• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydııın dünya güzellerii nasılsınızz :16: ben dün çook yedim diye bugün ayran detoksu yapacaktım, ama sabah tahinli çörek vardı tazee sıcacık. dayanamadım yedim :( dengeleyebilirim umarım diğer öğünlerde. ama yarın ayran detoksunu kesssiiin yapacağım.

güne 1 saatlik yürüyüşle başladım. insanın vicdanını rahatlatıyor :1::1:

Ne kadan farklı hepimizin vücüdunun kilo alma yerleri...Evet haklısın 54-55 ler de benım şuanda olmak istediğim kilo eşimle konuşuyoruz herkes bana kilo verdin nasıl verdin vss ama ben kilo vermedim ki bu 1 yıl önceki halim aslıl 55 leri görürsem kilo vermişl olucam diyorum eşimde bana katılıyor kışınki disiplinimin olmadıgının farkında o da...Haklısın kilo verince popoda değişiyor...Benimki toparlandı :)))
Senin boyun kaçtı ????
Canım sen şuanda azmettin inşallah hapla başarırsın ne diyim
Kokruyorum ben haplardan ama sen güvenilir olduguna inanıyorsun inşallah uzun süre kullanmak zorunda kalmazsın..

vallahi senin gibi olmak isterdim, bir çocuk dogurupta bu kiloda olmak büyük ba$ari, b
benim boyum 161-162 ya senin?
ya dün hap içmedim resmen i$tah patlamasi ya$adim yine :(( ama tuttum kendimi, bu arada benim kilom sabit kaliyor, pes etmek üzereyim yaa geçen haftaya göre 400gr aldim hafta ba$inda ve hala veremedim :(

benim de bacaklarım çok inceldi. zaten kilo verince direkt bacaktan gidiyor. çok kilo aldığım için bacaklarım kalınlaşmıştı ama şimdi eski haline döndü tekrardan. ama üstten eksilen hiçbirşey yok :( sırtım, göbeğim, belim, kollarım. çok çirkin çok :(

evet canım güzel gidiyordum ama bugün yine çok bozdum :( dün ayran detoksu yapmıştım. yarın yine yapmam gerekecek :(

canım ya gider o 14-15 kilo. bak ne güzel vücut yapın çok güzelmiş, yine kilo verirsin yine öyle olur. mesela benim hiç ince bir belim olmayacak :(

ah ah hepimizin ba$ka bir bölgesi sorunlu, ya ben ne kadar hevesleniyorum ince bacaklilara, bu arada az önce belimi ölçtüm, birkaç ay önce zaten kalinla$tigi için 71cm olmu$tum $imdi resmen 73 :43::43:

günaydın arkadaşlarım naılsınız ben bugün hasta olmuşum karnım çok ağrıyorrr midem bulanıyor

leyyacım bugün bi gazetede yazıyor danimarkada birisi nutellaya dava açmış 2 kaşığı 200 kaloriymişşş
kızımı şişmanlatıp sağlığıyla oynadı diye cezaya çarrpılmış duyurulur

offf ya yemin ederim benim tüm kilolarimin sebebi o lanet olasi $ey! Allah'im resmen bagimlisiyim, sigara gibi aklima geliyor resmen agzim sulaniyor, ama bu hafta yeminliyim yemicem, nasil dayanacagim bilmiyorum
bu arada ben geçen sene, haftada bir kavanoz yiyordum ama fazla kilo almiyordum çünkü neredeyse ba$ka bir$ey yemiyordum, offf ne olacak benim halim ya resmen umutsuz vakayiùm

günaydııın dünya güzellerii nasılsınızz :16: ben dün çook yedim diye bugün ayran detoksu yapacaktım, ama sabah tahinli çörek vardı tazee sıcacık. dayanamadım yedim :( dengeleyebilirim umarım diğer öğünlerde. ama yarın ayran detoksunu kesssiiin yapacağım.

ben iyi olmaya çali$iyorum, sen nasilsin? ayy $u tahinli çörekte gözüm kaldi ya hiç yemedim in$allah bu yaz yicemm
ayran detoksu i$e yariyormu canim?
in$allah dengelmi$sidir :38:

ah ah hepimizin ba$ka bir bölgesi sorunlu, ya ben ne kadar hevesleniyorum ince bacaklilara, bu arada az önce belimi ölçtüm, birkaç ay önce zaten kalinla$tigi için 71cm olmu$tum $imdi resmen 73 :43::43:

ben iyi olmaya çali$iyorum, sen nasilsin? ayy $u tahinli çörekte gözüm kaldi ya hiç yemedim in$allah bu yaz yicemm
ayran detoksu i$e yariyormu canim?
in$allah dengelmi$sidir :38:

ah ben de ince bele çok özeniyorum canım ya :14: benim bel 80e yakın valla 70lerde olsa keşke :(

çok güzel canım ya o tahinli çörek. bayılıyorum bennn :16:
ayran detoksu yapamadım yine valla sabah su böreklerini götürdüm :14: iştahım çok açık bu aralar, o yüzden pek iyi sayılmam.

merhaba kızlaaaar:16:

duygucum ben yarın evde olmayacağım, arkadaşımda kalıcam. o yüzden kilo bildirimini salı sabahı yapabilir miyim? sorun olmaz umarım canım, öpüyorum :16:

Günaydın canlarım

hepimizde aynı dert var offf biraz ara vermek iyimi bilemiyorum ama diyet bilinçten gitmiyor sanırım...Geçen hafta sonu yedim yedim 2 gündürde yemiyorum dengelemeli gidiyorum he he he

Leyya ya hapa başlamışsın inşallah faydasını görürsün güzelim çok dikkat et emi aman aman kocaman öpüyorum seni bitanem

Duygucum
vallahi senin spor aşıkınada ben hayranım ya benımde bacaklaırmın incelmesi gerek başka bir derdim yok inan eliptik bisiklet aldırsam mı eşime faydası olurmu yaaa yoksa kendı basıma spor felan yapamıyorum hele bu aralar acayip yoruluıyorum.

Erce güzelim sanada kocaman helal olsun arkadaşım tebrik ediyorum....Seni kim tutar artıkın.

Karabiberim senin tartı gününü çok merak ediyorum.

Feslim inşallah dükkan açarsın....bİZİM TOPİĞİN Kadınları kimse tutamaz..

Persephonick seninde sınav dı okuldu derken hayatın hızlı be şekerim yaz gelsin biran öncede rahatla..Sen güzle gidiyordun son günlerde.

Hadi bari dünkü menümüde yazayım :))

Sabah peynir zeytin maydonoz 1 dilim ekmek
Öglen Peynir ekmek
İşyerinde olunca böyle oluyor evde olsam dolaptan neleri yemiştim.
Ara etiform biskivü
Akşam 2 adet tavuk pirzola ızgara salata (tuzlu yaglı artık böyle yiyorum) m,inik kepek ekmeği
1 bardak sütlü nescafe
2 lt su 3 fincan yeşilçay
bu aralar eliptik yapmıyorum yürüyüş çok yapıyorum ama kollarım ve omzumaağırlık vermem şartt amavarya eliptik bacaklarımı tAŞGİBİ YAPTIII sıkılaştı ve inceldiii resmen üçgen oldum yaüstüm köşeli altım ince:))))
slm güzel arkadaşlarım azimli arkadaşlarım nasılsınız bakem
ii kaçak sen nasılsınnnnnn özlüyoruzseniii
in$allah i$e yarayacak canim, zaten suyu çok içiyorum, bu arada 2 hapi ayni gün içmicem, birinde bir bitkinin kökleri var, digerinde 3 çe$it yosun varr ( dü$ününce igrenioyorum hihi)
ben nerde oturdugumu hiçç belirtmedim, nedense sevmiyorum ya, ben dogma büyüme fransadayim :72::72:

hmm benim tam tersim, canim o simitlerin sebebi sadece kilo degil, aslinda kiyafetlerimizden dolayi oluyormu$, dü$ük bel orayi çok sIktIgi için ora ayrilip simit oluyormu$ TV de anlattilar, ve ben ddunu duydugumdan beri dü$ük bel giymiyorum çok faydasini gördüm

evet canim ba$ladim hapa ama inanki kapsülü bile bitkisel, çok güvenilir ve dünyaca ünlü markalar, i$e yaramasada en azindan kendime psikolojik destek olduguna inanioyorum, aslinda her sabah açliktan öleerek kalkan ben, hala hiç acikmadim bior$eyde yemedim oysa hapin etkisi 24 saat degil sadece bir kaç saat :1::1:

canim sen bo$una üzülüyorsun toparlami$sin kendinii tebrik ederimm :kkk::kkk:
leyya hap la zayıflamak nasıl gidiyor özelden bana hapıni smin atsana tatlımm öncelikle fiziken bi rahatsızlığın oldumu kalpte çarpıntııı kg vermeye başladınmıı tabi ilaç içiyoru mdiyee yağ tatlı yemiyorsundur inşallah birdee 1 kutu iç başk içme gülümmm bu arada fransaadan yaşamana şaşırıdm en eni buralarda sanıyordum yani istanbuldaa valla hiç kusurama bakma hiç sevmediğim bir ülkedesinn israil ,fransaa, yunanistan, ermenmistan bu ülkelerden nefret ediyorum dahadoğrusu türkiyeme karşı olan tüm ülkelerden gel seni türkiyeye gelin alalımmm :))))
teşekkür ederim canımmmmm:38::38::38::38::38:evde oturunca kafayı yicek gibi oluyorum eee uğraşcak çocuk yok kocaman genç kız oldu işede gitmiyorum hergün hergün evde temizlenmiyo ee vaktimi kurslarla değerlendiriyorum bende
ehliyet kusunda gördüğüm ilkyardım dersi sayesinde kızım zehirlendiğinde ilk müdahaleyi ben yapmıştım ve doktorlara göre hayatını benim yaptığım müdahale kurtarmış tabi rabbimin bana verdiği güçle oldu ama insanında kendini geliştirmesi lazım daha sonra ingilizceyede gitmeyi düşünüyorum nasip olursa
resmimi biraz daha zayıflayınca gönderirim artıkın :1::1::1:
şaka bi yana kilo vermek bi tarafa şu sigaradan kurtuldum ya allahıma hergün şükrediyorumm duygucum
yaa büuyükzafer o illetten kurtulman maşallah subhanallah.. valla taktir ediyorum seni her konudaa

evet yaSPOR YAPINCAA O GÜN KAÇAMK BİLE YAPSAM İÇİM BİR PARÇA RAHAT EDİYORRR
merhaba kızlaaaar:16:

duygucum ben yarın evde olmayacağım, arkadaşımda kalıcam. o yüzden kilo bildirimini salı sabahı yapabilir miyim? sorun olmaz umarım canım, öpüyorum :16:
TAMAM TATLIMM SİZE İYİ EĞLENCELERR BENDE ÖPTÜMM

Slm güzellerr nasılsınız ayran içtik ayrıdüştük aman herkez iyi olsunn gersdi önemli değill,YARIN İZMİR 29 DERECE OY OYYY BU YAZ AĞIR GEÇECEK BELLİ OLDU,kociş markete gitti bakayım bi dedimmm ,, bende havadis yokkk düğüne kaldı 13 gün elbisemi aldım ama biraz dahazayıflayıp son 3 günde elbiseye bir tadilat daha yaptırmak bakalım hayırlısııı keşke şöyle bir mucize olsa 10 günde 10 kgay ben 5 kg bile razıyımmm şu kollar ve omuzlarlailgili hareket öğrenmem lazımmm askılı giydikçe rahatsız oluyorummm hepinizi öpüyorumm allaha emanet olunnnn

Son düzenleme:
bu haftanın etkinlikleri:

doğum günü
piknik
2 gece yatılı misafir
evlilik yıldönümü
derken foruma gelemedim hiç. özür dilerim:((

sonuç + 1kg. uf ya neden hep böyle bilmiyorum. vermek zor ama almak için üç gün yeterli:((((

herkese günaydın çarşamba işe başlıyorum hayırlısı benim için dua edin olur mu sanırım herke bana kötülük yapıyor çok zayıfladın diyorlar ben de herşeyi bırakıyorum ama geçende dediğim gibi tartımda problem var sanırım yani bozuk tartıya g,re 58.4 kilo bildirimim normal tartıda ise 56.4 olduğumu düşünüyorum ç
:)

hayırlı sabahlar kızlar cuma akşamı modemim bozzuldu yeni bir modem almak zorunda kaldık onun için kaç gündür hiç giremedim bu arada bu hafta çokkkk fena beslendim yemediğim şey kalmadı patlama yaşadım resmen bu hafta :( ama kilom aynı 71.000 ama yemesem bu hafta çok daha iyi olabilirdi çünkü o kadar koşturdum ki çok hareketliydim

duygum : hiç darilmam bende zaten her ne kadar fransiz vatanda$i olsamda fransayi sevmiyorum, ben Türküm ve hep bununla gurur duydum :) insanin kendi ülkesi yok bu yüzden lütfen Türkiye'yi kötülemeyin, kiymetini bilin, biz buralarda o kadar hasret çekiyoruzki, TV de gördükce içimiz gidiyor duygulaniyoruz, in$allah temmuzda ordayim :)

hap konusuna gelince, açiklik getireyim, bu zayiflatan bir ilaç degil, nasil limon tansiyonu dü$ürüyorsa, nasil tarçin $ekeri dengeliyorsa, buda yemeklerden önce alindiginda i$tahi azaltiyor, zayiflatan özelligi yok yani

bana gelince, hapi per$embe aldim, ama her ögünden önce 2 hap içilmeliydi, ama ben ak$amlari yemekten sonra içtim çünkü yemekten sonra i$tah patlamasi ya$iyorum, i$e yaradi ama ilaca hiç ba$lamadan i$tahim kapandi
, sanirim psikolojik olarak, anladimki bana psikolojik destek gerekiyormu$, mesela dün hiç içmedim ama yine ne i$tah patlamasi ya$adim nede bir$ey

yan etkilerini internetten ara$tirdim, karin $i$mesi ve vücudun su tutmasi, dogru çikti dün sabah kalktigimda 4 aylik hamile gibi karnim vardi, ve midem su tuttugu için uyandigimda agzimdan aci su geldi birazcik, bunun di$inda bir$ey olmadi

ah ben de ince bele çok özeniyorum canım ya :14: benim bel 80e yakın valla 70lerde olsa keşke :(

çok güzel canım ya o tahinli çörek. bayılıyorum bennn :16:
ayran detoksu yapamadım yine valla sabah su böreklerini götürdüm :14: iştahım çok açık bu aralar, o yüzden pek iyi sayılmam.

hmm canim zaten zayiflayinca belinde muhakkak incelir, ben ok ama çok kilo verdigimde bacaklarimda incelmeye ba$liyor, tabi son olarak popo ve bacaklarim inceliyor, ilk önce karin ve bel, hatta annem der yeter kilo verme belin kopacak tabi bunu $u an demiyor, 2 yil önce öyle diyordu

Slm güzellerr nasılsınız ayran içtik ayrıdüştük aman herkez iyi olsunn gersdi önemli değill,YARIN İZMİR 29 DERECE OY OYYY BU YAZ AĞIR GEÇECEK BELLİ OLDU,kociş markete gitti bakayım bi dedimmm ,, bende havadis yokkk düğüne kaldı 13 gün elbisemi aldım ama biraz dahazayıflayıp son 3 günde elbiseye bir tadilat daha yaptırmak bakalım hayırlısııı keşke şöyle bir mucize olsa 10 günde 10 kgay ben 5 kg bile razıyımmm şu kollar ve omuzlarlailgili hareket öğrenmem lazımmm askılı giydikçe rahatsız oluyorummm hepinizi öpüyorumm allaha emanet olunnnn

ah duygum bende öyle bir mucize bekliyorum ama nerdee
kiz bende senin omuz ve kollarinin çogu sarkan deridir yag degildir büyük ihtimalle, agirlik kaldirmayi denesen? $u küçük olanlar varya tek elle kaldirmak için, onlar i$e yariyormu$ abimin var ama zor oldugu için yapmiyorum zaten kollarim kaslandi daha fazla olmasini istemiyorum :47:

bu haftanın etkinlikleri:

doğum günü
piknik
2 gece yatılı misafir
evlilik yıldönümü
derken foruma gelemedim hiç. özür dilerim:((

sonuç + 1kg. uf ya neden hep böyle bilmiyorum. vermek zor ama almak için üç gün yeterli:((((

canim hepimiz ayniyiz bende nisanin ba$inda 2 dogum günü iki davet derken 1 kilo almi$tim :((

günaydın arkadaşlarım bu sabah 63,6 geldim malum günümdeyim

geçen hafta 64.2 dim

süpersin canim demekki adet olmasan 63 kilosun :)

hayırlı sabahlar kızlar cuma akşamı modemim bozzuldu yeni bir modem almak zorunda kaldık onun için kaç gündür hiç giremedim bu arada bu hafta çokkkk fena beslendim yemediğim şey kalmadı patlama yaşadım resmen bu hafta :( ama kilom aynı 71.000 ama yemesem bu hafta çok daha iyi olabilirdi çünkü o kadar koşturdum ki çok hareketliydim

hmm en azindan kilo almami$sin ence $ükret haline :)

bana gelince, çok güzel bir hafta sonu geçirdim ve bir karar aldim, günce 150 kalorilik çikolatadan bâ$ka tatli bir$ey yemicem, ve cumartesindne beri öyle yani bence kaçamagim yok yemeklerimide az yedim, fakat geçen hafta tam bir kilo almi$tim ve pazartesinden per$embeye 400gr almi$tim, bugün henüz tartilmadim biazdan tartilacagim

dün gezmeye gittik tam yürü$ yapilacak bir yere göl vardi, 1.5 saat yürüdük ailece, ve gitmeden önce ben ko$acagim dedim, ve minik bir göletin etrafinda 4 tur attim hizli ko$arak 10dk falan sürdü babam uzaktan bana bakip durdu, neyse baabam uzakla$inca anneme sordum babam bi$eymi dedi diye, oda dediki, "bu kiza i$ az geliyor galiba" :1::1: demi$ biliyor ya harekltli oldugumu :1:

henüz tartilmadim hala yatagimdayim :) ama midemin açlik sinyallerini çok iyi duyuyorum :)

herkese günaydın çarşamba işe başlıyorum hayırlısı benim için dua edin olur mu sanırım herke bana kötülük yapıyor çok zayıfladın diyorlar ben de herşeyi bırakıyorum ama geçende dediğim gibi tartımda problem var sanırım yani bozuk tartıya g,re 58.4 kilo bildirimim normal tartıda ise 56.4 olduğumu düşünüyorum ç
:)
tatlımmm 58,4 kayıt ediyorum ama yarına kadar tam birşey dersen düzeltirim

kilo bildirimi 58.800:(((((
hımm +600 artı haa naptında aldın bunlarııı :))) olsun verirsinnn
günaydın arkadaşlarım bu sabah 63,6 geldim malum günümdeyim

geçen hafta 64.2 dim
tebrikler tatlımmm 600 gr süperr
ahh feslim bende bugün yazcaktım özeline iyimsin diyeee iyi o kadar yemek yemene rahmen kg koruman süperrrr
duygum : hiç darilmam bende zaten her ne kadar fransiz vatanda$i olsamda fransayi sevmiyorum, ben Türküm ve hep bununla gurur duydum :) insanin kendi ülkesi yok bu yüzden lütfen Türkiye'yi kötülemeyin, kiymetini bilin, biz buralarda o kadar hasret çekiyoruzki, TV de gördükce içimiz gidiyor duygulaniyoruz, in$allah temmuzda ordayim :)

hap konusuna gelince, açiklik getireyim, bu zayiflatan bir ilaç degil, nasil limon tansiyonu dü$ürüyorsa, nasil tarçin $ekeri dengeliyorsa, buda yemeklerden önce alindiginda i$tahi azaltiyor, zayiflatan özelligi yok yani

bana gelince, hapi per$embe aldim, ama her ögünden önce 2 hap içilmeliydi, ama ben ak$amlari yemekten sonra içtim çünkü yemekten sonra i$tah patlamasi ya$iyorum, i$e yaradi ama ilaca hiç ba$lamadan i$tahim kapandi
, sanirim psikolojik olarak, anladimki bana psikolojik destek gerekiyormu$, mesela dün hiç içmedim ama yine ne i$tah patlamasi ya$adim nede bir$ey

yan etkilerini internetten ara$tirdim, karin $i$mesi ve vücudun su tutmasi, dogru çikti dün sabah kalktigimda 4 aylik hamile gibi karnim vardi, ve midem su tuttugu için uyandigimda agzimdan aci su geldi birazcik, bunun di$inda bir$ey olmadi
oo türkiyemi ve izmirimi hiç bir şeye değişmemmm inş harika bir kısmet bulup türkiyeye yerleşirsin tatlımm kolay değil gurbett çekmekkk napcan doğduğun değil doyduğun yer derlerr...eğeryolun izmire düşerseee kapım açık unutma tatlımmmm
hmm canim zaten zayiflayinca belinde muhakkak incelir, ben ok ama çok kilo verdigimde bacaklarimda incelmeye ba$liyor, tabi son olarak popo ve bacaklarim inceliyor, ilk önce karin ve bel, hatta annem der yeter kilo verme belin kopacak tabi bunu $u an demiyor, 2 yil önce öyle diyordu

ah duygum bende öyle bir mucize bekliyorum ama nerdee
kiz bende senin omuz ve kollarinin çogu sarkan deridir yag degildir büyük ihtimalle, agirlik kaldirmayi denesen? $u küçük olanlar varya tek elle kaldirmak için, onlar i$e yariyormu$ abimin var ama zor oldugu için yapmiyorum zaten kollarim kaslandi daha fazla olmasini istemiyorum :47:

canim hepimiz ayniyiz bende nisanin ba$inda 2 dogum günü iki davet derken 1 kilo almi$tim :((

süpersin canim demekki adet olmasan 63 kilosun :)

hmm en azindan kilo almami$sin ence $ükret haline :)
işte sarksaa daha öncedenn önemlem alırdımmm benim etli cnmmm spordn dolayı sarmam yok ama işte daha 10 kg var vermem gerken o yüzden mi şiş duruyor bilmiyorum dünden beri kol hareketi çalışıyorummm bakalımmm görcezz sonuçlarıı
bana gelince, çok güzel bir hafta sonu geçirdim ve bir karar aldim, günce 150 kalorilik çikolatadan bâ$ka tatli bir$ey yemicem, ve cumartesindne beri öyle yani bence kaçamagim yok yemeklerimide az yedim, fakat geçen hafta tam bir kilo almi$tim ve pazartesinden per$embeye 400gr almi$tim, bugün henüz tartilmadim biazdan tartilacagim

dün gezmeye gittik tam yürü$ yapilacak bir yere göl vardi, 1.5 saat yürüdük ailece, ve gitmeden önce ben ko$acagim dedim, ve minik bir göletin etrafinda 4 tur attim hizli ko$arak 10dk falan sürdü babam uzaktan bana bakip durdu, neyse baabam uzakla$inca anneme sordum babam bi$eymi dedi diye, oda dediki, "bu kiza i$ az geliyor galiba" :1::1: demi$ biliyor ya harekltli oldugumu :1:

henüz tartilmadim hala yatagimdayim :) ama midemin açlik sinyallerini çok iyi duyuyorum :)

ohh yatak keyfi haa ben 7,5 kalktımm kahvemi içtim kahvaltımı yaptımm temizliğe girişcem kalk kız tembell
bu arada leyyam güne ne kadar erken başlayıp midene birşey yollarsan metobolizman çalışmaya başlarmış yani senin metobolizmada uyuyor şun kalk iki lokma birşey yeee

günaydınnn güzellerr hayırlı sağlıklı huzurlu bol kg verdiğimiz bir hafta dilerimmmmm ...
bakalım kimler kg vermiş kimler almışşş benim kg aynıııı durakladımm bu aralarrr artık düğüne kadar umudum kalmadıı bari oğlumun doğum günü olan 11 hazirana kadar en kötü 63 olsammm keşkemmm neyse hayırlısııı olsunnn sabah doktorumdaa bir kadın çıktı aylar önce 120 kg eşi çok hakaret ediyordu duyguları baya incinmiş bir kadındı bugün çıktı 40 kg vermiş 79-80 arası amanda kadın bir değişmiş saçlar giysi öz güven üst seviyedee bayıldım kg ne kadar değiştiriyorr insanıı kadın 15 yaş gençleşmiş resmennnn kocasınıda boşamış daha 15kg daha vercem diyor valla o azimle verirdeee bende şu 10 kg versemm valla almakkolay vermek zorr neyse güzellerr benden bu kadarr ara ara bakarım gündemde temizlik varrr çok çok öptümmm x0x0x0x0:))))

oo türkiyemi ve izmirimi hiç bir şeye değişmemmm inş harika bir kısmet bulup türkiyeye yerleşirsin tatlımm kolay değil gurbett çekmekkk napcan doğduğun değil doyduğun yer derlerr...eğeryolun izmire düşerseee kapım açık unutma tatlımmmm

işte sarksaa daha öncedenn önemlem alırdımmm benim etli cnmmm spordn dolayı sarmam yok ama işte daha 10 kg var vermem gerken o yüzden mi şiş duruyor bilmiyorum dünden beri kol hareketi çalışıyorummm bakalımmm görcezz sonuçlarıı

ohh yatak keyfi haa ben 7,5 kalktımm kahvemi içtim kahvaltımı yaptımm temizliğe girişcem kalk kız tembell
bu arada leyyam güne ne kadar erken başlayıp midene birşey yollarsan metobolizman çalışmaya başlarmış yani senin metobolizmada uyuyor şun kalk iki lokma birşey yeee

kim bilir belkide bu yaz kismitemi Türkiye'de bulurum :) bu arada benim dogdugumda doydugumda yer fransa, ay çok te$ekkür ederim canim çok naziksin :) $imdilik hiç izmire gitmedim ama genelde sicak $ehirleri hiç sevmem :)

sarkmiyorsa demekki malesef yag, kilo verdikce gidecek ba$ka çaresi yok malesef :(

canim bende 8.30 da kalktim ama herkes yatiyor gidip TV izlemekte istemiyorum yalniz ba$ima :) bu arada hala yatiyorum ama fransada saatler 1 saat geri Türkiye'ye göre yani orda 11 se burda 10, aciktim ama geçti birden bire dün ko$tugum için yorulmu$um evde sessiz sakin aldim PC yi yatiyorum :))

günaydınnn güzellerr hayırlı sağlıklı huzurlu bol kg verdiğimiz bir hafta dilerimmmmm ...
bakalım kimler kg vermiş kimler almışşş benim kg aynıııı durakladımm bu aralarrr artık düğüne kadar umudum kalmadıı bari oğlumun doğum günü olan 11 hazirana kadar en kötü 63 olsammm keşkemmm neyse hayırlısııı olsunnn sabah doktorumdaa bir kadın çıktı aylar önce 120 kg eşi çok hakaret ediyordu duyguları baya incinmiş bir kadındı bugün çıktı 40 kg vermiş 79-80 arası amanda kadın bir değişmiş saçlar giysi öz güven üst seviyedee bayıldım kg ne kadar değiştiriyorr insanıı kadın 15 yaş gençleşmiş resmennnn kocasınıda boşamış daha 15kg daha vercem diyor valla o azimle verirdeee bende şu 10 kg versemm valla almakkolay vermek zorr neyse güzellerr benden bu kadarr ara ara bakarım gündemde temizlik varrr çok çok öptümmm x0x0x0x0:))))

ayni kiloda sayiliriz ke$ke bende hazirana kadar 63 olsam daha ne isterim :( haziranda ise annemler Türkiye'ye gidecekler ben sonradan gidecegim ve annem olmadi için daha kolay kilo veririm diye dü$ünüyorum, aslinda 1 aydan fazla süremiz var, çabalasak gitmezmiki 4 kilo?

kızlar tekrar merhaba

aslında ben sabah bildirim yapıp uzun bir name dökmüştüm ama çıkmamış

şuanda sadece poticim seni görebiliyorum herkes kapalı....

bu sabah tartıldım kilom aynı 72 duraksadım mmı kaldımmı ama geçen hafta hiçç dikkat etmedim ondan oldu sanırım...

bu hafta sonu itibariyle 70i ve hatta 69 u hedeflemiştim 2-3 kilo varya yapıştı kaldı ayyy...

neyse sağlık olsun kızlarr...

Back
X