• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canim inanki çok zor, birde karde$imin okulunda eglence yaptilar (ilk okul) orayada pasta yaptim, birde misafire derken, yine ucuz atlattim diye dü$ünsemde 1.400 kiloyu vermek neredeyse 2 haftami alir ya :47:

bende çok seviyorum misafiri hatta anneme diyorumki anne bugün bo$um ke$ke kom$uyu çagirsanda eglensek, $ansima kom$ularin hepsi genç bu yüzden iyi anla$iyorum ama kilolar bakiminda çok kötü, ben evlensemde sürekli misafirim olur eminimmm
ne diyeyim o zaman destek alcan kendini nasıl tutman gerektiğini öğrenmek içinn aman yeni bir hayatı izliyorsann çok iyi bir örnek o programm
kizlar bende beni iki haftadir aglatan derdimden bahsedeyim, aslinda belki size komik gelecek ama yinede içimi dökmek istiyorum,

benim karde$im ilk okulda aramizda bayagi ya$ farki var, ve o annemle tatile gidecek, ben burada kalacagim onlar bir ay gidecek, ve ben karde$imin hasretine $imdiden dayanamiyorum onu bir gün görmesem içim tuhaf oluyor özlüyorum inanin okuldan gelince ilk onu soruyorum, $imdi ise gidecegini bildigim için neredeyse her gün agliyorum, o uyurken onu izliyorum yanina uzanip sarilip öpüp kokluyorum, rüyalarima bile giriyor,
kizlar bunlari yazarken bile gözya$larim kiyafetimi islatti, onu çok ama çok seviyorum, Allah kimseyi karde$inden ayirmasin

oyy kıyamam ne güzel bir kardeşlik ilişkisi ALLAH SEvginizi arttırsın şimdiden ALLAH kavuştursunn ee ayrılmay aalış yarın ömürgün evlencenn belki uzağa gitcennn kıyamam sana duygusal leyyam

nerden şe ettin kızzz gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız gel burayaaa seni napcam etlerni liğme liğme etcemmm

eeeeeeee kontes farkıııı bilcez okadar yada dikkatim sayesindeee diyelimm...
bilmem garii topik versin cezasını......ben uyardım inşallah dedi
yada erce ablasından ders alsınn

erce seni bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorumm helal sana

allahım gamzemede nasip etsinn...

kızlarrr günaydınn
canlarımm geldimm işteee..
duygumm beni sormuşsun annemide sağol canım annem şuanda hastanede başında teyzemle kayınvalidem var, bugün karın boşluğundan ve ciğerinden su alacak doktorlar inş.dualarımızla rabbim şifasını verecekk...
sıcak ve boğucu bir gün olmasına rağmen içim bir hoşş bugün sabah sadece bir miktar kayısı yedimm...kahvaltı yapmadım yanii
şimdi kızlarr:
şöyle bir değerlendirme yapacak olursakk,
topiğin maşallahı ercem aman nazar değmesin motivasyonu bizede bulaşsınn
zsa geldiğine sevindimmm
feslininde tabii
şimmdi gelelim duygum sana senin sıkıntının sebebi tahmin ettiğim şey ise hiç boşuna evde pinekleme derhal, profesyonel destek all, ama tahmin ettiğim şey değilse ayriyeten konuşuruz bırakma kendini canım...
kızlar inanın hepimizin iyi kötüü bir sürü sorun sıkıntıı ve gel gitli dönemlerimiz var...ama dirayetli olmamız lazımm unutmayınn
lütfen umudumuzu kaybetmeyelimm inanın dünyadaki en kötü şey sağlık sorunu ve hastalıklar onda bile büyük sabır her zaman bizi daha iyiye götürür...
diğer herşeyy gelip geçer demesi kolay diyorsunuznuzdur içinizden bazen gelip geçmiyor delipte geçiyor
evet kimimizin maddi sıkıntıları,kimimizin evlat hasreti var,kimimizin eşi gurbette,kimimizin kendi gurbette,kimimiz kocasından ayrılmak üzere,kimilerimizz hayatından memnun değill...vs.vs.dedimyaa her şeyy çeşit çeşit...
Kadınızz sabırr en çok bize yakışır ve en kötü ayrılıkta ölüm ayrılığıdır rabbim zamansız yaşatmasın,bizi kimsesiz ve çaresiz bırakmasın
onun için naçizane derimki silkelenelimm kendimize gelelimmm ve rabbimiz her sabah sağlıkla uyandığımız için hamd edelimm,şükredelim,teşekkür ederimm

şimmdi günün bombasıı
GAMZEEEEEE........size gamzeyle ilgili dedi kodu yapacamm yada istersenizz kendi itiraf etsinn ben kızdım uyardım kendini topikçe dövelim yoksa onu cısss diyelimm neyse demiyim daha fazla anlayan anladı...

yerden göğe haklısın cnmm ne bir eksik ne bir fazla varr dediklerinde herşeyden önce sağlık rabbim sağlığımızı korusunn
o güzel annenede rabbim yardım etsinnnn şifa versinnnn yüzünüzü güldürsünnn inşallahhhh.. nerde varsaaaa

ALLAH herkezin gönlündeki eğer hzyırlıysa versinnnnn
bana gelinceee bende tam bilmiyorum neden böyleyimmmm

eeeeeeee kontes farkıııı bilcez okadar yada dikkatim sayesindeee diyelimm...
bilmem garii topik versin cezasını......ben uyardım inşallah dedi
yada erce ablasından ders alsınn

erce seni bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorumm helal sana

allahım gamzemede nasip etsinn...

vaybee kontesime bak sennnnnn
bende erceyi tebrik ediyorum amozon ercem benim bak kızz sigarayı bıraktı tekrar 72 çıktı bak şimdi yine 69
gamzeee bize asla düşmez seni uyarmak ama evladın için bırkk imknsız değil erceden biliyorsunn oğluna örnek olmaaa kendinide onuda zehirlemee tatlımmm ibizede kırılma senin iyiliğin için diyoruzzz

bir itirafta bendennn kontesi hanımaaa ah be kontes profilindeki resimm ne kadar adatıcı meğer sen düşündüğümden gördüğümresimdende daha güzelmişsinnn geçengün paylaştığın resme bayıldımmmmmmmmmmmm lütfen o resmi kırp ve profiline koyyyy ve şu güzellğine haksızlık etmeeeeeeeee

ne diyeyim o zaman destek alcan kendini nasıl tutman gerektiğini öğrenmek içinn aman yeni bir hayatı izliyorsann çok iyi bir örnek o programm

oyy kıyamam ne güzel bir kardeşlik ilişkisi ALLAH SEvginizi arttırsın şimdiden ALLAH kavuştursunn ee ayrılmay aalış yarın ömürgün evlencenn belki uzağa gitcennn kıyamam sana duygusal leyyam

annemde diyor evlenince karde$inidemi götürcen diye ama elimde degil, $imdi hala agliyorum odama kapandim, in$allah o gidince kendimi yemeye vermem! günlerce aglayacagim kesin ama,
nedense sanki ona bir$ey olacak diye korkuyorum :((

annemde diyor evlenince karde$inidemi götürcen diye ama elimde degil, $imdi hala agliyorum odama kapandim, in$allah o gidince kendimi yemeye vermem! günlerce aglayacagim kesin ama,
nedense sanki ona bir$ey olacak diye korkuyorum :((

şişttttt ağzını hayra aç tövbe de çabukkk ay leyya yapma böyle zarar veriyon kendine çok içini ferah tut sağ salim gidip gelmey inasip etsin ALLAH

bir itirafta bendennn kontesi hanımaaa ah be kontes profilindeki resimm ne kadar adatıcı meğer sen düşündüğümden gördüğümresimdende daha güzelmişsinnn geçengün paylaştığın resme bayıldımmmmmmmmmmmm lütfen o resmi kırp ve profiline koyyyy ve şu güzellğine haksızlık etmeeeeeeeee

ayayayayyy teşekkür ederimm şekerimmm yok doğal halimm dermişimmm,bazen insan iştee moralsiz olunca odun gibi çıkıyorr o fotoda net çıkmışımm dersteeyken arkadaş çekti..ama hala daha tombikim maalesefff
heheee
ilahi duygummm
kız en çok şeye güdümm bana esmer demiştinyaaa onaa
kız ben bembeyaz bir hatunumm hatta lakabımmm pamukk annem koymuştuu sonra pamuk diye komşunun köpeği vardı beni kıskanıyodu köpüş hepp.....

ayayayayyy teşekkür ederimm şekerimmm yok doğal halimm dermişimmm,bazen insan iştee moralsiz olunca odun gibi çıkıyorr o fotoda net çıkmışımm dersteeyken arkadaş çekti..ama hala daha tombikim maalesefff
heheee
ilahi duygummm
kız en çok şeye güdümm bana esmer demiştinyaaa onaa
kız ben bembeyaz bir hatunumm hatta lakabımmm pamukk annem koymuştuu sonra pamuk diye komşunun köpeği vardı beni kıskanıyodu köpüş hepp.....

işte onu diyorum giymişsin kapkara bluzu uzaktan esmer gibi gördümm ama o resme bayıldımmm valla açık renkler yakılıyor kendine haksızlık etme derken onu dedimm ben boş konuşmamö sana iltifat etmekle parada kazanmıyorum amabirazzayıflasann mükemmel olcannn çok beğendim seni

ya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,

amin canim in$allah :)

sende bir sorun yok sevmek sevilmek güzel şeyler hep sevvv de ama ayrılıklarada alış cnmm kendni hep en kötüsüne alıştır daha çok gençsinn öğrencenn umarım hayatta aci tecrubeler yaşamazsınnn sen onun için dua ett

işte onu diyorum giymişsin kapkara bluzu uzaktan esmer gibi gördümm ama o resme bayıldımmm valla açık renkler yakılıyor kendine haksızlık etme derken onu dedimm ben boş konuşmamö sana iltifat etmekle parada kazanmıyorum amabirazzayıflasann mükemmel olcannn çok beğendim seni

sağol kuşumm biliyorumm seni eğriyi doğruyu dersinn......
bide hiç makyajsız derse sabah erken gittim sıfır makyaj foto doğal halim ama bir bluz bukadar değiştirir insanı hele zaten sen beni makyajlı görsen hayatta tanımazsın
mesela düğün fotolarımda herkes bu senmisin diyorr rütuşla değil haa makyajdan profesyonel makyaj beni başka birisi yapıyorr tabi daha güzel oluyom ama bende makyajı hiçç sevmem...bir ruj bir kalem çeksem olacak onu bile sevmem...saç boyatmayıda sevmem vicdan azabı çekiyorum kendime zarar veriyorum diye sık boyatmam boyattığımdada dünyanın parasını verip organik boya yaptırırım anca içim öyle rahat ediyorr.

Kızlar bi çocukluk arkadaşım varr kandırırsam onu platese başlayım diyorum benim sosyalleşmeye ihtiyacımmm var

ya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,

amin canim in$allah :)

ilahi leylaa kardeşini sevde bu kadar yapışık bağlanmaya gerek yokk yarın büyüsün sevgili bulunca seni unuturr dermişim accık gözün korksunn kuşumm melankonik bebemm bağlanmayacaksın demiş ünlü şairlerrr.......... bile bağlanacaksan allaha(cc) bağlan tek yol hak yollll.

sağol kuşumm biliyorumm seni eğriyi doğruyu dersinn......
Bide hiç makyajsız derse sabah erken gittim sıfır makyaj foto doğal halim ama bir bluz bukadar değiştirir insanı hele zaten sen beni makyajlı görsen hayatta tanımazsın
mesela düğün fotolarımda herkes bu senmisin diyorr rütuşla değil haa makyajdan profesyonel makyaj beni başka birisi yapıyorr tabi daha güzel oluyom ama bende makyajı hiçç sevmem...bir ruj bir kalem çeksem olacak onu bile sevmem...saç boyatmayıda sevmem vicdan azabı çekiyorum kendime zarar veriyorum diye sık boyatmam boyattığımdada dünyanın parasını verip organik boya yaptırırım anca içim öyle rahat ediyorr.

vallabayıldım kız totoyu kaşı başına birşey gelir benden bilmeee:))) kız kontes bir itiraf dahaaa toprağımsınn yaaa keşkemmm yakın olsakkk yaaa hem tecrubelerinden yararlanmak isterdimm hem soluk yoldaşı olurduk kızz iş çıkınşında seni kandırırdım spora giderdikk ordan pizzacıya:))))))))) keşke imkan olsa hepiiz aynı şehirde olsakkk

Back
X