- Konu Sahibi Betul_20162010
- #10.601
Evet kızlar ilk bahardan beri bayabir dağıldık hava güzel dedik,tatil dedik,ramazan dedik,bayram dedik şimdi geri dönüş zamanı bu uyarım üyelerime ve aramıza yeni katılmak isteyen herkeze şimdibir zaman koycam oda şu nedenle grupumda olan arkadaşlarım sık girmiyor bilmiyoruz görmedik dememeleri için, 10 eylül dönüş günü yeni bir çizelge yeni hedeflerle 10 eylülde başlayalım ve artıktopiğimiz terk etmeyelim şimdiden net yazıyorum
-eski grupumiçin değil ama aramıza yenikatılcak arkadaşlarım 1 hafta deneme süresinde olcak ne kadar girdikleri ne kadar paylaşımda bulunduklarına baktıkdan sonra onlarıda listemize eklicem tekrar söylüyorum 3 gün girip yada listeye ismini yazdırıp sonra ortadan kaybolcaksanız hiççççç yormayın beni gelin yazın yorum yapın ama listeye beni yazın demeyin.
- istediklerim hergün gün sonu yada gün başında menünüzü yazmanız
-p.tesi mutlaka kg bildirmi yapmanız sadece o gün ertesi gün yada başka bir gün değil 2 hafta mazeretsiz üstü üste bildirim yapmayını listeden eski grupumdan bile olsa çıkarağım,ama isteyen hergünde kg sunu yaza bilir ama p.tesi güncelleme günü
-mutlaka bir kaç arkadaşın menüsüne olumlu olumsuz yorum yapmanızı istiyorum
- işinizin olduğun yada saglık sorunu yada herhangibi bir sebepten dolayı sayfamıza girmeyeceğinizi lütfen bildirin,2 kere bildirmeden ortadan kaybolanı sayfamda istemiyorum
-gayretli azimli kararlı kişileri sayfada istiyorum.bir gün dikkat edip sonraki etmeyini yada telafi etmek için bir çaba göstermeyini istemiyorum sayfada
-aktivite mutlaka istiyorum, bu dans etmek olur,ip atlama olur koşmak,zıplamak leslie,yürümek,10 dk'da olsa hareket şart
-ne kadar su içtiğinizi mutlaka yazmanızı istiyorum
-yaptığinız kaçamakları yazmanızı mutlaka istiyorum,hep baraber napabiliriz 'de dengeleriz diye fikilerşiriz
bunları listede olmak isteyrnler için ama yok bunları yapamam ama arada girerim diyenler varsa sayfam yine açık yazabilir fikirleşebilirisiniz
arkadaşlar bunları hepimizin iyiliği için istiyorum sizin bunları yapıp yapmamanız bana bir şey kazandırmazyada kaybettirmez,hepimiz aynı amaç için burdayız öyle değilmi biraz disiplin, kararlılık,azimle üstesinden gelirizbiz kadınız güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz (güzel bir sloganoldu) bu şartlarımı kabul edenler biligilerini yazdırsın,unutmayın 10 eylülde başlıyoruzzzzz bu sefer hepimiz aynı anda hedefimize ulaşcaz..
Başka önerisi fikri olan varsa yazsın yeni fikilere açığım
merhaba duygucum bence topiğin yeni hali daha güzel olacak ,herkese gayret gelicek iyice salmıştık kendimizi
arada bi izin alma hakkımız olacak mı acaba :18::18: