kızlarrr günaydınn
canlarımm geldimm işteee..
duygumm beni sormuşsun annemide sağol canım annem şuanda hastanede başında teyzemle kayınvalidem var, bugün karın boşluğundan ve ciğerinden su alacak doktorlar inş.dualarımızla rabbim şifasını verecekk...
sıcak ve boğucu bir gün olmasına rağmen içim bir hoşş bugün sabah sadece bir miktar kayısı yedimm...kahvaltı yapmadım yanii
şimdi kızlarr:
şöyle bir değerlendirme yapacak olursakk,
topiğin maşallahı ercem aman nazar değmesin motivasyonu bizede bulaşsınn
zsa geldiğine sevindimmm
feslininde tabii
şimmdi gelelim duygum sana senin sıkıntının sebebi tahmin ettiğim şey ise hiç boşuna evde pinekleme derhal, profesyonel destek all, ama tahmin ettiğim şey değilse ayriyeten konuşuruz bırakma kendini canım...
kızlar inanın hepimizin iyi kötüü bir sürü sorun sıkıntıı ve gel gitli dönemlerimiz var...ama dirayetli olmamız lazımm unutmayınn
lütfen umudumuzu kaybetmeyelimm inanın dünyadaki en kötü şey sağlık sorunu ve hastalıklar onda bile büyük sabır her zaman bizi daha iyiye götürür...
diğer herşeyy gelip geçer demesi kolay diyorsunuznuzdur içinizden bazen gelip geçmiyor delipte geçiyor
evet kimimizin maddi sıkıntıları,kimimizin evlat hasreti var,kimimizin eşi gurbette,kimimizin kendi gurbette,kimimiz kocasından ayrılmak üzere,kimilerimizz hayatından memnun değill...vs.vs.dedimyaa her şeyy çeşit çeşit...
Kadınızz sabırr en çok bize yakışır ve en kötü ayrılıkta ölüm ayrılığıdır rabbim zamansız yaşatmasın,bizi kimsesiz ve çaresiz bırakmasın
onun için naçizane derimki silkelenelimm kendimize gelelimmm ve rabbimiz her sabah sağlıkla uyandığımız için hamd edelimm,şükredelim,teşekkür ederimm
şimmdi günün bombasıı
GAMZEEEEEE........size gamzeyle ilgili dedi kodu yapacamm yada istersenizz kendi itiraf etsinn ben kızdım uyardım kendini topikçe dövelim yoksa onu cısss diyelimm neyse demiyim daha fazla anlayan anladı...