• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun

seni yerimm ben düşünceli arkadaşımm faydalı insan...durr az daha verelimm ayy kız biyerde buluşsakyaa ankarada mesela kızılaydaa ahh ne güzel yerdir...krizanteme misafir oluruzz sende dolma getirirsinn ehee hayale bakk.....ama güzelll...

hemen cevap yazayımm:

duygu:pehlivan+iyi bir anne+sevgi dolu+pozitif+gayretli
erce:çok iradeli sigara konusunda+diyette irade azbiraz düşük+kızıyla kardeş gibi çok genç
karabiber:namı diyar karabatak çok hoşş bir hatun ama 3 çocukla hareketli bir hayatı var
leylaa:ahh leyla ahh az biraz uzaktan kendime bakışım,kendimle yüzleşmem aşık leyla+diyette iradesiz aynı benn
krizantemm:sakin bir deniz+iyi bir eş+iyibir anne+huzurlu bir insan mütevazi yavaş ama emin ilerliyor
gamze:oda pehlivan arkadaşlardan+diyett azmi ehh işte+iyi bir anne çok güzel doğumgünü pastası yapıyo
persphonecikk: dünya güzeli+taze kan+aslında gayret etse olacak
fesleğen:çok iradeli+başarılı+iyi bir ev hanımı
poti:gurbet kuşu+diyette o az gayretli

nerde kalmıştımm

az evvel kamu eylemcileri geçti yoldan onu izlemeye geçtimm daha da geçiyolar grev büyükk

sarı civciv:iyi kardeşimiz fazla aktif değil ama iyi kilo verdi diyetisyene gidiyodu ara verdi sanırım

ve 112 acil ayışığı bacımm:topiğin son transferi yeni kan valla tam bizim kadan gayretli şimdilik neşeli bir hatuna benziyorr...

ve gelelimm bana:

kontess:tatlımı tatlı,güzelmi güzell,zarifmi zarif birisi beyaz tenli sarışın mavi gözlü nazar değmesin diye kahve lens takıyorr.:)))
17,800 kilo verdi totaldee biliyomusunuz 1 yılda maşallah diyin:nazar::nazar:

gamze: sırdaş,arkadaş, iyi bir anne, zayıflamada emin adımlarla gidiyor
fesli: hamarat- her ne kadar yemesekte şahane kayseri mantısı yapıyor- iş kadını
erce: benim için çok güçlü bir kadın -gayretli-yetenekli
leyya: utangaç güzel-güzelliğinin kıymatine bilmeyen afet- kabul et iradesiz (zayıflama konusun) -duygusal-aşık- zeki
persophonevik: duru güzellik-gamzeli fanatik- akıllı -orta iradeli-kibar-ortamda kendni sevdiren
karabiber: 3 çocuk doğurmuş sabırlı insan,iyi kalpli temiz yürekli, amairade accuk zayıf
krizanteb:sabırlı,sakin,yerin de konuşan,amavefalı
potim: uzak diyorın türk güzeli her ne kadar zayıflamadaağır adımlarla ilerlesende güzel ve iy ibir annesinn
sarıcivciv: hızlı vekararlı zayıflayan (ilk günlerde) çalışkan,ailesine düşkün
flower788: çok fazla tanımıyorum az giriyorsun amaazimlisin kararlısın
ayışığı-112: seni tanımıyorum ama tahmin edeyim tez canlı,neşeli,ortama çabık kendni sevdiren veadepte olan, güzel bir annesin
kestane şekeri: tatlı içten,kaçak
veeeeeeeeee astsolistimmm kontesimee
kontess: iyi niyetli, akıllı,vefakar,arkadaş,eğlenceli,danışıla bilen, hominegırtlak,zayıflamadairadesiz ( ama olucak zayıflıcak),eşine çok aşık ve ilerde mükemmel bir anne
vee bennnnnn: çatlak,pehlivan,oğluna ve eşine çok aşık, sabırsız,irade ortama göree duygu durumuna göre bazen çok iradeli bazen orta iradeli) ,başarılı,sporu çok severr, öyle saçma sapan bir kadın işte

seni yerimm ben düşünceli arkadaşımm faydalı insan...durr az daha verelimm ayy kız biyerde buluşsakyaa ankarada mesela kızılaydaa ahh ne güzel yerdir...krizanteme misafir oluruzz sende dolma getirirsinn ehee hayale bakk.....ama güzelll...

kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh :21::21::21::21::21::21:
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle :1::1::1:

canım arkadaşlarım benim için yaptığınız harika yorumlara çok teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum cansınız dostsunuz benim yeni bir hayata sigarasız günlere kavuşmama sebep olan harika insanlarsınız
kocamın olmadığı şu günlerde yalnızlığımı unutturan can arkadaşlarsınız :16::16::16::16::16:

keşke öyle bir imkan olsaaa dagörüşsekkk yokki uçağın kontes birde kontes olcan

aman allahımmm tablo yenilenmiş :43::43::43::43::43::43:
bu hafta eksi çıkıcam böle olmaz rezil oldum offffff +3000 olur mu yaaaaa
ben birde insaflı oldum buçuğu eklemedimmm :))
Duygu hepimizden önce incecik hatun olcak , yemio içmio spor yapıo :63: :32:
evert hepinzi sollucam sizi şikolar sizi
tühhhhhhh salatalık evde yoktu koymadım bak şimdi ama olsun benim tartıdaki rakamı bi görsen dudağın uçuklar valla
bu sefer seni yencem duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:27::27::27::27::27::27::27::27:
sen pizza yeme balım adana ye kebap ye çiğköfte ye pizza kesmez seni :9::9::9::9::9::9:
cicim ben yazın kebap yemem midem bulanırr kışın severim emme pizzaaa hermevsimde yerimmm
duygu bu menü çok az olmuş gibi geldi bana :47::47::47::47:
evet az oldu dün iştahım yoktuuuu
suyu bazen önemsiyorum akşama kadar 2-2.5 lt içiyorum bazende önemsemeyip unutuyorum. birde bende mide sorunu var. su içince bile midem bulanıyo. reflü. gastrit.bakteri... bitki çayı aklıma geldikçe içiyorum ve en son şok diyetlere başladım. isveç diyeti gibi...eve koşu bandı aldım düzenli biniyordum sonuç alamayınca onuda bıraktım
cnm benmide mide sorunum varrr miden ekşiyorsasana güzel tv oyalıyıcısı tuzsuz leblemi yee hem aburcubur yemezsin hemde fazla siti emerrr valal şok diyet falann geri dönüşümü olan şeyler ben ayda 1- 2 kere detoks yapmayaç alçışıyorum diğer günlerde az ama sık besleniyorum genelde salata tarzı yiyorum birde spor yapıpı da faydA görmeyen az insan vardır hatta yoktur ya düzenli yapmıyorsun yada kg vermesende sıkılaşıyorsundur mezureyle ölç bak kendini ben spor yaparak ekmeği esmerleştrip az yiyerek abur cuburu minimum derecede azaltarak, bol su yeşişl çay sevmesemde içerek verdim bu kgları
ben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun
oyyyyy demen bile yeterrr yan komşun olmakisterdimmmm

ayyy teşekkür ederim kızlar , beni şımartıyonuz hatta şimdi şımarıklık yapcem menüde :1:
sabah nöbetten çıkarken 1/3 simit yedim ama taze değildi dündendi yanında şekersiz çay , arada 2 tanecik kiraz attım ağzıma , şimdi oğluşlara çökelekli pişi yapcem ama sadece ucundan tadına bakcem duygu uçurur yoksa beni , ucunda tvde rezillik var dimi :1: ya ben neden spora başlayamıommmmm , yürüyüş bandınıda indirdim belki heveslenirim die , ama bugün en az yarım saatt kurtuluşum yok hele bide pişiden yersem kesin :29:

kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh :21::21::21::21::21::21:
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle :1::1::1:
hepimiz ideal kg ulaşıncaa kontesin özel uçağıyla yaparız bende güzek tramusu yaparım size amaçakma değil orjinal

tanıyamadınmıı

sağ elinle totona bir çimdik at aklına gelirr...:))))

yoksa ben gelir tanıtırımmmmm:) ona göree ayy

şimdi salağın biri aradı benii moralmanımm bozulduu
benim minik kuru totuma çimdiklemesem onun yerine pehlivan kollarmı çimdiklesem olmazmıı kim üzmüş benim sevgi pıtırcıığımı
canım arkadaşlarım benim için yaptığınız harika yorumlara çok teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum cansınız dostsunuz benim yeni bir hayata sigarasız günlere kavuşmama sebep olan harika insanlarsınız
kocamın olmadığı şu günlerde yalnızlığımı unutturan can arkadaşlarsınız :16::16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Size doyum olmii , bende gidem kahvaltıdan ( öğle yemeği ) önce yürüyüş yapem az :10: , yoksa kendimi hiç affetmicem hele duygu çıldırmış gibin spor yaparkene :21:

bu mesajı erce beğenmedi :22::22::22::22:
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn

Ne taraf tutcam kız delüü , tepesine dikildim spormu yaptırıom görmüyom tanımıom bile kızcağızı , seni de tutarım ben nolcekmiş :1: spora heveslendimdi oda ertelendi çünkü oğluşlar geldi yanıma :1: ne dedimde tuttum ben taraf kafam ona takıldı şimdi , seni daha tanımıimki :27:

Size doyum olmii , bende gidem kahvaltıdan ( öğle yemeği ) önce yürüyüş yapem az :10: , yoksa kendimi hiç affetmicem hele duygu çıldırmış gibin spor yaparkene :21:
kız sen benim geçmiş yaqzılarmı okusan demek şok olcan 32 dk spor spor değilki ben ara verdim o yüzden alıştırma bu benki 1 saat eliptik
21 dk leslie
200 adet mekik
ve ip atlayan biriydimm

bu mesajı erce beğenmedi :22::22::22::22:
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn
haa sen git müsafirlikte dolma kurabiye ye ben spor yapam ee tab ibenden olcak herkezz
herkescikler gitmiş
bende kalkıyım işlerimi yapıyım :6::6::6::6::6::6:
hadi kalk dünkünün sporunu yapp
Ne taraf tutcam kız delüü , tepesine dikildim spormu yaptırıom görmüyom tanımıom bile kızcağızı , seni de tutarım ben nolcekmiş :1: spora heveslendimdi oda ertelendi çünkü oğluşlar geldi yanıma :1: ne dedimde tuttum ben taraf kafam ona takıldı şimdi , seni daha tanımıimki :27:
şimdi sen bilmiyonn biz erceyle yarıştayız p.tesiye kadar kim fala kg vercek diyee kapışıyoz sen böyle yazınca fesatlandı:))) dün kendisi müsafirlikte löp löt görürmüş dolmalarıı

pişi yedim 1 tane çökelekli , bol domates salatalıkla ayrıca 2 kaşık kfleks :1: o nerden çıktı demeyin :1: dolapta aylar öncesinden kalmış benim oğlanlar yemek yeme özürlüdür , günlerce aç gezerler , bi tanesi onu bulmuş bunu yicem die tutturdu :1: çok seviyor , ayrıca bu ara buğday ekmeği alıyorum ellerinde dilim dilim onu yiyorlar , anası değil oğlanları zayıflıycak :1:

Son düzenleme:
gamzecim gelmiş hoşgelmişşşşşş
oğluşun nasıl geçmiş olsun canım :nazar::nazar:
hosbuldukk ercemmmmmmmmmmmmm sen nasılsın oğlusta ıyı sayılır dun yıne 40 buldu atesı ama ındı sonra bugun ıyı cok sukur krese vardık bu hafta yatıp dınlensın dedi babamızzz
aslında ikram olarAKFAZLA YEMEMİŞSİN YANİ ŞUNU DÜŞÜRNÜRSEK 3-4 TANE KURABİYE KOL BÖREKLERİ KISIRLAR VS .. DOLMA FAZLAKAÇMIŞ AMAKİM TABAĞINDAKİ DOLMALARI YEMEZ Kİ BENOLSAM BENDE YERDİM EMİN OL HİÇ BİRŞEY YEMESEMDE DOLMA YANİ SARMA YERDİMMM... AMA KEŞKE ÖĞLEN YEMESEYDİN GEÇİŞTİRSEYDİN DE AKŞAMA HZIRLIK YAPSAYDINN NEYSEE SENİNDE KAÇAMAĞIN BU OLSUNN YOLA DEVAM VALLA ACIMICAMYENCEM SENİİİ TÜM TOPİKTEE ŞİŞKO PATATES DEDİRTİRİM HAAA

NİYE NİYE NİYE NİYE NİYEEE:))) ASIL KİLİT SALATALIK DERMİŞİM SALATALIK OLUNCA 3 KG DERMİŞİMMMMMM

KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR:33: :9:

AHHHHH YAKTIN BENİ IZGARA ETTİN MANGALIMI YAKTINNN ERCEM PİZZAMI PİZZAMI BUGÜN DETOKS YAPACAK ARKADAŞINA PİZZAMI DEDİNN SENN SENİ KINIYORUMMM :9:

TATLIM NABER FINDIĞIM NASIL OLDUU

ASLINDA GÜZEL AMA GEÇ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ LEYYAM MADEN SUYU İÇSEYDİNN

YA KG O AKDAR KÖTÜ BİRŞEYKİ İNSANIN SAĞLIĞI GİDİYOR GÖRSELLİĞİ DEĞİŞİYİOR BÜR ŞEY ÜSTÜNE OLMUYOR ÇABUK YORULUP ÇABUK TERLİYOR ŞU STARDAKİ YENİ BİR HAYATI MUTLAKAİZLİYORUM GÖRSENİZ HAFTADA 4KG VERENDE VAR 6 KG DA 2 KG DA AMA AFEDERSENİZ EŞŞEK GİBİ SPOR YAPIP YEDİKLERNİE DİKKAT EDİYORLAR İLK HALLERİ VE SON HALLERNİ GÖRSENİZZ ŞAŞIRIRSINIZZ 36 KG VERENDE VAR EN AZ KG VEREN 2 AYDA 19 KG VERDİ ANNENE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM Abinde inş bir an önce verir 40 KG AZ DEĞİL ALLAH YARDIMCISI VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ıyıyım kusummmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn barkın daha ıyı bugun dun 40 buldu atesı ma bugun ıyıyızz krese ara verdık bu haftaaaa opuyorummm tocamannnnn
bu kadar romantizimden sonra gideyim kaka temizleyim oğlann kurbağ yutmuş sankiii:9::9::10::10::10:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: bezı bıraktırırsın bu yaz paşamaaaaaaaa artık kusum

ben geldım kızlar nasılsınız bakem gecen hafta bıme plates topu gtırdılerrr gelıyorum gıdıyorummm 2 3 tane top kalmıs sepette almadan gecıyorum bı ara ıstıyordum sonradanda yapmam dıye almamıstım hadı alayım dedim dun aldımmm sımdıden netten ebrunun dvdlerınden ındrımeye ugrasıyorum aksılık bu ya tam ındırıyor zaten uzun suruyor bıtmesıne yakın pat elektrık gıtttı gelınce tekrar baslattım ındırmeye tekrar elektrık gıttı tekcıleın bugun bayagı kulakları cınladı bendenız tarafındannn:33::33::33:

Back
X