi olurduu ama görümceme gittik yine kayınvalide burda diyeee,
Okulda küçük kızımınn halk oyunları gösterisii var ,onuu izleyeceğimm
sabah yürüyüşe gitmek için aşağıya indimm yağmur vardı çıkamadımm
akşamm yine gittimm amaaa
Duygucumm evet ya demekkii banaa hırs lazımmışş
gerçektenn bu hafta çok harika gidiyorr
amaa senden birşey istiyeceğimm bunuu nasıll halledebilirizzz
benn kendimee şöyle bir söz verdimmm annemler istanbuldan gelene kadar kesinlikle basküle bakmayıpp orda bu zayıflamaya çalıştığımız kızlarla tartılırkenn görmekk istiyorumm
yanii şimdii çok merak ettiğimm içinn diyetimde bozmada yapıyorumm
çok sıkıı diyetteyimm yanii,isityorumkii ogün tartıldığımda resminii çekeyimm burayada koyayımm sizede banada süpriz olsunnn
ama tarih 20 mayıs canımm ogüne kadar bilmek istemiyorumm kilomuuu
aslında hergün tek tek yazıyor kızlar kaç geliyorsamm gramına kadar ama saklıyorlar kağıdıı
hayır anne o günn bakacasınn diyeee
benn burda yine yaptıklarımıı yazayımm amaa benden 4 hafta kadar kilo yazmamı istemesen duygucumm olurmuu canımm
baskülde kıpırdamalar olmuşşş
evet ya bu aralar herkezin kafasına dank ettii yazın gelmek üzere olduğuKarabiberim oh mis gibidir şimdi o pasta ellerine saglık ama sen yeme bitanem.
Hırslanmana çok sevindim hepimiz yavaş yavaş yola geliyoruz...
Bende duygunun itirazı olmaz sen yeterki kilo ver ve buralarda ugra yaptıklarını anlat canım..
Kızına başarılar canım...
valal o günler kimse olmaz tatill malummm isteyen p.tesi yapsın isteyen salı bildirim ben salı akşamı güncelleme yaparımmGeçmişi okumak istiyorum ama vaktim yok canlarım..Biraz işlerim var toplanıp geri gelirim okey..
Bu arada c.tesi pazar ve p.tesi ben ugrayamabilriim canlarım salı bildirim yaparım..
inşallah cnm ALLAH kabul etsinnbende çıkıyorum kızlar kayınvalidede cuma okuması var oraya gidiyorum
herkese hayırlı bereketli çok güzel bir cuma olsun inşallahh
evet kontesimmmmmm herşeyt çok güzle olcakk hepimiz için annen içinnnn inşallahhkızlarr günaydınn
sağolasın ercemmm...
ve bana dua edip geçmişolsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım,hepinize diyorum ki iyiki varsınız ve iyiki tanıştık...
insanın dostlarının olması ve onlarla acı tatlı herşeyini paylaşması çok güzel...
diyetlerde inşallah tam gaz başarılı gidiyordur...artık hayatımız baharla renklendi kızlar.güneş içimizi açıyor...
çokk daha güzel başarılar elde edeceğiz...
kendimden utanıyorummmm ne yalan söyleyim unuttummmsaat 10 da sohbetimiz var unutmayın olurmu kaç hastadır düzenli yapamamıştık
evet cnm ama avıktıkça yicenn yani istersen yarımö saatte bir yeee sorun yok kahvaltın klasık kahvaltı kahve bitki çayı sınırsuızzzDuygum Pazar ve P.tesi Ayran detoksunu uygulamak istiyorum..
Acilen 5 kilodan kurtulmam lazım.
Sabah güzel bir kahvaltı yeşillikli ve peynirli.
2 lt tuzsuz ayran
4.yemek kaşıgı bulgur
4.yemek kaşığı yeşil mercimek
4 yemek kaşıgı nohut buzlukta haşlanmışı var.
Maydonaz var evde her daim..Dereotuna bayılırım zaten.Ayran çorbası yap ye diyorsun yazın çok yeriz dereotu ile birlikte..
Hepsinini topluca blendırdan geçirip öglen akşam mı yiyeceğiz?
Bende böyle hızlı şeylere yapmak istemem dr gittim güzel cene 16 kilo verdim ama durakladımmı disiplinmi gitti anlamadım yad akilo yapıştı bana:))) Şu aralar ibrede gel gitlerle birlikte 64-63 ve 65 görmek sıkıyor 1 aydır.
aşk olsun ne izne böyle bir şey için izin lazımmı çok sevinrimm ekli olmayanda görür müsafirlermizde okurrrr ALLAH KABUL ETsin ALLAH RAZI OLSUN canımm..faceden okuyamayana burdada paylaşsak olur aslında duygudan izinsiz olacak ama bugünlük paylaşıyorum eğer yok derse haftaya paylaşmam
aminnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhfeslim allah razı olsun canım konu hatırlattın bizlere
cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım hepimizi affetsin affetsin
inşallah bulunurr özellikle çocuk hastalıkları beni kahrediyorr RABBİM bizi evladımızlaasınamasınnn .. kızınada çok geçmiş olsun canımmmm .. ayran detksunda inş işe yararr varsa takıldığın şey hiçç çekinmeee sor emiiigünaydinnnnn
duygucugum bugün senin detoksu yapiyorum insallah faydasi olur,sonucu yazarim,bu arada bugün fazla giremiycem malum cuma ,kuran okiycam namaz kilicam kizimi ögle uykusuna yatirip,bugün almanyada hava günesli sonrada yürüyüse cikaricam kizimi,dün kizimi ogle uykusuna yatirdim bir saat falan uyudu, bi baktim yirtińasiya agliyo gözleri birbirine yapismis capaklanmis sok oldum bir saatte nasil o hale geldi,kaptigim gibi doktorumuza gittik ,göz iltihabi olmus yavrum,zaten iki haftadir gripti anca düzeliyodu,bide bu cikti,rabbim dermansiz dert vermesin bunlar gelip gecici,faceda 9 yasinda bir cocuk ilik kanseri az önce gördüm cok üzüldüm 4 ay ömrü kalmis rabbim yardimcisi olsun ,grupta paylasiyim kizla haberi sizde görün bugün cuma saatinde o yavrumuz icin dua edelim,insallah ilik bulunur
feslim ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsunn benim çin önemli bir sohbet konusuydu bende anne ve babasınakırgın biriyimm yani kırgında emiyelimde onların bana benim istediğim gibi sahip çıkmamalarıilgi alaka göstememeleri beni niciltiyor yani en son taşındığım evde 5 dk mesafedeydim hiç gelmezlerdi aramazlardı taşınırken hiç yardım görmedim madden maneven destekte görmedikki durumları iyi yani bunlar beni üzdü haa yavaş yavaş içimdeki yanlış duygulardan kurtulsamdaa sitem etmeden içimdenn yanlış düşünedler geçmeden duramıyorum inşallah kurtulurum onlarıda olduğugibi kabul ederimmm inşallahh ama işte üzüyorr etraftaaböyle birlik içindee olan aileleri görüncee anne kız birlikte gezmiş alışveriş yapmış yemek yemişş bunlar beni ağlatan şeyler ben yaşayamıyorum çünkü . neysee soru sorcaktım nereye geldimmm namazlardan sonrakıldığı namazısevabını annabaya göndermek nasıl oluyorr mesela onlar için haç yapmak bunları açarmısınn
canım yaşadıklarımı anlatsam bu kadarı olmaz dersin bende ayrılmış bi anne babanın çocuğuyum neler yaşadım ne sıkıntıların içinden çıktım ama yapabilecek birşeyim yok anne babaya küslük kırgınlık olmaz sende annesin ne eziyetlerle evlat büyütüyorsun annen babanda seni öyle büyüttü bende ayını sorunları yaşıyorum emin olabilirsin ama sabır ediyorum onlar aramıyorsa ben arıyorum onlar gelmiyorsa ben gidiyorum çevremde herkes ailenin temel taşısın der bana herkesi ararım sorarım hatırını alırım toplantılar yaparım ailemi bir arada tutmak için çünkü akraba bağını kesmek çook büyük günah elinden geleni yapmaya çalış
namaz konusunda başkası için namaz kılınamıyor diye biliyorum ben ama araştırırım ama hac konusunda
vekaleten hacca gidecek kimsenin daha önce haccetmiş olması veya zengin birisi olması tercih edilmelidir vekil olarak hacca gidecek kimse fakir ise, daha önce de hacca gitmemişse, kendi için de, başka bir yıl hac yapması farz olur
duygucugum malzemeleri gittim aldim ama nohutum yok napicam simdi burdaki alman dükkanlarinda nohut yok,türk marketinede gitmeme imkan yok,baya uzak,nohutsuz yapm olurmu:26:
duygucugum malzemeleri gittim aldim ama nohutum yok napicam simdi burdaki alman dükkanlarinda nohut yok,türk marketinede gitmeme imkan yok,baya uzak,nohutsuz yapm olurmu:26: