- Konu Sahibi Betul_20162010
- #9.041
feslimmmm aglattin beni, çok güzel bir payla$im!!
benim anne konusunda, hiçbir derdim yok Allah'a $ükür
o beni kirmamak için elinden geleni yapar, bende aynen öyle, birbirimize o kadar bagliyizki, onsuz 1 ay geçirecegim diye içim yaniyor, Allah herkese annem gibi bir anne nasip etsin, bana ettigi dualari duyunca gizlice agliyorum, hatta Peygamberlere kom$u olayim diye bile eder (ayy yazarken bile gözlerim doldu)
ama babam, ah babam, eviine çok sadik, bizi hiçbir$eyden mahrum etmeden büyüttü, ne içkisi ne kumari ne sigarasi hiçbiri yok Allah'a $ükür, fakat çenesini tutamiyor, bu onun karakteri, hiç dü$ünmeden insalari kiriyor malesef, benim kalbimi o kadar kirdiki kaç kere, ama hiç kar$i gelmedim sustum agladim...ama kalbim kirila kirila, bende degi$tim, artik sohbet etmiyorum onunla, uzun uzun cümlelerde kurmuyorum
çünkü birkaç yil önce, o kadar kirdiki beni farkettimki bir sohbete ba$ladigimizda illaki kiriyor beni a$agiliyor vs vs bende karar aldim, ve denedim ne kadar az konu$sak aramiz o kadar iyi oluyor, $imdi öyleyiz artik, ve aramizda çok iyi, çok iyi derken öyle muhabbet falan olmuyor ama en azindan küslük olmuyor
babam beni kirdigini farkediyor, bende küsünce, suçlu ya hep gelip bir$eyler sorar, illaki konu$acak ve beni konu$turacak bir$eyler derdi....bir kaç yildir küs degiliz hiç
yüzüme kar$i güzel $eyler demesede, Allah herkese benim kizim gibi bir kiz nasip etsin diyormu$ anneme :))
benim anne konusunda, hiçbir derdim yok Allah'a $ükür
ama babam, ah babam, eviine çok sadik, bizi hiçbir$eyden mahrum etmeden büyüttü, ne içkisi ne kumari ne sigarasi hiçbiri yok Allah'a $ükür, fakat çenesini tutamiyor, bu onun karakteri, hiç dü$ünmeden insalari kiriyor malesef, benim kalbimi o kadar kirdiki kaç kere, ama hiç kar$i gelmedim sustum agladim...ama kalbim kirila kirila, bende degi$tim, artik sohbet etmiyorum onunla, uzun uzun cümlelerde kurmuyorum
babam beni kirdigini farkediyor, bende küsünce, suçlu ya hep gelip bir$eyler sorar, illaki konu$acak ve beni konu$turacak bir$eyler derdi....bir kaç yildir küs degiliz hiç