• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşım süpersin 2 günde 700 gr süperrr...

neler yiyorsun anlatırmısın...

Aslina bakarsn bi puan listesi var karbonhidratli yiyceklern puanlari yaziyo o listeden bakip yediklermi dengelemeye calisiyorum mesela sabahlari bi tane haslanmis yumurta yiyorum 0 puan az once bi yumurtadan menemen yaptm 11 puanlik o yuzden aksama haslanmis tavuk. 0 puan bi bardakta ayran icicem 5 puan mumkun oldgunca 20 yi asmamaya 0 puanli besinlerden tuketmeye calisiyorum karbonhidrat diyeti deneymlerimiz diye bi baslk var oraya bakarsaniz arkdslar baya uzmanlar bnde onlardan sevk aliyorum canim :)

kızlar birde şimdi ben günlüklerinn olduğu sayfada soya sosunun günlüğü diye bir günlükk var prayı okumaya başladımm ilk sayfadan
inanınn çok güzel bir günlük olmuşş
bayann sağlıklı beslenerek ocaktan beri 89 kilodan 60 a inmişş ve çok güzel paylaşımlar yapmış okumanızıı öneririimm

hoşbuldukk efem nasılsınızz bakalım

Duygucumm evet bir desteğe çokk ihtiyacımm var artıkk çünküü bunuu anladımm
birtürlüü kaptıramıyordumm kendimii
aslındaa şok diyetlerlee iniyordumm aşağıya doğruu amaa bozduğumm an hepsii geldi geriii
bende diyetisyene karar verdimmm
bugünn gittimm amaa oda çok ekmek verdii yaa
sabah 2 dilim,öğlen 3 dilim akşam 2 dilim kepek ekmekk
diğer yanında yiyeceğimm şeyler aynıııı herkezin bildiğii
15 gün boyunca pilav,bulgur makarana yasakk zeytinde dahil
yeşil çayı sevmemm amaa önerdi iç dedii
bol bolda suuu
ve hergünn yürüyüşte var
birde spor salonuna yazılacağımm bayramdan sonraaaa
daha sonra ekmekler azaltılacakmışşş
belkii diyorumm hanii 15 gün sonra gidersemm ,ogün gelecek doktorda tartılacağımm diye daha hırslanırımm

ekmekte önemli cccnm spora yazılasaya kadar benşm gibi adım say hiç hareket etmemekten iyidir emin inşallah busefer başaran sana herzaman inandım inanmayada devam ediyorum öptümm

cok tatlisin canim cok cok sagol AMIN. canim tum sayfalari okuyamadim ama sanirim cokdan katilmisin bu diyete,nasil bi kilo verme oldumu? kac kiloydun? verdinmi hic kilo?

aslında aylacığım diyet hikayem şöyle
2011 mayısta 90 kilo ile başladım 3 ay akapunktur tedavisi yaptırdım 10 kio verdim yani geçen ağustosta 80 kiloydum 2012 ocak ayına kadar 80 kiloyu muhafaza ettim ama hiç veremedim,ocak ayında topiğe katıldım ocaktan nisana kadar 8 kilo civarı verdim nisan ayında 72-71,5 felan gördüm sonra bir rahalama ,koşuşturma hastane postane derken 3-4 kilo aldım maalesef dün itibariyle tam gaz devam canım...
ama istedikten sonra her halükarda veriliyor...

kızlar birde şimdi ben günlüklerinn olduğu sayfada soya sosunun günlüğü diye bir günlükk var prayı okumaya başladımm ilk sayfadan
inanınn çok güzel bir günlük olmuşş
bayann sağlıklı beslenerek ocaktan beri 89 kilodan 60 a inmişş ve çok güzel paylaşımlar yapmış okumanızıı öneririimm

tamam canım hemen okuyayım motivasyon olur bana...ahhhhh 72 kilomu muhafaza edemedimmmm....

slm kızlar boncuk boncuk terlerken bir yandanyazıyorum oğlan uyusada klima açsamm dokunsanız düşccem okadar üstümde ağırlık var dünkü menümmm

iftar:
bol yeşillikli salata üstüne yoğurtlu elma sirkeli sarımsaklı sos yaptım üstüne haslanmış ve baharatlanmış tavuk üstüne kaşar rendesi yanında limonata akşam yürüyüe çıktık külah dondurma yedim

sahur: 1 yeşil elma
3-4 badem
1 dilim kaşar
1 bardak razene
sahurda oğlum uykuda süt içerken 800 adım attım süt biteseye kadarrr

aslında aylacığım diyet hikayem şöyle
2011 mayısta 90 kilo ile başladım 3 ay akapunktur tedavisi yaptırdım 10 kio verdim yani geçen ağustosta 80 kiloydum 2012 ocak ayına kadar 80 kiloyu muhafaza ettim ama hiç veremedim,ocak ayında topiğe katıldım ocaktan nisana kadar 8 kilo civarı verdim nisan ayında 72-71,5 felan gördüm sonra bir rahalama ,koşuşturma hastane postane derken 3-4 kilo aldım maalesef dün itibariyle tam gaz devam canım...
ama istedikten sonra her halükarda veriliyor...

sagol canim ben de yememeye calisiyorum bakalim nolucak.

Yediklerime geleyimm bugün benn

Yorumlarınızı bekliyorumm hatamm varmıı

Sabah saat 8
1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı lor,1 domates ve 1 biber

ara saat 10

1 elma

yarım saat sonra yeşil çay sevmesemde

öğlen 1 buçuk
2 dilim ekmek,5 kaşık haşlayıp 1 soğanla kavurduğum taze fasülye,1 çay bardağı yoğurt,

ara saat 4
3 kaysı

akşam saat 7

2 dilim ekmek,3 kaşık taze fasülye ,ve yoğurt

ekmekler çokk ama benn istediğim içinn değill doktor dediği içinn 2ncileri zorladım yemek için
ben fazla olduğunuu söyledimm ve 15 gün mutlaka ne az ne fazla ye bunları dedi banaa

şu yeşil çayıı anlatıverinn bergamo denen çay demlememii yoksa sallamamıı
çünkü bilmiyorummm nefesimi tutup zorla içiyorummm

Bu arada saat 7buçukta yürüyüşe çıktım ve 50 dakka tempolu yürüdümmm

tamam canım hemen okuyayım motivasyon olur bana...ahhhhh 72 kilomu muhafaza edemedimmmm....

mutlaka okumanıı öneririmm canımm
bayan okadar güzel şeyler yazmışş kii zevkle okuyorumm
50nci sayfasına geldimm ve kesinlikle 0 kaçamak katiyenn ağza almak yok kuralınıı öğrendimm
yorumları aklıma geldii hepp ve dedimm neden olmasınnn
ağzıma bugünn oğlanınn böreğinden bir parça alacaktımm ve almadım hemenn attım çöpeee

slm kızlar boncuk boncuk terlerken bir yandanyazıyorum oğlan uyusada klima açsamm dokunsanız düşccem okadar üstümde ağırlık var dünkü menümmm

iftar:
bol yeşillikli salata üstüne yoğurtlu elma sirkeli sarımsaklı sos yaptım üstüne haslanmış ve baharatlanmış tavuk üstüne kaşar rendesi yanında limonata akşam yürüyüe çıktık külah dondurma yedim

sahur: 1 yeşil elma
3-4 badem
1 dilim kaşar
1 bardak razene
sahurda oğlum uykuda süt içerken 800 adım attım süt biteseye kadarrr

duygucumm sende çok güzel gidiyorsunnnnn

Yediklerime geleyimm bugün benn

Yorumlarınızı bekliyorumm hatamm varmıı

Sabah saat 8
1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı lor,1 domates ve 1 biber

ara saat 10

1 elma

yarım saat sonra yeşil çay sevmesemde

öğlen 1 buçuk
2 dilim ekmek,5 kaşık haşlayıp 1 soğanla kavurduğum taze fasülye,1 çay bardağı yoğurt,

ara saat 4
3 kaysı

akşam saat 7

2 dilim ekmek,3 kaşık taze fasülye ,ve yoğurt

ekmekler çokk ama benn istediğim içinn değill doktor dediği içinn 2ncileri zorladım yemek için
ben fazla olduğunuu söyledimm ve 15 gün mutlaka ne az ne fazla ye bunları dedi banaa

şu yeşil çayıı anlatıverinn bergamo denen çay demlememii yoksa sallamamıı
çünkü bilmiyorummm nefesimi tutup zorla içiyorummm

Bu arada saat 7buçukta yürüyüşe çıktım ve 50 dakka tempolu yürüdümmm

canım süper devammm...

topiğe kan can gelecek senin bu başlangıcınla....

mutlaka okumanıı öneririmm canımm
bayan okadar güzel şeyler yazmışş kii zevkle okuyorumm
50nci sayfasına geldimm ve kesinlikle 0 kaçamak katiyenn ağza almak yok kuralınıı öğrendimm
yorumları aklıma geldii hepp ve dedimm neden olmasınnn
ağzıma bugünn oğlanınn böreğinden bir parça alacaktımm ve almadım hemenn attım çöpeee

evet az okudum biraz kadın çok iradeli maaşallah...süper gidiyor...

bu arada iradene bayıldım bu rejim yolunda sana başarılar dilerim canım...

günaydınn sessiz topiğimizin neşeli kızlarıııı

sanada günaydın canım...

kız krizantem sen bir görünüp kayboluyosun ceee yapıp vınnn...

bakıyorum yazdıkların 2 kelimeyi geçmiyor...

bu yazımı okuduğun anda yazacağın ilk yorum...en az yarım sayfa olsun bak özledimmm yahu bi kuru merhaba tatmin etmiyor ona göre...

ne bileyim çocuklardan bahset diyet durumlarından bahset....

ev ödevin unutmaaa...:))))

canım süper devammm...

topiğe kan can gelecek senin bu başlangıcınla....
inşallah yaa artık ben buralardayımmmmm
evet az okudum biraz kadın çok iradeli maaşallah...süper gidiyor...

bu arada iradene bayıldım bu rejim yolunda sana başarılar dilerim canım...

çokk sağolllll
en çok ta ne hoşuma gitti ocaktan beri sağlıklı beslenerek 88den 60 inmesiiiii
düşünsene bende yada bizde tam yapsaydıkk onunn gibii olacaktıkkk

kızlar günaydınnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzz oruçlara başlarken 73 küsür çıkan ben 67,800 gördüm hedefim kalan günde 66kg net görmek inşallah görürüm eğer görürsem 3 yıl önceki 2,5 aylık hamile kg döncem işin ucunu bırakmazsam 2 ayada ideal kg dayım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ercemmm kızzzzzzzz

anamm hemen iş hayatınamı atıldın yoksun piyasada.........

iş hayatım çok kıosa sürdü malesef anlatayım kontesim
bizim burası ilçe küçük bi yer ama sanayi bölgesi var fabrikalar çok fazla .arkadaşlar girdi bi fabrikaya çalışıyolar benide çağırdılar gel iş çok kolay evde sıkılma felan neyse gittim
tabi fabrikanın işçisi değilde taşeron firmadan giriş yaptık ve 3 kuruş paraya canını çıkarıyolar resmen .sadece bir gün dayanabildim boynum ameliyatlı olduğu için tutuldu ,ayaklarım ellerim su topladı anlatamam yorgunluğumu .3 gün yattım evde o nasıl bir işmiş ben mi çok dayanıksızım anlamadım ama orası hüsran oldu bana arkadaşlarım hala çalışıyolar ve ben aralarında espri konusu oldum bir günde işi bıraktın diye :1::1::1:

Back
X