Kızlarrr,kıssceler nasılsınız bakemm herkes biyerlerde heralde pek uğrayan olmamış,anammm türkiye yanıyor ama en çok antalyaa inanın geceleimiz ayrı bir kabus gündüzlerimiz ayrı bir kabus,ama iyiki şu klimalarda var valla eskiden insanlar nasıl yaşamış yaa..
geçen hafta ofisteki odamın kliması bozuldu klimacılar anca 1 haftaya taktılar acayip talep varmış ne klima yetişiyor nede ekip,neyse evelki gün takıldı güzel oldu buz gibi oturuyorum...hatta yeni klimamızı gören gören bir mükellef şu klimayı icat eden adam cennette hurilerle serin serin oturuyodur demezmi koptuk...
neyse kızlar bakalım sizlerde durumlar nedirr evet.........evett........evettt..bom bom bom bombaaa
fesleğen hamileymişş

darısı bizlerin başına
ercemin evi bitmişş miss gibi olmuş
duygum tatilini yarıda kesip eve dönmüş(küçük yaramaz malum)
ahh leylamm hergün düzenli girmeye çalışarak vefasını göstermiş ama vefalı olduğu kadar iradeli olsa ne iyi olurdu...
zsa yoğun bir dönem geçirmiş misafir ve hastalıklar aksilikler
gamzede ben gibi uğraşıyor gayretli maşallah
kilo durmumum eh işte ama aldım bir kaç kilo kaldı üstümde....
neyse bugün akşam ilk teravi...camiye koşa koşa gidicemm ön sıraya geçeceğimm,sahura ne yiyeceğimi bilmiyorum internetten hafif şeyler bakacağım...
neyse kızlarr yazımı okuyan olursa yazsın hergün düzenli girmeye çalışacağım inş.bir aksilik çıkmazsa...